AMBER van ommeren

Dé Honden- opvoedkundige

 

Als Hondenopvoedkundige begeleid ik mens en hond om elkaar écht te begrijpen. Behoeften leren zien en samen ultiem plezier beleven.

 

Gratis videocursus voor jou & je hond

AMBER van ommeren

Dé Hondenopvoedkundige

 

Als Hondenopvoedkundige begeleid ik mens en hond om elkaar écht te begrijpen. Behoeften leren zien en samen ultiem plezier beleven.

 

GRATIS VIDEOCURSUS VOOR JOU & JOUW HOND
Doe nu mee!

Online cursus Jij & Je Hond

Wil jij

✓ Je eigen hond beter begrijpen
✓ Meer inzicht in hondentaal
✓ Stress herkennen, voorkomen en je hond er in begeleiden
✓ Alles over de invloed van gezondheid op de hond weten
✓ Weten wat je hond te voeren
✓ Superleuke oefeningen en spellen voor jou en je hond
✓ De band versterken tussen jou en je hond

Daarnaast komen de onderwerpen o.a.: Rust, Activiteit, Voeding, Gezondheid, Alleen thuis blijven, Wandelen zonder trekken, Vriendschap, Stress, Boswandeling, Lichaamstaal, Praktische Oefeningen en nog veel meer aan bod…!

online cursus Jij & Je Hond
Amber heeft een super leuke manier van lesgeven! Echt een aanrader. Meegedaan aan het College Puppy Perikelen en in twee uur heel veel geleerd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Sanne Kroos
Sanne Kroos
19:12 18 May 23
De benadering van Amber is voor mij en mijn hond zo’n openbaring geweest!! Het is echt gericht op ‘samen leven’ ipv op ‘losse trucjes’, gericht op de onderliggende emotie ipv op het gedrag.Hierdoor is de band tussen mij en mijn Beer enorm verbeterd, we hebben veel meer plezier samen en ik heb nu de rust om betere keuzes te maken. Daarbij kan mijn hond zelf óók betere keuzes maken. Ik heb echt geleerd hoe ik mijn hond kan leren met situaties om te gaan. Dat is toch GOUD!! En gun ik iedereen uit het diepst van m’n hart.
Camille MacLean
Camille MacLean
08:54 07 May 23
Voordat we bij Amber terecht kwamen zaten we op een dieptepunt. Jip sliep amper tot weinig in de nacht, en wij dus ook. Dat gedrag moest op een manier omgebogen worden, maar ik wist echt niet meer hoe. Amber durfde de uitdaging aan te gaan, waarbij heel veel al gezegd hadden 'accepteer het gedrag nou maar'We slapen beide weer s'nachts, waarbij ik gewoon weer in bed slaap en niet op de bank.Daarnaast hebben we ook andere dingen aangepakt zoals het blaffen in huis, honden passeren en bezoek begroeten. Hiermee kunnen we nu zelfstandig aan de slag en verder trainen.Het traject bij Amber was echt enorm waardevol voor ons. Vooral omdat het een op maat gemaakt traject was waarbij we een flink aantal keer wat aanpassingen hebben moeten doen. Maar Amber is daarin gelukkig erg flexibel.
Willemijn Boshoven
Willemijn Boshoven
07:37 07 May 23
Ik leerde Amber kennen via mijn vriendin, Anneleen van Anobi. Ze zei me dat ik zeker 'fan' ging worden en ze had gelijk, wat een plezier is het om Amber haar dagelijkse - eerlijke - verhalen / adviezen te volgen. Ze is een ontzettende fijne dame, met een grote passie, waarvan ook wij graag tips & tricks gebruiken voor onze roedel. Wie weet ontmoeten we elkaar ooit, tot nu toe alvast bedankt om gewoon jij te zijn. Liefs, Kimberley en haar roedel
Kimberley Swiggers
Kimberley Swiggers
17:37 26 Mar 23
Ik heb meerdere cursussen van Amber digitaal gevolgd. De cursussen zijn mooi opgebouwd, Amber legt alles goed, duidelijk en rustig uit, iedereen kan er mee aan de slag. Ze heeft ervaring met verschillende type honden, van klein tot groot, van rustig tot druk (onze mechelse herder). Ondanks dat de trainingen online zijn is ze erg betrokken bij jou en je hond, het is dus niet dat je gewoon online wat filmpjes volgt en je moet het maar uitzoeken. Als je ergens tegenaan loopt kan je altijd goed bij haar terecht. Ik zou haar bij iedereen aanraden.
Manoek Duindam
Manoek Duindam
14:31 26 Mar 23
Ruim 3 jaar geleden ben ik voor het eerst gestart met een online cursus bij Movi academy en inmiddels heb ik alle online cursussen gevolgd en ben ik begeleid in 1 op 1 traject.Met de nieuwste cursus, bezoek begroeten, ben ik vorige week gestart en met wat ik nu heb gezien ben ik al mega enthousiast. Theorie gecombineerd met praktijk (meekijken bij live consulten) maken hem erg afwisselend.In alle cursussen wordt alles goed uitgelegd en onderbouwd en worden oefeningen stap voor stap aangeboden, waardoor het voor iedereen goed te volgen is.En de begeleiding in het 1 op 1 traject voelde als een warm bad.Deze hondenschool is een echte aanrader!
Marielle Van Ginneken
Marielle Van Ginneken
19:28 25 Mar 23
Wij zijn zo blij met Ambers één op één traject en de online cursussen. We hebben helaas 2 jaar lang hulp gezocht om onze hond beter te kunnen begrijpen maar helaas hebben we dit nergens gevonden. Zijn gedrag werd alleen maar erger en bij ons nam de stress alleen maar toe. Sinds we met Amber zijn begonnen begrijpen we onze hond zoveel beter en hebben we samen het plezier teruggevonden. We kunnen eindelijk weer genieten van onze leuke, lieve en grappige hond.. Elke hondeneigenaar heeft Amber nodig om er een fijne tijd met je hond van te maken! 🙂
Maud van Meijel
Maud van Meijel
18:58 25 Mar 23
Wat een enorm fijne ervaring om met Amber de college week te doen in de cursus 'Bezoek begroeten'. Amber heeft zoveel kennis van mens en hond zij voelt ze feilloos aan. Buitengewoon! Heel veel feedback, gastsprekers, gezelligheid met zijn allen en warme aandacht van Amber en haar team wat ons heel erg heeft geholpen! Dank je wel! Lieve groetjes Anita en Twinkel
Anita Korff de Gidts
Anita Korff de Gidts
13:53 25 Mar 23
Wil je de meest volledige info en begeleiding? Dan zit je bij Amber meer dan goed. Zij en haar team zorgen voor een (bijna overcomplete) cursus met tientalle tips & tools waarbij écht iedereen geholpen is. Onwijs knap, aangezien dit allemaal digitaal is. Dankzij haar kennis en kunde hele fijne feedback ontvangen waar we écht wat mee kunnen. Absolute aanrader voor iedereen wiens hond wel een beetje bijsturing kan gebruiken, of waarbij je meer inzicht in je hond zou willen krijgen.
Claudia Visser
Claudia Visser
18:29 24 Mar 23
Zeer leerzaam, interessant en met hele herkenbare voorbeelden, goed meteen in de praktijk toe te passen. En met een vrolijke, humorvolle docente, wat wil je nog meer?!
Raghild Rooks-Beskers
Raghild Rooks-Beskers
18:15 24 Mar 23
Amber is dé hondenexpert van Nederland. Ik heb genoten van haar cursus, en ben heerlijk met mijn hond aan het trainen gegaan.
Renate Engberts
Renate Engberts
17:40 24 Mar 23
Deze week begonnen met de cursus Bezoek Begroeten. Wow wat een fantastische cursus. De opbouw is logisch en fijn, de videos en uitleg duidelijk en helder. Kortom, een must voor iedere honden eigenaar! De college week vond ik erg fijn. Door een onverwachte drukke week helaas minder kunnen doen en m’n doelen moeten bijstellen, maar ik ga vol zelfvertrouwen door met oefenen samen met Dex 🙂 Amber en team dank jullie wel voor deze mooie cursus en super college week!
Tessa Wildschut
Tessa Wildschut
15:49 24 Mar 23
Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus, de cursus passeren en begroeten andere honden en de cursus bezoek begroeten bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de zoomsessies ook erg leerzaam, daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
Laura vp
Laura vp
15:39 24 Mar 23
Leuke, super leerzame cursus omtrent bezoek begroeten. De skills die je samen met je hond leert, kun je in meerdere situaties inzetten. Of het ons gaat lukken gaan we in de toekomst zien. Na een super leuke collegeweek waarin we met een groep enthousiastelingen een start hebben gemaakt, begint het echte werk natuurlijk nu pas. Ik heb er wel zeker vertrouwen in en wordt vervolgd!
Elise van den Bongard
Elise van den Bongard
15:39 24 Mar 23
Online de cursus “bezoek begroeten “ gevolgd. Super interessant & leerzaam. Duidelijke leeromgeving. Het voelt ook allemaal heel persoonlijk, echt een aanrader dus!
Kimberley van Essen
Kimberley van Essen
15:39 24 Mar 23
Vragen via de mail worden snel beantwoord. Verder zijn de video's die Amber laat zien heel praktisch. Je kunt er gelijk mee aan de slag met duidelijke oefeningen. Het is gewoon jammer dat we door het lesmateriaal heen zijn. Elke week oefenen is gewoon een feestje. Het werkboek is handig als naslagwerk en om terug te kijken wat je doelen precies waren. Het lijkt veel geld voor een online training, maar het is het mij waard geweest. Laatst ook nog de cursus bezoek begroeten gedaan en het is echt een aanrader!!
Kim Terlouw
Kim Terlouw
15:39 24 Mar 23
Cursus bezoek begroeten is mega waardevol. Amber is heel to the point en eerlijk, waardoor je een duidelijk beeld hebt waar je staat en waar je aan toe bent! Deze week al mooie stappen kunnen maken, op naar nog meer! Bedankt Amber voor de vele feedback en waardevolle tips!!
Liesa De Backer
Liesa De Backer
15:38 24 Mar 23
Op afstand een persoonlijke aanpak, Amber kan dat met haar team! Fantastisch om je cursus waar dan ook te kunnen volgen (voor mij in Zweden).
Wanda Jager
Wanda Jager
15:38 24 Mar 23
Amber kijkt met haar expertise met veel helderheid en enthousiast met je mee. Hele fijne samenwerking!
Julie Berthoud
Julie Berthoud
11:13 23 Feb 23
Zojuist de Jaarcursus JIJ & JE HOND afgerond. Hele fijne cursus boordevol interessante en nuttige onderwerpen! Ik ben zeker geen leek op het gebied van honden kennis maar heb toch weer veel bij mogen leren. Erg leuk! Aanrader!
Melany
Melany
13:30 12 Jan 23
Bij Amber heb ik de Perfect Recall Cursus gevolgd. Ideaal dat dit online kan in mijn eigen tempo, i.p.v. dat je hiervoor naar een hondenschool moet. De cursus omgeving is fijn vormgegeven en duidelijk. Wat een energie, wat een hoop informatie en wat een feestje was deze cursus en de cursusweek. Hierdoor heb je gelijk zin om aan de slag te gaan. Wandelen met een loslopende hond was nog nooit zo ontspannen.Amber (&team!) , mega dankjewel hiervoor!
janine van der meer
janine van der meer
21:20 11 Jan 23
Van jou heb ik geleerd te vertrouwen op mijn gevoel, dat geeft rust voor Nigel en ik. We hebben samen dd funklas gedaan en die was al te gek, maar de Perfect Recall die we nu doen maakt echt het verschil. Nigel en ik worden steeds meer een team en ik leer hem elke dag nog beter kennen. Ik zeg deze cursus is meer dan het geld waard , zo'n band met je hond wil je. Perfect Recall is gaan voor veilige verbinding op een speelse manier..Her 2de Perfect Recall weekend was ook weer super leerzaam, ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop.Liefs van Nigel en ik.
Cindy S.
Cindy S.
20:24 27 Nov 22
Onze Baloe en Bommel hebben moeite met bezoek. Met Amber's hulp hebben we al in één sessie zoveel geleerd. Van twee compleet uit hun plaat gaande Jack Russells die vooral laten weten bang en paniekerig te zijn, naar rust, ontspanning en... geen (!!) geblaf! Gewoon een beetje rondkijken, snuffelen, voertje in hun mand opzoeken, liggen en klaar.Amber is een echte vakvrouw en legt het super duidelijk en simpel uit, en dat geeft gelijk vertrouwen. We kunnen dit! Superveel zin in de rest van de cursus!
Ik vond het college erg interessant. Veel praktische tips die ik meteen toe kan passen. En als klap op de vuurpijl nog een live consult, zo interessant en leuk om te zien! Amber is echt geweldig met honden én baasjes!
Wendy Raijmakers
Wendy Raijmakers
17:47 25 Nov 22
Amber is een onwijs leuk en fijn mens met heel veel kennis, zowel over hond als mens, die zij op een hele prettige manier inzet. Heel praktisch, duidelijk en fun! Er is ruimte voor de hond maar ook voor jou als baas. Dit maakt het trainen van mijn hond echt een feestje en onze band wordt hierdoor ook alleen maar sterker.
Lenca
Lenca
13:02 03 Nov 22
Ik heb in het verleden al eens eerder meegedaan aan de training pr.Maar vond het weer erg leuk om nog eens deel te nemen. Even de spellen weer opfrissen, even weer opfrissen wat te doen bij de pr. Zeker omdat pip soms nog weleens niet wil reageren. En door de spellen weer actief te doen, staat ze weer mega aan.Ik vind de pr ook heel fijn want ik weet nu dat mijn hond meteen komt wanneer er iets is. En dat vind ik een behoorlijke zorg minder. Zelfs wanneer ze druk in de weer is met een andere hond komt ze naar me toe!Dus ik zeg ga vooral deze training doen!
Karin Wijn
Karin Wijn
09:48 07 Oct 22
Wat een inspiratie bron ben je Amber. Zowel vanuit het gedragstherapeutisch werken met honden als je ondernemer zijn. Je visie wat betreft honden en connectie met de mens voelt zo correct. En je vibes en energie als ondernemer, daar kan ik nog heel wat van leren. Go go go zoals je bezig bent. Tot een volgende keer
Anneleen Sucaet
Anneleen Sucaet
13:43 05 Oct 22
Ik ben met Amber in contact gekomen tijdens mijn studie natuurgeneeskunde voor dieren. Ze heeft enorm veel kennis over honden (en ook baasjes😉). In haar training laat ze je zien hoe je kan samenleven met je hond vanuit echte verbinding! En dat niet alleen Amber is heel betrokken, open en eerlijk. Ik kan Movi Academy zeker aanbevelen.
Ebel Pieters
Ebel Pieters
19:02 03 Oct 22
Heb de PR bij Amber gedaan 💃!!Dikke aanrader voor als je de band met je hond op spelender wijze wilt versterken. Ondertussen ben je bezig om de PerfectRecall aan te leren 🥳Amber legt alles goed en duidelijk uit dmv beeldmateriaal 😎Ik ben fan 🤩❤️
Kim van Es
Kim van Es
12:28 03 Oct 22
Amber gaat 100% voor haar missie: 'Een land vol gelukkige mensen en honden'.Dat doet ze niet alleen in het overbrengen van haar kennis maar ook door haar betrokkenheid en gevoel in te zetten.Deze combinatie maakt haar een kundige en betrokken opvoedkundige voor honden, maar ook een bevlogen collega!Ze durft moeilijke stappen te nemen en haar hoofd boven het maaiveld uit te steken om een verschil te maken.Dat is wat haar een dierbare collega maakt, iemand die haar hart geeft in haar bedrijf en en staat voor professionalisering binnen de hondenbranche.Dierbare groet,Cindy en Yvonne--Dierbare Ontmoetingen V.O.F.
Cindy van Dorst
Cindy van Dorst
08:37 03 Oct 22
Een geweldige cursus om op een speelse manier de band én de recall met je hond te versterken!
Evi Evers
Evi Evers
10:35 29 Sep 22
Amber heeft een grote aanstekelijkheid als het gaat om samen leven met je hond. Trainen is niet het goede woord, want Amber staat juist voor de dagelijkse praktijk. Op social media communiceert ze open en eerlijk. Tof mens om te volgen! Haar online cursussen zijn een cadeautje aan jezelf en aan je hond.
Sylvana Roosma
Sylvana Roosma
18:05 28 Sep 22
Jazeker wil ik laten weten hoe blij ik ben met de filmpjes en voorbeelden van Amber en KonoMijn 1e pup, ik had spook visioenen dat hij zou opgroeien tot een monster, onhandelbaar gevaarlijk etc. Ik was opgegroeid met Deense doggen, Dobermans, Herdershond, maar door hun eerdere omstandigheden, allemaal niet gesocialiseerd, onbetrouwbaar en uit de buurt blijven.Dolgraag wilde ik met mijn RR pup een respectvolle en liefdevolle band aan gaan. Maar ik leek omgeven met mensen die zeiden: dat wat jij wil kan alleen met kleine ongevaarlijke schoothondjes, niet met een straks grote RR reu!!Jij bent de baas! Je moet niet zo onzeker zijn, dat is jouw probleem!Je moet ze wel jong aan pakken.Alles wat ik juist niet wilde.Gelukkig is het zo niet gegaan, en heb ik liefdevolle en respectvolle mensen ontmoet.Daarom nog steeds dankbaar dat Amber zei: volg je hart!!Alleen durfde ik het niet, maar met het liefdevolle voorbeeld van Amber met grote lieve RR reu Kono, durfde ik veel problemen op te lossen op de manier die ik graag wilde. Uitdagingen blijven nog komen. Maar ben er nu veel minder bezorgd over.Woorden schietentekort,♡♡♡
Wij hebben de perfect recall cursus gevolgd met ons border collie kruising. De cursus zit goed opgebouwd in elkaar, wat ik heel erg fijn vond was de balans tussen praktijk les en theorie les. Dat vulde elkaar zo fijn aan. Onze hond luisterde na de cursus stukke beter, echt een wereld van verschil! We hebben er allemaal een veel plezier van, de hond vind het ook heel erg leuk.Amber heeft zoveel passie en kennis in haar werk en dat zie je terug in de kwaliteit en resultaten van de cursus. Wij raden het echt aan iedereen aan!
Maike Leenen
Maike Leenen
11:29 28 Sep 22
Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
Luana Campinho
Luana Campinho
08:37 28 Sep 22
Amber is een hele lieve, gepassioneerde en betrokken jongedame die echt naar je luistert. Ze verplaatst zich in jouw situatie en geeft oprecht, subtiel, je een steuntje in de rug.
Amber is een geweldig bijzonder persoon. Open, eerlijk, respectvol naar mens en dier en ongelooflijk krachtig ❤️ Zij helpt mij voelen en beleven door ook dapper te zijn ❤️ Een voorbeeld voor velen 🍀 ik ben Superfan ❤️
Linda Roost
Linda Roost
21:13 27 Sep 22
Super!!! Echt goede adviezen, hulp en begeleiding. Daarnaast nog gezellig ook. Een aanrader!
Monique Van Ommeren
Monique Van Ommeren
18:26 27 Sep 22
Ontzettend tevreden over Ambers manier van aanpakken. Ze kijkt naar het complete plaatje en werkt op een goede, eerlijke (en leuke!) manier om met je hond te trainen. Mijn hond Izzy (Mechelaar x Hollandse herder) viel uit naar alles op straat en nu heeft ze geleerd om hier beter mee om te gaan wat resulteert in een rustigere en gelukkigere hond (en baasje). Ontzettend veel nuttige tips en adviezen gekregen waar ik jaren later nog steeds profijt van heb! Dankjewel voor alles lieve Amber! ❤️
B V
B V
15:23 27 Sep 22
Hele leuke informatieve cursus om op positieve manier je hond te leren hier komen!
Lisanne H.
Lisanne H.
14:36 27 Sep 22
Ik ben met Amber in contact gekomen zo’n 5 jaar geleden door mijn eerste hondje Bella. Ze heeft me heel erg geholpen om haar van haar verlatingsangst af te komen.Ook heeft ze ons het afgelopen jaar geholpen met onze 2 pups. De waren wat angstig en hadden zichzelf een bepaald gedrag aangeleerd wat veranderd moest worden.Amber is een vrouw die zich 100% inzet voor de honden maar ook voor de honden eigenaren!Kortom ze is gewoon een echte topper😊
Nikky Beauty Barn
Nikky Beauty Barn
13:08 27 Sep 22
Amber is een super fijn persoon die haar hart op de juiste juiste plek heeft! Ze is hier komen helpen met mijn lieve nacho om wat meer rust in huis te krijgen. Ook hebben we wat spelletjes gedaan uit de Perfect Recall cursus en leert ze je de juiste technieken om te wandelen aan de lijn. Super bedankt!!!
Kimberly
Kimberly
11:58 27 Sep 22
Tja wat zal ik zeggen zoals Amber is er maar 1 zoveel passie voor de hond, maar weet ook de baasje goed te lezen wat net zo belangrijk is.
CANI CARE COACH
CANI CARE COACH
11:48 27 Sep 22
Een hondenschool die werkt met jou en je hond. Online leren wanneer jij wilt. Met extra aanvullende webinars. Het belangrijkste alles op je eigen tempo. Geen gehaast en gescheeuw van een leraar. Echt samen met jouw hond thuis in jullie eigen omgeving. Voor mij 100% een aanrader!!
Monique Van Gellecom
Monique Van Gellecom
11:13 27 Sep 22
Wij zijn heel blij dat we maanden geleden met het traject van Amber zijn gestart.Met onze puberende terriër hadden we het met regelmaat best zwaar.We wilde het allemaal zo goed doen voor onze hond dat we de lat voor onszelf en de hond vaak veel te hoog hebben gelegd.Amber heeft ons veel tips gegeven en vooral veel inzichten.Na soms wat weerstand, lukt het mij steeds beter om los te laten met als resultaat meer ontspanning tussen mijn man, ik en de hond.Dit maakt voor de hond een groot verschil.We zijn van 3 losse lijntjes (mijn man, de hond en ik) naar een driehoek gegaan. Er is meer verbondenheid en harmonie.Zijn we perfect? Zeker niet...maar we hebben lessen voor altijd van Amber meegekregen..💚
Diana Thijssen
Diana Thijssen
17:40 26 Sep 22
Na een jaar lang passende begeleiding te hebben gezocht bij de issues met onze hond Geert, kwam ik terecht bij Amber van MoVi-Academy. Wat een verademing was dat. Haar eigen, hedendaagse en emphatische inzichten zetten ons meteen op het goede spoor. Haar manier van omgaan met Geert en hoe zij het dan weer aan mij overbracht, paste precies bij ons. We zijn nog steeds aan het leren maar met de support van Amber, komt het helemaal goed.
Erna de Swart
Erna de Swart
14:40 26 Sep 22
Ontzettend leerzaam, zelfs mijn oude opa van 14 jaar kon nog prima met de oefeningen meedoen! Dikke complimenten voor dit team ❤️
Caroline Adema
Caroline Adema
17:18 25 Sep 22
Amber en haar team zijn geweldig. Staan altijd klaar met advies, do's and dont's, een lief woord en kritisch oog, zij motiveren door hun enthousiasme. Ik ben een zeer tevreden cursist en ben heel dankbaar voor alles wat Amber en haar team doen. Lieve groetjes Vanessa en een likje van Kiwi
Vanessa H
Vanessa H
15:30 25 Sep 22
Heel erg bedankt Amber en Team, zoveel geleerd tijdens de Perfect Recall cursus met onze pup van 15 weken. De spelletjes had ik nooit zelf kunnen bedenken en ik heb Milo ook een stuk beter leren begrijpen. Wat ik dacht dat enthousiasme was, is ook een stukje dat hij het spannend vindt en ik kan hem hier nu veel beter bij helpen.
Marije Krijgsman
Marije Krijgsman
12:46 25 Sep 22
Super duidelijke instructie en wat een enthousiasme. Alle vragen worden beantwoord! Nog steeds aan het oefenen met mijn hond, maar ik ben er van overtuigd dat het met mijn hond gaat lukken en als dat lukt, kan zeker iedereen het!! het vraagt elke dag 5 minuutjes.
Sandra Hendricx
Sandra Hendricx
12:46 25 Sep 22
Hele fijne cursus gevolgd. Amber en haar team zijn erg enthousiast! De informatie en spelletjes zijn erg interessant!
Julia Bernard
Julia Bernard
12:46 25 Sep 22
Meer over life-skills dan trucjes leren. Amber heeft een andere kijk op hondentraining en dat zet jou ook aan tot verder kijken dan je neus lang is. Zeker een aanrader!
Marilon Overvliet
Marilon Overvliet
20:30 29 Jul 22
Perfect Recall is echt je geld en tijd waard. Ik heb de online cursus gedaan en deze was prettig opbouwd. Met een langer filmpje over de theorie. Daarmee kon ik gelijk aan de slag. Dan volgden er allerlei spelletjes waar super leuke ideeën tussen zaten. Mijn recallwoord zat er zo in. Nog steeds als ik 'vriendje' roep, zie je het kippenveleffect bij Juup en komt hij direct! Zo handig in allerlei situaties!! Dankjewel Amber!
eva sprangers
eva sprangers
19:15 19 Jul 22
Amber is een ontzettend mooi en krachtig persoon met een hart van goud voor zowel de honden als de baasjes. Ze zegt waar het op staat. In het begin kennis gemaakt met diverse online cursussen. Deze cursussen zijn praktisch, simpel en gelijk toepasbaar. Ook in echte leven kennis mogen maken met deze kanjer en ze maakt je verwachtingen meer dan waar. Ik zou zeggen bij twijfel doen. Je krijgt echt waar voor je geld.
Miranda Verhave
Miranda Verhave
18:14 19 Jul 22
Genoten van het Dogweekend From Home! Top!
Ingrid Smolders
Ingrid Smolders
10:47 06 Apr 22
Sinds december vorig jaar volgen Max en ik het programma Jij en je hond. Ik heb al zoveel meer rust ingebouwd tijdens onze wandeling en ook met het starten van de wandeling. Het zijn subtiele dingen die ik door jouw tips heb aangepast, maar ze brengen ons zoveel!❤
Amber kijkt goed naar wat je hond wil zeggen met zijn (lastige) gedrag en dat jij als baasje er bent om je hond te helpen. De liefdevolle benadering dus. Maar ze is absoluut geen watje. Duidelijk en direct met een warm hart. Ik ben een week op retraite geweest met mijn hond Loeba. Een prachtige plek met fijne mensen, luxe en weldaad, leerzame workshops en veel mooie ervaringen. Een superplek om jezelf weer te worden samen met je hond!
Suzan Hieminga
Suzan Hieminga
10:08 09 Dec 21
Online funklas gevolgd! Heldere uitleg en fijn op eigen tempo vanuit huis te volgen. Volg Amber eigenlijk op alle mogelijke manieren via instagram 😂 zowel persoonlijk als via haar toffe bedrijven. Aanrader, zowel als mens als hondenliefhebber!
Emma van Schaik
Emma van Schaik
05:12 08 Sep 21
Onze adoptiehond vertoonde steeds sterker uitvalgedrag naar andere honden en waakgedrag richting bezoek, tot het punt dat we niet meer wisten wat wijsheid was met onze 'agressieve' hond. Na onvoldoende geholpen te zijn door een eerder gedragstherapeut, als laatste redmiddel contact opgenomen met Amber van MoVi Academy.En tot op de dag van vandaag enorm dankbaar deze keuze te hebben gemaakt. Haar praktische aanpak, eerlijke en duidelijke communicatie/handvaten en onuitputbare energie, heeft ons geholpen onze hond beter te begrijpen, in zijn behoefte te voorzien (duidelijke rustmomenten) en onze angst om te zetten in vertrouwen. Amber kijkt en werkt aan het complete plaatje: de hond én de baasje(s).Voor ons was het heel waardevol om onder toezicht van Amber met andere cursisten en hun honden te wandelen, om zo vertrouwd te raken met de signalen van onze hond en hoe hier op te reageren. Onze hond bleek al snel niet agressief te zijn richting andere honden, maar juist angstig. Wij begrepen hem alleen niet. Ook hebben we structuur aangebracht bij het ontvangen van bezoek en dit gaat nu goed.Al met al hebben we een meer stabiele en rustigere hond gekregen, waar we nog heel veel plezier mee gaan beleven.Ondertussen hebben we ook de online cursussen Passeren en Begroeten andere honden, Funklas en Perfect Recall (bijna) afgerond. De lessen zijn duidelijk, eenvoudig te begrijpen maar toch voldoende uitgebreid om er veel van te leren.
Dirkje Vrhvn
Dirkje Vrhvn
17:37 07 Sep 21
Ik heb weer een cursus afgerond van Amber. Vooral omdat Amber het makkelijk en begrijpelijk uitlegt.
Ook gebruik ik veel tip en tricks tijdens mijn begeleiding met honden bij kinderen en jong volwassenen.
Maar dat weet Amber. 😀
Diana Veldhuis
Diana Veldhuis
14:27 29 Aug 21
Hoi Amber,Dank je wel voor de leuke en leerzame cursus. Nilla en ik hebben er van genoten en er veel van geleerd.Leuk om op deze manier samen met je hond bezig te zijn.
Karin Witmer
Karin Witmer
17:25 14 Aug 21
Zoek je een fijne online hondenschool met echt aandacht voor jou & je hond? Zoek dan niet verder en zoek contact met MoVi Academy!Ik heb dankzij Amber van MoVi Academy weer heel veel geleerd en het heeft de vertrouwensband met mijn hond een flinke boost gegeven.Ik begrijp mijn hond beter, mijn hond laat duidelijk zien dat ze meer rust ervaart, en gaat het wat moeilijker dan laat ze dat goed zien en herken ik dat nu beter na een leerzame mooie cursus van Amber MoVi Academy.Je kunt de cursus op je eigen tempo doen.Amber, ontzettend bedankt dat je mij & mijn hond geholpen hebt met deze vele leuke, leerzame cursussen!Ga zo door!!!
Valerie Vosters
Valerie Vosters
07:57 30 Jun 21
Super fijne cursus.ondanks dat we al wat honden hebben gehad dingen toch anders gaan bekijken. Amber heerlijk gewoon en duidelijke taal. Amber heel hartelijk dank 👍👋
Anuschka Orre
Anuschka Orre
13:10 13 Jun 21
De beste keus ooit om Amber om hulp te vragen!! Al vanaf onze eerste ontmoeting wist ik dat ik goed zat. Amber luistert, stelt vragen, is er voor ons en voelt zo goed aan wat mijn hond en ik nodig hebben. We leren geen trucjes maar werken juist aan een goede fundering, innerlijke rust en vertrouwen. Daarnaast hebben we ook gewoon heel veel plezier! Ze heeft mijn hond van zijn verlatingsangst af geholpen en ik kan na 1,5 jaar eindelijk een paar uur weg! Amber is vervolgens net zo enthousiast en trots en dat maakt haar ook zo betrokken. Ik heb eindelijk alle vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen en ik kan niet wachten om samen nog meer van onze doelen te gaan behalen!
Tessy Coevert
Tessy Coevert
08:10 23 May 21
Amber heeft ons met duidelijke, praktische tips heel goed op weg geholpen om meer rust te krijgen bij onze Labradoodle Beer. Amber luistert goed, doorziet de situatie snel en weet met haar enorme kennis en kunde hele bruikbare adviezen te geven. Wij zijn er heel blij mee!
Meriam Blank
Meriam Blank
17:09 19 May 21
Door een videocall van 'maar' 1,5 uur heeft Amber zo ontzettend veel voor mij & mijn hond kunnen betekenen! Het is heel knap hoe snel Amber door heeft waar ruimte is voor verbetering ('vinger op de zere plek'), door dingen heen kijkt en door de concrete, praktische tips is het gelijk toepasbaar. Ik voelde mij gelijk begrepen en gezien. Ze is eerlijk, duidelijk, betrokken en heeft humor. Ik ben nu bijna 3 weken verder en door middel van haar tips heb ik een compleet andere hond in huis en hebben we weer plezier samen. Ontzettend dankbaar voor haar hulp! Er komt zeker een vervolg. Mijn hond is twee jaar oud, ik zou willen dat iemand mij dit eerder had vertelt. DANK JE WEL!
Leonie Brouwer
Leonie Brouwer
19:39 09 May 21
Amber is echt enorm lief en een inspiratiebron. Heel anders dan de ‘standaard’ cursussen en begeleiding. Amber kijkt in ons leven mee hoe we het doen en wat we kunnen veranderen zodat onze hond (en daarmee wij ook) zich rustiger en gelukkiger kan voelen. Zonder extreme trainingen, commando’s er in stampen etc. Gewoon samen zoeken naar een passende manier van leven met daarbij meer kennis over het gedrag van onze hond, zien we nu al verandering. Daarbij volgen we de jaarcursus om meer kennis te krijgen over hoe een hond in elkaar zit en welke factoren zorgen voor bepaald gedrag. Dankjewel Amber voor je hulp, positiviteit en vertrouwen dat je ons geeft. Je bent een topper♥️
Sofie Leerschool
Sofie Leerschool
07:37 05 May 21
Bij de aanschaf van onze eerste pup, gelijk hulp ingeschakeld van Amber. Dit omdat we het graag meteen vanaf het begin goed wilde aanleren, en niet later pas afleren en aan de slag gaan.Wat een succes! Complimenten vanuit de omgeving zijn niet zeldzaam meer. 'Wat luistert ze al goed voor een pup' & 'Normaal zijn dwergkeesjes echt verschrikkelijk, maar die van jou is echt lief'.De combinatie met zelf online aan de slag gaan en daarna persoonlijk contact hebben over mijn struikelblokken was perfect. Zo krijg je juist hulp waarbij je tegen aan loopt.Je kan oefenen wanneer het jou uitkomt, instructievideos opnieuw bekijken en eventueel filmpjes doorsturen wanneer het even niet zo ging als gepland. Het traject online + persoonlijke begeleiding is hiervoor perfect.Ze staat voor je klaar met tips over producten, zoals leuke speeltjes, en voeding. Ons Mupke doet het dankzij Amber onwijs goed op een gestoomde brok, waar we anders nooit van het bestaan hadden geweten.Aanrader voor elke honden eigenaar, van groot tot het kleinste ras!
Fanny Verschuren
Fanny Verschuren
23:32 03 May 21
Amber neemt de tijd om te luisteren naar je. We hebben voor onze honden een zeer goed advies gekregen, waardoor we vanaf de eerste dag al een flinke verbetering zagen bij onze hond en na een aantal dagen een totaal andere hond. Daarnaast volgen we twee onlineprogramma 's waarbij je veel informatie krijgt. Oefeningen die worden voorgedaan door duidelijke filmpjes. En op fb kan je altijd nog extra informatie krijgen. Dus voor mij is dit een topbedrijf.
Linda Bellinga
Linda Bellinga
13:59 01 May 21
Amber is een hele lieve behulpzame professional met veel verstand van honden en mensen. Ze staat direct klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Heel bijzonder! Zowel de Perfect Recall cursus als de jaarcursus vind ik zeer geslaagd. Veel oefenmateriaal en ook veel theorie waardoor je echt goed naar je hond leert kijken en te begrijpen. Een aanrader dus !
B O
B O
17:18 30 Apr 21
Amber heeft ons 8 weken lang 1 op 1 begeleid met onze hond Loetje. Loetje at alles van de grond wat ze kon vinden. Van papiertjes tot hondendrollen. Waar wij vaak te horen kregen dat je dit niet kan trainen wilde Amber met ons dit avontuur aangaan. Ze geeft hele goede begeleiding en een andere kijk op je hond. Wij hebben hele goede handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en Amber stuurde ons bij waar nodig. Ze heeft enorm veel kennis in zowel mens als hond. Daarnaast hebben wij ook toegang gehad tot de online funklas en online jaarcursus. Duidelijke uitleg met leuke facebookgroepen. Kortom of je nou privé begeleiding of toch liever een cursus online volgt voor beide moet je zeker bij MoVi Academy zijn! Heel erg bedankt voor alle hulp lieve Amber. Groetjes Vivian, Martin en Loetje!
Vivian van Dijck
Vivian van Dijck
18:57 06 Apr 21
Ik ervaar bij Amber van Ommeren van Movi Acadamy heel veel steun en hulp.Je kunt alles vragen en niets is gek.Ook in de groepen op facebook gaat iedereen heel respect vol met elkaar om.De adviezen die je krijgt zijn goed te volgen en vaak ook rustig terug te kijken bij de leerzame filmpjes bij de cursussen deze.volg ik ook.Ook de curssenen zijn heel goed te volgen en je kunt het op je eigen tempo doen dat vind ik heel fijn
Anja Keijser
Anja Keijser
16:39 06 Apr 21
Ik heb de jaarcursus gevolgd en heeeel veel informatie gekregen. Ik heb vooral veel gehad aan de slow stop, het kennen van de persoonlijke zone, aan en uit staan van de hond en de hoeveelheid slaap en rust die ze nodig hebben en de prikkelpiramide. En als ik dan zo weer eens terug blader door de cursus dan denk, oja en ook dit nog en dit nog, te veel om op te noemen.
Amber is heel enthousiast, heeft suuuuuper veel energie en geeft hele duidelijke filmpjes. Alle informatie die ik heb gekregen zou eigenlijk voor elke hondeneigenaar op een hondenschool beschikbaar moeten zijn, het gaat zoveel verder dan het aanleren van commando’s. Ik was op zoek naar meer informatie en heb heel veel daarvan gekregen bij Amber. Voor mij is het helaas niet voldoende om alleen online les te volgen. Dus ben nu weer verder gegaan met fysieke les die specifiek gericht is op mijn type hond.
Margit van Heck
Margit van Heck
10:42 14 Mar 21
Ik heb dankzij Amber en haar online cursussen ZOVEEL geleerd en ze maakt het ook super makkelijk én super leuk om alles wat je in haar online lessen tegen komt meteen toe te passen! Ik ben in eerste instantie met de Perfect Recall én Passeren en Begroeten Andere Honden begonnen en de vooruitgang die ik samen met mijn (reactieve) hond Leon heb geboekt is zo fijn. En nog steeds voel ik elke week weer dat het ietsje beter gaat, omdat ik mijn hond en zijn gedrag of behoeften beter begrijp en omdat we steeds beter op elkaar ingespeeld raken. En als we eens een stapje "terug" zetten de verkeerde kant op, dan is het nu heel makkelijk om te begrijpen waarom en wat er precies fout ging, om daar voor de volgende keer weer van te leren. Amber legt heel goed en duidelijk dingen uit vanuit de hond, en dat maakt echt heel veel verschil in het begrip, zodat je echt een ander perspectief erbij krijgt. Na een tijdje heb ik ook de Fun klas erbij gedaan en dat was niet alleen mega leuk voor Leon en mij, maar het versterkte ook nog meer onze band en samenspel en maakte het samen werken nog veel leuker. Amber heeft super veel kennis en super veel passie voor wat ze doet en ik kan echt haar cursussen heel erg aanraden.
Inge Hol
Inge Hol
12:15 09 Mar 21
Via een vriendin in contact gekomen met Amber/MoVi Academy, en de cursus funklas gedaan. Was een erg leuke speelse manier om een band met je hond op te bouwen. Daarnaast komt Amber ook regelmatig online en kun je alle (honden) vragen stellen. Dit is een hele fijne manier en alle adviezen zijn op maat en per hond/baas. Echt helemaal top. Vind haar heel duidelijk en eerlijk.
Rosanne van de Graaf
Rosanne van de Graaf
14:48 24 Feb 21
Ik ben Amber door een vriendin gaan volgen. Zij is heel eerlijk, direct, ik moest daar in het begin even aan wennen. Maar ik bleef getriggerd door de manier waarop zij mensen helpt en met de band met hun hond. Ben de jaarcursus en de Funklas gaan doen, maar ik wilde haar ontmoeten. Ik wilde haar zien en met haar samen aan de band met mijn hond werken. En ik heb totaal geen spijt dat ik dat gedaan heb. Ik ben nu naast Passeren en begroeten andere honden ook een privé traject met haar aangegaan, zij staat altijd voor je klaar en is een liefdevol persoon. Amber neemt je mee in het gewone leven, dat wat ik toch mis op de hondenscholen. Op een veld is alles heel anders dan wanneer je in de wijk ineens oog in oog staat met mensen, honden, andere prikkels waar jouw hond last van zou kunnen hebben. En dat is waar jij als eigenaar het meest aan wilt werken en dat is waar jij relaxed wilt worden met je hond. En dat is wat je met Amber leert. Zij loopt mee in je gewone dagelijkse leven en dat is waar je het meeste resultaat behaalt. Het begeleiden aan de lijn ipv sturen, het meebewegen ipv onbewust tegen werken. De balans zoeken tussen het liefdevol opvoeden en toch de regels aangeven wordt me een stuk duidelijker ! Eigenlijk gun ik iedereen een Amber, en voor jezelf vooral!
Amber weet wat goed is voor de hond. Haar kennis over honden heeft ze via video’s en woorden beschikbaar gesteld. De video’s zijn kort en helder, voldoende om er zelf samen met je hond aan de slag te gaan. Dit is de winst, het zelf doen, veel oefenen en als het dan niet lukt kun je al je vragen kwijt bij de andere deelnemers, of je kijkt de instructie video terug. Ben je op zoek naar meer kennis over honden dan is MoVi Academy een aanrader.
Ik vond het een leuke cursus. Goede uitleg .
Kitty Zwanink
Kitty Zwanink
18:18 15 Feb 21
De jaarcursus zojuist afgerond. Ik heb het als heel prettig ervaren om op deze manier meer te weten te komen over wat goed is voor mijn hond. Wat we geleerd hebben? Rust, voeding, stress, balans...... de live q&a waren erg prettig en leerzaam, ik kon er niet altijd bij zijn maar bekeek ze achteraf. Ik kan je de cursus aanraden!!!
Gerda Mes
Gerda Mes
07:19 10 Feb 21
Passeren en begroeten en de jaar cursus. Omdat wij op Curacao wonen, hebben we beperkte mogelijkheden omtrent trainers. Echter, onze Mechelse herder van destijds 1.5 jaar was reactief bij het wandelen wanneer we bepaalde prikkels zagen (honden en fietsers voornamelijk). We hadden al meerdere trainers geprobeerd, en ik had al uren gespendeerd aan podcasts, video’s en boeken omtrent training en gedrag (al voordat hij geboren was om hem de juiste opvoeding te geven). Dat onze hond zo reactief was, nam ik (en mn vriend) dan ook heel persoonlijk. Wat doen we toch verkeerd, wat hebben we in het verleden verkeerd gedaan, wat is de juiste methode (want ‘ze’ zeggen dat je het een aantal maanden moet aanhouden voordat je resultaat ziet). Toen we de jaarcursus starten was het een mix van dingen die ik al had gezien in al die uren research maar ook info waar ik überhaupt nog nooit aan had gedacht van voeding tot training en gedrag, alles komt aanbod wat je wil weten als je aan een hond begint. Daarnaast kon mn vriend nu ook aan de video’s zetten, voor iemand die erg visueel is ingesteld handiger dan een boek, podcast of random video’s op YT. Toen we de cursus passeren en begroeten hadden gewonnen was ik erg enthousiast. Want dit was eigenlijk wel ons ‘probleem’. Spoiler alert, het ‘probleem’ is nog niet opgelost, maar onze houding wel. Door de cursus weten we gewoon precies hoe we het moeten aanpakken, voorkomen, aanpassen in situaties, managen en oplossen op het moment. Ik had de BAT methode al gelezen, en dit komt ook terug in deze training. Echter door de video’s met verschillende honden/mensen, verschillende situaties, de duidelijke uitleg, en de oneindige mogelijkheid om vragen te stellen in de FB groep of Insta (en dus aan Amber) komt het gewoon allemaal goed binnen en is het toepasbaar, (ook bij mn visueel ingestelde vriend ;)). We weten nu dat dit een lang proces is, een probleem wat we misschien hadden kunnen voorkomen in zijn verleden, maar misschien ook wel niet. We begrijpen het nu, hierdoor weten nu hoe we onszelf (minder stress en frustraties), de hond en de omgeving kunnen managen. We zouden echt zo weer een cursus van Amber volgen.
Manoek Duindam
Manoek Duindam
17:35 31 Jan 21
Passeren & begroeten andere honden

Wat was dat een leerzame cursus om te doen. Maar volgens mij moet de naam van cursus worden veranderd.
De cursus is veel meer dan wat de titel doet vermoeden. Het passeren & begroeten is maar een klein onderdeel van de cursus. Je leert veel meer over de diverse signalen bij de honden, management, uitvalgedrag, de wandeling zelf van begin tot eind en lichamelijke ongemakken, die een rol kunnen spelen.
Ik ben blij dat deze onderwerpen behandeld worden omdat er dan veel problemen voorkomen kunnen worden.
Wat ik ook belangrijk vind, is dat de onderwerpen op een rustige en prettige manier worden uitgelegd en dat er videdo's getoond worden waardoor het nog afwisselender en duidelijker wordt.
Deze cursus mag niet ontbreken in de lijst van trainingen dus schrijf je!!!
Amber BEDANKT 👍
Eugène Vogels
Eugène Vogels
14:43 21 Jan 21
Een live call met amber aangevraagd.Dit omdat me hond al medere jaren last heeft van een ontstoken oortje.we hebben stapsgewijs naar het voedingspatroon gekeken. Amber legt het heel fijn en neutraal uit waardoor je het goed snapt en mooie inzichten krijgt. De oprechte kant van amber is erg fijn en kijkt ook echt wat voor jou hond haalbaar is.Bedankt voor alle tips we gaan er mee aan de slag.liefs, ilona & Roxy
ilona van der meeren
ilona van der meeren
14:03 18 Jan 21
Super leuk om de cursus Fun klas te doen. Leuke oefeningen om samen met je hond te doen en om het zelfvertrouwen van je hond en jezelf te vergroten. Echte aanrader!
Rianne van de Weijer
Rianne van de Weijer
11:36 31 Dec 20
Heb lang gedacht dat onze hond niet ging luisteren naar ons recall woord. Laatst gebruikt als nood omdat hij oost Indisch doof leek te zijn, wat denk je? Hij luisterde! Helemaal top 👍🏼
Olga Smits-Klaassen
Olga Smits-Klaassen
19:47 25 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Monas
Kiona Monas
19:35 22 Dec 20
Funklas meegedaan in december 2020.Twee weken lang elke dag een nieuw spel in de mailbox. Wij hadden toevallig al een aantal spellen geleerd op de hondenschool. Daardoor konden we goed mee met elke dag een nieuwe opdracht.Mooie en duidelijke filmpjes waardoor de opdracht helder was.Was super leuk, lekker bezig zijn met je hond, ondertussen vanalles leren waar je ook mee bezig kan zijn tijdens de wandelingen. Je behaalt er toch een bepaald resultaat mee als je meer aandacht van je hond krijgt. Zeker een aanrader om mee te doen!!
Danielle Heesakkers
Danielle Heesakkers
18:53 22 Dec 20
ik raad de perfect recall aan . Lekker met je hond bezig zijn en leuke spelletjes doen samen ,en ondertussen leert hij ( wel met veel oefenen ) terug te komen
Amber is enorm enthousiast en super gemotiveerd. Het belang van de hond staat bij haar zeer centraal. Wij hebben de funklas gedaan wat heel erg leuk is voor de hond als wel de baas. Ik heb 1 kleine kanttekening. Ik deed mee met mijn chihuahua van 5 maanden deze is behoorlijk klein en daardoor waren sommige lessen best moeilijk en fysiek redelijk belastend voor mij. Maar ze zijn uiteindelijk allemaal gelukt :). Een aanrader!
De fun klasIs super leuk om te doen Amber geef goede uitleg en is een spontane gezellige lesjuf, het is ook gezellig en leuk om naar de andere te kijken het is een aanrader dus ik zeg schrijf je in en geniet van jezelf en je hond
Els De voogel
Els De voogel
04:34 22 Dec 20
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Ik heb mee gedaan met de Funklas van MoVi Academy en ik ben momenteel ook bezig met de cursus Begroeten en Passeren.

Amber is een lieverd! Ze vertelt alles op een hele leuke en duidelijke manier, iedereen kan het doen zelfs als je wat minder verstand hebt van honden.

Voor mij was dit een mooie aanvulling voor mijn studie tot KI en ook mijn uitlaathonden hebben genoten van de nieuwe trucjes.

Hopelijk word ik ooit ook zoals Amber!

Zeker een aanrader❤️
Luana Campinho
Luana Campinho
18:21 21 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Stel
Kiona Stel
18:08 21 Dec 20
Heel blij met deze online cursus passeren en begroeten. De lessen zijn duidelijk en het beeldmateriaal laten duidelijk de signalen zien, zodat je deze kan herkennen bij eigen hond. En nog belangrijker vooraf kan ingrijpen in situaties die moeilijk kunnen zijn. Onze bull terrier begrijpen we nu beter en door het herkennen van signalen en het lopen aan de lange lijn, is hij i.pv. het bange platliggende of stilstaande verstarde hondje de held van de straat.Hij loopt nu met slappe lijn ruim langs honden . Zelfs de uitvallende honden passeert hij nu op 3 meter..Maakt zelf keuzes om er ruim om heen te lopen. De wandelingen worden voor hem zichtbaar minder stressvol en hij komt zelfverzekerder over. Mooi en dat met hulp van de online cursus van Amber. Bedankt
Jolanda Leidelmeijer
Jolanda Leidelmeijer
17:30 16 Dec 20
Goede middag Amber,Ik volg / volgde met veel plezier jouw cursussen, Recall, Jij & Je Hond 2020 en Passeren en Begroeten van andere honden. Het zijn stuk voor stuk geweldige online cursussen en erg leerzaam. Ik zie dat je bij elke nieuwe online cursus steeds professioneler wordt terwijl je wel lekker spontaan blijft TOP. Wanneer ik een ranking zou maken dan staat Passeren en Begroeten op nummer 1 omdat deze cursus heel erg leerzaam en duidelijk is en met name de bijbehorende video's. Je haalt er zoveel informatie uit waardoor je problemen kan gaan voorkomen. Samenvattend; ik raad iedereen deze cursus aan omdat de eigenaar zijn / haar hond beter leert te begrijpen, lezen en daardoor de hond niet in problemen brengt.Ga zo door!!!!!
wat een geluk dat Amber op ons pad is gekomen. Onze Bull Terrier heeft het lichamelijk niet makkelijk gehad in zijn eerste 8 maanden. De wereld was een grote chaos voor hem. Door de 1 op 1 trajecten, de jaarcursus, Perfect Recall en Paseren en begroeten cursussen zien we nu een Bull die met steeds meer zelfvertrouwen in het leven gaat staan. Amber heeft ons geleerd om goed naar de kleine signalen te kijken en hoe Malin te motiveren om zelf de goede keuzes te maken. Zo mooi om te zien dat hij door de cursus Paseren en begroeten zo veel meer ontspannen over straat kan lopen, meer prikkels aan kan en hem trots zien zijn als hij zelf de keuze kan maken om de prikkel te 'negeren' Kortom een aanrader..ontspannen wandelen voor baas en hond. Super
Jolanda Leidelmeijer
Jolanda Leidelmeijer
21:05 27 Nov 20
Heel tevreden over de online cursus "passeren en begroeten andere honden". Max en ik leren heel veel bij! De lessen zijn duidelijk en het bouwt goed op. Amber legt alles in de video's goed uit en de filmpjes met real life voorbeelden illustreren de theorie heel goed. Van een hond die per wandeling minimaal 6 keer uitviel (ook naar scooters, vrachtwagens, skaters,...) zijn er nu wandelingen waarbij het maar 1 keer gebeurt. Ik raad deze cursus zeker aan!
benedicte arnoldts
benedicte arnoldts
17:25 27 Nov 20
Een 1 op 1 traject gehad bij Amber. Ze kijkt naar de hond en jou, en wat daar bij past, en niet een standaard oplossing uit een boekje. Kan en durft buiten de kaders te kijken en te werken.
Ze laat je zelf de aha momenten ontdekken, de training was meer nodig voor mijzelf dan voor Flip.
Dank je wel!!
Heidy Couwenberg
Heidy Couwenberg
10:04 14 Oct 20
Wat ik vooral geleerd heb van Amber is Inzicht en handvaten gekregen dat je ongewenst gedrag niet kunt afleren maar wel nieuw gewenst gedrag kunt aanleren 👌👌
Joke Vredegoor
Joke Vredegoor
20:34 03 Oct 20
Duidelijke uitleg, als je een opdracht krijgt weet je ook waarom . Veelzijdige informatie van honden borstelen, eet-gewoonten tot alleen thuis zijn. En nog zoveel meer. Amber geeft je altijd persoonlijk advies en laat je ook zelf goed naar je hond en de situatie kijken. Ik ben ontzettend blij dat ik in de leer ben bij Amber.
Alette Van de Pol
Alette Van de Pol
17:09 20 Sep 20
Amber heeft meerdere geweldige online cursussen gemaakt. Ik doe met plezier aan de 'Jij en je hond jaarcursus en de Perfect Recall' cursus mee. Beide cursussen zijn erg leerzaam. Amber is erg betrokken en komt ook vaak tijdens een Live Q&A op iets terug. De Live Q&A's zijn ook erg leerzaam en leuk om te volgen. Er staan er nu weer een aantal gepland en dat zijn andere live's buiten de live's die in het cursuspakket zitten. Amber is duidelijk en prettig om mee om te gaan. Ben ook zeer blij met haar. De oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. En de band met onze hond wordt hierdoor nog sterker gemaakt. Ga zo door Amber!
Karin van der Lee
Karin van der Lee
15:18 20 Sep 20
Gisteren een video call met Amber gehad omtrent een calcium tekort bij mijn Border Collie Cello.
Amber neemt de tijd, stelt veel vragen en ze is super duidelijk in haar uitleg. Ik ben echt een stuk wijzer geworden en heb weer een aantal aanknopingspunten waar ik mee verder kan om te kijken hoe ik mijn hond het beste verder kan helpen. Een aantal tips heb ik opgevolgd en sindsdien is het calciumtekort weer iets verbeterd. De verkramping naar aanleiding van het tekort heeft Cello gelukkig niet meer gehad. We zijn er nog niet maar ik hoop dat door aanpassing van voeding het tekort nog iets minder wordt. Belangrijkste is dat Cello nu weer fijn kan rennen zonder kramp.
Mara Wolthers
Mara Wolthers
08:05 31 Jul 20
amber is zo duidelijk .geeft snel reactie. geen moeilijke dure en ingewikkelde theorieen.lekker gewoon en duidelijk
Noes Orre
Noes Orre
18:50 02 Jul 20
Omdat het zo duidelijk wordt uitgelegd en er echt goed aandacht wordt besteed aan zowel de hond als aan het baasje En het voelt daardoor heel puur en oprecht Amber heeft echt interesse in mens en dier dat maakt Mo Vi Academy zij waardevol en bijzonder. 👏
Ineke van Dongen
Ineke van Dongen
13:37 29 Jun 20
Ik volg de online jaarcursus JIJ & JE HOND bij MoVi Academy en het is ontzettend leerzaam! Amber legt alles duidelijk uit en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de live Q&A’s ook erg leerzaam en daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken. Ik raad MoVi Academy zeker aan!
Laura van Popele
Laura van Popele
11:36 29 Jun 20
Super fijn zijn de live QandA’s, waarin je meteen je eigen vragen kunt stellen en Amber met je meedenkt, toffe tips geeft en je weer met meer vertrouwen op weg helpt. En wat persoon betreft is Amber ook echt geweldig. Heerlijk eerlijk, open en enthousiast! Aanrader dus.
Janneke Wesel
Janneke Wesel
20:05 26 Jun 20
De gratis video’s met als optie in te schrijven voor de online cursus
Nicole Hoedemakers
Nicole Hoedemakers
11:21 24 May 20
Sinds een paar weken volg ik de online perfect recall bij de Movi Acadamy. De band tussen mij en onze hond (een Rhodesian Ridgeback) is zoveel beter geworden, we waren al dikke maatjes 💙 maar door de oefeningen en spelletjes voelt het als nog meer connected en als ik onze stuiterbal van 2.5 jaar roep dan komt hij gelijk naar me toe!! Gisteren een videocall met Amber gehad, super leuk haar een keer online te spreken en wat een heerlijk gesprek vol energie was dat! Ik heb hele fijne tips gekregen over hoe ik met Boaz en de klanten die bij ons thuis komen om kan gaan en tips over zijn voeding. Wat ik heel fijn vond was dat als ik iets aan het vertellen was, in mijn beleving vaak van de hak op de tak 🙈 Amber dit perfect oppakte en uiteindelijk als besprak wat ik benoemde en navroeg of dit het ook was wat ik bedoelde. Dankjewel! Ik zit nu op de helft van de online perfect recall lessen en ik kijk nu al uit naar het volgende mailtje in mijn mailbox😊 en Boaz ook 😉
Met onze witte herder hebben wij deelgenomen aan o.a de perfect recall deel 1 en 2. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om zonder zorgen door het bos te kunnen wandelen. We hebben de dingen die wij geleerd hebben tijdens de cursus ook toegepast op onze tweede hond. Onze tweede hond is een kruising Saarlooswolfhond dus we hadden ons voorbereid op een flinke klus wat betreft de recall, maar hij doet het zo goed. Ik zou Movi Academy aan iedereen aanbevelen!
Loïs van der Reep
Loïs van der Reep
07:05 07 Apr 20
Met een eigenwijze Stafford en een Pitbull mix uit het asiel hebben wij toch wat problemen in huis.
Mijn vragen kan ik altijd stellen aan Amber en ze geeft super handige en leuke tips om het allemaal wat aangenamer te maken, voor zowel de hond als de baasjes! Helemaal top! 😃🐾
Paula Meilink
Paula Meilink
13:43 28 Jan 20
Ik doe nu mee met de Instagramcursus en we zijn nog maar net begonnen maar ik heb toch al wat opgestoken. Ook de lives heb ik allemaal bekeken en veel van geleerd.
Myriam Wagemans
Myriam Wagemans
08:44 24 Jan 20
Ik heb de afgelopen maanden samen met mijn hond Spijker meegedaan aan de online training Jij en je hond.
Ik vond het een hele fijne manier om te leren. De lessen zijn opgebouwd uit korte video’s en bijbehorende opdrachten. Alles is ook terug te lezen in de werkboeken, waardoor je achteraf ook een mooi naslagwerk voor jezelf hebt. Het fijne aan Amber vind ik haar visie dat er niet maar 1 specifieke methode of waarheid is, maar dat je echt op zoek mag gaan naar wat werkt voor jou en jouw hond. Wat ik er voor mijzelf vooral heb uitgehaald is dat ik de lichaamstaal van Spijker nu veel beter kan lezen en hem daardoor ook veel beter begrijp in allerlei situaties en dus daarnaar kan handelen. Daarnaast heb ik veel gehad aan de praktische informatie zoals het omgaan met een lange lijn, technieken voor het aanleren van vaardigheden zoals de keer-om en laag.
De cursus is een hele fijne basis om meer verbinding en begrip te krijgen. Daarnaast vond ik vooral de Q&A sessies en de faceboekgroep heel waardevol. Amber is eerlijk en oprecht, denkt echt met je mee en verplaatst zich in jouw situatie. Het maakt ook niet uit of je een grote, kleine volwassen hond of pup hebt, voor iedereen is er waardevolle informatie uit te halen. Daarnaast is er mogelijkheid tot vragen stellen en ook veel interactie in de groep.
Ik raad deze cursus van harte aan aan eigenlijk iedere hondenbezitter die open staat om met, over en van je hond te leren ✨ Een grote dankjewel aan jou Amber!
Joyce Backx - Vischer
Joyce Backx - Vischer
12:12 08 Dec 19
Super blij met de online cursus JIJ & JE Hond, stapje voor stapje krijg je goede instructies en tips, helemaal tof is de FB groep waar jij je vraag, je verhaal of zorgen kwijt kunt. Ook kan je terug scrollen naar berichtjes die jou boeien, thanks Amber voor het delen van jouw expertise🍀🌹
Diana Dekker
Diana Dekker
18:13 05 Nov 19
Leuke, afwisselende en inspirerende lessen! Amber is een no-nonsense vrouw die erg veel kennis heeft van niet alleen de hond, maar ook de persoon achter de hond. Ze bekijkt per combinatie wat er nodig is om een goede samenwerking tot stand te brengen. Ze is een van de weinige mensen die me leert om rust in te bouwen en op een juiste manier om te gaan met mijn honden😊.
Denise van Lokven
Denise van Lokven
19:35 29 Oct 19
vorig jaar was onze vakantie alles behalve een pretje. Hondlief ging tegen elke hond tekeer, kon geen rust vinden op bijvoorbeeld terrasjes en meer dan snel snel een glaasje drinken zat er niet in. Afgelopen winter de cursus voor reactieve honden gevolgd en daar afgelopen voorjaar hard op doorgetraind. Nu zijn we wederom op vakantie en wat een plezier en wat genieten we enorm! Mijn kleine Ravi maakt mij zo onbeschrijfelijk trots ❤ We ondernemen de mooiste dingen en ik hoef me niet meer zorgen te maken over hoe ik zijn gedrag ga handelen. Ik hoef nu alleen maar na te denken over het belonen, omdat hij zich zo netjes gedraagt. Echt uitvallen heeft ie nog niet 1x gedaan, geblaft naar andere honden misschien 3x in twee weken tijd en dan is een korte "niet nodig" genoeg. Bijna elke dag wel een terrasje gepakt en hij zit lief rond te kijken of ligt te slapen op zijn matje. Puur genieten, zeker in verhouding tot vorig jaar. Dank je wel voor je ondersteuning in dit proces Amber!
Sandra Danen
Sandra Danen
20:46 12 Sep 19
persoonlijke aandacht. hond mag zijn wie hij is. samen kijken wat werkt voor jou hond een geen standaard manier.
ze is lief en behulpzaam. geef je goede tips. dis zeg doen.
Kathy Klijs-Langenberg
Kathy Klijs-Langenberg
10:08 19 Jul 19
Wat hebben we een lange weg doorlopen. In december kreeg ik de schrik, nova was gebeten. Het lichamelijke letsel viel heel erg mee en was na een operatie gelukkig snel genezen.
Helaas had ik al gedacht dat de geestelijke schade groter zou zijn. En ja hoor, blaffend op honden afrennen, honden afsnauwen die te dicht bij komen. Niet meer spelen met andere honden en tijdens wandelingen super gestresst rondlopen.
In januari kwamen we een cursus tegen, begroeten en passeren van andere honden. Na contact te hebben gehad met amber, besloten om gelijk te gaan beginnen. Wat hebben we in de afgelopen zes maanden veel geleerd! Het was intensief maar zo waardevol.
Nova en ik hebben weer vertrouwen in elkaar gekregen. Ik weet nu wat ze nodig heeft, reageer op haar honden taal en geef haar de ruimte om te zijn wie ze is. Een grom, prima, we gaan niet naar die hond toe. Een goede combinatie tussen rust en beweging. De stress emmer zo laag mogelijk te houden, zodat ze meer aan kan. Ik weet nu haar stress signalen en vermoeidheid signalen en kan hier goed op reageren!
En wat ben ik trots. Op Nova, maar ook op mijzelf. We kunnen andere honden begroeten, zonder dat nova blaffend tekeer gaat. Ze is een stuk relaxter geworden en kan zoveel meer aan. Ze wordt weer het blije ei dat ze was, voor het hele incident! De wandelingen worden weer ontspannen en ze kan weer spelen!
We zullen hier altijd mee bezig zijn, maar wat fijn dat in zes maanden tijd, met de juiste technieken, ik weer een heerlijke ontspannen hond kan hebben!
Esther Sluijter
Esther Sluijter
15:43 09 Jul 19
Ben je op zoek naar een leuke kundige hondenschool, wil jij met je hond aan de slag? Bij MoVi bieden ze verschillende cursussen en of trajecten aan zodat jij en je hond samen een uitdaging aan kunnen gaan. Wil jij je hond beter leren begrijpen? Vraag naar de mogelijkheden! Amber en haar team staan voor je klaar om met jou en je hond aan de slag te gaan! Heeft je hond het moeilijk naar andere honden of juist mensen en andere prikkels, vraag om hulp! Bij MoVi krijg je de beste hulp die je je kunt bedenken!
Esther van Lieshout
Esther van Lieshout
14:31 02 Jul 19
Wat een ervaring die ik zeker iedereen aanraad! Ik ging hier heen met mijn hondje die naar en om alles blafte, geen rust in zijn lijfje had en nog meer “gedrag” liet zien.
Ik heb van Amber geleerd on anders naar mijn hondje te kijken, die me eigenlijk toch al heel lang met blaffen en uitvallen wat duidelijk probeerde te maken.
Amber heeft me mijn Jax opnieuw leren kennen!!
Jax is nog steeds een pittig ventje en we zijn er nog zeker niet maar het begin is gemaakt.

Het fijnste van deze cursus is dat Jax er gewoon mocht zijn, alles mag en alles kan. Blaffen was niet erg want daar kwamen uiteindelijk toch ook voor.
Samen hier aan werken maar vooral is het ook gewoon fijn om dit samen gedaan te hebben, de band met mijn Jax is gegroeid. Onvoorwaardelijk er voor elkaar zijn. Gelukkige baas met een gelukkige hond!!
Nu op naar deel 2 van passeren en begroeten.
Dankjewel lieve Amber voor je wijze woorden 💕
Sinds half maart volgen wij met onze Laekense herder Asja ,de lessen passeren en begroeten deel 1 bij Amber. Onze Asja is een erg onzekere Laekense herder die erg prikkel-gevoelig is en reageerde op alles en iedereen door fel uit te vallen. De cursus loopt bijna op z’n eind en hoewel we nog een lange weg te gaan hebben ,heeft Ambers coaching er nu al voor gezorgd dat er meer rust in Asja’s lijfje zit als we naar buiten gaan. We kunnen volop genieten van de succesjes en genieten het meest als we zien dat Asja ontspannen en blij is. Heerlijk naar het bos ,naar het water.....Voor op het veld samen oefenen met prikkels. Door de tips van Amber zien we zowel binnenshuis als buitenshuis een heel andere Asja. Amber heeft oog voor de hond ,maar ook zeker voor de baasjes. Door ook naar ons te kijken heeft Amber rust bij ons persoonlijk gebracht. Waar we moe aan de cursus begonnen ,zijn we nu fit en vol goede moed. Nog 1 les passeren en begroeten deel 1 en dan heeft Asja even “2 weekjes “vakantie”. Daarna starten we met passeren en begroeten deel 2....Wij kunnen iedereen Amber ten zeerste aanbevelen. Amber ,echt superdankjewel voor je goede coaching...🤗
Suus Claassen
Suus Claassen
10:44 29 Apr 19
Wat een topper is dit! Volg momenteel de cursus perfect recall met mijn vizsla hond Milo. Buiten het feit dat we spelenderwijs leren hoe we milo terug roepen naar ons leren we zo veel meer! Amber neemt echt de tijd voor je! We zaten met ons handen in onze haren. Milo piepte de hele dag, we twijfelde of hij wel gelukkig was en wisten niet hoe we hem konden helpen. Met wat simpele aanpassingen in ons dagprogramma binnen 1.5 week een hele andere hond in huis! Hij pakt zijn rust, laat ons met rust als dat van hem verwacht wordt, kan mee op bezoek en op zijn plek liggen, zonder dat ik steeds achter hem aan moet gaan of corrigeren. Voor ons is er een wereld open gegaan!! We kunnen nu echt genieten van Milo en hij met ons, zonder dat ik me zorgen hoef te maken of ik hem tekort doe.

Amber je straalt de passie uit in je werk en hoe gek Milo ook doet, je kijkt er niet raar van op, wat ervoor zorgt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij je. Daar kunnen veel hondentrainers nog van leren, want dit is lang niet overal zo. Je lessen zijn lekker vrij, je hebt geduld en humor zien we terug wat erg leuk is. we zijn nog lang niet uitgeleerd!
Wij hebben met onze Cane Corso Bo de cursus passeren en begroeten gevolgd bij Amber. Onze hond, maar vooral wijzelf hebben veel geleerd. Met name hoe we het beste om kunnen gaan met de signalen welke Bo geeft als het voor hem allemaal teveel wordt en honden voor hem te dichtbij komen.
We hebben echt verschil gemerkt tijdens de cursus en daarna. Natuurlijk moeten we elke dag samen blijven oefenen maar we kunnen nu in ieder geval weer wat rustiger over straat en als het echt teveel wordt hebben we een paar oefeningen geleerd welke we in nood kunnen toepassen.
Helen Nossin
Helen Nossin
17:49 16 Apr 19
Het was erg fijn om anders te leren kijken naar onze hond, om beter inzicht te krijgen in haar behoeften (vooral ook aan rust) en het ont-moeten. Tijdens de laatste les heb ik het belangrijkste geleerd... ik mocht niet meer denken/vinden dat ze niet altijd goed reageert op vreemde mensen/honden. Hoe trots ik al twee weken ben op de rustige manier waarop ze (bijna) alles negeert omdat ik erop vertrouw dat ze dat zal doen! Dankjewel Amber 🙏 🐾 💗
Ingrid Hakkens-Kuijken
Ingrid Hakkens-Kuijken
22:44 25 Mar 19
Amber is een fantastische instructrice! Ook al rijd ik al vanaf jongs af aan, nu pas leer ik echt paardrijden! Dankzij Amber weet ik nu hoe ik mijn houding en rijstijl echt kan verbeteren, ze geeft super goede tips en aanwijzingen waar je echt iets mee kunt!
Voor iedereen de moeite waard, een echte eye opener!
Mabel Spanjaard
Mabel Spanjaard
14:19 09 Jan 19
Ten einde raad ingestroomd in de groep 'teambuilding met je hond'. In één woord 'WOW'. Na amper 8 weken is onze hond getransformeerd van extreem angstig naar weer helemaal relaxt en gelukkig. En niet alleen dat! Ook mijn band met onze lieve 4voeter groeide zienderogen. Ik kreeg niet alleen een mooie hond terug, maar ook véél mooie momenten om te koesteren. Dat alles in een veilige omgeving met gelijkgestemden. Dankjewel voor dit zéér grote cadeau lieve Amber. En tot snel want dit smaakt naar meer.
Kristel En Luc
Kristel En Luc
15:15 20 Dec 18
Nu sinds 2keer les van Amber, een hele vooruitgang mijn paard is weer happy met de trainingen en pakt het heel goed op. Amber zoekt mee naar oplossingen wat het beste is voor mijn paard en mijzelf. Zal haar zeker aanraden als instructrice ! �
5 sterren vanwege fb pagina kvodna 🙂
Aaron Spreutels
Aaron Spreutels
11:38 25 Jul 18
Super fijne samenwerking gehad met Amber. Hele goede tips gekregen voor onze jonge hond en Amber is gewoon een top meid! We gaan zeker vaker cursussen bij haar volgen!
Laura De Jongh-Stevens
Laura De Jongh-Stevens
07:02 31 May 18
Ik kan met volle overtuiging Amber adviseren aan alle honden eigenaren maar eigenlijk op nog veel meer verschillende vlakken. Ik zelf ben enorm geholpen met onder andere mijn opgroeiende teckel die inmiddels is mogen uitbloeien tot een ontzettende fijne hond die ik vooral mede door Amber haar hulp goed heb leren begrijpen en met een zeer positieve manier heb kunnen opvoeden.

Ook op persoonlijk en zakelijk vlak heb ik veel ontwikkeling door gemaakt onder andere door het Beleef jezelf programma. Dit heeft me hele mooie inzichten gegeven en handvaten om het beste uit je leven te halen.

Ik ben enorm dankbaar voor alle hulp en inzichten die ik van Amber heb mogen leren en hoop nog veel mooie momenten te kunnen delen in de toekomst ��
Michelle Christiaans
Michelle Christiaans
21:06 18 May 18
Een tijdje terug heb ik contact opgenomen met Amber voor stage. Ik ben zelf bezig met een opleiding kynologie en gedrag en wil hier ontzettend veel over leren. Nou sinds ik bij Amber kom, heb ik al meeeega veel geleerd.
We zijn begonnen met het kijken naar mijn eigen honden. Ik heb 2 Duitse herder teefjes van 3,5 en 1 jaar. De herder van 1 jaar liet vaak onrustig en opgewonden gedrag zien. Amber is bij mij thuis langs geweest om te kijken wat er gebeurde en heeft me tips gegeven over hoe en wat. Deze tips ben ik natuurlijk gaan gebruiken en sinds ik dit doe merk ik dat de jongste rustiger is en de oudste veel opener. Deze was nogal gesloten.
Ook ben ik anders gaan voeren, en de oudste komt na een super lekkere maaltijd naast me zitten op de bank en geeft me 1000 dankjewel kusjes!
Echt heel erg bedankt voor de hulp tot nu toe Amber en ik hoop nog mega veel van je te kunnen leren en je in de toekomst te kunnen helpen met het wonderlijke wat je doet (L) !
Sarah Hoogers
Sarah Hoogers
08:29 15 May 18
MoVi Coaching is een prachtig concept waarbij mens en dier centraal staan. Samen met Amber organiseer ik workshops op het gebied van astrologie voor beginners. Zij neemt het grootste deel van de promotie voor die workshops voor haar rekening en weet anderen te inspireren om eens kennis te maken met een onderwerp waar ze niets of maar heel weinig van weten.
Amber is altijd super enthousiast en actief en met haar samenwerken is echt een cadeautje. Samen een visie neerzetten, waarna zij het in de wereld zet. Tijdens de workshop is ze regelend, maar ook zorgzaam. Wil jij een keer samen met Amber een workshop of training organiseren, dan kan ik haar van harte aanbevelen!
Martine Misker
Martine Misker
08:48 14 May 18
De krachtwandeling is fijne en mooie manier om wat dichter bij jezelf te komen. Amber is in staat je dichter bij je intuïtie te brengen, daar waar antwoorden liggen. Ze weet met de juiste vragen ervoor te zorgen dat je hulpbronnen in kan zetten daar waar nodig. Zeer leerzame en mooie ervaring!
Maaike Schoenmakers
Maaike Schoenmakers
04:14 12 May 18
We kennen Amber nu al bijna 3 jaar en ze is wat ons betreft de beste ‘Paardenjuf’ ever! Wat maakt haar zo goed? Goede kijk op paard en mens en wat nodig is om de samenwerking te verbeteren, duidelijke uitleg met goed uit te voeren instructies, eerlijk, liefdevol en positief met een juiste dosis pit. Altijd fijn om met haar aan de slag te gaan�Sterre en Henriette
Henriëtte Steneker
Henriëtte Steneker
13:49 08 May 18
Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver, een krachtwandeling bij Amber!
Het is mooi en bijzonder hoe je achteraf terugkijkt op de wandeling. Ik begon echt wel onzeker, ook niet wetende wat er komen zou en ik wilde eigenlijk de controle houden over alles. Liet mijn vader en hond ook achter, die moesten zichzelf vermaken. En daar kon ik me echt druk om maken, zou dat wel goed komen?!
Dus misschien zelfs iets wat opgefokt en druk in mn hoofd begonnen we.
Het is een prachtig gebied waar je doorheen gaat, dus daar wordt je ook wel iets al iets rustiger van. Maar door de gesprekken, opdrachtjes en alles wat erbij komt kijken kom je echt bij je gevoel.
Ik werd geraakt door de meest onverwachte dingen. Zo wist ik dat ik niet goed ademende, maar toen ging Amber me begeleiden naar goed ademen. En daardoor ervaarde ik echt een enorme rust opeens.
Kon de controle loslaten, vergaten de tijd en mijn vader redt zich ook prima met hond zonder mij!
Al met al is het een uniek proces waar je doorheen gaat. En is het jammer dat ik absoluut niet in de buurt van Someren woon, want anders zou ik echt nu een aantal keer zijn gegaan.
Sommige dingen zijn ook gewoon onbeschrijfelijk en moet je echt zelf ervaren!
Amber is een enorm mooi, lief en bijzonder mens die je echt het gevoel geeft dat je thuiskomt. Thuis bij jezelf. En thuis dat je alles met haar kan delen, want niks is te gek en zo laat je ook opgebouwde muren vallen.
Dus door al dit bovenstaande geef ik MoVi Coaching, de krachtwandeling en Amber 5 sterren! Waarom kunnen er niet meer sterren?!
Aylin de Wolf
Aylin de Wolf
07:34 06 May 18
100 dingen geprobeerd voor onze lieve labradoodle die te hard aan de riem bleef trekken en te enthousiast was tegenover andere mensen / honden, zelfs op een bepaalde hondencursus als voorbeeld worden gebruikt hoe het niet moet.

Een op een training met Amber in de bossen, waarbij ze mij op een super duidelijke manier in heeft laten zien waar het probleem ligt, en je het gevoel geeft dat het wel goed gaat komen! Top !

Na haar adviezen toe te passen zie ik een heel ander hondje, waar ik nu tijdens het wandelen van kan genieten ! Heerlijk !!!

Dit is een hondentraining waarbij je je hond geen trucjes leert, maar waarbij je je hond leert begrijpen en op die manier het leven van je hond ( en die van jezelf ) een stuk gelukkiger en gemakkelijker maakt !
Esmee Faro
Esmee Faro
16:42 28 Mar 18
Geweldig leuke en informatieve middag gehad over hersenwerk voor viervoeters!
Annemieke Driessens
Annemieke Driessens
16:33 25 Feb 18
Dankzij de perfect recall, hersenwerk en speurlessen hebben wij onze hond een goede start en een fijne basis kunnen geven. Onze dochter heeft hele fijne paardrijles en in korte tijd zoveel geleerd en voor jezelf is er nu ook een heel mooi programma. Kortom dier en mens op de goede plek bij MoVi coaching ��
Mendy Van de Ven
Mendy Van de Ven
20:28 06 Feb 18
js_loader
OVER MOVI ACADEMY

Mijn missie

Een land vol gezonde & gelukkige mensen en honden.
Ik ben Amber van Ommeren en met MoVi Academy deel ik kennis, inspiratie en vaardigheden om gezond en gelukkig te kunnen samenleven met je hond. Ik inspireer jou om vreugdevol samen te zijn met je hond.

%

Tevredenheid

Cursisten doen nu mee

Aantal online hondencursussen

EEN OVERZICHT

Dit is wat ik doe  

Als hondeneigenaar kun je bij mij terecht voor online en offline trainingen en cursussen voor jou en je hond.

BEZOEK BEGROETEN

Wil jij ontspannen en vol vertrouwen je bezoek kunnen ontvangen? En je hond kunnen laten stoppen met blaffen? Lees meer

Volg de online cursus Bezoek Begroeten op mobiel en laptop

JIJ & JE HOND

Een must voor ieder baasje! In deze cursus leer je je hond écht beter begrijpen. Lees meer

Perfect Recall

Bij de Perfect Recall ga je spelenderwijs aan de slag met de perfecte “kom hier”. Lees meer

Perfect Recall online cursus

Passeren & Begroeten honden

Wil jij meer ontspannen wandelen met je hond? Valt je hond uit naar andere honden? Lees meer

Lessenreeks Passeren en Begroeten andere honden
OVER AMBER

Dit is mijn verhaal  

Na het overlijden van mijn moeder, jarenlang topsporter te zijn geweest en een diploma in psychologie kom ik op een turning point in mijn leven.

Mijn therapeut geeft me de taak: “Onderzoek komende week eens wat je écht leuk vindt.” Ik ben 23 jaar oud en heb geen idee van wat ik leuk vind. Ik kan haar vraag met geen mogelijkheid beantwoorden.

Er volgen tien dagen van piekeren, dagdromen en slapeloze nachten. De elfde dag word ik wakker, ren naar beneden om pen en papier te pakken, en begin te schrijven. “Ik wil een hond,” schrijf ik op. Daar begint het avontuur ‘hond’ in mijn leven.

Gratis video training

Ontvang mijn gratis video training om de relatie tussen jou en je hond direct te verbeteren!

Als BONUS krijg je regelmatig inspiratie, artikelen, podcasts, video’s, tips over de opvoeding, training, verzorging en gezondheid van jouw hond! Hier kan je je op elk gewenst moment voor afmelden.