Krijg een hond die zich keurig gedraagt wanneer je bezoek ontvangt

… en stop met bang zijn dat je hond opspringt, hard blaft naar de bel of overenthousiast naar je bezoek rent

“Ik durf mijn hond niet bij mijn bezoek te laten”

Wanneer je bezoek verwacht, zorg je ervoor dat je het huis aan kant hebt. Je poetst nog wat, vult de koffiebonen aan en zit klaar voor het bezoek. Terwijl je zo zit, kijk je naar je hond die nu nog heerlijk ligt te slapen in zijn mand. Je denkt: “Ohjeeetje! Als de bel zo gaat, verander je weer in een hyper-stuiterbal! Wat zal mijn bezoek ervan denken?!”

Ooh wacht… ineens weet je het. Op cursus heb je de oefening “plaats” geleerd aan je hond. Vastberaden ga je te werk. De koektrommel komt tevoorschijn. “Gijs, plaaaaats”, klinkt het door de woonkamer. Gijs knippert twee keer met zijn ogen, staat op en loopt naar zijn mand. “Te gek”, roep je ietwat verwonderd. 

Je hebt een plan. Als het bezoek dadelijk aanbelt, leg je Gijs op zijn “plaats”. 

“Trrrrring”, klinkt het door de woonkamer. Gijs springt op (zowat naar de maan) en blaft hard, zo hard, zo ontzettend hard, dat jouw “plaats” onmogelijk gehoord kan word. “Plaaats” probeer je er nog dapper bovenuit te schreeuwen. “Dit werkt niet”, je geeft op en loopt naar de voordeur. 

Je opent de voordeur met een rood hoofd en zegt tegen je bezoek: “Gijs springt wel tegen je op hè. Je hebt niet je beste kleren aan hoop ik? Maar hij doet niks hoor.” 

Je opent de tussendeur. Het kwijl van Gijs slingert door je net gepoetste huis, de koekjes vliegen van tafel, de kussens liggen van de bank en je bezoek wordt belaagd.

Na een grove mopper van jouw kant: “Nou Gijs klaar! Hou op!”, lijkt de rust hersteld. Je schaamt je voor je stemverheffing. Tot het moment dat je bezoek beweegt… dan begint het haast weer van voor af aan. 

Hoe kan je ervoor zorgen dat je straks met de feestdagen zowel voor je bezoek als voor je hond het goede doet?

Herkenbaar? Het is hoogtijd voor Amber’s Bezoek Begroet-plan en een fijne beltraining. Tijd om met plezier te gaan oefenen met je hond! 

Bezoek Begroeten…. Let’s Go!! 

 • Je ziet er tegenop om je ouders of vriendin uit te nodigen en bij het idee breekt het zweet je uit. Stiekem heb je al een hele poos geen visite meer gehad door het heftige gedrag van je hond.
 • Je schaamt je dood voor het blafgedrag van je hond naar bezoek en de postbode. Wat moeten ze wel niet denken.
 • Je denkt dat je hebt gefaald in de opvoeding van je hond. Hadden je ouders toch gelijk “Je kan het niet”.
 • Je mist het overzicht hoe je je hond kan begeleiden bij het bezoek. Je hebt geen idee hoe je dit voor iedereen rustig en fijn houdt. Hoe zorg je er in hemelsnaam voor dat je hond niet opspringt.
 • Je voelt je nu al schuldig naar je bezoek dat je met je aandacht bij de hond zal zijn. Ze komen immers helemaal voor jou.
 • Je hebt geen idee hoe je jouw hond manieren bijbrengt bij bezoek. Je ziet de struggles, maar je hebt geen idee hoe je je hond kan helpen.

Meedoen kan voor €799,-

Ambers college - Bezoek Begroeten

Stel je voor dat de bel gaat, je hond checkt in bij jou, jullie weten precies wat er nu gaat gebeuren. Je hebt een honden-belbeleid.

Hoe zou het voor je zijn wanneer je hond wel blaft en het na een paar keer blaffen vanzelf weer stopt? Of dat je hond een ‘stopknop’ heeft, zodat je hem kan vragen te stoppen met blaffen en je hond doet dit ook.  

In plaats van “bezoek, blaffen en de bel” als iets zwaars en lastigs te zien, zie jij iedere keer wanneer de bel gaat als een kans om je hond uit te leggen hoe jouw belbeleid werkt. Je weet precies wat je te doen hebt bij bezoek, je ziet wat je hond nodig heeft en snapt hoe je dit communiceert naar je bezoek.

Ik geef super duidelijk aan hoe je je hond begeleidt bij bezoek en ik vertel je welke trucjes top werken om je bezoek te laten doen wat het beste is voor je hond. Ik vertel precies hoe je gaat oefenen, welke stappen je doorloopt, wat de 15 veelvoorkomende gedragingen bij bezoek zijn en hoe je ermee omgaat.

Je gaat alle kennis, skills en mindset rondom bezoek ontvangen krijgen van me. Het is zoveel meer dan (alleen maar) een hondencursus! 

Leuk neveneffect: je hond zal rustiger zijn in huis, minder blaffen en niet meer reageren op geluiden van buitenaf. Je krijgt succeservaringen met de bel, het lukt om je hond te laten stoppen met blaffen, hoe fijn! En opspringen naar bezoek? Dat is verleden tijd!  Je bezoek kan rustig binnenkomen en mocht iedereen toe zijn aan een daadwerkelijke begroeting, dan weet jij dat als geen ander te begeleiden. Het bezoek zal zien hoe welgemanierd jouw hond is.

 • Je haalt plezier uit de begeleiding van je hond bij het ontvangen van bezoek
 • Je bent vrij van de angst om bezoek uit te nodigen of dat de bel gaat
 • Ook onverwachts bezoek, de postbode, kinderen op bezoek? Jij draait je hand er niet meer voor om.

Je gaat met deze cursus leren door de ogen van je hond te kijken naar ‘bezoek’  en je eigen wens bij bezoek duidelijk maken. Precies deze twee werelden breng ik bij elkaar.

De eerste geluiden over de online cursus:

Review Bezoek Begroeten cursus
Review MoVi Academy Bezoek Begroeten
Review Bezoek Begroeten online cursus
Bezoek Begroeten online cursus review
Online Cursus Bezoek Begroeten

€799

Cursus #BezoekBegroeten

Deze cursus met ruim 121 (!) videolessen, zowel theorie- als praktijkvideo’s met honden in beeld (is awesome!!!) , alles volledig ondertiteld en transcripten om te lezen, is mijn meest complete hondencursus die ik ooit heb gemaakt! 

Je leert met mijn ‘de 3 bezoekfasen’-systeem het zelfvertrouwen van je hond te vergroten bij bezoek. Zo ontwikkel je voor een hondenleven- lang een ‘Bezoek Begroet’- plan voor zowel jezelf als je hond. Bezoek ontvangen in de toekomst gaat je moeiteloos af. Sterker nog: jij en je hond vinden het gezellig om mensen te ontvangen.

 • Je leert de 9 meest gemaakte ‘Bezoek Begroet’- fouten kennen, zodat jij ze nooit meer maakt met je hond.
 • Je leert je hond te stoppen met blaffen wanneer jij dit vraagt. Op een leuke manier en spelenderwijs (of course!).
 • Je neemt verantwoordelijkheid over je hond en ontwikkelt een ‘Bezoek Begroet’- plan waar zowel jij, je hond als je bezoek zich moeiteloos aan houden.
 • Je leert de 15 gedragingen die je hond kan laten zien bij bezoek, welke emoties daar een rol in spelen en wat je eraan kan doen.
 • Je leert hoe je kinderen introduceert als bezoek en hoe je dit ten alle tijden veilig houdt.
 • Je leert zien aan je hond wanneer deze toe is aan een begroeting van bezoek en hoe je dit concreet aanpakt.
5 sterren Perfect Recall

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

Bezoek Begroeten online cursus
Bezoek Begroeten online cursus
Bezoek Begroeten online cursus

Een inkijkje in de modules:

Bezoek Begroeten Module 1: Wat wel & niet werkt bij je hond en Bezoek

Module 1: Wat wel & niet werkt bij je hond en Bezoek

Aan het eind van de module heb je helder waarom je hond overenthousiast, angstig of agressief jouw bezoek benadert. Je begrijpt wat je tot nu toe hebt gedaan en waarom dit niet werkt voor je hond. Je gelooft niet meer in de fabels “Je bezoek je hond lekkers laten geven’ of “Je bezoek de hond laten negeren’. Je begrijpt het concept ‘bezoek’ vanuit de ogen van je hond.

 • 13x wat je tot nu toe al hebt geprobeerd met je hond. En waarom het niet werkt
 • Waarom corrigeren een slecht idee is bij bezoek ontvangen
 • 7x wat je zeker nog niet hebt gedaan en altijd werkt!
Bezoek Beroeten Module 6: De praktijk-skills die je zeker wilt leren met je hond

Module 6: De praktijk-skills die je zeker wilt leren met je hond

Aan het einde van deze module heb jij ALLE skills die nodig zijn om je hond te begeleiden bij bezoek. Je weet van a- z wat je te doen hebt en welke oefeningen en spellen je erbij kunnen helpen.

 • Bel = bench | tuin | bijkeuken
 • De perfecte laag
 • Hoe je de Perfect Recall inzet bij bezoek
 • Je hond meenemen op bezoek
 • Terrastraining

Wauw, Amber heeft zoveel hondenkennis, mensenkennis, een nuchtere kijk op dingen maar wel recht voor z’n raap. De cursus Bezoek Begroeten is gewoon beter dan Netflix. Vol met praktijkvoorbeelden en ze helpt je van A tot Z. Ik zat er helemaal in en kon niet meer stoppen. Het is ook zo leerzaam om mee te kunnen kijken met consulten, om te zien wat er gebeurt en Amber haar uitleg er dan bij te horen. Je ziet meteen hoe je iets op de juiste manier kan aanpakken. Amber heeft echt een niet normaal scherp oog voor wat een hond allemaal laten zien qua signalen. En dat gaat soms snel en zo subtiel, dat het super nuttig is om op deze manier mee te kijken en luisteren. Het is alleen al zo leerzaam wat zij signaleert en hoe ze het vervolgens oplost. Ik wist al best wel wat over hondentaal, maar ik heb alsnog mega veel bijgeleerd. De cursus is echt super compleet en je weet eigenlijk precies wat je wel (en niet) moet doen en je kan echt aan de slag met jouw eigen hond. Echt een steengoede cursus, chapeau! En dan ook nog een fijn team erbij en die communityweek was heel erg waardevol! Het voelde allemaal heel praktisch, positief en bemoedigend! Hier ga je vast nog heel veel baasjes (en dus honden) mee helpen!
js_loader

Waarom de cursus uniek is!

Persoonlijke hondencursus Bezoek Begroeten

Mijn cursussen zijn warm, gezellig & super persoonlijk  

Ik ga je tijdens Amber’s Collegeweek een super persoonlijk, dagelijks inkijkje geven in hoe ik met mijn hond Izzy omga en hoe haar Bezoektraining eruit ziet. Je krijgt te zien welke skills zij nodig heeft en hoe ik dit simpel integreer in mijn dagelijkse leven. Maar ook hoe spannend ik dit soms vind! Je gaat een grote mate van betrokkenheid ervaren bij het leerproces van jou en je hond.

Veel gemak in deze online hondencurus Bezoek Begroeten

Extreem veel waarde & mega gebruiksgemak

Ruim 121 ondertitelde (!) videolessen, zowel theorie als praktijk. Gemakkelijk te volgen per app op je telefoon. Iedere video is ook heel handig na te lezen in een transcript en Amber’s Collegeweek is super leerzaam door de livesessies en samenwerkingen met andere hondenprofessionals ! Er is rekening gehouden met alle leervormen van zowel mens als hond.

Praktische en leuke online cursus Bezoek Begroeten

Geen focus op saaie stappenplannen of langdradige theorie 

Wat het grootste deel van de cursisten altijd aangeeft is dat mijn hondencursussen zo heerlijk praktisch zijn en superleuk om te volgen. Je kan de volgende keer dat je bezoek krijgt direct aan de slag. De video’s duren lekker kort, zijn grappig en ‘to the point’.

6000+ cursisten geholpen MoVi Academy, Bezoek Begroeten

6000+ cursisten & honden online geholpen 

Het is mijn zevende online hondencursus die ik maak. Door deze bak met ervaring heb ik aan AL het gebruiksgemak gedacht dat jij als cursist nodig hebt. Dit is zo’n cursus die je af wílt maken, omdat je er helemaal in op gaat!

Hondencursussen gemaakt

%

Van het bezoek heeft een hekel aan springende hond

Cursisten hebben zich reeds aangemeld voor de cursus

Review Bezoek Begroeten Mack
Review Bezoek Begroeten Miriam Vree
Review Bezoek Begroeten Blaffen naar bel

Over Amber van Ommeren 

Bezoek Begroeten voor jou en je hond

Amber (@ambervanommeren) heeft al meer dan 6000+ cursisten geholpen met de opvoeding, gezondheid en training van hun hond. Emotioneel welbevinden van zowel hond als eigenaar, luisteren naar je intuïtie en het superpraktisch meedenken laat zij de basis zijn van al haar hondencursussen. De band tussen jou en je hond staat altijd centraal, ze laat je op een fijnere manier samenleven met je hond gebaseerd op vriendschap, wederzijdse respect en vertrouwen.

Dit doet ze via haar hondencursussen bij MoVi Academy, haar podcast, social media, YouTube kanaal en door middel van het schrijven van blogs. Je kan Amber kennen van televisie NPO2 en ze is meermaals in de media gekomen met haar artikelen over emotie en gedrag bij honden, oa VROUW, MARGRIET, TELEGRAAF & LINDA.

Is dit voor jou en je hond geschikt?

Online cursus Bezoek begroeten MoVi Academy

“Mijn hond hoeft nooit bezoek te begroeten hoor.” 

Dat begrijp ik. En dat is ook niet de intentie van de cursus. Het is een eindpunt waar veel mensen een romantisch idee over hebben. Overigens is een begroeting van een ontspannen hond compleet anders doen hoe wij vaak in gedachten hebben. En dat is precies wat je gaat leren. Als jij alleen maar wilt dat je hond stil is als de bel gaat en verder niks doet met je bezoek, dat kan ook! 

Leer je hond Bezoek Begroeten met de online cursus MoVi

“Mijn hond is alleen maar enthousiast, is het voor mij nuttig om mee te doen?”

Jazeker, in de cursus ga ik actief met je meekijken of het inderdaad enthousiasme is, of dat er mogelijk iets anders ten grondslag ligt aan dit enthousiaste gedrag. Het kan een manier van omgaan met spanning zijn geworden van je hond. Is het enkel en alleen enthousiasme, leer je ook in mijn cursus hoe je dit kan kanaliseren met hele eenvoudige aanpassingen.

Hond leren Bezoek Begroeten MoVi Academy, online cursus

“Ik doe al mee aan de lessen op de hondenschool, is dit iets voor mij?”

Leer je daar actieve tools en skills hoe je je hond begeleid bij vreemde mensen, bij de pakketbezorger, bij bekend bezoek en hoe je dit introduceert en opbouwt? Krijg je beltraining, duidelijk klaar aanleren en is de magische plasplek je uitgelegd? Zo ja, dan zou ik die cursus eerst even afmaken. Komt dit niet aanbod, dan zou ik echt gelijk mee komen doen, het leert je op zo’n andere manier naar je hond kijken en met je hond om te gaan.

Cursisten aan het woord:

Review Bezoek Begroeten Wendy
Review Bezoek Begroeten Dani van der Wal
Review 1
Review 2
Compliment review Amber's College Bezoek Begroeten

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma bestaande uit: ondertitelde videolessen, transcripten, werkboek, Amber’s Collegeweek met live colleges & gastcolleges van hondenprofessionals.

Stap 1. Zodra jij op ‘ja ik doe mee’ drukt, krijg je toegang tot de hele cursus: je kunt direct beginnen met de video’s kijken en opdrachten maken. Je gaat op je eigen tempo alle filmpjes af. 10 uur kijktijd in totaal.

Stap 2. Je hebt liftetime toegang tot dit programma en je doet automatisch mee aan de collegeweek in nov/dec. Je ontvangt automatisch bericht hierover.

De antwoorden op veelgestelde vragen

Hoelang en waar kan ik de cursus kijken?

Je kan de cursus volgen in mijn leeromgeving van Kajabi. Amber’s collegeweek is op Instagram en de livesessie worden gegeven per Zoom.
Hoe je inlogt bij kajabi en hoe je de app op je telefoon krijgt, daar helpen we je bij! Super easy peasy, echt!

Alle inlog gegevens komen na aanmelding bij jou terecht. Ook zijn de livesessies te volgen op het instagram account van Bezoek Begroeten. Wanneer je het college wilt terugkijken, wat kan, dan vind je hem in je online leeromgeving. Dit wordt tijdens de cursusweek allemaal duidelijk. Zelfs een digibeet kan de was doen bij ons 🙂  

Je hebt lifetime toegang tot de videolessen.

Hoeveel tijd ben ik bezig met de cursus Bezoek Begroeten?

De hele cursus is 8-10 uur videomateriaal. Dan nog de extra oefeningen, stappenplannen, praktijkoefeningen, schrijfopdrachten en nog veel meer. Als je drie ochtenden reserveert haal je het zeker om het programma te doorlopen. 

Hoelang duurt Amber's collegeweek: Bezoek Begroeten

De volgende staat gepland voor november/december 2023. De specifieke datum wordt later bekend gemaakt.

Voor wie is de cursus Bezoek Begroeten?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer rust en ontspanning wil rondom het ontvangen van bezoek! Alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen zijn welkom. Enthousiaste honden, angstige honden, agressieve honden, ik heb de cursus zo opgezet dat het voor iederen eigenaar met behorende problematiek super interessant is.  Ook hondenprofessionals, voel je meer dan welkom om te komen leren van mij. Het kan echt met minimale verandering en inspanning de grootst mogelijke impact. 

“Ik ben hondenprofessional kan ik meedoen?”

Yes! Het is superleuk om met je hond oefenen, soms in de drukte van je hondenwerk schiet er nog wel eens bij in toch? Ik ben ervan overtuigd dat je aan de hand van deze cursus ook je eigen cursisten of cliënten nog beter vooruit kan helpen rondom het thema bezoek. Vergeet niet: jouw doelgroep zit in deze cursus en tijdens Amber’s Collegeweek heb ik altijd een unieke plek waar je ongegeneerd je eigen bedrijf mag promoten. Leuk juist!

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Jazeker. Na aanmelding ontvang je je inloggegvens en de factuur. Op de factuur staat de 21% btw en die factuur kan je aan je boekhouding toevoegen, 

Waar kan ik de live collegemomenten bekijken?

De live collegemometen kan je volgen via Zoom, alle inlog gegevens komen na aanmelding bij jou terecht. Ook zijn de livesessies te volgen op het instagram account van Bezoek Begroeten. Wanneer je het college wilt terugkijken, wat kan, dan vind je hem in je online leeromgeving. Dit wordt tijdens de cursusweek allemaal duidelijk. Zelfs een digibeet kan de was doen bij ons 🙂  

Worden mijn vragen beantwoord?

Jazeker! In principe worden alle vragen altijd beantwoord tijdens Amber’s Collegeweek. 

Wanneer is het volgende livemoment met jou?

In november/december 2023, de exacte datum volgt nog

Hoeveel kost de cursus: Bezoek Begroeten?

799 euro voor lifetime toegang, de bonussen,  1x keer Amber’s College, de gastcolleges en livemomenten 

De bonussen (t.w.v. €700)

Als BONUS bij deze cursus krijg je fantastische gastcolleges, automatische toegang tot Amber’s College in November en LIFETIME toegang tot de videolessen. Je hoeft de gastlessen helemaal niet te volgen. Ik wil je in ieder geval dolgraag de optie geven voor als je WEL geïnteresseerd bent. Net zoals ik in mijn cursus vertel; bekijk, volg en luister naar hetgeen JIJ interessant vind en wat jij vermoed dat jouw hond direct zal helpen. De rest laat je liggen. 

Online Cursus Bezoek Begroeten

€799,-

Ja, ik doe mee!

De meest gevraagde cursus: Bezoek Begroeten. Voor eens en altijd weet jij wat je moet doen om je hond te begeleiden bij bezoek. Of je hond nu angstig, agressief of overenthousiast is. Ik ga je erbij helpen en je komt de cursus uit met een perfect passend Bezoek Begroet Plan voor jou en jouw hond, afgestemd op jouw wensen en je woning.

Nu met Amber’s collegeweek erbij, zodat je spelenderwijs aan de slag gaat voor meer ontspanning bij vreemde en/of bekende mensen. Kom er gezellig bij! 

Dit krijg je er allemaal bij

121 ondertitelde videolessen & transcripten (t.w.v. €699)

Werkboek, opdrachten en spellen met stappenplannen (t.w.v. €75)

Amber’s collegeweek  (t.w.v. €279)

Bonussen: gastcolleges met Hondenprofessionals (t.w.v. €398)

Live Collegemomenten met Amber (t.w.v. €497)

€799,-

5 sterren Perfect Recall