Morgen starten we met de eerste editie van de Dogweekend from Home! De reacties zijn nu al super leuk om te krijgen. Iedereen heeft zoveel zin om van start te gaan, zowel de sprekers als de deelnemers staan te popelen. Twijfel je nog? Lees dan in deze blog nog even alles rustig door.

HOE ZIET ZO’N DOGWEEKEND DAG ERUIT?

Ik kan me voorstellen dat je wel zin hebt in dit evenement, maar de context nog wat ontbreekt voor je. Nou, ik laat met liefde en plezier de globale dagindeling aan je zien. Het is maximaal 1,5 uur aaneengesloten achter de laptop, want weet je? Het heeft nog nooit inspirerend gewerkt om een hele dag achter een beeldscherm te hangen. Daar heb ik dus enorm veel rekening mee gehouden in de planning. Zo en dan nu weer lekker concreet. De eerste dag van de Dogweekend from Home ziet er als volgt uit:

Michelle vrolijk, pijn bij honden en gedragstherapeut voor honden

13:00 Kick-off sessie met Amber | Van binnen naar buiten?
14:30 Energie Booster
15:00 Jeroen Oomen | Is positief ook grenzeloos?
20:00 Recap van de dag & live Q&A
20:30 Yoga & meditatie

 

NIET ALLEEN MAAR LEREN?

Nope. Simpelweg ik geloof er niet meer zo in. Dat is zo 2021. In dit jaar, het jaar 2022 is er een hele nieuwe manier van leren voor jou weggelegd. Leren over je hond, maar zeker ook leren over jezelf. Want weet je? Die gaan stiekem zo erg hand in hand 😉 nieuwerwets leren, doen, ervaren en ontdekken.

Wil jij dit jaar het helemaal anders gaan doen met je hond? Ben jij toe aan een compleet nieuw geluid? Samen met je hond aan de slag wat betreft persoonlijke groei? Spelenderwijs leren? Op een interactieve manier verbinden met gelijkgestemde hondenliefhebbers?

TIK TAK…. ECHT NOG MAAR EEN PAAR UUR

Nog een paar uur en dan gaan we van start met het allereerste gloednieuwe Dogweekend from Home!! Ik kan het nog niet geloven dat deze droom, mijn droom, nu echt werkelijkheid is geworden! Op één fijne plek andere gelijkgestemde hondenmensen ontmoeten, inspirerende sprekers, leren over je hond, zalig receptenboek, beweging sessies en non-stop persoonlijke groei. Oordeelloos en concessieloos jezelf mogen zijn.

En voor iedereen die meedoet aan de tweede editie. Ten tijden van het schrijven van deze blog is nog niet besloten of er een tweede editie van de Dogweekend from Home gaat komen. De toets zal het leren 🙂

SAMENGEVAT

De sprekers en de onderwerpen die je voorbij gaat zien komen zijn:
1. Amber van Ommeren | Hondenopvoeding van binnen naar buiten
2. Leonie Snoek | De kracht van lichaamsbewustzijn
3. Jeroen Oomen | Is positief ook grenzeloos
4. Esmeralda Louwes | Hond en kind, hoe hou je het leuk?
5. Ingrid Smolders | Voeding of vulling?
6. Pascalle Roulaux | Zijn honden geholpen met castratie of sterilisatie?
7. Michelle Vrolijk | Pijn bij honden, herken jij het van jouw hond?
8. Wendy Las van Bellekom | Maakbaarheid. Maken of breken?

JA OF NEE… het is NU het moment!
Stiekem weet je allang of dit evenement iets voor je is de ja of de nee. Dus schrijf je NU in! Ik wil tijdens dit evenement alleen maar mensen die erbij WILLEN zijn. Je bent erbij omdat je het wilt ervaren. Punt. Ik geloof namelijk dat we dan precies de groep mensen bij elkaar krijgen, omdat zij dat 1000% willen. En die energie, dat is waar de Magic Happens.

Je hebt echt nog maar een paar uur om je aan te melden, dan sluiten de deuren voor de Dogweekend from Home.

HELP, IK TWIJFELKONT NOG?
Mijn team zit de komende uren nog klaar om met liefde en plezier je laatste twijfelvragen over de Dogweekend from Home te beantwoorden. Mail ze gerust op support@movi-academy.nl.

Zie ik je morgen?! Zou ik fantastisch vinden!

Ik doe last minute mee, doe mij een ticket!

Fijn dag!
Lieve groetjes Amber