Datum genoteerd? Voor het online hondenfestival wat eraan komt! Namelijk het Dogweekend from Home op 18-19-20 maart! Kom je gezellig meedoen? Jezelf een heel weekend, vol inspirerende gastsprekers, onderdompelen in de wondere wereld van jouw hond! In en met een groep met gelijkgestemde hondenliefhebbers.

DOGWEEKEND FROM HOME, WAAROM?

Het idee van dit evenement is ontstaan nadat ik zelf een soortgelijke week heb gehad (zonder de honden). Na deze week had ik ZOVEEL geleerd en zoveel energie in mezelf. Dat gun ik iedereen! Na deze ervaring wist ik het direct: ‘DIT MOET ER OOK VOOR HONDENMENSEN, EIGENAREN EN PROFESSIONALS KOMEN’. Zodoende is Dogweekend from Home geboren! (lees er hier alles over) Met dit evenement wil ik ervoor zorgen dat jij en jouw hond zoveel gaan leren, dat je anders naar je hond kunt gaan kijken en handelen. Dat je weer de energie voelt in je lichaam om 100% te investeren in de band met je hond.

Hieronder vind je een globale planning van het Dogweekend. Kun je een keer niet? Er komen replays beschikbaar.

Planning voor in mail DW

DE MISSIE

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen en honden op een fijnere manier met elkaar te laten samenleven. En om nog meer mensen te bereiken ontstond het idee om een online hondenevenement te organiseren, waarbij ik andere toffe hondenprofessionals op het podium zet die ze verdienen.

DE ONDERWERPEN

Welke onderwerpen kun je verwachten tijdens het Dogweekend from Home? Nou zonder al te veel te verklappen op de volgende vragen ga je zeker antwoord krijgen:

– Hondenvoeding of vulling?
– Heeft jouw hond pijn?
– Mag jouw hond ‘nee’ zeggen?
– Castratie en sterilisatie de oplossing voor gedragsgedoe?
– Lichaamsbewustzijn van je hond, kan dat wel?
– De invloed van de mens op de hond en andersom?
– Hoe geef je grenzen aan bij je hond?
– Is positief trainen en opvoeden wel zo positief?
– Hond en kind, hoe hou je het leuk?

Lees hier alles over het online hondenfestival! Ben jij erbij?

Fijne dag!
Lieve groetjes Amber