Na alle enthousiaste reacties is het duidelijk. Er is enorme behoefte aan verbinding onder hondenliefhebbers. Je gaat je tijdens het Dogweekend from Home (klik hier voor meer info) helemaal onderdompelen in het wezen hond. Maar ook een groot stuk persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wat mij betreft ontmoeten deze twee werelden zich bij elkaar en dat is waar de groei zit en verandering begint.

WAT KRIJG JE?

8 verschillende inspirerende hondenprofessionals
Interactieve lezingen/workshops
Actief beweeg-moment voor jou
Gezond receptenboek (inclusief boodschappenlijstje!)
Leuke bakrecepten voor je hond
Yoga & begeleide meditatie
Ruimte om al je hondenvragen te stellen
Extra hondenoefeningen
Verbinding tot een super toffe community

 

Amber van Ommeren, MoVI Academy, Moondogs, PsycholoogAMBER, EN JIJ DAN?

Dan de meest gestelde vraag: Amber spreek jij ook op het evenement? Absoluut! Zeker weten! Ik doe de aftrap met je 🙂
Tijdens mijn interactieve workshop zal ik meer vertellen over wat binnen mijn expertise ligt, namelijk over hond-mens relaties en wat je daarin allemaal tegen kan komen. De struggles die je kan hebben, hoe ermee om te gaan, wat zegt het over jou, maar ook wat zegt het over je hond 🙂

Van fantastisch tot gruwelen
En dan de bekendmaking van de andere gastsprekers. De ene gruwelde van mijn idee, dat ook wederom middenin de nacht is ontstaan, de ander vond het direct fantastisch. Het ging echt van: ‘wat een fantastisch idee, i’m in’ tot ‘als ik geld betaal ergens voor wil ik wel weten waarvoor’. Dolgelukkig word ik van deze geluiden. Immers de mensen met de eerste mindset zijn de mensen die ik graag erbij heb tijden de Dogweekend from Home. Flexibele instelling, risico-nemend, enthousiast en bovenal zin in dit avontuur! ‘Ja’ zeggen tegen het onbekende en een heel weekend jezelf vrij spelen om aan te sluiten bij alle te gekke sprekers die komen.

DE TWEEDE SPREKER

Zal ik je maar snel gaan vertellen wie de tweede spreker is?

Met volle trots presenteer ik je de tweede spreker:

Leonie Snoek, snoekdogs, Balans & coordinatie, gedragstherapeutLEONIE SNOEK

Balans & Coördinatie instructeur, kynologisch instructeur & gedragstherapeut in opleiding

Leonie aan het woord:
‘Een online hondenfestival, natuurlijk wil ik daar mijn steentje aan bijdragen. Ik ga het tijdens de Dogweekend from Home hebben over het integreren van lichaamsbewustzijn in het dagelijkse leven van je hond. Heb jij enig idee hoe dit bij kan dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van jouw hond? Het thema van mijn interactieve lezing is: DE KRACHT VAN LICHAAMSBEWUSTZIJN. Ben jij benieuwd hoe je het lichaamsbewustzijn van je hond kan vergroten? Wil je leren hoe dit bij kan dragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen van je hond? Ik leer het je dolgraag allemaal’.

Dus SAVE THE DATE vrijdagmiddag 18 maart om 13:00 uur is de aftrap met mij en later in het weekend zie je Leonie Snoek verschijnen. Heb jij er al zin in? Ik kijk er enorm naar uit!

Fijne dag!
Lieve groetjes Amber