Het is DÉ dag! Gastspreker drie wordt bekend gemaakt. En ik zal maar meteen met de deur in huis vallen, het is er eentje hoor!

Ik ben zo ongekend trots dat hij wil komen spreken op het Dogweekend from Home. De altijd opgewekte en vrolijke hondencoach, die binnen enkele dagen na het Dogweekend zijn allereerste boek lanceert.

JEROEN OOMEN!

Hondencoach, spreker, schrijver, presentator, trainer van honden en mensen

Wil je nu echt eens een man horen praten over positief trainen maar met duidelijke grenzen en regels, dan is Jeroen Oomen je man. Jeroen werkt dagelijks in verschillende disciplines met honden. Denk aan: neuswerk, clickertraining en nog veel meer. Als echte praktijkman met jaren ervaring, kan hij je als geen ander meenemen in de wereld van “de hond”. Kijk hier voor de website van Jeroen Oomen.

Dat gaat hij tijdens het Dogweekend from Home ook doen met het onderwerp: IS POSITIEF OOK GRENZELOOS? Jeroen Oomen, kynologisch Nederland, trainer en coach voor mensen en honden

IS POSITIEF HONDEN OPVOEDEN AAN HET DOORSLAAN?

Dat je op je yoga mat de energie aanvoelend van je hond nadenkt over de fontein waar je hond geboren is en je het huis laat reinigen met salie om hem vervolgens in een biologisch natuurbos uit te laten waar de ontlasting van honden wordt omgevormd naar duurzaam toiletpapier voor honden aka poepzakjes. Dat je dan ook je hond absoluut niet mag corrigeren of begrenzen, want dat tast zijn ziel aan en maakt dat hij na dit leven verbitterd zal zijn.

Oké, tot zover het doorslaan met honden naar de grenzeloze kant.

Er is ook een hele stroming van mensen die iedere pas van de hond controleren. De hond een nekhernia krijgt van het trouw altijd volgen aan de linkerzijde van de mens. Bij iedere stoeprand moet er gezeten worden, waardoor de heupen sneller verslijten dan een gemiddelde paar sokken.

Natuurlijk ben ik absoluut geen voorstander van fysieke correcties of straffen die leiden tot pijn, fysiek ongemak, angst of ander emotioneel langdurig ongemak. Echter, er zit een hele grijze wereld tussen beide werelden die ik zojuist schetste. Precies dit grijze gebied gaat deze hondencoach met je opzoeken.

Hoe kan je op een vriendelijke manier je hond leren omgaan met de grenzen van het leven? Op welke manier geef je grenzen aan en hoe hou je dit leuk voor beide? Jeroen vertelt op zijn eigenzinnige, scherpe, maar bovenal eigenwijze manier hoe hij dit ziet.

Wil jij meer leren over hoe je je hond grenzen aangeeft op een fijne en vriendelijke manier?
Zorg dat je erbij bent tijdens het Dogweekend from Home!

Mocht je nog vragen hebben over dit online honden evenement, voel je vrij om mijn team te mailen op support@movi-academy.nl. Zij beantwoorden met liefde en plezier al je vragen!

Fijne dag!
Lieve groetjes Amber