De beste ideeën ontstaan bij mij middenin de nacht of in de douche. Hoe zit dit bij jou? Ik heb altijd een notitieblok op mijn nachtkastje liggen voor dit soort momenten. De volgende morgen kijk ik op dit blok en daar zie ik wat gekras staan:

!!! Dogweekend from Home !!!

Leren over je hond & persoonlijke ontwikkeling

Direct sta ik AAN. Voor degene die mij langer volgen weten dat ik twee standen heb en dat is AAN of UIT. Nog voor mijn ontbijt heb ik het hele Dogweekend from Home uitgewerkt en ben ik razend enthousiast om het aan mijn team te gaan voorleggen. Hier komt een stukje finetuning en zo is dit fantastische weekend ontstaan.

Het idee komt niet helemaal uit mijn slaap vallen. Ik heb zelf vorig jaar zelf een ervaring gehad van een levensveranderende week met een groep mensen online. Dit was business georiënteerd, maar ook persoonlijk heeft dit veel impact op mij gehad. Ik voelde me energiek, gezond, opgewekt en meer vol ideeën dan ooit ervoor. Deze ervaring wil ik dolgraag aan mensen geven met honden. Hoe tof is het als hondenwereld en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat in een weekend vol met gelijkgestemde hondenleukerds. Blijer kan je mij niet maken. En dat is nu precies de basis waar vanuit ik onderneem. Wat maakt mij blij? Als het mij blij maakt, dan maakt het vast en zeker andere ook blij.

Dogweekend From Home, hét online Hondenfestival!

Amber van Ommeren, MoVI Academy, Moondogs, Psycholoog

Tijdens dit online hondenfestival ga je luisteren naar maar liefst 8 gastsprekers, oftewel mensen die in de praktijk werkzaam zijn met mensen en honden. De reden dat ik gekozen heb voor mensen uit het werkveld is dat het keer op keer blijkt dat juist deze mensen inspirerende dingen te zeggen hebben. Maar ook hele praktische tips en oplossingen voor dagelijkse struggles van mensen met honden. En juist die praktijkvoorbeelden en ervaringen maakt het heel toepasbaar voor jou en jouw hond.

Maar hoe dan?

Als hondeneigenaar en als hondenprofessional kan het soms voelen alsof je de opvoeding, training en gezondheid helemaal alleen moet doen met je hond. En speciaal voor jou heb ik GOED NIEUWS! Je kan een heel weekend je omringen met gelijkgestemde hondengekkies.

Dogweekend from Home

Mensen die ook alles willen leren over hun hond en al je vragen stellen aan elkaar of aan de hondenprofessionals die komen spreken. Hoe gaaf is dit dan! Wat je namelijk kan verwachten tijdens dit online hondenfestival is onder andere:

  • Hét podium voor de meest inspirerende hondenprofessionals van dit moment
  • Een verbindend, vernieuwend, inspirerend, interactief evenement
  • Je gaat gelijkgestemde hondenliefhebbers ontmoeten
  • Je kunt in gesprek gaan met de gastsprekers
  • Werken aan je persoonlijke ontwikkeling
  • Al je honden vragen worden beantwoord
  • Energieke boost om 2022 op JOUW manier vorm te gaan geven samen met je hond!

SAVE THE DATE

Het weekend van 18-19-20 maart 2022 ga je je volledig onderdompelen in de wereld van de hond! Zie het als een online hondenfestival waar je ontzettend veel gaat leren over jouw hond! En ook over jezelf 😉
Oh help, ik wil wel meedoen, maar ik kan er niet alle momenten live bij zijn op 18-19-20 maart? Alle sessies worden opgenomen, dus je kan alles op je eigen tijd en moment terugkijken. Ook hou je nog een maand toegang tot al het materiaal. Zodat je ook alles op je gemak nog een keer extra terug kan kijken en luisteren.

Daar wil je toch bijzijn? Klik hier om je in te schrijven!

Heb je nog vragen, stel ze gerust hieronder of stuur me gerust een mail.

Amber van Ommeren, movi Academy en moondogsIk wens je een hele fijne dag en ik zie je graag terug bij de Dogweekend from Home!
Lieve groetjes Amber 💜