Samenwerken en plezier maken

Happy Hour met je hond

Bij het happy hour staan samenwerking en plezier voorop. Tijdens het happy hour geldt: niets is te gek! Iedere week ziet de les er weer anders uit en is het een verrassing wat je gaat doen!

LEES MEERAANMELDEN
Wat is het Happy Hour?

In deze zesweekse lessenreeks Happy Hour met je hond staan plezier en uitdaging voorop en is het doel om samen te werken met je hond. Je hond leert verschillende vaardigheden, waaronder samenwerken en zijn neus gebruiken, jij als eigenaar leert om je hond allerlei verschillende dingen aan te leren. 

Natuurlijk doen we dit alles op een leuke manier, waarbij het plezier van zowel hond als mens voorop staan. Belangrijk bij deze lessen is dat je al je verwachtingen los laat en je iedere week laat verrassen door de activiteiten die we voor je in petto hebben. Je leert samen met je hond flexibel te zijn en heel veel lol te maken samen. 

Er wordt gewerkt met diverse, leuke en afwisselende materialen en oefeningen, waardoor iedere les compleet anders is. Iedere les heeft een ander thema. Waardoor er elke week nieuwe en leuke uitdagingen zijn voor zowel jou als je hond! 

Je kan hierbij denken aan:

– snuitgolf, ofwel, minigolf voor je hond
– zoeken in hutten zoals een reddingshond dat doet
– bootcamp (ja, ook als je niet zo van de sportieve activiteiten bent)
– theater les waarbij je hond leert te poseren met gekke attributen
– balanceren als een acrobaat  

Door wie?

Door twee over-enthousiaste instructeurs, namelijk: Amber & Leonie!

Deze Happy Hour lessen worden verzorgd door Leonie Snoek. Zij is opgeleid Kynologisch Instructeur en dol op creatieve lessen waarbij plezier en samenwerken met je hond voorop staan. Daarbij gespecialiseerd in lichaamsbesef en het leren observeren bij eigenaren.

Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy is de hondenopvoedkundige en draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedere hond vanaf acht weken oud. Een maximumleeftijd is er niet, alle oefeningen kunnen aangepast worden naar het niveau van de hond.

(Ook zeker geschikt voor angstige, uitvallende honden en/of honden uit het buitenland. Alle rassen zijn bij ons welkom.)

Hoeveel cursisten in een groep?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 5 honden in een groep en dat met twee instructeurs. Dit betekent meer dan voldoende tijd voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond 🙂

Wanneer?

Deze cursus wordt gegeven op zondagochtend van 12:30 tot 13:30 uur.
Het zijn 6 lessen, die plaats vinden op de volgende data:

– 7 november
– 14 november
– 21 november
– 28 november
– 12 december
– 19 december
(let even op: 5 december niet!)

Wat kost het?

Voor dit zesweekse Happy Hour programma, gegeven door twee instructeurs, op de hondenschool met maximaal 5 deelnemers betaal je €279,-.

MELD JE HIER AAN

Happy Hour met je hond