RUSTIG PASSEREN EN BEGROETEN

Passeren & Begroeten andere honden

Vindt jouw hond het spannend om op straat andere honden te passeren en valt hij vaak uit naar anderen? Dan is deze cursus voor jullie!

LEES MEERAANMELDEN
Wat is Passeren en Begroeten?

Ervaart jouw hond het als (erg) spannend om op straat andere honden te passeren? Uit hij dit door tegen andere honden uit te vallen op straat. Hard blaffen of ander onrustig gedrag bij benadering van andere honden? 
Reageert jouw hond op voetgangers, fietsers, auto’s en paarden?
Weet je niet meer hoe jullie nu verder moeten en wil je graag handvatten om je hond beter te begrijpen en begeleiden?

Tijdens deze cursus ga je samen met je hond aan de slag. Je gaat de signalen die je hond afgeeft beter leren begrijpen en hier adequaat op reageren. In een veilige setting gaan jij en je hond leren om te gaan met prikkels die je tegenkomt op straat, zodat jullie (weer) vol vertrouwen en met plezier samen op pad kunnen gaan. 

Gun je hond en jezelf ontspannen wandelingen waar jullie samen weer volop van kunnen genieten, en geef je op voor de cursus ‘Passeren en begroeten van andere honden’.

Je leert in deze cursus onder andere:

– hoe je uitvallen kunt voorkomen
– praktische oefeningen hoe je kunt wandelen zonder trekkende hond
– ontspannen met je hond over straat wandelen
– plezier hebben in wandelingen
– rustig passeren van andere honden

Door wie?

Deze lessen worden gegeven door Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy, dé hondenopvoedkundige. Door haar unieke manier van lesgeven en haar inzicht in de belevingswereld van zowel mens als hond, belooft het een fantastische cursus te worden. Amber draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf ontspannen wandelingen met de hond gunt. Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen.

(Ook zeker geschikt voor angstige, uitvallende honden en/of honden uit het buitenland. Alle rassen zijn bij ons welkom.)

Hoeveel cursisten in een groep?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 4 honden in een groep, waardoor er meer dan voldoende tijd is voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond 🙂

Wanneer?

Deze cursus wordt gegeven op woensdagavond van 17:30 tot 18:30 uur.
Het zijn 6 lessen, die plaats vinden op de volgende data:

– 3 november
– 17 november
– 24 november
– 1 december
– 8 december
– 15 december

(let even op: 10 november niet!)

Wat kost het?

Voor dit zesweekse Passeren en Begroeten programma, gegeven door Amber, op de hondenschool met maximaal 4 deelnemers betaal je €279,-.

MELD JE HIER AAN

Passeren & Begroeten