“HIERRRRR…..! KOM! TOM/BOB/KAATJE, KOM HIER!”

Perfect Recall

Je gaat spelenderwijs aan de slag met de ‘Perfect Recall’ . Je leert je hond meteen te komen als je hem roept.

LEES MEERAANMELDEN

Wat is de Perfect Recall?

Met de Perfect Recall ga je spelenderwijs je hond een signaal aanleren waarbij de hond als een speer naar je toekomt én  je hem gemakkelijk aan kan lijnen. Dit creëert meer vrijheid en veiligheid! Wil jij dat ook voor je hond?

In deze zesweekse lessenreeks  Perfect Recall leer je met praktische spellen en oefeningen hoe je je hond leert kiezen voor jou! Hoe je hond ‘nee’ leert zeggen tegen de rest van de wereld. Je leert hem omdraaien van de prikkel en als een speer naar je toe te komen om hem vervolgens aan te kunnen lijnen. Met uiteraard beloning en spel ter afronding. Geloof me, het is een fantastisch feest om met de Perfect Recall aan de slag te mogen gaan!

Tijdens deze cursus ga je:

– Werken met de Perfect Recall
– Positief trainen
– Spelenderwijs oefenen met je hond
– De band tussen jou en je hond versterken
– Veiligheid voor jou, je hond en de maatschappij creëren

Door wie?

Deze lessen worden gegeven door Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy, dé hondenopvoedkundige. Door haar unieke manier van lesgeven en haar inzicht in de belevingswereld van zowel mens als hond, belooft het een fantastische cursus te worden. Amber draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

Voor wie?

Voor iedereen die het beu is om op de hondenschool te horen te krijgen ‘je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’. Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen.

(Ook zeker geschikt voor angstige, uitvallende honden en/of honden uit het buitenland. Alle rassen zijn bij ons welkom.)

Hoeveel cursisten in een groep?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 5 honden in een groep, waardoor er meer dan voldoende tijd is voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond 🙂

Wanneer?

Deze cursus wordt gegeven op woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur.
Het zijn 6 lessen, die plaats vinden op de volgende data:

– 3 november
– 17 november
– 24 november
– 1 december
– 8 december
– 15 december
(let even op: 10 november niet!)

Wat kost het?

Voor dit zesweekse Perfect Recall programma, gegeven door Amber, op de hondenschool met maximaal 5 deelnemers betaal je €279,-.

MELD JE HIER AAN

Perfect Recall