VOOR BEWUSTE BAASJES

TEAMBUILDING

Je leert op een diepere laag de verbinding aan te gaan met je trouwe viervoeter. 

LEES MEERAANMELDEN
Wat is Teambuilding?

In de cursus ‘Teambuilding met je hond’ ga je werken aan de unieke verbinding tussen jou en je hond. Je gaat leren om op zowel actieve als passieve wijze contact met hem te maken en kijken naar zijn gehele wezen. Dit doen we op diverse, zachte manieren.

Ben je al op bewuste wijze bezig in het contact met je hond, en wil je daarop voortborduren en de verbinding verder verdiepen? Dan is dit de cursus voor jou.

Tijdens deze cursus ga je:

– Verbinden met je hond
– Een diepere laag in jullie band ontdekken
– Leren hoe je contact kunt maken en houden
– Echt goed kijken naar je hond

Door wie?

Deze lessen worden gegeven door Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy, dé hondenopvoedkundige. Door haar unieke manier van lesgeven en haar inzicht in de belevingswereld van zowel mens als hond, belooft het een fantastische cursus te worden. Amber draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

 

Voor wie?

Deze cursus is bedoeld voor mensen die op een diepere laag de verbinding aan willen en durven gaan met hun trouwe viervoeter. Ik noem ze graag “Bewuste Baasjes”. Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen.

(Ook zeker geschikt voor angstige, uitvallende honden en/of honden uit het buitenland. Alle rassen zijn bij ons welkom.)

Hoeveel cursisten in een groep?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 5 honden in een groep, waardoor er meer dan voldoende tijd is voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond ????

Wanneer?

Deze cursus wordt gegeven op woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur.
Het zijn 6 lessen, die plaats vinden op de volgende data:

– 3 november
– 17 november
– 24 november
– 1 december
– 8 december
– 15 december
(let even op: 10 november niet!)

Wat kost het?

Voor dit zesweekse Teambuilding programma, gegeven door Amber, op de hondenschool met maximaal 5 deelnemers betaal je €279,-.

MELD JE HIER AAN

Teambuilding