INTERACTIEVE INSTAGRAM CURSUS

cursus #jijenjehond

Met deze cursus van 20 dagen ontvang je praktische informatie, oefeningen en spellen voor jou en je hondDit bied ik aan in een besloten instagram groep. Je krijgt iedere dag een post en live stories te zien. Investeer in de relatie tussen jou en je hond. Doe nu mee voor 75 euro!

Les via instagram en stories

Door je aan te melden ontvang je toegang tot de besloten Instagram groep #jijenjehond. 

20 dagen praktische tips

Wanneer je lid bent geworden ontvang je 20 dagen lang praktische tips via live stories naast alle normale posts. 

geschikt voor alle HONDEN LIEFHEBBERS!

Interactief en leerzaam

Naast live stories met lessen en exclusieve posts kun je ook al jouw vragen stellen over jou en je hond! 

over deze instagram cursus

cursus #jijenjehond

Met de cursus #jijenjehond ontvang je 20 dagen leuke korte lessen vol met praktische tips voor jou en je hond. Onderwerpen zijn: voeding, wandelen zonder trekken, je hond leren lezen en nog veel meer. Het doel: jou kennis laten maken met mijn methode en je praktische tips geven die het leven van jou en je hond verbeteren. En er is een bonus: na 20 dagen sluiten we de cursus af met een live Q&A. Waarbij ik al je vragen beantwoord! De lessen blijven 3 maanden zichtbaar. 

Je hebt alleen een Instagramaccount nodig en zin om iedere dag stories te kijken. Je hoeft dus niet naar aan apart videoplatform of lesboeken aan te schaffen. Je ziet de lessen gewoon op je Instagram timeline tussen updates van je vrienden. Super handig! Het past precies in je dagelijkse leven. Als jij een hondenbaasje bent, dolgraag wil leren en groeien samen met je hond. Ben je daarvoor op zoek naar inspiratie en concrete tips, dan ben je precies de juiste plek. Fijn dat je er bent!

Wat ga je leren?

Deze leuke, praktische instagram cursus is voor leergierige baasjes die graag zoveel mogelijk plezier willen beleven met hun hond. Onderwerpen zijn onder andere:

✓ Een rustplek creëren voor je hond.
✓ Hoe leer je je hond rusten?
✓ Voor- en nadelen van verschillende type voeding.
✓ Je hond leren lezen.
✓ Hoe houd je een gezondheidscheck
✓ Leuke snuffel spellen.
✓ Andere honden passeren
✓ Help mijn hond springt?

+ nog veel meer. Meld je vandaag nog aan en doe mee met deze leuke cursus via Instagram! Je ontvangt 20 dagen video’s, tips en je mag naar hartelust vragen stellen in de LIVE Q&A sessie.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding ontvang je een email met een bevestiging en meer instructies en een link naar de besloten Instagram groep. Ik zal binnen 48 uur je aanmelding  bevestigen. Vervolgens kun je de stories bekijken wanneer het jou uitkomt op je live feed!

PSYCHOLOOG EN DIERENEXPERT

Over mij

Mijn naam is Amber van Ommeren, psycholoog en dierenexpert. Ik ben van jongs af aan gefascineerd geweest door de natuur, mensen en dieren. En met name de onderlinge verhoudingen en interactie tussen deze, vind ik eindeloos interessant en is een ware passie van mij.

Als psycholoog, dieren deskundige én natuurlijk ook dieren liefhebber heb ik inmiddels honderden mensen geholpen om de relatie met hun hond(en) te verbeteren. Hoe ik dat doe? Door mijn online programma’s en live trainingen! Wil jij investeren in de relatie tussen jou en je hond? Dan ben je op de juiste plek!

Dit zeggen blije baasjes