WIL JIJ GRAAG NOG EEN JAAR MEEDOEN?

ONLINE JAARCURSUS JIJ & JE HOND

Verleng hier je jaarcursus JIJ & JE HOND 

Online jaarcursus JIJ & JE HOND

Je bent hier terecht gekomen, omdat je het afgelopen jaar de Jaarcursus JIJ & JE  HOND hebt doorlopen. Hoe was de cursus voor jou om te doen? Wat heb je geleerd? En dan de belangrijkste vraag: ‘Ben je al klaar met alle lessen?’. Mocht je nog niet klaar zijn, niet getreurd. Ik vertel je zo meer over de twee opties die ik voor je heb gemaakt. 

Allereerst zou ik het super leuk vinden om HIER een leuke en vooral eerlijke review van jou te mogen ontvangen. Er zijn twee manieren om door te gaan met de Jaarcursus JIJ & JE HOND.  

Dé twee opties voor jou

Speciaal voor jou heb ik twee opties bedacht om door te kunnen gaan met het jaarprogramma. 

1. Jaarcursus JIJ & JE HOND ONLY (normaal €199,- voor bestaande cursisten nu tijdelijk €99,-)
2. Jaarcursus JIJ & JE HOND PREMIUM (normaal €399,- voor bestaande cursisten nu tijdelijk €149,-)

De jaarcursus ONLY betekent dat jij voor €99,- wederom een jaar toegang hebt tot alle lesstof, dus alle video’s, werkboeken en bonussen. Je toegang tot de besloten Facebookgroep, de LIVE Q&A’s en de mogelijkheid om vragen stellen over je hond aan mij in besloten community, komen te vervallen. 

De jaarcursus PREMIUM houdt in dat jij voor €149,- wederom een jaar toegang krijgt tot alle lesstof, dus alle video’s, werkboeken en bonussen. Daarnaast behoud je bij dit programma toegang tot de de besloten Facebookgroep, de live Q&A’s en de mogelijkheid om vragen te stellen over je hond aan mij in de besloten community. 

WAT krijg ik?

Voor nieuwe cursisten kost het ONLY programma op dit moment €199,- en het PREMIUM programma €399,- voor nieuwe cursisten. Omdat jij al bestaande cursist bent, wil ik je eenmalig het bovenstaande aanbod doen dat geldig is tot 7 februari 2021. Daarna vervalt deze prijs en kun je de jaarcursus enkel opnieuw aanschaffen voor het volledige tarief dat ook voor nieuwe cursisten geldt. 

De jaarcursus JIJ & JE HOND ga ik komend jaar op een aantal punten aanscherpen. Ik ga een aantal video’s opnieuw (professioneel) opnemen, meer zaken visueel maken, nieuwe informatie toevoegen en nieuwe opdrachten integreren. Verder zal ik er weer een aantal waardevolle bonussen in verwerken voor JOU & JE HOND. Qua inhoud zal het blijven zoals het, met hier en daar wat meer verdieping en ander beeldmateriaal.

Wanneer je de jaarcursus voor een jaar verlengd, start je vanaf volgende week opnieuw met les 1. Je zal hier, zoals je gewend bent, per mail van op de hoogte worden gehouden. Ik neem je dan ook dit jaar weer bij de hand om samen alle lessen te doorlopen :D. Je zult merken dat je op een andere manier naar de lessen kijkt. Sommige met een glimlach van herkenning en andere met verbazing ‘oh zat dit ook in deze cursus’. 

VOOR WIE IS DEZE VERLENGING? 

Deze verlenging is voor:

✓ Cursisten van het jaarprogramma JIJ & JE HOND
✓ Jij, die misschien nog niet alle lesstof heeft doorlopen
✓ Degene die de besloten community niet wil/kan missen
✓ Nieuwsgierige aagjes die het nieuwe beeldmateriaal willen zien 😉
✓ Personen die mij niet willen/kunnen missen 😉
✓ Cursisten die van dit eenmalige bizarre aanbod gebruik willen maken 

Veelgestelde vragen

IK HEB DE CURSUS AL HELEMAAL GEDAAN, MOET IK DAN TOCH VERLENGEN?

Nee hoor, als je niet wilt verlengen, dan verloopt volgende week jouw toegang. Dus als je niks doet, kan je op 7 februari niet meer bij de lesstof en niet meer in de besloten facebookgroep. Dat zou ik natuurlijk super jammer vinden.

Waarom weer €99,- betalen?

Toen ik de jaarcursus JIJ & JE HOND ontwierp had ik een ideaal beeld, dat iedereen aan mijn cursus mee zou moeten kunnen doen. En voor €8,33 per maand leek me dat heel reëel. Dit hebben ook veel mensen enthousiast gedaan, zoals uit reviews blijkt. Echter is gebleken dat dit voor mij niet meer haalbaar is. Daarbij ga ik professioneler en leuker beeldmateriaal opnemen, waardoor deze cursus gewoon VEEL meer waard is dan €99,-. De vorige keer had je dus echt geluk 😉 En nu nog steeds met dit aanbod. En zie het zo: Je hebt straks twee jaar mijn begeleiding gebruik kunnen maken voor €198,-.

Hoe lang heb ik toegang tot de online JAARcursus?

Al mijn cursussen hebben een toegang van één jaar. Na dit jaar krijg je ALTIJD een mail om eventueel je toegang te verlengen. 

Kan ik de cursus volgen op telefoon, tablet en laptop?

Al mijn cursussen zijn te volgen op alle apparaten 🙂 

Wat houdt de jaarcursus ONLY in?

De ONLY variant omvat de lesstof, video’s, werkboeken en bonusmaterialen. Je hebt dan GEEN toegang tot de besloten community om vragen te stellen over je hond.

Wat houdt de jaarcursus Premium in?

Dit programma is hetzelfde als het ONLY JIJ & JE HOND programma. In dit programma krijg je echter tevens toegang tot de besloten MoVi Academy community, waar je al je vragen over je hond kan stellen. Ook kan je daar video’s insturen met je bijbehorende vraag en kan je leren van de input van de ansdere cursisten. Je ontvangt 4x per jaar een LIVE Q&A in deze besloten community waar je live je vragen aan mij kan stellen. 

Start de mailing weer bij les 1?

Yes! Handig hè 😀 

IS er nieuw materiaal te vinden in de jaarcursus?

Jazeker, ik ga een aantal video’s opnieuw opnemen en ik ga er weer allerlei toffe inspiratie-bonussen in stoppen 😀 Je kent me nu toch? 😉