Krijg een gezonde, welgemanierde en gelukkige hond

…en stop met onzeker zijn over de opvoeding.

“WOW, die hond luistert goed. Hoe doen anderen dit toch?”

Je zit in de auto en ziet een vrouw met haar hond wandelen. De hond loopt aan een slappe lijn, kwispelt en maakt contact met haar. Het hele beeld ziet er zo happy, ontspannen en vol vertrouwen uit. Het valt je op dat zoveel mensen een fijne verbinding hebben met hun hond.

Bij thuiskomst ga jij met je hond wandelen. Je voelt je net een vlieger, je armen worden 10 cm langer bij iedere wandeling, want jouw hond trekt hard aan de lijn. Je voelt geen verbinding. Je hond is met alles om zich heen verbonden behalve met jou. Die andere hond op grote afstand, daar sleurt jouw hond je naartoe.

Eenmaal thuis lijkt je hond geen rust te vinden. Jouw hond is het typetje: Altijd “AAN”. Zodra er iemand voorbij loopt, blaft je hond hard bij het raam. En de postbode? Nou, die vreet hij op als hij de kans krijgt.

Je voelt je schuldig naar je hond. Je begrijpt je hond niet. Je hebt het idee dat je alles fout doet. Wanneer bezoek komt, inclusief goedbedoelde adviezen, voel je je stuntelig. Je voelt schaamte over de (uitblijvende) opvoeding van je hond. Je denkt dat je het niet kan.

Herkenbaar? Let’s go! De cursus: JIJ & JE HOND is precies wat je nodig hebt!

Voorbeelden van ‘ik kan het niet’ opvoeden: 

 • De wandeling met je hond voelt zwaar, in plaats van dat je het met liefde en plezier doet.

 • Je hond meenemen naar de dierenwinkel. Bij het idee krijg je een hartverzakking, want: ‘wat als daar andere honden zijn’.

 • Je hebt angst om de controle los te laten. Wat als je hond fouten maakt?

 • Je voelt je schuldig, voelt je hond zich wel gelukkig? Je twijfelt zo. Je gelooft diep van binnen dat JIJ geen fijne band met je hond kan hebben. Dat is “iets voor anderen”.

 • Bij het zien van leuke workshops of trainingen denk je eerst: ‘Ojee, kan mijn hond dat wel?’

 • Je hoort jezelf geregeld mopperen en brommen tegen je hond, waarna je je immens schuldig voelt.

Meedoen kan voor €499,-

Amber van Ommeren Jij & Je Hond

In plaats van de opvoeding van je hond als iets zwaars en moeilijks te zien, ga jij weer met plezier wandelen. Je weet hoe meer aandacht, tijd en energie jij in je hond steekt, hoe sterker de band zal worden. Je denkt er niet meer over na om tegen je hond te mopperen, want je barst van de opvoed skills, waardoor het helemaal niet meer hoeft. Je hebt voor iedere situatie met je hond een fijn welzijnsgericht, positief opvoedplan.

Je integreert de lesstof super eenvoudig in je dagelijkse leven.

Ik geef zo duidelijk mogelijk aan hoe ik honden opvoed. Ik gebruik altijd positieve hondenopvoedoplossingen en hou altijd rekening met de emotionele wereld van de hond. Ik leer je mijn skills in het creatief opvoeden van je hond. Je leert je hond de dingen te laten doen, die jij wilt dat hij doet, terwijl de hond ervaart dat het zijn keuze is. Wanneer je dit begrijpt ga je samen met je hond een hondenleven lang plezier, verbinding en vertrouwen tegemoet.

 • Je gaat begrijpen welke activiteiten wél en niet leuk zijn om met je hond te doen.
 • Je voelt geen angst om je hond gevarieerdere voeding te geven en ‘tegen de stroom in’ keuzes te maken voor de gezondheid van je hond.
 • Je leert met een aantal eenvoudige tools om je hond te begeleiden van standje “AAN” naar standje “UIT”.

Cursisten over de online cursus:

Cursisten over de online cursus:

Online training Jij & Je Hond lichaamstaal verzorging voeding gezondheid hondencoach

€499

Cursus #Jij&JeHond

Mijn meest aansprekende hondencursus, met 9 modules aan content. Waarbij je NIET uren naar mijn pratende hoofd kijkt, maar er in 85% van de video’s ook honden in beeld zijn. HOE LEUK!

Je leert vanuit mijn drie speerpunten naar je hond te kijken:

 1. Rust-Activiteitbalans
 2. Gezondheid & Voeding
 3. Opvoedingspelletjes en liefdevol grenzen aangeven

Je ontwikkelt het zelfvertrouwen om je hond op te voeden op JOUW unieke, welzijnsgerichte en positieve manier, zodat jij meer gaat genieten van de tijd dat jouw hond op aarde bij jou is. Je ontwikkelt een mindset en leefstijl die mijn cursisten omschrijven als:

“Amber is zoveel meer dan een hondenopvoedkundige. Ze heeft mijn leven en dat van mijn hond veranderd. Haar manier van omgaan met honden is uniek en ontzettend authentiek. Met groot oog voor ook jou als eigenaar.”

 • Je krijgt superpraktische hondenopvoedtips om meer plezier te ervaren van dagelijkse ditjes en datjes met je hond.
 • Je gaat aan de slag met je eigen beperkende overtuigingen die je hebt rondom het opvoeden van jouw hond.
 • Je maakt je eigen hondenopvoedplan, voert hem uit en schaaft hem bij. Net zolang totdat jij en je hond er helemaal blij mee zijn.
 • Je leert alles over voeding, wandelingen, lijntechniek, stress, stresssignalen, vermoeidheid, overprikkeling, drinkgedrag, bezoek, alleen thuis blijven en slaapgedrag.
 • Je ontvangt allemaal superleuke opvoedkundige spelletjes en oefeningen die je skills vergroten.
5 sterren Perfect Recall

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

Ga je hond opvoeden te gek vinden online cursus Jij en Je Hond
Geen schuldgevoel meer naar je hond online cursus Jij & Je Hond
Drie gouden speerpunten voor jouw hond. Online cursus Jij & Je Hond

Een inkijkje in 2 van de 9 modules:

Module 0 online jaarcursus Jij & Je Hond

Module 0: Kijk mee in het leerproces van cursisten en hun honden

De cursus start met een superleuke seriereeks: Vier honden met hun eigenaren met vier consulten gedurende vier weken en jij kijkt mee in wat zij geleerd hebben. De casussen die je te zien krijgt:

 • Bezoek Begroeten
 • Algehele onrust
 • Angst voor harde geluiden
 • Puppy Perikelen

Cursisten zeggen hierover: ‘Het is beter dan Netflix kijken!’

Module 1 online cursus Jij en Je Hond

Module 1: Eigenaar skills

Aan het einde van deze module weet jij alles over stress herkennen en weet je wat je kan doen om de stress weg te nemen. Je hebt helder wat wel en niet werkt bij het alleen thuis blijven. De eerste stappen van bezoek begroeten zijn bij je bekend. Ook heb je de basis massagetechnieken geoefend en weet je wanneer je die het beste in kan zetten.

Ik heb de afgelopen maanden samen met mijn hond Spijker meegedaan aan de online training Jij en je hond.
Ik vond het een hele fijne manier om te leren. De lessen zijn opgebouwd uit korte video’s en bijbehorende opdrachten. Alles is ook terug te lezen in de werkboeken, waardoor je achteraf ook een mooi naslagwerk voor jezelf hebt. Het fijne aan Amber vind ik haar visie dat er niet maar 1 specifieke methode of waarheid is, maar dat je echt op zoek mag gaan naar wat werkt voor jou en jouw hond. Wat ik er voor mijzelf vooral heb uitgehaald is dat ik de lichaamstaal van Spijker nu veel beter kan lezen en hem daardoor ook veel beter begrijp in allerlei situaties en dus daarnaar kan handelen. Daarnaast heb ik veel gehad aan de praktische informatie zoals het omgaan met een lange lijn, technieken voor het aanleren van vaardigheden zoals de keer-om en laag.
De cursus is een hele fijne basis om meer verbinding en begrip te krijgen. Daarnaast vond ik vooral de Q&A sessies en de faceboekgroep heel waardevol. Amber is eerlijk en oprecht, denkt echt met je mee en verplaatst zich in jouw situatie. Het maakt ook niet uit of je een grote, kleine volwassen hond of pup hebt, voor iedereen is er waardevolle informatie uit te halen. Daarnaast is er mogelijkheid tot vragen stellen en ook veel interactie in de groep.
Ik raad deze cursus van harte aan aan eigenlijk iedere hondenbezitter die open staat om met, over en van je hond te leren ✨ Een grote dankjewel aan jou Amber!
Amber heeft meerdere geweldige online cursussen gemaakt. Ik doe met plezier aan de 'Jij en je hond jaarcursus en de Perfect Recall' cursus mee. Beide cursussen zijn erg leerzaam. Amber is erg betrokken en komt ook vaak tijdens een Live Q&A op iets terug. De Live Q&A's zijn ook erg leerzaam en leuk om te volgen. Er staan er nu weer een aantal gepland en dat zijn andere live's buiten de live's die in het cursuspakket zitten. Amber is duidelijk en prettig om mee om te gaan. Ben ook zeer blij met haar. De oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. En de band met onze hond wordt hierdoor nog sterker gemaakt. Ga zo door Amber!
Heb deze online cursus met veel plezier gevolgd en veel praktische tips ontvangen. Wat mij betreft en aanrader voor iedere hondenbezitter. Het wandelt zo ontspannen! Inmiddels gestart met de jaarcursus "Jij en je hond" en de cursus "Passeren en begroeten andere honden".
js_loader

Waarom de cursus uniek is!

Online cursus Jij & Je hond meer dan alleen hondentraining

Het is zoveel meer dan alleen een hondentraining. Ik geef je ook een mindset shift en een grote dosis zelfvertrouwen mee.  

Je hond opvoeden is heus niet alleen maar leuk, echter is het ook niet alleen maar zwaar. Met een aantal heel eenvoudige aanpassingen weet ik altijd een supergrote verandering teweeg te brengen. Het resultaat is fijner voor jou als eigenaar, maar ook welzijn verhogend voor jouw hond.

Online cursus Jij & Je Hond met Amber's Collegeweek

Amber’s Collegeweek: Jij & Je Hond

Bij de cursus hoort een SUPER gave collegeweek. Hierin gaan we samen, met allemaal leuke andere hondenliefhebbers, op een besloten pagina op Instagram een knalweek maken. We wisselen ervaringen uit, maken extra opdrachten maken en inspireren elkaar. Wanneer jij  je inschrijft voor deze cursus, ontvang je automatisch bericht over deze collegeweek.

Online cursus Jij & Je Hond extreem veel waarde voor een bizar lage prijs

Extreem veel waarde voor een bizar lage prijs

Mijn hondencursussen zijn GIGA populair, ruim 7000 cursisten en honden gingen je voor en dat is niet voor niks. Dit geeft mij de kans om heel veel waardevolle informatie voor een lage prijs te geven.

Jij & Je Hond digitaal invulbaar werkboek met opdrachten

Uitgebreid digitaal invulbaar werkboek

Je ontvangt een digitaal werkboek met ruim 190 pagina’s aan aanvullende opdrachten en informatie, zodat je een naslagwerk hebt voor jou en je hond. Dit werkboek kun je afdrukken en fysiek invullen, maar heb ik ook digitaal invulbaar gemaakt voor je.

Hondenbaasjes doen mee

Online cursussen gemaakt

%

Van mijn cursisten maakt de hele cursus af!

Review Jij & Je Hond onlinecursus
Veel kennis en waarde online cursus Jij & Je Hond
Fijne oplossingen en maakt het moeilijke makkelijk onlinecursus Jij & Je Hond

Over Amber van Ommeren 

Hondernemer Amber (@ambervanommeren) heeft al meer dan 7000 cursisten geholpen met de opvoeding van hun hond. Gezondheid, training en emotioneel welbevinden van zowel hond als eigenaar laat zij de basis zijn van het groeien van wederzijdse respect en vertrouwen.

Dit doet ze via haar waanzinnige hondencursussen bij MoVi Academy, haar podcast, social media en door middel van het schrijven van blogs. Ze is meermaals in de media gekomen met artikelen over emotie en gedrag bij honden, o.a. VROUW, TELEGRAAF & LINDA.

Is dit voor jou & je hond geschikt?

Online cursus Jij & Je Hond Puppy Perikelen

“Mijn hond luistert echt voor geen meter hè” 

Dat leer je juist in de cursus. Het gaat je extreem helder worden wat de reden is dat je hond nu niet luistert en je ontvangt alle bandversterkende tools. Ook leer je wat daarvoor nodig is: is dat een stukje meer duidelijkheid of juist wat meer vrijheid terug geven aan je hond. Met hondenopvoeding is het niet “hopen dat het goedkomt”, het draait om je hond begeleiden, liefdevol grenzen aangeven, je oog trainen en investeren in je lijntechniek skills.

Online cursus Jij & Je Hond wandelen zonder trekken

“Ik ben net gestart met gedragstherapie of training met mijn hond.”

Dat is juist fantastisch! Deze cursus is gemaakt om de switch te maken van ‘het vervelende gedrag van je hond’ naar die levensveranderende ervaring voor zowel jou als je hond. Want als je het eenmaal ziet, kan je het niet niet meer zien. Ik focus mij op de hondeneigenaar die de kleinste signalen van zijn/haar hond wil kunnen zien. Jij wilt bewustere keuzes maken in de opvoeding van je hond.

Online cursus Jij & Je Hond bouw aan de band met je hond

Je wilt weten hoe je de juiste dingen aan je hond aanleert.

Een hond opvoeden betekent allang niet meer dat je nú moet socialiseren en in het eerste jaar echt alles helemaal goed moet doen. Sterker nog, foutjes maken en onhandige conditioneringen die erin sluipen, zorgen ervoor dat jij je gaat verdiepen in de opvoeding. Dat maakt je wijzer en zorgt ervoor dat je groeit. En je hond ook. Als je uitdagingen met je hond kan oplossen, ben je een duurzaam opvoedplan aan het naleven.

Zo werkt de cursus:

De online cursus Jij & Je hond is een online programma, bestaande uit videomodules, transcripten, werkboeken, stappenplannen, extra opdrachten, Amber’s Collegeweek en livesessies op Instagram.

Stap 1. Zodra jij op ‘Ja, ik doe mee’ klikt, krijg je gelijk toegang tot de hele cursus: je kunt direct beginnen met de video’s kijken en opdrachten maken. De totale kijktijd is 4 uur, maar je gaat op je eigen tempo alle filmpjes af.

Stap 2. Je kunt alle live sessies uit Amber’s Collegeweek terugkijken. Je ontvangt automatisch bericht wanneer de volgende collegeweek plaatsvindt, met onder andere livesessies en de Instagram cursus community.

3x bonussen waarom NU meedoen

Online cursus leer je hond begrijpen laagste prijs

DE BESTE PRIJS OOIT

That’s right! Je hebt deze cursus tegen de beste prijs, voor alles wat je erbij krijgt. Ik houd altijd erg van veel waarde te leveren tegen een goede prijs.

Amber's Collegeweek op instagram, verbinden en connecten met gelijgestemden

BONUS AMBER’S COLLEGEWEEK OP INSTAGRAM 

Als je ooit een cursus bij me gedaan hebt, weet je hoe waardevol de Collegeweken zijn! Dit is je kans om véél meer te leren dan van mij alleen. Je wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer de volgende collegeweek is.

5 bonussen met honden professionals

BONUSSEN COLLEGA PROFESSIONALS

In mijn online cursussen voeg  ik altijd  extra bonussen toe met andere collega professionals. Waardevolle bonussen tijdens de collegeweek die nog meer bijdragen aan jouw leerproces! Welke bonussen het de volgende collegeweek gaan zijn wordt later bekend.

Cursisten aan het woord:

Review Ingrid Keulen Mulders Jij en Je hond onlinecursus
Floor van der Steen review onlinecursus Jij & Je Hond
Inge Hoppelen Review onlinecursus Jij & Je Hond

De antwoorden op veelgestelde vragen

Hoelang en waar kan ik de cursus kijken?

Je kan de cursus volgen in mijn leeromgeving van Kajabi. Amber’s collegeweek is op Instagram en de livesessie worden gegeven per Zoom.
Hoe je inlogt bij kajabi en hoe je de app op je telefoon krijgt, daar helpen we je bij! Super easy peasy, echt!

Alle inlog gegevens komen na aanmelding bij jou terecht. Ook zijn de livesessies te volgen op het instagram account van Jij & Je Hond. Wanneer je het college wilt terugkijken, wat kan, dan vind je hem in je online leeromgeving. Dit wordt tijdens de cursusweek allemaal duidelijk. Zelfs een digibeet kan de was doen bij ons 🙂  

Je hebt lifetime toegang tot de videolessen.

Kan ik de collegeweek terugkijken?

Ja. De live sessies zijn terug te vinden in de online leeromgeving (Kajabi). En het Instagram account is inzichtbaar tot de volgende collegeweek (2024). De leeromgeving heb je lifetime toegang tot. Dus alle tijd om alles op je eigen tijd te bekijken 🙂 

Hoeveel tijd ben ik bezig met de cursus Jij & Je Hond?

De hele cursus is 8 uur videomateriaal. Dan nog de extra oefeningen, stappenplannen, praktijkoefeningen, schrijfopdrachten en nog veel meer. Als je drie ochtenden reserveert haal je het zeker om het programma te doorlopen.

Hoelang duurt Amber's collegeweek: Jij & Je Hond?

De datum van de eerstvolgende collegeweek is nog niet bekend. Jij ontvangt mail zodra deze staat ingepland. 

Voor wie is de cursus Jij & Je Hond?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een hond heeft, of een hond in huis gaat nemen. Voor de ervaren én de onervaren hondeneigenaar. Enthousiaste honden, angstige honden, jonge honden en oude honden ik heb de cursus zo opgezet dat het voor iedere eigenaar met behorende problematiek super interessant is.  Ook hondenprofessionals, voel je meer dan welkom om te komen leren van mij. Het kan echt met minimale verandering en inspanning de grootst mogelijke impact. 

“Ik ben hondenprofessional kan ik meedoen?”

Yes! Het is superleuk om met je hond oefenen, soms in de drukte van je hondenwerk schiet er nog wel eens bij in toch? Ik ben ervan overtuigd dat je aan de hand van deze cursus ook je eigen cursisten of cliënten nog beter vooruit kan helpen rondom het thema bezoek. Vergeet niet: jouw doelgroep zit in deze cursus en tijdens Amber’s Collegeweek heb ik altijd een unieke plek waar je ongegeneerd je eigen bedrijf mag promoten. Leuk juist!

Waar kan ik de live collegemomenten bekijken?

De live collegemomenten kan je volgen via Zoom, alle inlog gegevens komen na aanmelding bij jou terecht. Ook zijn de livesessies te volgen op het instagram account van Jij & Je Hond. Wanneer je het college wilt terugkijken, wat kan, dan vind je hem in je online leeromgeving. Dit wordt tijdens de cursusweek allemaal duidelijk. Zelfs een digibeet kan de was doen bij ons 🙂  

Worden mijn vragen beantwoord?

Jazeker! In principe worden alle vragen altijd beantwoord tijdens Amber’s Collegeweek. 

Wanneer is het volgende livemoment met jou?

Tijdens de eerstvolgende collegeweek, deze datum volgt nog.

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Jazeker. Na aanmelding ontvang je je inloggegvens en de factuur. Op de factuur staat de 21% btw en die factuur kan je aan je boekhouding toevoegen, 

Hoeveel kost de cursus: Jij & Je Hond?

499 euro voor lifetime toegang, de collegeweek, de bonussen, één keer Amber’s College, de gastcolleges & live momenten. 

De bonussen (t.w.v. €800,-)

Als BONUS bij deze cursus krijg je ook nog eens een aantal online programma’s van anderen erbij. Je hoeft die helemaal niet te volgen, maar ik wil je in ieder geval dolgraag de optie geven voor als je WEL geïnteresseerd bent. Dit geldt ook voor mijn cursus: kijk en luister en doe wat je interessant vindt voor jouw hond, de rest laat je liggen. Het is wel gelijk een hele mooie aanvulling hoe je nog effectiever en holistischer met je hond aan de slag kan.

Online cursus Jij & Je Hond met maar liefst 5 bonussen

€499,-

Cursus #jijenjehond

Mijn meest aansprekende hondencursus, met 9 modules aan content, waarbij je NIET uren naar mijn pratende hoofd kijkt, maar er in 85% van de video’s ook honden in beeld zijn. HOE LEUK!

Je leert vanuit mijn drie speerpunten naar je hond te kijken:

 1. Rust-activiteitbalans
 2. Gezondheid & Voeding
 3. Opvoedingspelletjes en liefdevol grenzen aangeven

Je ontwikkelt het zelfvertrouwen om je hond op te voeden op JOUW unieke, welzijnsgerichte en positieve manier, zodat jij meer gaat genieten van de tijd dat jouw hond op aarde bij jou is. Je ontwikkelt een mindset en leefstijl die mijn cursisten omschrijven als:

“Amber is zoveel meer dan een hondenopvoedkundige. Ze heeft mijn leven en dat van mijn hond veranderd. Haar manier van omgaan met honden is uniek en ontzettend authentiek. Met groot oog voor ook jou als eigenaar.”

Dit krijg je er allemaal bij

Zelfstandig studiemateriaal (t.w.v. €300)

Werkboek, opdrachten en stappenplannen (t.w.v. €150)

Amber’s collegeweek (t.w.v. €200)

Ieder collegeweek nieuwe BONUSSEN

✓ Beste prijs ooit!

€499,-

5 sterren Perfect Recall