Wil jij een gezonde, welgemanierde en gelukkige hond?
Online Cursus: Jij & Je Hond

Waarom meedoen?

Leer hoe je vol vertrouwen met je hond om kunt gaan. In hondenland zijn er duizenden meningen en methoden. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik ga je geen methode leren, geen manieren en geen trucjes. 

Ik leer je wél spelenderwijs communiceren en je hond beter begrijpen. Jullie band versterken, meer energie en blijheid ervaren. Ik wil je graag helpen zoeken naar JOUW authentieke manier die past bij JOU en JE HOND.

Hoe dan?

Met deze cursus ga ik jou en je hond begeleiden. Je ontvangt 52 videolessen, een uitgebreid werkboek en deelname aan Amber’s Collegeweek (17 – 21 juli 2023) met 2 x Live Q&A waarin je al je hondenvragen aan mij kan stellen!

Wist je dat?

De kans bestaat dat je nu niet de relatie met je hond hebt zoals je die graag ziet. Naast hondenprofessional ben ik ook opgeleid psycholoog. Ik kijk naar de dynamiek die jij en je hond hebben.

6000+ cursisten geholpen in de afgelopen drie jaar
6 online honden-cursussen gemaakt
✓ 100% tevredenheid het afgelopen jaar, zie de reviews!
✓ Geïnspireerd door alles wat ‘mis’ is gegaan bij de opvoeding van mijn eigen Kono
✓ Ongekende passie om jou en je hond echt vooruit helpen in de opvoeding

5 sterren Perfect Recall
Sinds december vorig jaar volgen Max en ik het programma Jij en je hond. Ik heb al zoveel meer rust ingebouwd tijdens onze wandeling en ook met het starten van de wandeling. Het zijn subtiele dingen die ik door jouw tips heb aangepast, maar ze brengen ons zoveel!❤
Henk Neeuwveld
Henk Neeuwveld
17:56 14 Jul 21
Heb deze online cursus met veel plezier gevolgd en veel praktische tips ontvangen. Wat mij betreft en aanrader voor iedere hondenbezitter. Het wandelt zo ontspannen! Inmiddels gestart met de jaarcursus "Jij en je hond" en de cursus "Passeren en begroeten andere honden".
Karin van der Lee
Karin van der Lee
15:18 20 Sep 20
Amber heeft meerdere geweldige online cursussen gemaakt. Ik doe met plezier aan de 'Jij en je hond jaarcursus en de Perfect Recall' cursus mee. Beide cursussen zijn erg leerzaam. Amber is erg betrokken en komt ook vaak tijdens een Live Q&A op iets terug. De Live Q&A's zijn ook erg leerzaam en leuk om te volgen. Er staan er nu weer een aantal gepland en dat zijn andere live's buiten de live's die in het cursuspakket zitten. Amber is duidelijk en prettig om mee om te gaan. Ben ook zeer blij met haar. De oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. En de band met onze hond wordt hierdoor nog sterker gemaakt. Ga zo door Amber!
Joyce Backx - Vischer
Joyce Backx - Vischer
12:12 08 Dec 19
Ik heb de afgelopen maanden samen met mijn hond Spijker meegedaan aan de online training Jij en je hond.
Ik vond het een hele fijne manier om te leren. De lessen zijn opgebouwd uit korte video’s en bijbehorende opdrachten. Alles is ook terug te lezen in de werkboeken, waardoor je achteraf ook een mooi naslagwerk voor jezelf hebt. Het fijne aan Amber vind ik haar visie dat er niet maar 1 specifieke methode of waarheid is, maar dat je echt op zoek mag gaan naar wat werkt voor jou en jouw hond. Wat ik er voor mijzelf vooral heb uitgehaald is dat ik de lichaamstaal van Spijker nu veel beter kan lezen en hem daardoor ook veel beter begrijp in allerlei situaties en dus daarnaar kan handelen. Daarnaast heb ik veel gehad aan de praktische informatie zoals het omgaan met een lange lijn, technieken voor het aanleren van vaardigheden zoals de keer-om en laag.
De cursus is een hele fijne basis om meer verbinding en begrip te krijgen. Daarnaast vond ik vooral de Q&A sessies en de faceboekgroep heel waardevol. Amber is eerlijk en oprecht, denkt echt met je mee en verplaatst zich in jouw situatie. Het maakt ook niet uit of je een grote, kleine volwassen hond of pup hebt, voor iedereen is er waardevolle informatie uit te halen. Daarnaast is er mogelijkheid tot vragen stellen en ook veel interactie in de groep.
Ik raad deze cursus van harte aan aan eigenlijk iedere hondenbezitter die open staat om met, over en van je hond te leren ✨ Een grote dankjewel aan jou Amber!
js_loader
€299,-

Ja, ik doe mee! 

De meest gekochte online cursus Jij & Je Hond. Nú uniek met Amber’s collegeweek erbij (start op 17 juli 2023). Leer over de rust/activiteit- balans van jouw hond, stress-signalen, slaapgedrag, alleen thuis blijven, activiteiten, voeding & gezondheid en nog veel meer. Zo leer jij je hond echt begrijpen en leer je alle opvoedingsskills die nodig zijn om jouw hond op te voeden. 

Ik ga je alles geven wat in me zit om je te helpen bij het opvoeden van je hond. Het lijkt me ontzettend leuk en fijn om je erbij te hebben!voor 299,- 

5 sterren Perfect Recall

Dit krijg je allemaal:

  • 52 video’s 
  • Zowel theorie- als praktijkvideo’s (t.w.v. €299,-)
  • Uitgebreid werkboek 
  • Amber’s Collegeweek 17 -21 juli 2023 (t.w.v. €200,-)
  • 2x Live Q&A

 

Totale waarde van 500,-
nu voor 299,- 

5 sterren Perfect Recall
werkboek 

Uitgebreid naslagwerk 

Iedereen leert op zijn eigen manier. De één door te lezen, de ander door te kijken. Ik heb dit uitgebreide werkboek speciaal gemaakt voor iedereen die graag het één en ander naleest en vooral leert door te lezen. In het werkboek tref je allerlei verdiepende oefeningen en uitgeschreven opdrachten. Van de praktijkoefeningen ontvang je stappenplannen, waardoor je per stap kunt instromen met je hond. 

Passeren andere honden cursus

Over Amber van Ommeren 
Hondernemer Amber (@ambervanommeren) heeft al meer dan 6000 cursisten geholpen met de opvoeding van hun hond. Gezondheid, training en emotioneel welbevinden van zowel hond als eigenaar laat zij de basis zijn van het laten groeien van wederzijdse respect en vertrouwen.

Dit doet ze via haar hondencursussen bij MoVi Academy, haar podcast, social media en door middel van het schrijven van blogs. Ze is meermaals in de media gekomen met artikelen over emotie en gedrag bij honden, o.a. VROUW, TELEGRAAF & LINDA.

5 sterren Perfect Recall

Herken jij deze problemen?

Pijn in je arm? Van de ‘meesleur’-wandelingen met je hond. Heb je buikpijn als er bezoek komt? Door het misdragen van je hond. Ben je het beu politieagent te zijn in je eigen huis? Ben je er klaar mee je te schamen voor je hond als hij weer een andere hond uitblaft? Baal je dat jouw verwachtingen van ‘een hond hebben’ niet de waarheid zijn geworden? Of herken je jezelf en je hond niet in bovenstaande uitdagingen? Maar wil je graag (nog) meer leren over je hond? Ook dan ben je van harte welkom! 

Jij & Je Hond online cursus

Wat ga je leren?

✓ Je eigen hond beter begrijpen
✓ Je krijgt inzicht in hondentaal
Stress herkennen, voorkomen en je hond er in begeleiden
✓ De invloed van gezondheid op de hond
✓ De rol van hondenvoeding
✓ Allerlei superleuke oefeningen en spellen
✓ De band versterken tussen jou en je hond

Daarnaast zijn de onderwerpen o.a.: Rust, Activiteit, Voeding, Gezondheid, Alleen thuis blijven, Wandelen zonder trekken, Vriendschap, Stress, Boswandeling, Lichaamstaal, Praktische Oefeningen en nog veel meer…! 

5 sterren Perfect Recall
Amber en Izzy
Online cursus: JIJ & JE HOND 

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Je meldt je aan voor de online cursus Jij & je Hond en je ontvangt direct toegang!

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je kan direct van start.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met leren en verbeter de relatie tussen jou en je hond. Dit programma gaat jullie beiden helpen!

Amber’s Collegeweek (t.w.v. €200,-)

Wat is dat nu eigenlijk?

Mijn hondencursussen zijn zo populair mede door mijn Collegeweken: daar waar je je verbindt met andere hondeneigenaren en je je een week-lang helemaal onderdompelt in de lesstof. In deze week organiseer ik altijd leuke extra’s en bonussen voor jou en je hond. Ook ontvang je de twee Live Q&A’s met mij gedurende deze week (ma 17 juli – vrij 22 juli). Verder kan je deze week video’s insturen, waar je dan ingesproken feedback op krijgt van mij (dit is altijd de turbo-hit tijdens deze week)!

Veelgestelde vragen

Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan deze cursus?

Absoluut! Met deze cursus zul je goed beslagen ten ijs komen voor een hondenleven-lang plezier met elkaar.

Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

Jazeker. Juist dan is deze cursus ten zeerste aan te raden! Tijdens de cursus krijg je alle kennis, inzichten en vaardigheden aangereikt om je hond zo goed mogelijk te leren begrijpen en zo in te kunnen spelen op zijn gedrag.

mijn hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

Ja, zeker weten. De cursus Jij en Je Hond is zo opgezet dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn.

Ik heb een jachthond, Heeft het zin om mee te doen?

Jazeker. Deze cursus is geschikt voor ieder type hond.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een hond heeft. Zowel beginnende als gevorderde hondenliefhebbers, maar ook hondenprofessionals.

Hoe lang heb ik toegang tot de online cursus?

Lifetime! 

Kan ik de cursus volgen op telefoon, tablet en laptop?

Al mijn cursussen zijn te volgen op alle apparaten 🙂

Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

Vragen over de lessen kun je delen tijdens Amber’s Collegeweek. 

Welke resultaten kan ik verwachten?

Je gaat na deelname aan deze cursus bewustere keuzes maken voor jezelf en je hond op het gebied van gezondheid, voeding, en rust/activiteit-balans. We werken aan meer verbinding, vertrouwen, veiligheid en begrip tussen jou en je hond. Een algeheel prettigere manier van samenleven tussen jullie beiden. Een positieve verandering in jullie leven!

Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

Hoeveel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
Wanneer je per week zo’n 15 minuten besteedt aan de cursus Jij en Je Hond, zul je al snel resultaat zien. De rest van het geleerde ga je gaandeweg integreren in jullie dagelijks leven voor optimaal resultaat.

Wat is een live Q&A?

Een Live Q&A betekent een Live Question & Answer- sessie. Oftewel een Vraag & Antwoord- ronde. Ik kom online tijdens Amber’s Collegeweek op vast afgesproken tijden en dan kan jij al je vragen aan mij stellen per ZOOM. 

Ik werk in de hondenbranche, is dit iets voor mij?

Absoluut! Ook jij zult veel waardevolle dingen gaan leren in deze online cursus. Het geleerde kun je 1-op-1 doorzetten naar je eigen werk als professional. Voel je van harte welkom, ik mag graag samenwerken! 

€299,-

Ja, ik doe mee! 

De meest gekochte online cursus Jij & Je Hond. Nú uniek met Amber’s collegeweek erbij (start op 17 juli 2023). Leer over de rust/activiteit- balans van jouw hond, stress-signalen, slaapgedrag, alleen thuis blijven, activiteiten, voeding & gezondheid en nog veel meer. Zo leer jij je hond echt begrijpen en leer je alle opvoedingsskills die nodig zijn om jouw hond op te voeden. 

Ik ga je alles geven wat in me zit om je te helpen bij het opvoeden van je hond. Het lijkt me ontzettend leuk en fijn om je erbij te hebben!

Nu voor 299,- 

5 sterren Perfect Recall