LEUK DAT JE INTERESSE HEBT IN DE MASTERCLASS

JIJ & JE HOND

Jij bent hier terecht gekomen omdat je één of meerdere cursussen bij mij volgt. Als dit het geval is, zit je helemaal goed. Om jou te bedanken heb ik een leuke, intieme online Masterclass JIJ & JE HOND gemaakt voor exclusief cursisten van MoVi Academy! Lijkt je dat leuk, lees snel verder!

LEES MEERAANMELDEN
WAT GA JE LEREN tijdens deze MASTERCLASS?

Tijdens deze online masterclass ga je leren je hond nog beter te begrijpen. We gaan de uitdagingen waar jij tegenaan loopt met JOUW hond bespreken. Je gaat vol tips en ideeën die zijn afgestemd op jou en je hond weer naar ‘huis’. Er is voldoende tijd en ruimte voor AL je vragen aan mij persoonlijk. 

Door mijn online hondenschool mis ik het persoonlijke contact met jou en je hond. Vandaar dat ik het super leuk vind om op deze manier écht contact met je te maken. Mét een scherm, maar wel volledige gericht op jou en je hond 😀 

Naast dat dit een hele leuke manier is om mij en andere gelijkgestemde cursisten te leren kennen, is het een uitgesproken kans om specifieke vragen over je hond aan mij te stellen. Lijkt je dit leuk? Lees snel verder..

Hoe dan?

Nu kan je denken… Een online masterclass, maar hoe dan? Ik zal het je zo goed mogelijk uitleggen. Na aanmelding ontvang je een mail met alle informatie. In deze mail staat en link. Bewaar die goed. Als je de stappen in de link volgt, kom je vanzelf bij mij uit. Ik zou het super leuk vinden om je dan te spreken!

GESCHIKT VOOR JOU?

✓ Ben jij open minded?
✓ Heb jij 1001 vragen over je hond? 
✓ Wil jij alles leren over je hond?
✓ 
Heb je behoefte aan persoonlijk vragen stellen aan mij?
✓ 
Je doet mee met één van de online cursussen

Wat heb je nodig?

– Laptop of tablet scherm (jij komt ook in beeld) 
–  Oortjes of koptelefoon (dit is wel een vereiste) 
–  Goed internet 
–  Aantal persoonlijke hondenvragen of je hondendagboek
–  Goed humeur 
–  Warme kop thee of koffie
–  Lekker zittend outfitje 😉 

 

VOOR Wie

Deze online masterclass is ALLEEN opengesteld voor huidige MoVi cursisten. Je hoeft niet bij een bepaalde les uit de online cursus te zijn om mee toe mogen doen. Iedereen mag en kan meedoen. We gaan specifiek in op de onderwerpen die er in de groep spelen. Je leert dus van elkaar én het is gericht op je eigen uitdagingen met je hond. 

Wil je aan de slag met:

✓ Je eigen uitdagingen met je hond
✓ Het leren van andermans uitdagingen
✓ Mega-praktische tips voor de uitdagingen die je nu hebt met je hond 
✓ Theorie afgewisseld met praktijk 

Geloof mij! We maken een leerzame, praktische, knusse en gezellige avond van. 

WAT KRIJG JE?
✓ 1,5 uur durende masterclass (ter waarde van 150 euro)
✓ 6 gelijkgestemde cursisten
✓ Tijd en ruimte om al je vragen aan mij te stellen 
✓ Persoonlijk stappenplan hoe je de uitdaging met je hond kunt gaat monitoren of veranderen 
✓ Een leuke, leerzame en gezellig avond samen 🙂

Masterclass Data 

Hieronder vind je de data en iedere groep omvat 6 cursisten. Dit betekent dat er maximaal 12 plekken zijn. Reserveer je plek snel.

NOG 7 PLEKKEN BESCHIKBAAR! 

Doe mee op: 
– Zaterdag 3 oktober om 10:00 uur 
– Dinsdag 6 oktober om 19:00 uur 

(VOL = VOL) 

[cwp_et_pb_animated_headlines before_text=”KOOP JE” animated_text=”TICKETS” after_text=”HIER” html_tag=”h2″ anim_style=”highlighted” anim_highlighted=”underline” _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default” text_text_align=”center” header_font=”|800|||||||” header_text_align=”center” header_text_color=”#000000″ locked=”off”][/cwp_et_pb_animated_headlines]

Amber’s Collegeweek Perfect Recall 2024

15,00

Wil je iemand blij maken? En ken jij iemand met een hond? Lees dan snel verder…

Om jou dubbel te bedanken voor je deelname aan één van mijn cursussen, mag jij iemand die je kent mét hond heel erg blij gaan maken met de Perfect Recall online cursus ter waarde van 299 euro. Ken jij iemand die de Perfect Recall cursus wel kan gebruiken?
Geef hem/haar deze kortingscode: 5PES8AFC (geldig tot 10 oktober 2020). En deze persoon ontvangt €50,- korting op deelname aan deze online Perfect Recall cursus. Hij/zij kan direct starten met zijn/haar hond. Alles staat klaar 😀

Leuk om je te verwelkomen bij
Dé Masterclass JIJ & JE HOND!

%

Doet mee aan de masterclass JIJ & JE HOND

Blije hondenbaasjes gingen je voor

%

Tevredenheid

Veelgestelde vragen

Op deze data kan ik niet, wat nu?

De masterclass staat nu alleen gepland voor in oktober. Bij voldoende aanmeldingen en als ik de masterclasses zo leuk vind, als ik nu denk dat ik het vind, ben ik bereid om later dit jaar mogelijk nog wat masterclasses te organiseren. 

Ik heb De online cursus nog niet helemaal af, kan ik dan toch meedoen?

Jazeker juist. Je kan in de masterclass je persoonlijke hondenvragen aan mij stellen. Zodat jij en je hond direct weer vol goede moed vooruit kunnen. Je hoeft niet tot bij een bepaalde les te zijn om aan deze masterclass mee te doen. 

Met welk programma bel je in?

In principe bel ik in met windows Teams. De link die je ontvangt helpt je door alle stappen om bij mij te komen. Dat zelfs een digibeet het kan. Mocht het je echt niet lukken, dan zit het MoVi Team achter de schermen klaar om jou te helpen. 

Welke resultaten kan ik verwachten?

Het resultaat wat je zeker kan verwachten is dat je met een gericht persoonlijk plan voor jou en je hond de masterclass verlaat. Je uitdaging is verhelderd en je weet hoe je met deze uitdaging om kan gaan, om kan buigen of volledig kan veranderen. 

Ik ben niet zo goed online, kan ik dan toch aansluiten?

Absoluut. Ik heb het zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt. Alles spreekt voor zichzelf. Mocht je toch problemen ondervinden, dan zit het MoVi Team klaar om je te helpen. Hou oortjes of een koptelefoon bij de hand. Dat is wel prettig.

Ik heb niet perse een vraag, maar wil toch meedoen. Kan dat?

Jazeker leuk juist! Ik ontmoet je graag en je leert ontzettend veel van vragen en antwoorden van anderen. Dus voel je van harte welkom om aan te sluiten!

Op welke dag wordt de masterclass gegeven?

De data die nu ingepland staan zijn: 

Zaterdag 3 oktober om 10:00 uur
Maandag 5 oktober om 19:00 uur
Dinsdag 6 oktober om 19:00 uur

VOL = VOL 

Wat als ik onverhoopt niet kan?

Dat is helaas geen optie. Je sluit met aankoop van deze masterclass een commitment af met mij en de andere teamleden. Afzeggen is geen optie 🙂 Inhalen dus ook niet. Sterker nog het is niet zeker dat de masterclass in deze vorm terug komt.