1. Welkom bij les 10: Kookinspiratie: Overheerlijke Hondenstamppot | 26 januari 2022

Het is vandaag laatste kwartier in Schorpioen en daarmee zijn we aangekomen bij alweer de laatste les uit de online GRATIS Moondogs cursus. Ik ben natuurlijk razend benieuwd hoe jij deze 10 gratis video’s hebt ervaren? Mocht je nu meer willen leren over de invloed van de Maan op jouw hond? Dat kan. Kijk dan hier naar de volledige online Moondogs cursus. Je kan nu meedoen voor €99,-.

Dit stuk komt uit de Hondenmaankalender:

Vindt jouw hond het leuk om te graven? Laat je dat toe of volgt er straf voor je hond? Of zou je het liefst met hem meedoen?

Een ideale dag om grondig te graven, in de bodem of in de psyche, van jezelf én van je hond! Op deze winterse dag is stevige kost een weldaad voor je lijf. Heb je wel eens een echte hondenstamppot voor je hond gemaakt?

Vandaag in de video laat ik je zien hoe je een Overheerlijke Hondenstamppot voor je hond maakt.

Wat heb je nodig?

– handje aardappelen
– zoete aardappel
– boerenkool/andijvie/paksoi
– ghee of roomboter
Optioneel: stukje vlees, kipfilet bijvoorbeeld.

Hoe je het maakt?

Kook de aardappelen en stoom of kook de groenten. Prak het door elkaar. Meng er wat boter doorheen en serveer het (als je echt wilt uitpakken) met een stukje gegrilde kip.

Ga jij het filmen? Kei leuk! Als je mij tagt op Social media, dan repost ik je en kan ik je voorzien van feedback. Hoe leuk!

Lieve groetjes Amber

Selecteer hier je les

Moondogs cursus, hondenmaankalender
Hondenmaancursus
Hondenmaankalender
Hondenmaancursus
Moondogs cursus
Hondenmaancursus
Moondogs cursus
Hondenmaankalender
Moondogs cursus
Hondenmaankalender moondogs

Cursus Moondogs