fbpx
Jij en je hond!

Wil jij je hond beter leren begrijpen?
Ontdekken waarom hij blaft naar de buurhond, de postbode op lijkt te willen eten, het bezoek begroet op zijn achterpoten of aan de lijn trekt tijdens het wandelen en zo jou uitlaat in plaats van andersom? Vind je het leuk om je te verdiepen in gezond en gelukkig samenleven met je hond en zo meer plezier en vreugde te ervaren? Dan is dit de cursus voor jou!

AANMELDENLEES VERDER
HERKEN JIJ JE HIERIN?

Waarom meedoen?

Je hond is opstandig

✓ Trekt je hond steeds aan de lijn tijdens het wandelen?
✓ Begrijp je je hond niet meer?
✓ Springt je hond het bezoek omver? Steelt hij eten van tafel?
✓ Valt jouw hond uit naar andere honden?

 

Je wilT investeren in jullie band

✓ Wil je jouw hond beter kunnen lezen en begrijpen?
✓ Wil jij weer ontspannen kunnen wandelen?
✓ Wil jij vol trots bezoek kunnen ontvangen?
✓ Wil je werken aan een betere band met je hond?

HEB JIJ LAST VAN?

Pijn in je arm, van de “meesleur” wandelingen met je hond? Heb je buikpijn als er bezoek komt, door het misdragen van je hond Ben je het beu politieagent te zijn in je eigen huis? Klaar met je schamen voor je hond als hij weer een andere hond uitblaft? Baal je dat jouw verwachtingen van “ een hond hebben” niet de waarheid is geworden?

9  Herken je jezelf en je hond nu niet in bovenstaande, maar zou je wel de band tussen jullie willen verdiepen? Ook dan ben je van harte welkom! 

Dé online cursus om je hond beter te leren berijpen.
JIJ EN JE HOND
Normaal €199,- nu voor €99,- 

psycholoog & dierendeskundige

Amber van Ommeren

MoVi Academy online hondenschool
MIJN VERHAAL

Aangenaam! Ik ben Amber van Ommeren, psycholoog en dierenexpert. Ik ben van jongs af aan gefascineerd geweest door de natuur, mensen en dieren. En met name de onderlinge verhoudingen en interactie tussen deze, vind ik eindeloos interessant.

Het ontstaan van MoVi.

In 2012 studeer ik af in Psychologie. Er liggen jaren van paardrijden in de topsport achter me, maar mijn paard raakt geblesseerd en ik moet hem na 18 jaar trouwe vriendschap laten gaan. Ook overlijdt mijn moeder en kan ik door de crisis geen baan vinden in de richting waarvoor ik heb gestudeerd. Lees hier mijn volledige verhaal

OVER HET PROGRAMMA

Wat ga je leren?

DE MYTHE VAN POSITIEF TRAINEN

Wat we anno 2019 veel zien, is ‘positief trainen’. Dit betekent dat men ongewenst gedrag van de hond wil voorkomen door gewenst gedrag te belonen, waarmee we ons juíst focussen op het negatieve.

Dit houdt kortweg in, dat je de hele dag “goed zo!”, en “jaaa, brááf” naar je hond loopt te roepen om hem gewenst gedrag bij te brengen. Niet jouw stijl? Lees dan vooral verder.

Rondlopen met broekzakken vol hondensnoepjes heeft zijn beste tijd gehad. Ook honden hebben steeds vaker overgewicht en niet iedereen wil zijn hond ‘omkopen’ met voer. Steeds meer mensen zoeken daarom naar een alternatief.

De fysieke correcties à la Cesar Milan nemen snel in populariteit af bij bewuste baasjes. Een ontwikkeling waar we bij MoVi blij mee zijn. Mindfulness, yoga met de hond en een grote dosis liefde om hem een leven lang gelukkig, gezond en in volle samenwerking met jou te krijgen? Het klinkt goed, maar past lang niet iedereen.

  EEN NIEUWE MANIER
  Laten we eens terug gaan naar de basis. Voorbij methoden en technieken en voorbij aan alle waanzin van de dag. Wat wil jij dat jouw hond leert? Waar lopen jullie tegenaan? 

  Tijdens de cursus ‘Jij en je hond’, gaan we kijken naar de manier van samenleven die past bij jou en jouw hond. Want jullie zijn een unieke match en daarom verdien je een aanpak op maat. Afgestemd op jullie individuele behoeften. We gaan kijken naar wat jullie tot nu toe hebben gedaan, en vanuit daar naar vervolgstappen die bij jullie passen.

  Tijdens deze online cursus gaan we dieper in op de basis principes van het wezen ‘hond’. Je wordt uitgedaagd gericht naar jezelf en je hond te kijken. De keus is aan jou: wat wil jij dat je hond doet?

  Ik ga je tijdens deze cursus leren wat jij wilt leren op een manier die bij jou en jouw hond past. Er wordt niet gedacht in termen van goed of fout. We nemen de basisbehoeften van een hond als uitgangspunt en combineren dit met jouw wensen als richtlijn.

  Online cursus jij en je hond!

  Normaal €199,- nu voor €99,-

  INHOUD PROGRAMMA

  Wat krijg je?

  MoVi Academy online hondenschool

  ONLINE ACADEMY (T.W.V. €199,-)

  Je ontvangt toegang tot de online MoVi academy waar je video lessen zult vinden over honden trainingen.

  MoVi Academy online hondenschool

  BOnusmaterialen

  Tijdens de online cursus JIJ & JE HOND ontvang je meerdere bonusmaterialen in schrift en video (meer dan 36 video’s)

  MoVi Academy online hondenschool

  LIVE Q&A

  In een besloten groep zullen er live Q&A’s worden georganiseerd waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen.

  MoVi Academy online hondenschool

  BESLOTEN COMMUNITY

  Wanneer je je aanmeldt krijg je ook toegang tot de besloten MoVi academy Facebook groep.

  INVESTEER IN JULLIE RELATIE

  Samen weer plezier! 

  Dit programma is voor eigenaren die uitdagingen ervaren in het contact met hun hond. Bereid zijn te investeren hun persoonlijke groei om weer die (h)eerlijke band met hun hond te ervaren. Samenleven met plezier, daar gaat het om.

  MoVi Academy online hondenschool
  Volgende groep start in oktober

  Meld je direct aan

  l

  STAP 1: MELD JE AAN

  Wanneer je je aanmeld ontvang je de online cursus JIJ & JE HOND voor €199,00

  I

  STAP 2: START MET DE CURSUS

  Na aankoop van het programma ontvang je direct de inloggegevens en kan je starten met de online lessen.

  STAP 3: BEGIN MET LEREN

  Begin met leren en verbeter de relatie tussen jou en je hond. Dit programma gaat jullie beiden helpen!

  WAAROM MEEDOEN?

  Dé online cursus

  Online cursus JIJ & JE HOND 

  Tijdens deze online cursus JIJ & JE HOND gaan we het hebben over de vier hoofdthema’s. Namelijk Gezondheid, Voeding, Rust, Activiteit & Gedrag. 

  Daarvoor krijg je een jaarlang toegang tot mijn online MoVi Academy met wekelijks nieuwe video lessen, werkboek, bonusmateriaal, toegang tot de besloten community en iedere maand een live Q&A. 

   

  DE KANS OM TE INVESTEREN IN JEZELF EN JE HOND

  Als dierenexpert weet ik dat de kans groot is dat de relatie tussen jou en je hond niet is zoals je deze voor ogen had. Wees gerust, ik ben er om jullie te helpen!

  Met ruim 6 jaar ervaringen als hondentrainer, coach en dierenexpert kan ik jullie helpen alles uit deze bijzondere vriendschap te halen!

   MoVi Academy online hondenschool
   AANMELDEN 

   Jij & Je Hond

   Wil jij een (h)eerlijke band met jouw trouwe viervoeter? Meld je dan aan en ik hoop je snel te mogen verwelkomen!

   DIT ZEGGEN ANDEREN

   Blije baasjes

   MoVi Academy online hondenschool

   Jos en Hopi

   “”Ik heb het als heel leerzaam en fijn ervaren. Je bent toch op een andere manier bezig om te leren. Ik zie de moeite die je erin stopt en er wordt echt puur vanuit de hond gekeken – dat was voor mij echt een openbaring. Ik vind de combinatie met online en live daarnaast heel vernieuwend.””

    MoVi Academy online hondenschool

    Anouk en Chico:

    “Als je wil dat je hond op een correcte manier les krijgt en jij jezelf als baasje ontwikkelt is dit de cursus. Het is zonder dwang, je hoeft niks. Je mag alles doen. Je moet je er goed bij voelen. Er wordt niet alleen naar de hond gekeken, maar ook naar de eigenaar.”

     FAQ

     Veelgestelde vragen

     Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan deze cursus?

     Absoluut! Met deze cursus zul je goed beslagen ten ijs komen voor een hondenleven lang plezier met elkaar.

     Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

     Jazeker. Juist dan is deze cursus ten zeerste aan te raden. Tijdens de cursus krijg je alle kennis, inzichten en vaardigheden aangereikt om je hond zo goed mogelijk te leren begrijpen en zo in te kunnen spelen op zijn gedrag.

     hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

     Ja, zeker weten. De cursus ‘Jij en je hond’ is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn.

     Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

     Jazeker. Deze cursus is geschikt voor ieder type hond.

     Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

     Absoluut! Ook jij zult veel waardevolle dingen gaan leren in deze online cursus. Het geleerde kun je 1 op 1 doorzetten naar je eigen werk als professional.

     Voor wie is deze cursus geschikt?

     Deze cursus is geschikt voor iedereen die een hond heeft. Zowel beginnende als gevorderde hondenliefhebbers, maar ook hondenprofessionals.

     Wat houdt de cursus Jij en Je hond in?

     Tijdens de cursus ‘Jij en je hond’ word je aan hand van een aantal eenvoudige stappen meegenomen in de wereld van jouw hond. Jullie leren in de cursus elkaar beter begrijpen en beter in te spelen op elkaar. Je gaat onder andere aan de slag met de rust & activiteit balans en de gezondheid & voeding van je hond. Tijdens deze cursus bouwen jullie aan een stabiele basis. Heerlijk samenleven is wat daaruit voortkomt, vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding.

     Wanneer kan ik de lessen volgen?

     Na je aanmelding ontvang je de inloggegevens in je email. Vanaf de startdatum gaan we van start en iedere week op DAG ontvang je de nieuwe les in je mailbox. Er zijn X live Q & A’s, een overzicht hiervan ontvang je in je eerste e-mail.
     Noteer deze data goed en zorg dat je erbij bent. In totaal heb je 1 jaar toegang tot de cursus.

     Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

     Vragen over de lessen kun je delen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
     Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten.

     Welke resultaten kan ik verwachten?

     Je gaat na deelname aan deze cursus bewustere keuzes maken voor jezelf en je hond op het gebied van gezondheid, voeding, rust-activiteit balans. We werken aan meer verbinding, vertrouwen, veiligheid en begrip tussen jou en je hond. Een algeheel prettigere manier van samenleven tussen jullie beide. Een positieve verandering in jullie leven.

     Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

     Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
     Wanneer je per week een half uur besteedt aan de cursus Jij en je hond zul je al resultaat zien. De rest van het geleerde ga je gaandeweg integreren in jullie dagelijkse leven voor optimaal resultaat.

     Wat is het verschil met de live cursussen die je geeft?

     Tijdens de real-life cursussen krijg je les in een groep van 5 honden, waarbij je je inschrijft voor één gerichte cursus. De online cursus ‘Jij en je hond’ is een basiscursus waarin je informatie en inzicht krijgt over aspecten van de gehele hond. Denk daarbij aan bijvoorbeeld: gezondheid, voeding en rust-activiteit balans.