Bedankt voor je inschrijving

We houden je nu op de hoogte van de FUNKLAS
Funklas
Wil jij deelnemen aan de Funklas?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en feest met ons mee!

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. We starten de twee feestweken gezamenlijk op 1 februari 2021.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met het aanleren van de opdrachten aanleren, speel de spellen en verbeter de relatie tussen jou en je hond.

Cindy S.
Cindy S.
18:32 21 Jul 23
Naast de funklas, de Perfect Recall doen Nigel (mijn roemeense rescue en ik nu de cursus Jij en je hond waarbij wij elkaar nog meer leren lezen, kennen en vertrouwen. Deze cursus is eigenlijk de eerste cursus die iedereen die een hond heeft (zou) moet(en) doen.Deze cursus houdt zo veel rekening met beide, zowel de hond als de mens wordt gehoord, gezien en in zijn of haar waarde gelaten.Wij zijn op weg naar meer plezier en genieten op een ontspannen, relaxte manier.Dat wil je toch voor jou en je hond!Liefs van Nigel en ik.
Luana Campinho
Luana Campinho
08:37 28 Sep 22
Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
Vivian van Dijck
Vivian van Dijck
18:57 06 Apr 21
Amber heeft ons 8 weken lang 1 op 1 begeleid met onze hond Loetje. Loetje at alles van de grond wat ze kon vinden. Van papiertjes tot hondendrollen. Waar wij vaak te horen kregen dat je dit niet kan trainen wilde Amber met ons dit avontuur aangaan. Ze geeft hele goede begeleiding en een andere kijk op je hond. Wij hebben hele goede handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en Amber stuurde ons bij waar nodig. Ze heeft enorm veel kennis in zowel mens als hond. Daarnaast hebben wij ook toegang gehad tot de online funklas en online jaarcursus. Duidelijke uitleg met leuke facebookgroepen. Kortom of je nou privé begeleiding of toch liever een cursus online volgt voor beide moet je zeker bij MoVi Academy zijn! Heel erg bedankt voor alle hulp lieve Amber. Groetjes Vivian, Martin en Loetje!
Amber is enorm enthousiast en super gemotiveerd. Het belang van de hond staat bij haar zeer centraal. Wij hebben de funklas gedaan wat heel erg leuk is voor de hond als wel de baas. Ik heb 1 kleine kanttekening. Ik deed mee met mijn chihuahua van 5 maanden deze is behoorlijk klein en daardoor waren sommige lessen best moeilijk en fysiek redelijk belastend voor mij. Maar ze zijn uiteindelijk allemaal gelukt :). Een aanrader!
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Kiona Stel
Kiona Stel
18:08 21 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
js_loader

Veelgestelde vragen

Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan de funklas?

JA! Juist nu! Puppen zijn ideaal om lol mee te trappen. Natuurlijk wel gedoseerd. Maar de video’s duren zo’n 2 à 3 minuten. Dus juist super leuk om met je pup te doen! 

Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

Je kan dan prima meedoen. Het draagt bij aan meer zelfvertrouwen. De oefeningen en spellen worden gewoon in huis gedaan. Wellicht dat Passeren en Begroeten andere honden een mooie aanvulling is?

Mijn hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

Ja, zeker weten. Je krijgt in mini stappen alles uitgelegd. Dus ook voor angstige honden is deze cursus absoluut geschikt! 

Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

Jazeker! Het enige is dat er beloond zal worden met voer- of spelbeloning. Dus zoek wel een beloning, wat jouw hond als een beloning ziet.

Ik werk in de hondenbranche, is dit iets voor mij?

Dit feestje is voor IEDEREEN! Dus ook voor jou 😀 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om in coronatijd te zitten.

Wat houdt de Funklas cursus in?

De funklas is spelenderwijs oefeningen aan je hond aanleren. Allemaal oefeningen die gericht zijn op plezier of fun maken met je hond. Er zit ook een vleugje leren aan, dit kan ik toch niet laten. Maar plezier maken staat voorop. 

Wanneer kan ik de lessen volgen?

Je kan de lessen volgen wanneer je wil en in je eigen tempo. Ze blijven 2 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen. Centrale start iedere twee weken.

Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die les.
Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Je cursusgenoten zullen op je vraag en/of video reageren. Af en toe is het MoVi-team aanwezig, maar in principe is de groep zelfsturend.

Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

Je hebt 2 maanden toegang. 

Hoeveel tijd ben ik per dag met de cursus bezig?

Hoeveel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
De video’s bekijken duurt 2 à 3 minuten. Vervolgens kun je maximaal 5 minuten met je hond oefenen. Dus ik verwacht dat je 10 minuten per dag bezig bent.