PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN

Bij de online cursus Passeren & Begroeten van andere honden ga je spelenderwijs aan de slag met het meer ontspannen benaderen en passeren van andere honden (en prikkels). Oftewel dat jij en je hond meer ontspannen kunnen wandelen.

Ja! Ik wil graag geholpen worden met mijn uitvallende hond
PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN

Bij de online cursus Passeren & Begroeten van andere honden ga je spelenderwijs aan de slag met het meer ontspannen benaderen en passeren van andere honden (en prikkels). Oftewel. dat jij en je hond meer ontspannen kunnen wandelen.

Ja! Ik wil graag geholpen worden met mijn uitvallende hond
WAT GA JE LEREN?

Het Passeren & Begroeten van andere honden is dagelijkse kost voor de meeste hondenliefhebbers. We hebben vaak niet de luxe om buitenaf te wonen. Zodoende ontkom je er vaak niet aan dat je andere mensen of andere honden tegenkomt tijdens de wandeling met je hond. Herkenbaar? Merk je ook dat je steeds minder plezier ervaart met het wandelen met je hond? Of zie je er misschien als een berg tegenop? Lees snel verder! 

Gaat jouw hond bij het PASSEREN VAN ANDERE HONDEN:

✓ Plat op de grond liggen
✓ Overenthousiast erop af
✓ Hard blaffen
✓ Trekken aan de lijn
✓ Zijn haren recht overeind zetten
✓ Grommen naar de andere hond
✓ Piepen
✓ In de riem bijten
✓ Op zijn achterpoten staan
✓ Sluipen
✓ Bewegingloos staan

Dan heb ik dé perfecte hondencursus voor jou en je hond gemaakt, namelijk de nieuwe online cursus PASSEREN & BEGROETEN VAN ANDERE HONDEN (en prikkels).

Hoe dan?

De komende 3 maanden ga ik jou en je hond begeleiden om meer ontspannen te kunnen wandelen en vooral er weer meer van te kunnen genieten. Je ontvangt 12 videolessen en een werkboek met extra opdrachten. Daarnaast neem ik je 1 week actief bij de hand, om jou nog beter te begeleiden. Dat doen we in een cursusweek. In deze week komen we op verschillende momenten live samen, waarin je me al je vragen mag stellen. In deze week ben ik actief aanwezig om jou te helpen bij je uitdagingen. 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. Zowel voor honden die overenthousiast reageren op andere honden, als honden die echt uitvalgedrag laten zien. Maar ook honden die lichte spanning laten zien zijn van harte welkom. 

En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je hond is nogal dominant, hè’ of ‘Je moet strenger zijn voor je hond, dan valt hij niet uit’. 

Wil je aan de slag met:
✓ Praktische oefeningen hoe je wandelt zonder te trekken?
✓ Hoe je je hond leert lezen op allerlei signalen?
✓ Wat je wel en niet moet doen als je hond uitvalt?
✓ Hoe je het uitvallen voorkomt?
✓ Welke hulpmiddelen er zijn bij uitvalgedrag?
✓ Leren hoe je voer- en spelbeloning inzet?
✓ Wat dominantie en uitvalgedrag met elkaar van doen hebben?
✓ Welke invloed jij hebt op het uitvalgedrag van jouw hond?

Geloof mij het is echt een fantastisch feest om met deze online cursus Passeren & Begroeten andere honden (en prikkels) aan de slag te mogen gaan!

 

eR NADERT EEN HOND.. jOUW HOND LIGT INEENS PLAT OP DE GROND. JA? WAT NU?

We kennen allemaal het beeld en geluid van een hard blaffende hond, al trekkend aan de lijn en een baasje erachter die zich verontschuldigt. Of jij nu dit baasje bent of degene bent die het ziet, deze cursus is voor jullie allebei interessant. Als jij dit baasje bent, ga ik je leren hoe je ervoor kan zorgen dat je hond deze opwinding niet hoeft te ervaren. Ben jij degene die het gedrag waarneemt bij de ander, ga ik je leren hoe jij invloed kan hebben op de situatie. En vooral welke leerervaring jij en je hond uit een dergelijke situatie kunnen meenemen.

Hoe fijn zou het zijn als jij en je hond weer ontspannen over straat kunnen? Dat de wandelingen weer een plezier zijn om naar uit te kijken in plaats van met een knoop in je maag dat je weer ‘moet’.

✓ Heb jij een hond die gaat liggen als die een andere hond ziet?
✓ Rent jouw hond overenthousiast op andere honden af?
✓ Gaan zijn haren recht omhoog bij het naderen van een andere hond?
Trekt jouw hond hard aan de lijn?
✓ Piept of blaft jouw hond naar andere honden? (ook ‘s morgen om 7:00 uur ;))
✓ Is jouw hond niet meer bereikbaar met voertjes of correcties?

Doet je arm, schouder of rug pijn van het getrek aan de lijn door jouw hond? Schaam je je een beetje voor je eigen hond? Zit je met je handen in het haar? Ik snap het en goed dat je op mijn site bent beland. En vooral (geloof me) je bent niet alleen. Zullen we samen aan de slag gaan? Ik kan niet wachten 😀

Waarom ik?

De kans bestaat dat je nu niet de relatie met je hond hebt, zoals je die graag ziet. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld. Ik geloof niet in één methode of manier, maar onderzoek graag samen met jou wat past en werkt voor jullie!

GESCHIKT VOOR JOU?
Ben je het beu dat je hond zo overenthousiast doet naar andere honden? Wil jij je hond beter leren begrijpen? Zou je bereid zijn om te leren wandelen zonder trekken? Heb je zin en tijd om op een leuke manier bezig te zijn met je hond? Wil je de relatie met je hond versterken?

WAT KRIJG JE?
✓ Theorieles afgewisseld met praktijkles
✓ 12 videolessen
✓ Uitgebreid werkboek

 

 

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN

Voordat we bij Amber terecht kwamen zaten we op een dieptepunt. Jip sliep amper tot weinig in de nacht, en wij dus ook. Dat gedrag moest op een manier omgebogen worden, maar ik wist echt niet meer hoe. Amber durfde de uitdaging aan te gaan, waarbij heel veel al gezegd hadden 'accepteer het gedrag nou maar'We slapen beide weer s'nachts, waarbij ik gewoon weer in bed slaap en niet op de bank.Daarnaast hebben we ook andere dingen aangepakt zoals het blaffen in huis, honden passeren en bezoek begroeten. Hiermee kunnen we nu zelfstandig aan de slag en verder trainen.Het traject bij Amber was echt enorm waardevol voor ons. Vooral omdat het een op maat gemaakt traject was waarbij we een flink aantal keer wat aanpassingen hebben moeten doen. Maar Amber is daarin gelukkig erg flexibel.
Willemijn Boshoven
Willemijn Boshoven
07:37 07 May 23
Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus, de cursus passeren en begroeten andere honden en de cursus bezoek begroeten bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de zoomsessies ook erg leerzaam, daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
Laura van Popele
Laura van Popele
15:39 24 Mar 23
Passeren en begroeten en de jaar cursus. Omdat wij op Curacao wonen, hebben we beperkte mogelijkheden omtrent trainers. Echter, onze Mechelse herder van destijds 1.5 jaar was reactief bij het wandelen wanneer we bepaalde prikkels zagen (honden en fietsers voornamelijk). We hadden al meerdere trainers geprobeerd, en ik had al uren gespendeerd aan podcasts, video’s en boeken omtrent training en gedrag (al voordat hij geboren was om hem de juiste opvoeding te geven). Dat onze hond zo reactief was, nam ik (en mn vriend) dan ook heel persoonlijk. Wat doen we toch verkeerd, wat hebben we in het verleden verkeerd gedaan, wat is de juiste methode (want ‘ze’ zeggen dat je het een aantal maanden moet aanhouden voordat je resultaat ziet). Toen we de jaarcursus starten was het een mix van dingen die ik al had gezien in al die uren research maar ook info waar ik überhaupt nog nooit aan had gedacht van voeding tot training en gedrag, alles komt aanbod wat je wil weten als je aan een hond begint. Daarnaast kon mn vriend nu ook aan de video’s zetten, voor iemand die erg visueel is ingesteld handiger dan een boek, podcast of random video’s op YT. Toen we de cursus passeren en begroeten hadden gewonnen was ik erg enthousiast. Want dit was eigenlijk wel ons ‘probleem’. Spoiler alert, het ‘probleem’ is nog niet opgelost, maar onze houding wel. Door de cursus weten we gewoon precies hoe we het moeten aanpakken, voorkomen, aanpassen in situaties, managen en oplossen op het moment. Ik had de BAT methode al gelezen, en dit komt ook terug in deze training. Echter door de video’s met verschillende honden/mensen, verschillende situaties, de duidelijke uitleg, en de oneindige mogelijkheid om vragen te stellen in de FB groep of Insta (en dus aan Amber) komt het gewoon allemaal goed binnen en is het toepasbaar, (ook bij mn visueel ingestelde vriend ;)). We weten nu dat dit een lang proces is, een probleem wat we misschien hadden kunnen voorkomen in zijn verleden, maar misschien ook wel niet. We begrijpen het nu, hierdoor weten nu hoe we onszelf (minder stress en frustraties), de hond en de omgeving kunnen managen. We zouden echt zo weer een cursus van Amber volgen.
Manoek Duindam
Manoek Duindam
17:35 31 Jan 21
Passeren & begroeten andere honden

Wat was dat een leerzame cursus om te doen. Maar volgens mij moet de naam van cursus worden veranderd.
De cursus is veel meer dan wat de titel doet vermoeden. Het passeren & begroeten is maar een klein onderdeel van de cursus. Je leert veel meer over de diverse signalen bij de honden, management, uitvalgedrag, de wandeling zelf van begin tot eind en lichamelijke ongemakken, die een rol kunnen spelen.
Ik ben blij dat deze onderwerpen behandeld worden omdat er dan veel problemen voorkomen kunnen worden.
Wat ik ook belangrijk vind, is dat de onderwerpen op een rustige en prettige manier worden uitgelegd en dat er videdo's getoond worden waardoor het nog afwisselender en duidelijker wordt.
Deze cursus mag niet ontbreken in de lijst van trainingen dus schrijf je!!!
Amber BEDANKT 👍
Eugène Vogels
Eugène Vogels
14:43 21 Jan 21
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Wat hebben we een lange weg doorlopen. In december kreeg ik de schrik, nova was gebeten. Het lichamelijke letsel viel heel erg mee en was na een operatie gelukkig snel genezen.
Helaas had ik al gedacht dat de geestelijke schade groter zou zijn. En ja hoor, blaffend op honden afrennen, honden afsnauwen die te dicht bij komen. Niet meer spelen met andere honden en tijdens wandelingen super gestresst rondlopen.
In januari kwamen we een cursus tegen, begroeten en passeren van andere honden. Na contact te hebben gehad met amber, besloten om gelijk te gaan beginnen. Wat hebben we in de afgelopen zes maanden veel geleerd! Het was intensief maar zo waardevol.
Nova en ik hebben weer vertrouwen in elkaar gekregen. Ik weet nu wat ze nodig heeft, reageer op haar honden taal en geef haar de ruimte om te zijn wie ze is. Een grom, prima, we gaan niet naar die hond toe. Een goede combinatie tussen rust en beweging. De stress emmer zo laag mogelijk te houden, zodat ze meer aan kan. Ik weet nu haar stress signalen en vermoeidheid signalen en kan hier goed op reageren!
En wat ben ik trots. Op Nova, maar ook op mijzelf. We kunnen andere honden begroeten, zonder dat nova blaffend tekeer gaat. Ze is een stuk relaxter geworden en kan zoveel meer aan. Ze wordt weer het blije ei dat ze was, voor het hele incident! De wandelingen worden weer ontspannen en ze kan weer spelen!
We zullen hier altijd mee bezig zijn, maar wat fijn dat in zes maanden tijd, met de juiste technieken, ik weer een heerlijke ontspannen hond kan hebben!
Esther Sluijter
Esther Sluijter
15:43 09 Jul 19
Wat een ervaring die ik zeker iedereen aanraad! Ik ging hier heen met mijn hondje die naar en om alles blafte, geen rust in zijn lijfje had en nog meer “gedrag” liet zien.
Ik heb van Amber geleerd on anders naar mijn hondje te kijken, die me eigenlijk toch al heel lang met blaffen en uitvallen wat duidelijk probeerde te maken.
Amber heeft me mijn Jax opnieuw leren kennen!!
Jax is nog steeds een pittig ventje en we zijn er nog zeker niet maar het begin is gemaakt.

Het fijnste van deze cursus is dat Jax er gewoon mocht zijn, alles mag en alles kan. Blaffen was niet erg want daar kwamen uiteindelijk toch ook voor.
Samen hier aan werken maar vooral is het ook gewoon fijn om dit samen gedaan te hebben, de band met mijn Jax is gegroeid. Onvoorwaardelijk er voor elkaar zijn. Gelukkige baas met een gelukkige hond!!
Nu op naar deel 2 van passeren en begroeten.
Dankjewel lieve Amber voor je wijze woorden 💕
Sinds half maart volgen wij met onze Laekense herder Asja ,de lessen passeren en begroeten deel 1 bij Amber. Onze Asja is een erg onzekere Laekense herder die erg prikkel-gevoelig is en reageerde op alles en iedereen door fel uit te vallen. De cursus loopt bijna op z’n eind en hoewel we nog een lange weg te gaan hebben ,heeft Ambers coaching er nu al voor gezorgd dat er meer rust in Asja’s lijfje zit als we naar buiten gaan. We kunnen volop genieten van de succesjes en genieten het meest als we zien dat Asja ontspannen en blij is. Heerlijk naar het bos ,naar het water.....Voor op het veld samen oefenen met prikkels. Door de tips van Amber zien we zowel binnenshuis als buitenshuis een heel andere Asja. Amber heeft oog voor de hond ,maar ook zeker voor de baasjes. Door ook naar ons te kijken heeft Amber rust bij ons persoonlijk gebracht. Waar we moe aan de cursus begonnen ,zijn we nu fit en vol goede moed. Nog 1 les passeren en begroeten deel 1 en dan heeft Asja even “2 weekjes “vakantie”. Daarna starten we met passeren en begroeten deel 2....Wij kunnen iedereen Amber ten zeerste aanbevelen. Amber ,echt superdankjewel voor je goede coaching...🤗
Suus Claassen
Suus Claassen
10:44 29 Apr 19
Wij hebben met onze Cane Corso Bo de cursus passeren en begroeten gevolgd bij Amber. Onze hond, maar vooral wijzelf hebben veel geleerd. Met name hoe we het beste om kunnen gaan met de signalen welke Bo geeft als het voor hem allemaal teveel wordt en honden voor hem te dichtbij komen.
We hebben echt verschil gemerkt tijdens de cursus en daarna. Natuurlijk moeten we elke dag samen blijven oefenen maar we kunnen nu in ieder geval weer wat rustiger over straat en als het echt teveel wordt hebben we een paar oefeningen geleerd welke we in nood kunnen toepassen.
Helen Nossin
Helen Nossin
17:49 16 Apr 19
js_loader
Passeren en begroeten andere honden voor uitvallende honden en reactieve honden
Wil je aan de slag met jouw hond met het PASSEREN & BEGROETEN vaN ANDERE HONDEN?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en kies voor meer ontspanning en plezier tijdens de wandelingen met je hond! 

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Let’s do this!! 

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met het PASSEREN & BEGROETEN van andere honden (en prikkels) vanaf de basis aan te leren, speel de spellen en verbeter het plezier van jullie wandelmomenten. 

Wat ontvang je?

ONLINE ACADEMY

Je ontvangt toegang tot 12 uitgebreide video lessen en bonussen in de online MoVi Academy leeromgeving. 

Werkboek

Uitgebreid werkboek met allerlei verdiepende oefeningen en extra opdrachten. 

DOE MEE VOOR : €599,-

 

Blije baasjes!

Willemijn Boshoven
Willemijn Boshoven
07:37 07 May 23
Voordat we bij Amber terecht kwamen zaten we op een dieptepunt. Jip sliep amper tot weinig in de nacht, en wij dus ook. Dat gedrag moest op een manier omgebogen worden, maar ik wist echt niet meer hoe. Amber durfde de uitdaging aan te gaan, waarbij heel veel al gezegd hadden 'accepteer het gedrag nou maar'We slapen beide weer s'nachts, waarbij ik gewoon weer in bed slaap en niet op de bank.Daarnaast hebben we ook andere dingen aangepakt zoals het blaffen in huis, honden passeren en bezoek begroeten. Hiermee kunnen we nu zelfstandig aan de slag en verder trainen.Het traject bij Amber was echt enorm waardevol voor ons. Vooral omdat het een op maat gemaakt traject was waarbij we een flink aantal keer wat aanpassingen hebben moeten doen. Maar Amber is daarin gelukkig erg flexibel.
Laura van Popele
Laura van Popele
15:39 24 Mar 23
Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus, de cursus passeren en begroeten andere honden en de cursus bezoek begroeten bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de zoomsessies ook erg leerzaam, daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
Manoek Duindam
Manoek Duindam
17:35 31 Jan 21
Passeren en begroeten en de jaar cursus. Omdat wij op Curacao wonen, hebben we beperkte mogelijkheden omtrent trainers. Echter, onze Mechelse herder van destijds 1.5 jaar was reactief bij het wandelen wanneer we bepaalde prikkels zagen (honden en fietsers voornamelijk). We hadden al meerdere trainers geprobeerd, en ik had al uren gespendeerd aan podcasts, video’s en boeken omtrent training en gedrag (al voordat hij geboren was om hem de juiste opvoeding te geven). Dat onze hond zo reactief was, nam ik (en mn vriend) dan ook heel persoonlijk. Wat doen we toch verkeerd, wat hebben we in het verleden verkeerd gedaan, wat is de juiste methode (want ‘ze’ zeggen dat je het een aantal maanden moet aanhouden voordat je resultaat ziet). Toen we de jaarcursus starten was het een mix van dingen die ik al had gezien in al die uren research maar ook info waar ik überhaupt nog nooit aan had gedacht van voeding tot training en gedrag, alles komt aanbod wat je wil weten als je aan een hond begint. Daarnaast kon mn vriend nu ook aan de video’s zetten, voor iemand die erg visueel is ingesteld handiger dan een boek, podcast of random video’s op YT. Toen we de cursus passeren en begroeten hadden gewonnen was ik erg enthousiast. Want dit was eigenlijk wel ons ‘probleem’. Spoiler alert, het ‘probleem’ is nog niet opgelost, maar onze houding wel. Door de cursus weten we gewoon precies hoe we het moeten aanpakken, voorkomen, aanpassen in situaties, managen en oplossen op het moment. Ik had de BAT methode al gelezen, en dit komt ook terug in deze training. Echter door de video’s met verschillende honden/mensen, verschillende situaties, de duidelijke uitleg, en de oneindige mogelijkheid om vragen te stellen in de FB groep of Insta (en dus aan Amber) komt het gewoon allemaal goed binnen en is het toepasbaar, (ook bij mn visueel ingestelde vriend ;)). We weten nu dat dit een lang proces is, een probleem wat we misschien hadden kunnen voorkomen in zijn verleden, maar misschien ook wel niet. We begrijpen het nu, hierdoor weten nu hoe we onszelf (minder stress en frustraties), de hond en de omgeving kunnen managen. We zouden echt zo weer een cursus van Amber volgen.
Eugène Vogels
Eugène Vogels
14:43 21 Jan 21
Passeren & begroeten andere honden

Wat was dat een leerzame cursus om te doen. Maar volgens mij moet de naam van cursus worden veranderd.
De cursus is veel meer dan wat de titel doet vermoeden. Het passeren & begroeten is maar een klein onderdeel van de cursus. Je leert veel meer over de diverse signalen bij de honden, management, uitvalgedrag, de wandeling zelf van begin tot eind en lichamelijke ongemakken, die een rol kunnen spelen.
Ik ben blij dat deze onderwerpen behandeld worden omdat er dan veel problemen voorkomen kunnen worden.
Wat ik ook belangrijk vind, is dat de onderwerpen op een rustige en prettige manier worden uitgelegd en dat er videdo's getoond worden waardoor het nog afwisselender en duidelijker wordt.
Deze cursus mag niet ontbreken in de lijst van trainingen dus schrijf je!!!
Amber BEDANKT 👍
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Esther Sluijter
Esther Sluijter
15:43 09 Jul 19
Wat hebben we een lange weg doorlopen. In december kreeg ik de schrik, nova was gebeten. Het lichamelijke letsel viel heel erg mee en was na een operatie gelukkig snel genezen.
Helaas had ik al gedacht dat de geestelijke schade groter zou zijn. En ja hoor, blaffend op honden afrennen, honden afsnauwen die te dicht bij komen. Niet meer spelen met andere honden en tijdens wandelingen super gestresst rondlopen.
In januari kwamen we een cursus tegen, begroeten en passeren van andere honden. Na contact te hebben gehad met amber, besloten om gelijk te gaan beginnen. Wat hebben we in de afgelopen zes maanden veel geleerd! Het was intensief maar zo waardevol.
Nova en ik hebben weer vertrouwen in elkaar gekregen. Ik weet nu wat ze nodig heeft, reageer op haar honden taal en geef haar de ruimte om te zijn wie ze is. Een grom, prima, we gaan niet naar die hond toe. Een goede combinatie tussen rust en beweging. De stress emmer zo laag mogelijk te houden, zodat ze meer aan kan. Ik weet nu haar stress signalen en vermoeidheid signalen en kan hier goed op reageren!
En wat ben ik trots. Op Nova, maar ook op mijzelf. We kunnen andere honden begroeten, zonder dat nova blaffend tekeer gaat. Ze is een stuk relaxter geworden en kan zoveel meer aan. Ze wordt weer het blije ei dat ze was, voor het hele incident! De wandelingen worden weer ontspannen en ze kan weer spelen!
We zullen hier altijd mee bezig zijn, maar wat fijn dat in zes maanden tijd, met de juiste technieken, ik weer een heerlijke ontspannen hond kan hebben!
Wat een ervaring die ik zeker iedereen aanraad! Ik ging hier heen met mijn hondje die naar en om alles blafte, geen rust in zijn lijfje had en nog meer “gedrag” liet zien.
Ik heb van Amber geleerd on anders naar mijn hondje te kijken, die me eigenlijk toch al heel lang met blaffen en uitvallen wat duidelijk probeerde te maken.
Amber heeft me mijn Jax opnieuw leren kennen!!
Jax is nog steeds een pittig ventje en we zijn er nog zeker niet maar het begin is gemaakt.

Het fijnste van deze cursus is dat Jax er gewoon mocht zijn, alles mag en alles kan. Blaffen was niet erg want daar kwamen uiteindelijk toch ook voor.
Samen hier aan werken maar vooral is het ook gewoon fijn om dit samen gedaan te hebben, de band met mijn Jax is gegroeid. Onvoorwaardelijk er voor elkaar zijn. Gelukkige baas met een gelukkige hond!!
Nu op naar deel 2 van passeren en begroeten.
Dankjewel lieve Amber voor je wijze woorden 💕
Suus Claassen
Suus Claassen
10:44 29 Apr 19
Sinds half maart volgen wij met onze Laekense herder Asja ,de lessen passeren en begroeten deel 1 bij Amber. Onze Asja is een erg onzekere Laekense herder die erg prikkel-gevoelig is en reageerde op alles en iedereen door fel uit te vallen. De cursus loopt bijna op z’n eind en hoewel we nog een lange weg te gaan hebben ,heeft Ambers coaching er nu al voor gezorgd dat er meer rust in Asja’s lijfje zit als we naar buiten gaan. We kunnen volop genieten van de succesjes en genieten het meest als we zien dat Asja ontspannen en blij is. Heerlijk naar het bos ,naar het water.....Voor op het veld samen oefenen met prikkels. Door de tips van Amber zien we zowel binnenshuis als buitenshuis een heel andere Asja. Amber heeft oog voor de hond ,maar ook zeker voor de baasjes. Door ook naar ons te kijken heeft Amber rust bij ons persoonlijk gebracht. Waar we moe aan de cursus begonnen ,zijn we nu fit en vol goede moed. Nog 1 les passeren en begroeten deel 1 en dan heeft Asja even “2 weekjes “vakantie”. Daarna starten we met passeren en begroeten deel 2....Wij kunnen iedereen Amber ten zeerste aanbevelen. Amber ,echt superdankjewel voor je goede coaching...🤗
Helen Nossin
Helen Nossin
17:49 16 Apr 19
Wij hebben met onze Cane Corso Bo de cursus passeren en begroeten gevolgd bij Amber. Onze hond, maar vooral wijzelf hebben veel geleerd. Met name hoe we het beste om kunnen gaan met de signalen welke Bo geeft als het voor hem allemaal teveel wordt en honden voor hem te dichtbij komen.
We hebben echt verschil gemerkt tijdens de cursus en daarna. Natuurlijk moeten we elke dag samen blijven oefenen maar we kunnen nu in ieder geval weer wat rustiger over straat en als het echt teveel wordt hebben we een paar oefeningen geleerd welke we in nood kunnen toepassen.
js_loader

Veelgestelde vragen

Wat houdt de cursus Passeren & Begroeten andere honden in?

De cursus Passeren & Begroeten houdt in dat je in 3 maanden op een meer ontspannen manier met je hond gaat kunnen wandelen. Het vraagt dagelijkse inzet van je. En je leert je hond  beter begrijpen. Waardoor uitval gedrag per direct verbetert en je in staat bent om je hond beter te lezen. En daardoor bijvoorbeeld ook te zien wat wel hondenvrienden zijn en wat niet. 

Wanneer kan ik de lessen volgen?

Je kan de lessen vanuit huis volgen in je eigen tempo. Ze blijven 4 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na 3 maanden zijn je hond en jij in staat de wandeling relaxter te beginnen. En ben jij in staat je hond beter te lezen, waardoor jij uitval gedrag beter kunt voorkomen. En als je hond uitvalt weet je precies wat je moet doen en waar je rekening mee moet houden. je hebt een concreet plan hoe je je hond het beste kan begeleiden in zijn wandelingen. 

Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
Ik raad minimaal 5 min per dag, 6 dagen in de week oefentijd met je hond. voor het beste resultaat. Voor buitenlandse honden is meer oefening prettig. Alles wat je meer doet, dan bovenstaande is mooi meegenomen. Maar let op dat je je hond niet overvraagt. ALs je meer wilt oefenen, verspreid dit dan over de dag. Niet langer dan 5 minuten aaneengesloten.

Wanneer je 1 uur per week aanhoudt zit je altijd goed! 

Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

Vragen over de lessen kun je stellen tijdens de Collegeweek (begin 2024), in deze week zal ik je extra begeleiden met oefeningen, mag je video’s insturen ter feedback en al je vragen stellen!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je hond is dominant’ of ‘je moet strenger zijn tegen je hond’.

Of je nu een overenthousiaste, licht gespannen, zwaar gespannen of uitvallende hond hebt. Je bent met alledrie meer dan welkom. Ik heb voor iedere hondtype rekening gehouden met het maken van de video’s. 

Mijn hond is over enthousiast naar andere honden. Is deze cursus geschikt?

Yes! zeker weten. De cursus is geschikt voor honden die mogen leren respectvoller en rustiger andere honden te benaderen. Dus zowel voor honden die overenthousiast zijn, gespannen of echt uitval gedrag vertonen. Is deze lessenreeks ten zeerste geschikt! 

Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

Absoluut! Doen hoor. Zie de reviews 🙂 Deze cursus heb ik JUIST gemaakt voor uitvallende honden. 

Mijn hond gaat altijd liggen als er een andere hond nadert, helpt deze cursus?

Volmondig ja! Juist voor honden die gaan zitten, gaan liggen, gaan borstelen of bevriezen heb ik deze cursus gemaakt. 

Mijn hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

Ja, zeker weten. De cursus is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piep kleine stapjes. En begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les.

Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

Absoluut! Graag zelfs. Deze cursus boekt waanzinnige resultaten bij buitenlandse honden. 

Mijn hond valt uit naar aanhangers/auto's//stofzuiger, kan ik dan meedoen?

Juist dan meedoen! Je krijgt zoveel kennis en vooral inzicht in de signalen die je hond geeft dat ik je zou vragen dan juist mee te doen. Let wel op dat uitval gedrag van de hond richting andere prikkels er anders uitziet dan najaag gedrag achter auto’s bijvoorbeeld. Bij najagen adviseer ik eerder de Perfect Recall cursus dan het Passeren & Begroeten van andere honden/prikkels. Je mag me altijd even een filmpje sturen van het gedrag op support@movi-academy.nl dan kan ik je direct het juiste advies geven. 

Ik heb een pup, kan ik deelnemen aan de cursus PASSEREN & BEGROETEN?

JA! Juist nu! Hoe eerder jij je pup leert kennen en op signalen leer lezen. Hoe kleiner de kans dat jouw pup negatieve ervaringen opdoet met andere honden. Gewoonweg omdat jij beter voorbereid op pad gaat.

Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

Zeker weten! Het is wel zo dat de cursus is toegespitst op mensen met honden. En niet perse op instructeurs met klanten. Maar de cursus gaat je zeker inspireren, dus lekker meedoen!