Laatste keer dit jaar! Doe mee met de collegeweek, we starten 11 september 2023! 🥳

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Krijg een hond die direct terugkomt wanneer je hem roept

… en stop met bang zijn je hond kwijt te raken

‘“Laat maar, ik doe mijn hond nooit meer los”

Als hondeneigenaar begin je vol goede moed met het opvoeden van je hond. Je gaat op (puppy)cursus. Volgt trouw gehoorzaamheids lessen met je hond. Je vindt het heerlijk om samen bezig te zijn.

Maar dan sta je op een dag in de bossen en sprint jouw hond ineens op een andere hond af. Je roept en roept. Net zoals je op de hondenschool hebt geleerd. ‘HIERRRRR’ of ‘KOM VOOOOR’, galmt het door de bossen. Helaas zonder resultaat. Jouw hond trekt zijn eigen plan en stormt zo op de andere hond af. Gefrustreerd ga je achter je hond aan en maakt excuses aan de hondeneigenaar.

Je schaamt je kapot en het voelt alsof je gefaald hebt in de opvoeding van je hond. Je durft hem niet meer los te laten.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor de Perfect Recall. Tijd om aan de slag te gaan!

En daar beginnen de struggles…

 • Je struint het hele internet af naar een passende training. Waar vind je iemand die je hierbij helpt?
 • Je schaamt je rot dat jouw hond niet komt wanneer je hem roept.
 • Je bent bang om je hond kwijt te raken, dat hij achter wild aangaat, onder een auto beland en dat je hem nooit meer terugziet.
 • Je ziet alle honden luisteren, behalve die van jou.
 • Je probeert leuker te zijn dan de rest van de wereld, zonder resultaat. Je bent bang dat je hond is verpest.
 • Je twijfelt of je met je hond moet loslopen of aangelijnd houden? Je bent immers geen “hondentrainer”.
 • Je voelt je schuldig dat je je hond niet de vrijheid kan geven, die je hem zo gunt.
5 sterren Perfect Recall
Perfect Recall online cursus

Je klikt je hond los en vol vertrouwen loop je door. Want je weet, als ik mijn hond roep, komt deze direct bij mij terug. Je ervaart zelfvertrouwen en weet precies wat je moet doen in welke situatie. Jij en je hond ervaren vrijheid!
Je hond ziet een andere hond, jij roept en hij komt direct als een speer naar je terug. Jullie hebben plezier en je voorkomt gênante situaties met andere honden en eigenaren.

We gaan in deze cursus stap voor stap jouw hond de Perfect Recall aanleren. Je oefent slechts 5 minuten per dag!

Ik geef duidelijk aan HOE je hond leert loslopen. Ik vertel precies hoe je de Perfect Recall spelletjes speelt, wat mijn superhandige trucjes zijn, hoe je dit simpel in je dagelijks leven toepast en hoe je ondertussen kan oefenen met afleidingen.

 • Je gaat leukere, meer ontspannen wandelingen maken en daarmee een betere band met je hond krijgen.
 • Je succeservaringen met je hond terugroepen gaan groeien en andere mensen zullen zien hoe goed jouw hond luistert.
 • Je voelt geen angst om je hond kwijt te raken, want je hebt geoefend met 23 spelletjes en weet dat je hond terugkomt.

Perfect Recall op laptop en mobiel - MoVi Academy

€497

Cursus #PerfectRecall

Deze cursus, waarin ik je alles uitleg over hoe je je hond  leert ALS EEN SPEER terug te komen als je ‘m roept (ja, ook een jachthond, een pup, een puber, etc). Met 28 spelletjes, en een uitgebreid werkboek met extra opdrachten, is mijn meest praktische cursus die ik ooit heb gemaakt.

Je leert met mijn afleiding- en beloningsmeter te werken en krijgt het zelfvertrouwen om aan de slag te gaan met het los laten lopen van jouw hond, zodat jij en je hond meer vrijheid ervaren. Je neemt verantwoordelijkheid over iedere situatie en ontwikkeld een echte Perfect Recall mindset. In plaats van verkramping en de angst om jouw hond kwijt te raken.

 • Je gaat je grootste blokkades en uitdagingen ontdekken rondom het loslopen van je hond
 • Je leert concrete losloop tips en trucs om meer terugroep succes te ervaren
 • Je gaat je eigen Perfect Recall plan ontwikkelen en voorbereiden, specifiek afgestemd voor jouw hond
 • Je leert alles over belonen, afleidingen, prikkels, leerprincipes, stress en hondengedrag
 • Je krijgt fijne praktijkoefeningen en coachsessies over de Perfect Recall
5 sterren Perfect Recall

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

Perfect Recall online cursus
Perfect Recall online cursus
Perfect Recall online cursus

Dit krijg je in de cursus te horen

Perfect Recall online cursus

10 modules, 16 uur kijktijd. Verspreid over 144 korte, behapbare lessen.

‘Dit is leuker dan Netflix kijken!’ 

Aan het einde van de cursus zeg je niet meer “mijn hond luistert niet”. Je weet door tientallen verschillende manieren de aandacht van je hond te vangen en hem te motiveren om direct naar je toe te komen. Je hebt een helder plan hoe je het loslopen gaat voorbereiden en kan uitbreiden.

Een paar lessen uit de cursus:

 • Het verschil tussen ‘HIER’ en de Perfect Recall
 • 13 musts voor succesvol loslopen
 • Hoe reageer je als het toch misgaat?
 • Perfect Recall met een jachthond / pup / puber / oude hond / onzekere hond / angsthond / buitenlandse hond
 • Dit doe je als je hond wel komt, maar niet direct
 • 5x rode vlaggen in de PR training
 • Welke soort lijn gebruik je?
 • 3x beloningen wat NIET werkt
 • Kan ik trainen met een fluitje?
 • Hoe train je positief, drukvrij en stressarm?
 • Je moet leuker zijn dan de rest vd wereld…?
ik raad de perfect recall aan . Lekker met je hond bezig zijn en leuke spelletjes doen samen ,en ondertussen leert hij ( wel met veel oefenen ) terug te komen
Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus, de cursus passeren en begroeten andere honden en de cursus bezoek begroeten bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de zoomsessies ook erg leerzaam, daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
Laura van Popele
Laura van Popele
15:39 24 Mar 23
Ik heb gisteren na twijfelen toch de perfect recall bijgewoond en ik vond het verrassend leuk! Amber heeft een vrolijke en enthousiaste manier van uitleggen! Het voelde heel gezellig en veilig aan om ook je vragen te stellen etc. Leuke praktische tips waar je zeker mee aan de slag kunt! Dankjewel Amber!
Michelle
Michelle
06:51 01 Sep 23
Een geweldige cursus om op een speelse manier de band én de recall met je hond te versterken!
Evi Evers
Evi Evers
10:35 29 Sep 22
Net gestart met de cursus "perfect recall" en nu al zo ontzettend blij. Meer verbinding, plezier en angst samen met mijn hond. Ik weet zeker dat dit ons nog meer vooruit gaat helpen. Bedankt:D
Chinou de Vogel
Chinou de Vogel
18:17 15 Sep 23
Samen met Moos ben ik onder andere de perfect recall cursus aan gegaan! Wat een mooie manier om samen met mijn hond, iets heel waardevols te leren! Door middel van de te gekke collegeweek zet je door, en leer je een heleboel bij! Erg tevreden over MoVi Academy.
Nienke Bakker
Nienke Bakker
11:06 28 Sep 22
Sinds een paar weken volg ik de online perfect recall bij de Movi Acadamy. De band tussen mij en onze hond (een Rhodesian Ridgeback) is zoveel beter geworden, we waren al dikke maatjes 💙 maar door de oefeningen en spelletjes voelt het als nog meer connected en als ik onze stuiterbal van 2.5 jaar roep dan komt hij gelijk naar me toe!! Gisteren een videocall met Amber gehad, super leuk haar een keer online te spreken en wat een heerlijk gesprek vol energie was dat! Ik heb hele fijne tips gekregen over hoe ik met Boaz en de klanten die bij ons thuis komen om kan gaan en tips over zijn voeding. Wat ik heel fijn vond was dat als ik iets aan het vertellen was, in mijn beleving vaak van de hak op de tak 🙈 Amber dit perfect oppakte en uiteindelijk als besprak wat ik benoemde en navroeg of dit het ook was wat ik bedoelde. Dankjewel! Ik zit nu op de helft van de online perfect recall lessen en ik kijk nu al uit naar het volgende mailtje in mijn mailbox😊 en Boaz ook 😉
Heb lang gedacht dat onze hond niet ging luisteren naar ons recall woord. Laatst gebruikt als nood omdat hij oost Indisch doof leek te zijn, wat denk je? Hij luisterde! Helemaal top 👍🏼
Olga Smits-Klaassen
Olga Smits-Klaassen
19:47 25 Dec 20
Wat een topper is dit! Volg momenteel de cursus perfect recall met mijn vizsla hond Milo. Buiten het feit dat we spelenderwijs leren hoe we milo terug roepen naar ons leren we zo veel meer! Amber neemt echt de tijd voor je! We zaten met ons handen in onze haren. Milo piepte de hele dag, we twijfelde of hij wel gelukkig was en wisten niet hoe we hem konden helpen. Met wat simpele aanpassingen in ons dagprogramma binnen 1.5 week een hele andere hond in huis! Hij pakt zijn rust, laat ons met rust als dat van hem verwacht wordt, kan mee op bezoek en op zijn plek liggen, zonder dat ik steeds achter hem aan moet gaan of corrigeren. Voor ons is er een wereld open gegaan!! We kunnen nu echt genieten van Milo en hij met ons, zonder dat ik me zorgen hoef te maken of ik hem tekort doe.

Amber je straalt de passie uit in je werk en hoe gek Milo ook doet, je kijkt er niet raar van op, wat ervoor zorgt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij je. Daar kunnen veel hondentrainers nog van leren, want dit is lang niet overal zo. Je lessen zijn lekker vrij, je hebt geduld en humor zien we terug wat erg leuk is. we zijn nog lang niet uitgeleerd!
Leuke online bijeenkomst gehad voor de perfect recall. Amber komt positief over, ik ga er echt mee aan de slag. Moet me lukken💪💪
Annemiek Nijman
Annemiek Nijman
19:00 31 Aug 23
Ik ben heel blij dat ik heb deelgenomen aan de Perfect Recall cursus en collegeweek van Amber! Het is eerst even wennen om online een cursus te volgen met je hond i.p.v. fysiek, maar mede door de collegeweek, waar je al je vragen kunt stellen en feedback krijgt op toegestuurde filmpjes, is het minstens zo waardevol. Ik denk dat ik in een week tijd al meer écht nuttige dingen geleerd heb, dan dat ik bij diverse fysieke hondentrainingen heb geleerd. Niet alleen over de perfect recall, maar o.a. ook over hondengedrag en lichaamstaal van honden. Super leerzaam! Ik ben met een andere blik naar onze hond en zijn behoeften gaan kijken, en ik heb het gevoel dat dit ons dichter bij elkaar gaat brengen. Amber is bovendien super enthousiast, waardoor het erg leuk is om haar filmpjes te bekijken en haar colleges bij te wonen.
Lilian Vaas
Lilian Vaas
08:59 18 Sep 23
Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
Luana Campinho
Luana Campinho
08:37 28 Sep 22
Dankzij de perfect recall, hersenwerk en speurlessen hebben wij onze hond een goede start en een fijne basis kunnen geven. Onze dochter heeft hele fijne paardrijles en in korte tijd zoveel geleerd en voor jezelf is er nu ook een heel mooi programma. Kortom dier en mens op de goede plek bij MoVi coaching ��
Mendy Van de Ven
Mendy Van de Ven
20:28 06 Feb 18
Met onze witte herder hebben wij deelgenomen aan o.a de perfect recall deel 1 en 2. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om zonder zorgen door het bos te kunnen wandelen. We hebben de dingen die wij geleerd hebben tijdens de cursus ook toegepast op onze tweede hond. Onze tweede hond is een kruising Saarlooswolfhond dus we hadden ons voorbereid op een flinke klus wat betreft de recall, maar hij doet het zo goed. Ik zou Movi Academy aan iedereen aanbevelen!
Loïs van der Reep
Loïs van der Reep
07:05 07 Apr 20
Wij hebben de perfect recall cursus gevolgd met ons border collie kruising. De cursus zit goed opgebouwd in elkaar, wat ik heel erg fijn vond was de balans tussen praktijk les en theorie les. Dat vulde elkaar zo fijn aan. Onze hond luisterde na de cursus stukke beter, echt een wereld van verschil! We hebben er allemaal een veel plezier van, de hond vind het ook heel erg leuk.Amber heeft zoveel passie en kennis in haar werk en dat zie je terug in de kwaliteit en resultaten van de cursus. Wij raden het echt aan iedereen aan!
Maike Leenen
Maike Leenen
11:29 28 Sep 22
Ik ben jaren geleden begonnen met een fysieke hondencursus bij Amber. Daarna heb ik de cursus jij en je hond, fun klas, en de perfect recall gekocht en online gedaan. Ik heb Amber al die tijd gevolgd via fb omdat het allemaal zo logisch klinkt wat ze zegt. Nu doe ik de cursus jij en je hond weer en het mooie is dat ik die nu altijd kan bekijken. Ik heb van Amber veel geleerd en dat het hier nog steeds niet allemaal gaat zoals zou moeten ligt echt wel aan mij. Ik blijf Amber ook zeker volgen, ben heel blij met haar en haar methode
karin joosten
karin joosten
18:17 21 Jul 23
js_loader

Waarom de cursus uniek is 

Mindset MoVi Academy

Ik geef je de Perfect Recall mindset én een grote dosis zelfvertrouwen mee

Je hond los laten lopen wordt vaak als “spannend” ervaren. DE eerste keer dat ik Kono losliet… doodeng vond ik het! De cursus bestaat dus niet alleen uit kennis en trucs over de Perfect Recall, maar je krijgt ook een boost aan zelfvertrouwen door mijn tips.

Veel waarde MoVi Academy

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen zijn giga populair, ruim 4000 cursisten en honden gingen je voor dat is niet voor niks. Dit geeft mij de kans om heel veel waardevolle informatie voor een lage prijs te geven.

Moderne tips MoVi Academy

Geen standaard hondenschool adviezen en gratis beginnersinfo

Ik focus me tijdens de cursus op de moderne tips. Niet de tips die overal even snel op internet te vinden zijn. Ik ga je niet uitleggen hoe je leuker moet zijn dan de rest van de wereld of hoe je een simpele “hier” aanleert. Daar wil ik geen cursusruimte mee verspillen en geef je de echte, diepere tips. Échte beginners kunnen alsnog meedoen hoor, want speciaal voor hen heb ik aparte video’s opgenomen. De cursus is vooral zo populair omdat ik juist de tips geef je niet gratis kunt vinden, alle specifieke situaties (ook de jouwe) komen aan bod.

MoVi Instagram Community Perfect Recall

Community op Instagram met anderen

Bij de cursus hoort ‘Amber’s Collegeweek’ met andere hondenliefhebbers. Dat is altijd een heel bijzondere plek voor vriendschappen, inspiratie en leren van elkaars ervaringen en verhalen. Deze week start op maandag 11 september 2023, de KICK OFF sessie is op zondagavond 10 september.

Cursisten & honden gingen je voor...

%

Oefent met loslopen

%

Van alle cursisten volgt de Perfect Recall cursus

Mendy met corgi Otje:

‘Tijdens onze reis door Engeland zette Otje de sprint in naar een kudde schapen. Direct riep ik mijn Recall woord. En wat denk je? Jazeker, ze kwam terug! We waren zó blij! We hebben haar uitbundig beloond”. 

Anne-fleur met dobberman Frits:

‘Heel eerlijk? De Perfect Recall was mijn laatste zet met onze Frits. Frits ging achter alles aan: aanhangwagens, wild, electrische scooters en nog veel meer. Na 8 weken oefenen was het verschil al zo bizar. Frits is rustiger, luistert en bovenal, wat echt een bonus is: HIJ REAGEERT NIET MEER NAAR ANDERE HONDEN.’

Over Amber van Ommeren 

Zwarte Cirkel met Bestek Restaurant Logo (1)

Hondernemer Amber (@ambervanommeren) heeft al meer dan 4000 cursisten geholpen met de opvoeding van hun hond. Gezondheid, training en emotioneel welbevinden van zowel hond als eigenaar laat zij de basis zijn van het laten groeien van wederzijdse respect en vertrouwen.

Dit doet ze via haar hondencursussen bij MoVi Academy, haar podcast-show, social media en door middel van het schrijven van blogs. Ze is meermaals in de media gekomen met artikelen over emotie en gedrag bij honden, oa NPO, VROUW, TELEGRAAF & LINDA.

Is dit voor jou en je hond geschikt?

Amber en Kono Perfect Recall online cursus

Je bent net gestart met de ‘hier’ leren aan je hond

Dat is juist leuk! Je zal gaan ervaren hoe deze cursus met alle 23 spellen en oefeningen je kan helpen. Het gaat extreem helder worden welke spellen voor jou en je hond het allerleukste zijn en wat jullie nodig hebben om nog meer waarde te geven aan de ‘hier’. Naast deze 28 spellen leer ik je alle stapjes wat je helpt om vol vertrouwen te oefenen om je hond los te laten lopen, wat je moet doen als je hond niet komt. Ik leer je alles over beloningen en hoe om te gaan met verschillende prikkels en afleidingen.

Perfect Recall Online cursus voor je hond Movi Academy

“Mijn hond hoeft nooit los te lopen hoor.” 

Dat is helemaal prima. Kom er vooral gezellig bij. Het kan namelijk zo zijn dat jij denkt: “mijn hond gaat nooit los, dus deze cursus is niet voor ons”.  Ik zou je toch graag een situatie willen voorleggen. Stel dat je struikelt en je hond schiet los, of de lijn begeeft het, of je halsband/tuig knapt op een naad. Dit is nu al een aantal van mijn cursisten overkomen, zelfs met gloednieuw materiaal. En geloof me… wat waren deze mensen blij dat hun hond reageerde op de Perfect Recall.

Perfect Recall voor een leven lang veililgheid MoVi Academy

Ik ben al een hondenprofessional, is het voor mij nuttig om mee te doen?

Ik richt me in deze online Perfect Recall cursus op iedereen die met het idee loopt om iets met de Perfect Recall te willen doen, of iemand die er net mee begonnen is – bijvoorbeeld mensen die op de hondenschool een recall cursus hebben gedaan. In Amber’s Collegeweek is het mogelijk om vragen op jouw niveau te stellen en evt video’s in te sturen. Bij iedere oefening zit een uitgebreid stappenplan, op die manier kan je heel gemakkelijk starten bij het niveau van je hond. 

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma, bestaande uit 10 videomodules, stappenplannen van de oefeningen, een Collegeweek en live college’s met Amber. 

Stap 1. Zodra jij op ‘ja ik doe mee’ drukt, krijg je gelijk toegang tot de hele cursus: je kunt direct beginnen met de video’s kijken en opdrachten maken. Dit kun je doen op je laptop of – nog gemakkelijker – via de app op je telefoon. Je gaat op je eigen tempo alle filmpjes af. Alles bij elkaar is 16 uur kijktijd, opgesplitst in 144 korte lessen, die je allemaal gemakkelijk bekijkt. 

Stap 2. Doe mee met Amber’s Collegeweek. We beginnen op zondagavond 10 september met een KICK OFF sessie, waarna we 11 september van start gaan! Tijdens Amber’s Collegeweek zijn er live sessies, gastcollege’s, je kunt al je vragen stellen, en een levendige inspirerende Instagram groep met allemaal andere honden baasjes die ook willen leren dat hun hond gelijk terugkomt als ze ‘m roepen, net als jij.

4x bonussen waarom NU meedoen

Laagste prijs ooit - MoVi Academy

DE BESTE PRIJS OOIT

That’s right! Je hebt deze cursus voor de beste prijs ever, met alles wat je erbij krijgt! Want ik houd  ervan veel waarde te geven voor een goede prijs.

Vernieuwde Perfect Recall cursus gratis erbij MoVi
Instagram Collegeweek MoVi

BONUS AMBER’S COLLEGEWEEK OP INSTAGRAM 

Als je ooit een cursus bij me gedaan hebt, weet je hoe waardevol de community is! De kans om veeeeel meer te leren dan van mij alleen. Je doet automatisch mee met komende Amber’s Collegeweek op 11 september

 

Bonus masterclasses Perfect Recall

BONUS MET COLLEGA HONDENPROFESSIONALS (t.w.v. €700,-)

Tijdens Amber’s Collegeweek komen er andere collega hondenprofessionals aan het woord met een waardevolle bijdrage aan jouw Perfect Recall training. 

 

Cursisten aan het woord

MoVi Academy

Nicole, Monique & Dex 

“Wij hebben geholpen met het opnemen van de Perfect Recall online cursus. En we kunnen je vertellen het ZO’N waanzinnige te gekke cursus. Je leert er echt alles spelenderwijs aan. En Amber is een erg deskundig en heeft voor iedere uitdaging weer en nieuwe oplossing. Ga het ervaren. Wij doen ook deze keer weer mee met Dex.

MoVi Academy

Loïs & Finn:

“Ik had wel eerder willen weten dat ik op deze manier met mijn hond om kon gaan. Het was voor mij een nieuwe manier van de hond benaderen. Zeker de Perfect Recall lessen is een absolute verrijking voor mij geweest. Nu ik weet dat Finn komt als ik hem roep, durf ik hem ook vaker los te doen. Die veiligheid en vrijheid is echt zo fijn.”

De antwoorden op veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

De cursus bestaat uit 10 modules. In totaal zo’n 16 uur kijktijd, opgesplitst in 144 korte lessen, allemaal te bekijken in de online leeromgeving (op je laptop of in de handige app op je mobiel!). Amber’s Collegeweek volg je op het besloten Instagram account, deze is van zondag 10 september t’m vrijdag 15 september.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen: ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Jazeker. Na aanmelding ontvang je je inloggegvens en de factuur. Op de factuur staat de 21% btw en die factuur kan je aan je boekhouding toevoegen, 

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost €497

Hoe werkt de cursus? Zijn er live tijden?

Bij deze cursus ontvang je 1x toegang tot Amber’s Collegeweek. In deze week is Amber actief aanwezig om jou te begeleiden en zijn er meerdere live momenten, zowel met Amber als met gastcollege’s. De eerstkomende Collegeweek begint op 11 september. 

Hoelang en waar kan ik de cursus bekijken?

De cursus bekijk je in de online leeromgeving. Deze kun je op je laptop kijken of via de app. Je krijgt hiervoor de inlog na aanmelding, ook krijg je video-instructies hoe je de app kunt downloaden en hoe je alle filmpjes gemakkelijk vanaf je telefoon kunt bekijken.
Amber’s College vindt plaats op het besloten Instagram account.
Tot de online cursus heb je lifetime toegang! Amber’s Collegeweek is 1 week actief, daarna kun je nog 2 maanden alles op het Instagram Account terugkijken. 

Wat als ik de cursus niks vind?

Wanneer je binnen twee weken er achter komt dat de cursus niks voor jou of je hond is,  en je géén 3 tips hebt geleerd uit de cursus, kun je je geld terugvragen. Na deze twee weken is dat helaas niet meer mogelijk.  

Kan ik Amber's collegeweek ook los kopen?

De collegeweek hangt echt samen met de video’s uit de online leeromgeving. Het is daarom ook niet mogelijk om de collegeweek los te kopen. 

Ik weet niet of de cursus iets voor mij en mijn hond is?

Dat weet je nooit! Volgens mij kom je hier enkel en alleen achter door het te gaan doen en ervaren. Iedere oefening en ieder spel kan je qua moeilijkheid zelf insteken door de makkelijke stappenplannen die erbij zitten. Gelukkig heb ik 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. Probeer het uit en het ergste wat er kan gebeuren is dat je je geld terugkrijgt. 

Niet goed, geld terug!

Ik heb nog geen enkele cursist van de 7000+ cursisten gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit hebben gehaald. Ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terugkrijgt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Zo maakt het de aankoop van de cursus helemaal risk-free. Wij zijn er van overtuigd dat je de cursus geweldig gaan vinden! 😀

Perfect Recall online cursus
Amber's College: Perfect Recall

€497,-

Ja, ik doe mee!

De populaire Perfect Recall cursus met Amber’s Collegeweek erbij, zodat je hond direct komt wanneer je hem roept. Zo kan jij je hond veilig houden en hoef je niet bang bent hem kwijt te raken. Leer hoe je Perfect Recall spellen speelt met je hond, ontwikkel je Perfect Recall plan en weet hoe je dit heel gemakkelijk toepast in je dagelijkse leven.

Ik ga je álles geven wat in me zit over de Perfect Recall, en kan niet wachten om je erbij te helpen. Als je nu je ticket koopt, heb je gelijk al toegang tot de cursus.

Dit krijg je er allemaal bij

Zelfstandig studiemateriaal (t.w.v. €500)

Werkboek, opdrachten en spellen met stappenplannen  (t.w.v. €200)

Iedere collegeweek nieuwe bonussen 

Amber’s collegeweek in september 2023 (t.w.v. €300)

€497,-

5 sterren Perfect Recall