Ahh jAmmer! DEZE DEAL IS verlopen!

Perfect Recall

Jij hebt meegedaan aan Amber’s College: Perfect Recall, wat was het leuk he! Speciaal voor jou heb ik een unieke deal gemaakt. Je kan nu meedoen aan de online PERFECT RECALL cursus met jouw hond voor €299,-. Deze cursus kost normaal €500,-.

Helaas je bent net te laat!
Leer de Perfect Recall

We kennen allemaal het blauw aangelopen baasje dat de longen uit zijn lijf staat te roepen naar zijn hond. Misschien ben jij dat baasje wel eens geweest? Hoe fijn zou het zijn als je hond onder alle omstandigheden en direct bij de eerste keer roepen naar je toe komt? Heb jij een hond die achter joggers en/of mountainbikers aangaat? Of schiet jouw hond als een speer achter een haas aan?

Dan is de Perfect Recall voor jou!!
De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijkse leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft.

Want als je hond direct komt als je hem roept, creëert dat per direct veiligheid voor de hond. En veiligheid is één van de basisbehoeften van jou en je hond.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen: ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

 

 

Ben jij bereid 5 minuten per dag 6 dagen per week te trainen? Je hond leren wegdraaien van een prikkel en als een speer naar je toe te komen op een spelenderwijze manier?

Geloof mij het is echt een fantastisch feest om met de Perfect Recall aan de slag te mogen gaan! Het versterkt ook nog eens jullie band. 

 WAT KRIJG JE?
✓ Online
23 Perfect Recall spellen en oefeningen
✓ Werkboek met extra opdrachten
✓ Lesboek met stappenplan van de spelletjes 
✓ Amber’s Collegeweek (start 22 augustus)
Drie maanden begeleiding 
✓ 2 live Q&A’s 
✓ Lifetime toegang tot de online PR cursus 
✓ 2 bonussen: 
     – Hond, kind & Perfect Recall – Hond-kind specialist Esmeralda 
     – Train je hond gezond – Orthomoleculaire therapeut voor honden Ingrid 

Normaal 500 euro, nu 299 euro!
(let op dit aanbod is slechts 48 uur geldig)

Van jou heb ik geleerd te vertrouwen op mijn gevoel, dat geeft rust voor Nigel en ik. We hebben samen dd funklas gedaan en die was al te gek, maar de Perfect Recall die we nu doen maakt echt het verschil. Nigel en ik worden steeds meer een team en ik leer hem elke dag nog beter kennen. Ik zeg deze cursus is meer dan het geld waard , zo'n band met je hond wil je. Perfect Recall is gaan voor veilige verbinding op een speelse manier..Her 2de Perfect Recall weekend was ook weer super leerzaam, ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop.Liefs van Nigel en ik.
Cindy S.
Cindy S.
20:24 27 Nov 22
Ik vertelde gisteravond super enthousiast over t college "Bezoek Begroeten": ik ben serieus onder de indruk hoe goed dit was met het live meekijken met een consult, zo boeiend!Ik heb de funklas en de perfect recall bij Amber gevolgd, ik ben er enthousiast over. Amber is heel kundig. Ze heeft me geholpen om meer plezier te hebben met m'n pup (dat was heel fijn - en nodig - omdat het ook vaak intensief was, een puppy opvoeden). Ik heb belangrijke dingen geleerd. Aandachtspunten die van groot belang zijn (plek van staan, signalen praktisch herkennen, timing van roepen/beloning etc), en hele leuke spelletjes en oefeningen waardoor m'n pup nu meer op mij gericht is tijdens het wandelen. De perfect recall is een kwestie van veel oefenen, dit blijven we doen, we hebben al een aantal succes ervaringen gehad, zo leuk!!! Amber is super betrokken en enthousiast, ze leeft zich in en heeft bij elke situatie/uitdaging een idee om iets nieuws uit te proberen wat wellicht beter werkt. Wat mij aanspreekt aan Amber en haar manier van werken is dat ze heel liefdevol is, geen oordeel heeft, gericht op kleine stapjes en successen, fouten maken mag. Ik hang aan haar lippen en blijf met m'n pup bij haar volgen.
Karlijn
Karlijn
06:21 25 Nov 22
Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
Luana Campinho
Luana Campinho
08:37 28 Sep 22
Online funklas gevolgd! Heldere uitleg en fijn op eigen tempo vanuit huis te volgen. Volg Amber eigenlijk op alle mogelijke manieren via instagram 😂 zowel persoonlijk als via haar toffe bedrijven. Aanrader, zowel als mens als hondenliefhebber!
Emma van Schaik
Emma van Schaik
05:12 08 Sep 21
Amber heeft ons 8 weken lang 1 op 1 begeleid met onze hond Loetje. Loetje at alles van de grond wat ze kon vinden. Van papiertjes tot hondendrollen. Waar wij vaak te horen kregen dat je dit niet kan trainen wilde Amber met ons dit avontuur aangaan. Ze geeft hele goede begeleiding en een andere kijk op je hond. Wij hebben hele goede handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en Amber stuurde ons bij waar nodig. Ze heeft enorm veel kennis in zowel mens als hond. Daarnaast hebben wij ook toegang gehad tot de online funklas en online jaarcursus. Duidelijke uitleg met leuke facebookgroepen. Kortom of je nou privé begeleiding of toch liever een cursus online volgt voor beide moet je zeker bij MoVi Academy zijn! Heel erg bedankt voor alle hulp lieve Amber. Groetjes Vivian, Martin en Loetje!
Vivian van Dijck
Vivian van Dijck
18:57 06 Apr 21
Via een vriendin in contact gekomen met Amber/MoVi Academy, en de cursus funklas gedaan. Was een erg leuke speelse manier om een band met je hond op te bouwen. Daarnaast komt Amber ook regelmatig online en kun je alle (honden) vragen stellen. Dit is een hele fijne manier en alle adviezen zijn op maat en per hond/baas. Echt helemaal top. Vind haar heel duidelijk en eerlijk.
Rosanne van de Graaf
Rosanne van de Graaf
14:48 24 Feb 21
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Monas
Kiona Monas
19:35 22 Dec 20
Amber is enorm enthousiast en super gemotiveerd. Het belang van de hond staat bij haar zeer centraal. Wij hebben de funklas gedaan wat heel erg leuk is voor de hond als wel de baas. Ik heb 1 kleine kanttekening. Ik deed mee met mijn chihuahua van 5 maanden deze is behoorlijk klein en daardoor waren sommige lessen best moeilijk en fysiek redelijk belastend voor mij. Maar ze zijn uiteindelijk allemaal gelukt :). Een aanrader!
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Stel
Kiona Stel
18:08 21 Dec 20
js_loader
Perfect Recall College
Wil je aan de slag met de Perfect Recall?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en kies voor vrijheid, veiligheid en een leuke tijd met je hond! 

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je gaat direct van start met je hond.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met de Perfect Recall aanleren, speel de spellen en verbeter de relatie tussen jou en je hond. 

Bekijk hier het resultaat  

Blije baasjes!

MoVi Academy

Nicole, Monique & Dex 

“Wij hebben geholpen met het opnemen van de Perfect Recall online cursus. En we kunnen je vertellen het ZO’N waanzinnige te gekke cursus. Je leert er echt alles spelenderwijs aan. En Amber is een erg deskundig en heeft voor iedere uitdaging weer en nieuwe oplossing. Ga het ervaren. Wij doen ook deze keer weer mee met Dex.”

 

MoVi Academy

Loïs & Finn:

“Ik had wel eerder willen weten dat ik op deze manier met mijn hond om kon gaan. Het was voor mij een nieuwe manier van de hond benaderen. Zeker de Perfect Recall lessen is een absolute verrijking voor mij geweest. Nu ik weet dat Finn komt als ik hem roep, durf ik hem ook vaker los te doen. Die veiligheid en vrijheid is echt zo fijn.”

  Veelgestelde vragen

  Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan de Perfect Recall?

  JA! Juist nu! Puppen hebben van nature het instinct om dichtbij je te willen blijven, hier kan je met de online perfect recall-cursus juist heel fijn op inspelen. Wanneer je dit je pup op jonge leeftijd aanleert heb je hier je leven lang plezier van.

  Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

  Het resultaat ligt echt aan je eigen inzet. Dit geldt voor iedereen. Wanneer jouw hond eens een konijn heeft gevangen en wellicht zelfs opgegeten heeft, sta je wel in de min. Daarmee bedoel ik dat wanneer een hond nog geen jachtervaring heeft, deze op 0 staat. Je komt dan gemakkelijker in de plus met training, dan wanneer een hond eenmaal wild heeft geproefd of het najagen heeft aangeleerd. Lees ze maken endorfine aan (gelukshormoon), dan is dit gedrag is dan eerder zelfbelonend geweest. Je zal vaker moeten oefenen en langere tijd moeten oefenen. Maar het kan absoluut! Ik heb wel gekkere dingen gezien op de hondenschool.

  Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

  Ik zou dan kiezen voor de online cursus Passeren & Begroeten andere honden. 

  hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

  Ja, zeker weten. De Perfect Recall-cursus is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piepkleine stapjes en begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les.

  Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

  Jazeker! Het enige is dat je wellicht voor hetzelfde resultaat vaker moet oefenen. Een buitenlandse hond heeft (vaak) minder bonding met mensen dan ‘Nederlands’ opgevoede honden. Dus het is absoluut haalbaar. Je zal echter meer oefentijd nodig hebben.

  Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

  Dit is een goede vraag. Ik denk zeker dat het je gaat inspireren voor wat betreft je eigen lessen. Echter bespreek ik niet de uitdagingen, waar je tegenaan kan lopen bij cursisten. 

  Voor wie is deze cursus geschikt?

  Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
  ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

  Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

  Je hebt 3 maanden toegang. Na die 3 maanden, kan je altijd verlengen. Daar krijg je ter zijnde tijd automatisch een mail over.

  Wat houdt de cursus Perfect Recall in?

  De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijkse leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft.

  Heb ik levenslang plezier van de Perfect Recall?

  Het is zeker een investering voor het leven. Echter is het geen knop die je op je hond zet en die het dan voor altijd doet. Honden zijn levende wezens en je zal er altijd min of meer mee aan de slag moeten blijven. Maar geloof me, de oefeningen en spellen zijn zó leuk, dat je wílt oefenen! 

  Wanneer kan ik de lessen volgen?

  Je kan de lessen volgen wanneer je wil en in je eigen tempo. Ze blijven 3 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen.

  Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

  Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
  Hier heb ik voor gekozen, omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Ik zal één keer live komen in de Facebookgroep, waar je in een live Q&A al je vragen aan mij mag stellen.

  Welke resultaten kan ik verwachten?

  Wanneer jij bereid bent 5 minuten per dag, 6 dagen in week, gedurende 10 weken gericht te oefenen met de Perfect Recall, zal het resultaat je verbluffen. Het resultaat van deze cursus ligt volledig aan je eigen oefentijd en plezier.

  Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

  Hoeveel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
  Ik raad minimaal 5 min per dag, 6 dagen in de week oefentijd met je hond aan voor het beste resultaat. Voor jachthonden en buitenlandse honden is meer oefening prettig. Alles wat je meer doet, dan bovenstaande, is mooi meegenomen. Maar let op dat je je hond niet overvraagt. Als je meer wilt oefenen, verspreid dit dan over de dag. Niet langer dan 5 minuten.

  Wat is het verschil met de jaarcursus jij & je hond?

  Deze cursus is écht gericht op het terug kunnen roepen van je hond. Dus gericht op veiligheid en vrijheid creeren van je hond. Het is een echte cursus van ordinair trainen. Dus voertjes, speeltje en aan de slag. De cursus Jij & Je Hond omvat ook veel basis theorie- en praktijkkennis.

  Wat is een live Q&A?

  Een live Q&A betekent een live Question en Answer-sessie. Oftewel een Vraag & Antwoord-ronde. Ik kom online in de betreffende besloten groep om al je vragen LIVE te beantwoorden 🙂