“Hierrrrr…..! Kom! Tom/Bob KOM HIER!”

Perfect recall

Bij de Perfect Recall ga je spelenderwijs aan de slag met de perfecte “kom hier”. Oftewel dat je hond onder alle omstandigheden direct, na de eerste keer roepen naar je toe komt. Wie wil dat nou niet?

AANMELDEN voor de wachtlijst van de Perfect Recall
WAT GA JE LEREN?

De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijks leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven er voor te zorgen dat je hond veilig blijft.

Want als je hond direct komt als je hem roept, creëert dat per direct veiligheid voor de hond. En veiligheid is één van de basisbehoeften van jou en je hond.

Naast dat de Perfect Recall cursus veiligheid creëert, heeft deze cursus ook een positief effect op de relatie tussen jou en je hond.

Hoe dan?

De komende 12 weken ga ik jou en je hond helpen de Perfect Recall aan te leren. Je ontvangt 23 videolessen, een werkboek met de stapsgewijze uitleg van de oefeningen, toegang tot een te gekke besloten community, 2x live Q&A en drie maanden toegang tot alle lesstof. Je mag al je vragen aan mij stellen en samen gaan we je uitdagingen aan. 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

Wil je aan de slag met:
✓ praktische oefeningen hoe je je hond leert kiezen voor jou?
✓ hoe je je hond ‘nee’ leert zeggen tegen de rest van de wereld?
✓ j
e hond leren weg te draaien van een prikkel?
✓ je hond leren als een speer naar je toe te komen?
✓ spelenderwijs je hond leren aanlijnen?
✓ leren hoe je voer en spelbeloning inzet?

Geloof mij het is echt een fantastisch feest om met de Perfect Recall aan de slag te mogen gaan!

Leer de Perfect Recall

We kennen allemaal het blauw aangelopen baasje dat de longen uit zijn lijf staat te roepen naar zijn hond. Misschien ben jij dat baasje wel eens geweest? Hoe fijn zou het zijn als je hond onder alle omstandigheden en direct bij de eerste keer roepen naar je toe komt?

✓ Heb jij een hond die achter joggers en/of mountainbikers aangaat?
✓ Rent jouw hond op andere honden af?
✓ Jaagt jouw hond het wild door het bos?
✓ Wil jij niet meer voor aap staan? Wanneer je je hond roept en deze weer niet komt? 

Waarom ik?

Ik ben gecertificeerd Perfect Recall instructeur en ben razend enthousiast over de resultaten die geboekt worden met de Perfect Recall. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid mensen psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld.

GESCHIKT VOOR JOU?
✓ Ben jij het beu dat je hond niet komt als je hem roept?
✓ Wil jij op een leuke manier bezig zijn met je hond?
✓ 
Wil je de relatie met je hond versterken?
✓ 
Veiligheid en vrijheid creëren voor jou en je hond?
✓ Ben je bereid 5 min per dag met je hond te oefenen?

WAT KRIJG JE?
✓ Uitgebreide theorieles
✓ 23 videolessen
✓ Werkboek met stapsgewijze uitleg
✓ Toegang tot besloten community
✓ 2x Live Q&A met Amber
✓ 3 maanden toegang
✓ Direct toegang! 

Movi academy Amber van Ommeren
Wil je aan de slag met de Perfect Recall?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en kies voor vrijheid, veiligheid en een leuke tijd met je hond! 

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je kan direct van start en je hebt 3 maanden toegang.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met de Perfect Recall aanleren, speel de spellen en verbeter de relatie tussen jou en je hond. 

Bekijk hier het resultaat  

Blije baasjes!

MoVi Academy

Nicole, Monique & Dex 

“Wij hebben geholpen met het opnemen van de Perfect Recall online cursus. En we kunnen je vertellen het ZO’N waanzinnige te gekke cursus. Je leert er echt alles spelenderwijs aan. En Amber is een erg deskundig en heeft voor iedere uitdaging weer en nieuwe oplossing. Ga het ervaren. Wij doen ook deze keer weer mee met Dex.”

 

MoVi Academy

Loïs & Finn:

“Ik had wel eerder willen weten dat ik op deze manier met mijn hond om kon gaan. Het was voor mij een nieuwe manier van de hond benaderen. Zeker de Perfect Recall lessen is een absolute verrijking voor mij geweest. Nu ik weet dat Finn komt als ik hem roep, durf ik hem ook vaker los te doen. Die veiligheid en vrijheid is echt zo fijn.”

  Corien Van Seggeren
  Corien Van Seggeren
  17:00 18 Aug 20
  Door Facebook is Amber met Movi academy op mijn pad gekomen. Ik ben een online cursus perfect recall aan het volgen. Het doel van deze training is voor mij dat mijn hond direct komt wanneer ik haar roep (vooral in los loop gebied). De online cursus is eenvoudig te volgen met duidelijke video's en een mooi online platform. Door de nieuwsbrieven en herinneringen van lessen via de mail blijft ik iedere week getriggerrd om te oefen met de opdrachten. Na enkele weken werpt de cursus zijn vruchten af. In los loop gebied reageert mijn hond wanneer ik haar roep. Iets wat ik niet had verwacht dat zou werken (omdat mijn labrador erg speels is en wanneer er te veel afleiding is bananen in de oren heeft). Ik vind de perfect recall cursus een mooie manier waarbij je de band met hond versterkt. (geen straffen maar belonen). Ook de toegankelijkheid van Amber doormiddel van vraag momenten en de persoonlijke ervaringen die zij deelt zijn een grote meerwaarde. Een echte aanrader voor iedere honden eigenaar.
  Moniek
  Moniek
  17:40 24 Jul 20
  Ik heb meegedaan aan de perfect recall en kan het iedereen aanraden! De lessen zijn heel leuk om te doen en de begeleiding is top! Het is zo fijn om het vertrouwen te hebben dat je hond terug komt als je roept en dat je hem veilig los kunt laten lopen! Heel erg bedankt Amber!!
  Myriam Wagemans
  Myriam Wagemans
  10:56 21 Sep 20
  Sinds we de jaarcursus "jij en je hond" en "perfect recall" volgen hebben we een veel betere connectie gekregen.We hebben geleerd dat rust nemen belangrijk is om zijn stress emmertje te legen.Ook de PR gaat prima.
  Wat een topper is dit! Volg momenteel de cursus perfect recall met mijn vizsla hond Milo. Buiten het feit dat we spelenderwijs leren hoe we milo terug roepen naar ons leren we zo veel meer! Amber neemt echt de tijd voor je! We zaten met ons handen in onze haren. Milo piepte de hele dag, we twijfelde of hij wel gelukkig was en wisten niet hoe we hem konden helpen. Met wat simpele aanpassingen in ons dagprogramma binnen 1.5 week een hele andere hond in huis! Hij pakt zijn rust, laat ons met rust als dat van hem verwacht wordt, kan mee op bezoek en op zijn plek liggen, zonder dat ik steeds achter hem aan moet gaan of corrigeren. Voor ons is er een wereld open gegaan!! We kunnen nu echt genieten van Milo en hij met ons, zonder dat ik me zorgen hoef te maken of ik hem tekort doe.

  Amber je straalt de passie uit in je werk en hoe gek Milo ook doet, je kijkt er niet raar van op, wat ervoor zorgt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij je. Daar kunnen veel hondentrainers nog van leren, want dit is lang niet overal zo. Je lessen zijn lekker vrij, je hebt geduld en humor zien we terug wat erg leuk is. we zijn nog lang niet uitgeleerd!
  Loïs van der Reep
  Loïs van der Reep
  07:05 07 Apr 20
  Met onze witte herder hebben wij deelgenomen aan o.a de perfect recall deel 1 en 2. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om zonder zorgen door het bos te kunnen wandelen. We hebben de dingen die wij geleerd hebben tijdens de cursus ook toegepast op onze tweede hond. Onze tweede hond is een kruising Saarlooswolfhond dus we hadden ons voorbereid op een flinke klus wat betreft de recall, maar hij doet het zo goed. Ik zou Movi Academy aan iedereen aanbevelen!
  YVONNE Van Diggele
  YVONNE Van Diggele
  11:08 25 Aug 20
  Ik volg perfect recall en de jaarcursus bij Amber en dat bevalt prima. Alles wordt goed uitgelegd en je kan altijd met je vragen terecht. Ze neemt alle tijd om je te helpen.
  Suzanne Maigret
  Suzanne Maigret
  13:43 18 Oct 20
  Samen met Tino volg ik meerdere online cursussen bij Amber. De jaarcursus jij en je hond, de perfect recall en nu ook passeren en begroeten.
  Daarnaast hebben we ook een 1 op 1 traject lopen met Amber.
  Wandelen met Tino was de laatste tijd verre van ontspannen. Tino viel naar alles en iedereen uit, waardoor we continu op onze hoede waren.
  Tijdens het traject leren we van Amber om echt goed te kijken naar Tino en zijn signalen sneller en beter te herkennen wanneer hij zich niet meer op zijn gemak voelt. En hoe wij hem beter kunnen ondersteunen tijdens de wandelingen.
  Langzaam beginnen de wandelingen weer ontspannender te worden, heeft Tino weer meer plezier in het buiten zijn en wandelen en valt lang niet meer zoveel uit naar andere prikkels. Sterker nog, hij leert steeds beter zijn eigen keuzes te maken. Moet ik iets met de prikkel of niet. Het gebeurt nu steeds vaker dat hij even op kijkt en weer verder gaat met snuffelen. Iets wat hij een maand geleden nog niet deed.

  We zijn ontzettend blij met de ondersteuning van Amber! We zijn al zoveel verder!
  Gisje
  Gisje
  18:23 24 Sep 19
  Super hondenschool,zo zijn er niet veel!Wat Amber uitstraalt is rust...op t veld is rust en veiligheid voor honden het belangrijkste en van daaruit kan er geleerd en gewerkt worden.Amber is een zeer betrokken en deskundig persoon voor hond EN mens. Ik heb op een andere manier leren kijken naar de honden en zie nu ook waar je op kunt/moet letten.Bij de les is niks is verkeerd en alles kan je in je eigen tempo doen.Wij hebben de cursus total recall 1 gedaan en zijn nu bezig met de cursus jij en je hond. Amber is een enthousiast persoon die in haar gedrevenheid iedereen meekrijgt met haar flow. Lieve Amber..ik ben blij dat je op ons pad gekomen bent en ik hoop nog heel veel van je te leren.
  Mariëlle van Velzen
  Mariëlle van Velzen
  19:03 18 Aug 20
  Zeer positieve ervaringen met de jaarcursus jij & je hond en de cursus Perfect recall. Op een veilige, betrouwbare manier leer je veel over je hond en jezelf en leer je met leuke technieken de band met je hond te verbeteren. Amber is iemand die erg begaan is, open is en zich kwetsbaar durft op te stellen zodat je dat zelf ook veel makkelijker durft. Ik zie echt al positief resultaat en ik krijg veel meer zelfvertrouwen richting onze hond en zie hem ook veel relaxter rondlopen. Kortom een aanrader voor iedere hondeneigenaar.
  Sinds een paar weken volg ik de online perfect recall bij de Movi Acadamy. De band tussen mij en onze hond (een Rhodesian Ridgeback) is zoveel beter geworden, we waren al dikke maatjes 💙 maar door de oefeningen en spelletjes voelt het als nog meer connected en als ik onze stuiterbal van 2.5 jaar roep dan komt hij gelijk naar me toe!! Gisteren een videocall met Amber gehad, super leuk haar een keer online te spreken en wat een heerlijk gesprek vol energie was dat! Ik heb hele fijne tips gekregen over hoe ik met Boaz en de klanten die bij ons thuis komen om kan gaan en tips over zijn voeding. Wat ik heel fijn vond was dat als ik iets aan het vertellen was, in mijn beleving vaak van de hak op de tak 🙈 Amber dit perfect oppakte en uiteindelijk als besprak wat ik benoemde en navroeg of dit het ook was wat ik bedoelde. Dankjewel! Ik zit nu op de helft van de online perfect recall lessen en ik kijk nu al uit naar het volgende mailtje in mijn mailbox😊 en Boaz ook 😉
  Wendy Noomen
  Wendy Noomen
  16:58 31 Aug 20
  Zo blij Amber van MoVi gevonden te hebben op FB.
  Waarom zo blij? met onze Ted hebben we al heel wat af geworsteld met zijn gedrag als hij buiten zijn eigen terrein is. door zijn onzekerheid en grote mate van beschermendheid naar zijn roedel en zijn Explosiviteit hierin was het niet te doen ontspannen met hem een wandeling te maken. En we hebben echt al veel ondernomen om dit te verbeteren en ook echt wel wat positiefs meegenomen uit al die trajecten maar niet dusdanig dat ik er vrede mee had en afdoende was. Tot ik met Amber in contact kwam na het aanschaffen van de jaarcursus.....en zij ging vragen en doorvragen waar nu precies de bottelnek zit en hoe daar verandering in te brengen en wat voor mij dus heel erg werkt was dat ze niet op het probleem de focus lag maar op het terugbrengen van plezier met elkaar te beleven, en zo te werken aan
  Vertrouwen en ontspanning....en door de jaarcursus te volgen kwamen er meer dingen voorbij die mij tot denken aanzette, zoals het alleen thuisblijven bijv, en zijn dagindeling zoals hij het graag wil etc etc.... heel leerzaam en door het overdenken van alle facetten komt daar een Eyeopener waardoor jij diegene bent die veranderd en ted verandert nu mee😍
  Van een hond die totaal niks om voerbeloning gaf en nu in draf meekomt voor een beloning, van een ted die niet te porren was voor spel naar een ted die voor de deur zit te trappelen om mee te gaan oefenen.....het is zo de moeite waard om de jaarcursus en/of perfect recall te volgen bij Amber 👏👏
  Mendy Van de Ven
  Mendy Van de Ven
  20:28 06 Feb 18
  Dankzij de perfect recall, hersenwerk en speurlessen hebben wij onze hond een goede start en een fijne basis kunnen geven. Onze dochter heeft hele fijne paardrijles en in korte tijd zoveel geleerd en voor jezelf is er nu ook een heel mooi programma. Kortom dier en mens op de goede plek bij MoVi coaching ��
  Volgende beoordelingen

  Bekijk het Perfect Recall resultaat >>

  Veelgestelde vragen

  Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan de Perfect Recall?

  JA! Juist nu! Puppen hebben van nature het instinct om dichtbij je te willen blijven, hier kan je met de Online perfect recall cursus juist heel fijn op inspelen. Wanneer je dit je pup op jonge leeftijd aanleert heb je hier je leven lang plezier van.

  Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

  Het resultaat ligt echt aan je eigen inzet. Dit geldt voor iedereen. Wanneer jouw hond eens een konijn gevangen heeft en wellicht zelf opgegeten heeft. Sta je wel in de min. Daarmee bedoel ik dat wanneer een hond nog geen jachtervaring heeft deze op 0 staat. Dan kom je gemakkelijker in de plus met training. Als een hond eenmaal wild heeft geproefd of het najagen heeft aangeleerd. Lees ze maken endorfine aan (gelukshormoon), dan is dit gedrag eerder zelfbelonend geweest. Je zal vaker moeten oefenen, langere tijd moeten oefenen. Maar het kan absoluut! Ik heb wel gekkere dingen gezien op de hondenschool.

  Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

  Ik zou dan kiezen voor de online cursus Passeren & Begroeten andere honden. 

  hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

  Ja, zeker weten. De Perfect Recall cursus is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piep kleine stapjes. En begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les. 

  Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

  Jazeker! Het enige is dat je wellicht voor hetzelfde resultaat vaker moet oefenen. Een buitenlandse hond heeft (vaak) minder bonding met mensen dan ‘nederlands opgevoede honden’. Dus het is absoluut haalbaar. Je zal echter meer oefentijd nodig hebben.

  Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

  Dit is een goede vraag. Ik denk zeker dat het je gaat inspireren voor wat betreft je eigen lessen. Echter bespreek ik niet de uitdagingen, waar je tegenaan kan lopen bij cursisten. 

  Voor wie is deze cursus geschikt?

  Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
  ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

  Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

  Je hebt 3 maanden toegang. Na die 3 maanden, kan je altijd bij verlengen. Daar krijg je ter zijnde tijd mail over. 

  Wat houdt de cursus Perfect Recall in?

  De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijks leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven er voor te zorgen dat je hond veilig blijft.

  Heb ik levenslang plezier van de Perfect Recall?

  Het is zeker een investering voor levenslang. Echter is het geen knop die je op je hond zet en die het dan voor altijd doet. Honden zijn levende wezens en je zal er altijd min of meer mee aan de slag moeten blijven. Maar geloof me, de oefeningen en spellen zijn zo leuk. Dat je wílt oefenen!

  Wanneer kan ik de lessen volgen?

  Je kan de lessen volgen in je eigen tempo. Ze blijven 3 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen. 

  Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

  Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
  Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Ik zal twee keer live komen in de facebookgroep, waar je in een live Q&A al je vragen aan mij mag stellen.

  Welke resultaten kan ik verwachten?

  Wanneer jij bereid bent 5 minuten per dag, 6 dagen in week, gedurende 10 weken gericht te oefenen met de Perfect Recall. Zal het resultaat je verbluffen. Het resultaat van deze cursus ligt volledig aan je eigen oefentijd en plezier.  

  Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

  Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
  Ik raad minimaal 5 min per dag, 6 dagen in de week oefentijd met je hond. voor het beste resultaat. VOor jachhonden en buitenlandse honden is meer oefening prettig. Alles wat je meer doet, dan bovenstaande is mooi meegenomen. Maar let op dat je je hond niet overvraagt. Als je meer wilt oefenen, verspreid dit dan over de dag. Niet langer dan 5 minuten.

  Wat is het verschil met de jaarcursus jij & je hond?

  Deze cursus is écht gericht op het terug kunnen roepen van je hond. Dus gericht op veiligheid en vrijheid creeeren van je hond. Het is een echte cursus van ordinair trainen. Dus voertjes, speeltje en aan de slag. De Cursus jij en je hond omvat ook veel basis theorie en praktijk kennis. 

  Wat is een live Q&A?

  Een live Q&A betekent een live Question en Answer sessie. Oftewel een Vraag & Antwoord ronde. Ik kom online in de betreffende besloten groep om al je vragen LIVE te beantwoorden 🙂