“Hierrrrr…..! Kom! Tom/Bob KOM HIER!”

Perfect recall (DEZE CURSUS IS TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!

Bij de Perfect Recall ga je spelenderwijs aan de slag met de perfecte “kom hier”. Oftewel dat je hond onder alle omstandigheden direct, na de eerste keer roepen naar je toe komt. Wie wil dat nou niet?

LEES MEERAANMELDEN
WAT GA JE LEREN?

De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijks leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven er voor te zorgen dat je hond veilig blijft.

Want als je hond direct komt als je hem roept, creëert dat per direct veiligheid voor de hond. En veiligheid is één van de basisbehoeften van jou en je hond.

Naast dat de Perfect Recall cursus veiligheid creëert, heeft deze cursus ook een positief effect op de relatie tussen jou en je hond.

Hoe dan?

De komende 20 weken ga ik jou en je hond helpen de Perfect Recall aan te leren. Je ontvangt 20 videolessen, een werkboek met de stapsgewijze uitleg van de oefeningen, toegang tot een te gekke besloten community, 2x live Q&A en vier maanden toegang tot alle lesstof. Je mag al je vragen aan mij stellen en samen gaan we je uitdagingen aan. 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

Wil je aan de slag met:
✓ praktische oefeningen hoe je je hond leert kiezen voor jou?
✓ hoe je je hond ‘nee’ leert zeggen tegen de rest van de wereld?
✓ j
e hond leren weg te draaien van een prikkel?
✓ je hond leren als een speer naar je toe te komen?
✓ spelenderwijs je hond leren aanlijnen?
✓ leren hoe je voer en spelbeloning inzet?

Geloof mij het is echt een fantastisch feest om met de Perfect Recall aan de slag te mogen gaan!

Leer de Perfect Recall

We kennen allemaal het blauw aangelopen baasje dat de longen uit zijn lijf staat te roepen naar zijn hond. Misschien ben jij dat baasje wel eens geweest? Hoe fijn zou het zijn als je hond onder alle omstandigheden en direct bij de eerste keer roepen naar je toe komt?

✓ Heb jij een hond die achter joggers en/of mountainbikers aangaat?
✓ Rent jouw hond op andere honden af?
✓ Jaagt jouw hond het wild door het bos?
✓ Wil jij niet meer voor aap staan? Wanneer je je hond roept en deze weer niet komt?

 
 
Waarom ik?

Ik ben gecertificeerd Perfect Recall instructeur en ben razend enthousiast over de resultaten die geboekt worden met de Perfect Recall. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid mensen psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld.

GESCHIKT VOOR JOU?
✓ Ben jij het beu dat je hond niet komt als je hem roept?
✓ Wil jij op een leuke manier bezig zijn met je hond?
✓ 
Wil je de relatie met je hond versterken?
✓ 
Veiligheid en vrijheid creëren voor jou en je hond?
✓ Ben je bereid 5 min per dag met je hond te oefenen?

WAT KRIJG JE?
✓ Uitgebreide theorieles
✓ 20 videolessen
✓ Werkboek met stapsgewijze uitleg
✓ Toegang tot besloten community
✓ 2x Live Q&A met Amber
✓ 4 maanden toegang
✓ Direct toegang! 

MELD JE HIER AAN

Perfect Recall

Wil je aan de slag met de Perfect Recall?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en kies voor vrijheid, veiligheid en een leuke tijd met je hond! 

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je kan direct van start en je hebt 4 maanden toegang.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met de Perfect Recall aanleren, speel de spellen en verbeter de relatie tussen jou en je hond. 

Bekijk hier het resultaat  

Blije baasjes!

Nicole, Monique & Dex 

“Wij hebben geholpen met het opnemen van de Perfect Recall online cursus. En we kunnen je vertellen het ZO’N waanzinnige te gekke cursus. Je leert er echt alles spelenderwijs aan. En Amber is een erg deskundig en heeft voor iedere uitdaging weer en nieuwe oplossing. Ga het ervaren. Wij doen ook deze keer weer mee met Dex.”

 

Loïs & Finn:

“Ik had wel eerder willen weten dat ik op deze manier met mijn hond om kon gaan. Het was voor mij een nieuwe manier van de hond benaderen. Zeker de Perfect Recall lessen is een absolute verrijking voor mij geweest. Nu ik weet dat Finn komt als ik hem roep, durf ik hem ook vaker los te doen. Die veiligheid en vrijheid is echt zo fijn.”

  Bekijk hier het Perfect Recall resultaat >> 

  Veelgestelde vragen

  Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan de Perfect Recall?

  JA! Juist nu! Puppen hebben van nature het instinct om dichtbij je te willen blijven, hier kan je met de Online perfect recall cursus juist heel fijn op inspelen. Wanneer je dit je pup op jonge leeftijd aanleert heb je hier je leven lang plezier van.

  Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

  Het resultaat ligt echt aan je eigen inzet. Dit geldt voor iedereen. Wanneer jouw hond eens een konijn gevangen heeft en wellicht zelf opgegeten heeft. Sta je wel in de min. Daarmee bedoel ik dat wanneer een hond nog geen jachtervaring heeft deze op 0 staat. Dan kom je gemakkelijker in de plus met training. Als een hond eenmaal wild heeft geproefd of het najagen heeft aangeleerd. Lees ze maken endorfine aan (gelukshormoon), dan is dit gedrag eerder zelfbelonend geweest. Je zal vaker moeten oefenen, langere tijd moeten oefenen. Maar het kan absoluut! Ik heb wel gekkere dingen gezien op de hondenschool.

  Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

  Ik zou dan kiezen voor de online jaarcursus JIJ & JE HOND, eventueel gekoppeld aan een online videocall. De perfect recall is dan voor later. 

  hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

  Ja, zeker weten. De cursus ‘Jij en je hond’ is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piep kleine stapjes. En begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les. 

  Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

  Jazeker! Het enige is dat je wellicht voor hetzelfde resultaat vaker moet oefenen. Een buitenlandse hond heeft (vaak) minder bonding met mensen dan ‘nederlands opgevoede honden’. Dus het is absoluut haalbaar. Je zal echter meer oefentijd nodig hebben.

  Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

  Dit is een goede vraag. Ik denk zeker dat het je gaat inspireren voor wat betreft je eigen lessen. Echter bespreek ik niet de uitdagingen, waar je tegenaan kan lopen bij cursisten. 

  Voor wie is deze cursus geschikt?

  Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
  ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

  Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

  Je hebt 4 maanden toegang. Na die 4 maanden, kan je altijd bij verlengen. Daar krijg je ter zijnde tijd mail over. 

  Wat houdt de cursus Perfect Recall in?

  De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijks leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven er voor te zorgen dat je hond veilig blijft.

  Heb ik levenslang plezier van de Perfect Recall?

  Het is zeker een investering voor levenslang. Echter is het geen knop die je op je hond zet en die het dan voor altijd doet. Honden zijn levende wezens en je zal er altijd min of meer mee aan de slag moeten blijven. Maar geloof me, de oefeningen en spellen zijn zo leuk. Dat je wílt oefenen!

  Wanneer kan ik de lessen volgen?

  Je kan de lessen volgen in je eigen tempo. Ze blijven 4 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen. 

  Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

  Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
  Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Ik zal twee keer live komen in de facebookgroep, waar je in een live Q&A al je vragen aan mij mag stellen.

  Welke resultaten kan ik verwachten?

  Wanneer jij bereid bent 5 minuten per dag, 6 dagen in week, gedurende 10 weken gericht te oefenen met de Perfect Recall. Zal het resultaat je verbluffen. Het resultaat van deze cursus ligt volledig aan je eigen oefentijd en plezier.  

  Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

  Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
  Ik raad minimaal 5 min per dag, 6 dagen in de week oefentijd met je hond. voor het beste resultaat. VOor jachhonden en buitenlandse honden is meer oefening prettig. Alles wat je mee doet, dat bovenstaande is mooi meegenomen. Maar let op dat je je hond niet overvraagt. ALs je meer wilt oefenen, verspreid dit dan over de dag. Niet langer dan 5 minuten.

  Wat is het verschil met de jaarcursus jij & je hond?

  Deze cursus is écht gericht op het terug kunnen roepen van je hond. Dus gericht op veiligheid en vrijheid creeeren van je hond. Het is een echte cursus van ordinair trainen. Dus voertjes, speeltje en aan de slag. De Cursus jij en je hond omvat ook veel basis theorie en praktijk kennis. 

  Wat is een live Q&A?

  Een live Q&A betekent een live Question en Answer sessie. Oftewel een Vraag & Antwoord ronde. Ik kom online in de betreffende besloten groep om al je vragen LIVE te beantwoorden 🙂