“Hierrrrr…..! Kom! Tom/Bob KOM HIER!”

Perfect Recall

Bij de Perfect Recall ga je spelenderwijs aan de slag met de perfecte “kom hier”. Oftewel dat je hond onder alle omstandigheden direct, na de eerste keer roepen, naar je toe komt. Wie wil dat nou niet?

Ja, ik wil dat mijn hond komt als ik hem roep!!
WAT GA JE LEREN?

De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijkse leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft.

Want als je hond direct komt als je hem roept, creëert dat per direct veiligheid voor de hond. En veiligheid is één van de basisbehoeften van jou en je hond.

Naast dat de Perfect Recall-cursus veiligheid creëert, heeft deze cursus ook een positief effect op de relatie tussen jou en je hond.

Hoe dan?

De komende 12 weken ga ik jou en je hond helpen de Perfect Recall aan te leren. Je ontvangt iedere week een videoles, een werkboek met de stapsgewijze uitleg van de oefeningen en toegang tot een te gekke besloten community. Daarnaast neem ik je 3 weken actief bij de hand, om jou nog beter te begeleiden bij het aanleren van de Perfect Recall. Dat doen we door 3 live momenten verspreid over de cursus. Waarin je me al je vragen mag stellen. Na deze live momenten ben ik nog 1 week lang actief aanwezig in de besloten community om jou te helpen bij je uitdagingen. 

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

Wil je aan de slag met:
✓ praktische oefeningen hoe je je hond leert kiezen voor jou?
✓ hoe je je hond ‘nee’ leert zeggen tegen de rest van de wereld?
✓ j
e hond leren weg te draaien van een prikkel?
✓ je hond leren als een speer naar je toe te komen?
✓ spelenderwijs je hond leren aanlijnen?
✓ leren hoe je voer- en spelbeloning inzet?

Geloof mij het is echt een fantastisch feest om met de Perfect Recall aan de slag te mogen gaan!

Leer de Perfect Recall

We kennen allemaal het blauw aangelopen baasje dat de longen uit zijn lijf staat te roepen naar zijn hond. Misschien ben jij dat baasje wel eens geweest? Hoe fijn zou het zijn als je hond onder alle omstandigheden en direct bij de eerste keer roepen naar je toe komt?

✓ Heb jij een hond die achter joggers en/of mountainbikers aangaat?
✓ Rent jouw hond op andere honden af?
✓ Jaagt jouw hond het wild door het bos?
✓ Wil jij niet meer voor aap staan, wanneer je je hond roept en deze weer niet komt? 

Waarom ik?

Ik ben gecertificeerd Perfect-Recall instructeur en ben razend enthousiast over de resultaten die geboekt worden met de Perfect Recall. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid mensenpsycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld.

GESCHIKT VOOR JOU?
✓ Ben jij het beu dat je hond niet komt als je hem roept?
✓ Wil jij op een leuke manier bezig zijn met je hond?
✓ 
Wil je de relatie met je hond (verder) versterken?
✓ 
Veiligheid en vrijheid creëren voor jou en je hond?
✓ Ben je bereid 5 minuten per dag met je hond te oefenen?

WAT KRIJG JE?
23 Perfect Recall spellen en oefeningen
✓ Toegang tot een te gekke community waar je al je vragen mag stellen
Uitgebreid werkboek met extra opdrachten
Lesboek met het stappenplan van de spellen
✓ 3 maanden begeleiding

Movi academy Amber van Ommeren
Wil je aan de slag met de Perfect Recall?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en kies voor vrijheid, veiligheid en een leuke tijd met je hond! 

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je behoudt 3 maanden toegang.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met de Perfect Recall aanleren, speel de spellen en verbeter de relatie tussen jou en je hond. 

Bekijk hier het resultaat  

Blije baasjes!

Nicole, Monique & Dex 

“Wij hebben geholpen met het opnemen van de Perfect Recall online cursus. En we kunnen je vertellen het ZO’N waanzinnige te gekke cursus. Je leert er echt alles spelenderwijs aan. En Amber is een erg deskundig en heeft voor iedere uitdaging weer en nieuwe oplossing. Ga het ervaren. Wij doen ook deze keer weer mee met Dex.”

 

Loïs & Finn:

“Ik had wel eerder willen weten dat ik op deze manier met mijn hond om kon gaan. Het was voor mij een nieuwe manier van de hond benaderen. Zeker de Perfect Recall lessen is een absolute verrijking voor mij geweest. Nu ik weet dat Finn komt als ik hem roep, durf ik hem ook vaker los te doen. Die veiligheid en vrijheid is echt zo fijn.”

  Evi Evers
  Evi Evers
  10:35 29 Sep 22
  Een geweldige cursus om op een speelse manier de band én de recall met je hond te versterken!
  Maike Leenen
  Maike Leenen
  11:29 28 Sep 22
  Wij hebben de perfect recall cursus gevolgd met ons border collie kruising. De cursus zit goed opgebouwd in elkaar, wat ik heel erg fijn vond was de balans tussen praktijk les en theorie les. Dat vulde elkaar zo fijn aan. Onze hond luisterde na de cursus stukke beter, echt een wereld van verschil! We hebben er allemaal een veel plezier van, de hond vind het ook heel erg leuk.Amber heeft zoveel passie en kennis in haar werk en dat zie je terug in de kwaliteit en resultaten van de cursus. Wij raden het echt aan iedereen aan!
  Nienke Bakker
  Nienke Bakker
  11:06 28 Sep 22
  Samen met Moos ben ik onder andere de perfect recall cursus aan gegaan! Wat een mooie manier om samen met mijn hond, iets heel waardevols te leren! Door middel van de te gekke collegeweek zet je door, en leer je een heleboel bij! Erg tevreden over MoVi Academy.
  Luana Campinho
  Luana Campinho
  08:37 28 Sep 22
  Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
  Laura vp
  Laura vp
  11:45 27 Sep 22
  Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus & de cursus passeren en begroeten andere honden bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de live Q&A’s ook erg leerzaam en daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
  Karlijn
  Karlijn
  09:51 26 Sep 22
  Ik heb de funklas en de perfect recall bij Amber gevolgd, ik ben er enthousiast over. Amber is heel kundig. Ze heeft me geholpen om meer plezier te hebben met m'n pup (dat was heel fijn - en nodig - omdat het ook vaak intensief was, een puppy opvoeden). Ik heb belangrijke dingen geleerd. Aandachtspunten die van groot belang zijn (plek van staan, signalen praktisch herkennen, timing van roepen/beloning etc), en hele leuke spelletjes en oefeningen waardoor m'n pup nu meer op mij gericht is tijdens het wandelen. De perfect recall is een kwestie van veel oefenen, dit blijven we doen, we hebben al een aantal succes ervaringen gehad, zo leuk!!! Amber is super betrokken en enthousiast, ze leeft zich in en heeft bij elke situatie/uitdaging een idee om iets nieuws uit te proberen wat wellicht beter werkt. Wat mij aanspreekt aan Amber en haar manier van werken is dat ze heel liefdevol is, geen oordeel heeft, gericht op kleine stapjes en successen, fouten maken mag. Ik hang aan haar lippen en blijf met m'n pup bij haar volgen.
  Myriam Wagemans
  Myriam Wagemans
  06:44 20 Jul 22
  Sinds we de jaarcursus "jij en je hond" en "perfect recall" volgden hebben we een veel betere connectie gekregen.We hebben geleerd dat rust nemen belangrijk is om zijn stress emmertje te legen.Ook de 'Perfect Recall' gaat prima. Hij is meer gefocust op ons tijdens de wandelingen
  eva sprangers
  eva sprangers
  19:15 19 Jul 22
  Perfect Recall is echt je geld en tijd waard. Ik heb de online cursus gedaan en deze was prettig opbouwd. Met een langer filmpje over de theorie. Daarmee kon ik gelijk aan de slag. Dan volgden er allerlei spelletjes waar super leuke ideeën tussen zaten. Mijn recallwoord zat er zo in. Nog steeds als ik 'vriendje' roep, zie je het kippenveleffect bij Juup en komt hij direct! Zo handig in allerlei situaties!! Dankjewel Amber!
  Olga Smits-Klaassen
  Olga Smits-Klaassen
  19:47 25 Dec 20
  Heb lang gedacht dat onze hond niet ging luisteren naar ons recall woord. Laatst gebruikt als nood omdat hij oost Indisch doof leek te zijn, wat denk je? Hij luisterde! Helemaal top 👍🏼
  ik raad de perfect recall aan . Lekker met je hond bezig zijn en leuke spelletjes doen samen ,en ondertussen leert hij ( wel met veel oefenen ) terug te komen
  Marielle Van Ginneken
  Marielle Van Ginneken
  19:13 21 Dec 20
  Nooit gedacht dat ik bij een online hondenschool zoveel kon leren. Ik ben een half jaar geleden gestart met de perfect recall en sinds die tijd heb ik zoveel meer lol met mijn hond. 5 minuten oefenen per dag is niets. Omdat de oefeningen zo leuk zijn, heb je niet door dat je traint. En ja, mijn hond luistert echt zoveel beter als ik hem roep! Nog geen 100% succes, maar we oefenen na de cursus gewoon door.Inmiddels ook gestart met de jaarcursus jij en je hond, de funklas net afgerond en tot slot aangemeld voor passeren en begroeten van andere honden.In alle cursussen wordt alles goed uitgelegd en onderbouwd en worden oefeningen stap voor stap aangeboden, waardoor het voor iedereen goed te volgen is.Amber en haar team staan 24/7 voor je klaar, op iedere vraag komt op een positieve manier een feedback.Deze hondenschool is een echte aanrader!
  Wendy Noomen
  Wendy Noomen
  16:58 31 Aug 20
  Zo blij Amber van MoVi gevonden te hebben op FB.
  Waarom zo blij? met onze Ted hebben we al heel wat af geworsteld met zijn gedrag als hij buiten zijn eigen terrein is. door zijn onzekerheid en grote mate van beschermendheid naar zijn roedel en zijn Explosiviteit hierin was het niet te doen ontspannen met hem een wandeling te maken. En we hebben echt al veel ondernomen om dit te verbeteren en ook echt wel wat positiefs meegenomen uit al die trajecten maar niet dusdanig dat ik er vrede mee had en afdoende was. Tot ik met Amber in contact kwam na het aanschaffen van de jaarcursus.....en zij ging vragen en doorvragen waar nu precies de bottelnek zit en hoe daar verandering in te brengen en wat voor mij dus heel erg werkt was dat ze niet op het probleem de focus lag maar op het terugbrengen van plezier met elkaar te beleven, en zo te werken aan
  Vertrouwen en ontspanning....en door de jaarcursus te volgen kwamen er meer dingen voorbij die mij tot denken aanzette, zoals het alleen thuisblijven bijv, en zijn dagindeling zoals hij het graag wil etc etc.... heel leerzaam en door het overdenken van alle facetten komt daar een Eyeopener waardoor jij diegene bent die veranderd en ted verandert nu mee😍
  Van een hond die totaal niks om voerbeloning gaf en nu in draf meekomt voor een beloning, van een ted die niet te porren was voor spel naar een ted die voor de deur zit te trappelen om mee te gaan oefenen.....het is zo de moeite waard om de jaarcursus en/of perfect recall te volgen bij Amber 👏👏
  YVONNE Van Diggele
  YVONNE Van Diggele
  11:08 25 Aug 20
  Ik volg perfect recall en de jaarcursus bij Amber en dat bevalt prima. Alles wordt goed uitgelegd en je kan altijd met je vragen terecht. Ze neemt alle tijd om je te helpen.
  Mariëlle van Velzen
  Mariëlle van Velzen
  19:03 18 Aug 20
  Zeer positieve ervaringen met de jaarcursus jij & je hond en de cursus Perfect recall. Op een veilige, betrouwbare manier leer je veel over je hond en jezelf en leer je met leuke technieken de band met je hond te verbeteren. Amber is iemand die erg begaan is, open is en zich kwetsbaar durft op te stellen zodat je dat zelf ook veel makkelijker durft. Ik zie echt al positief resultaat en ik krijg veel meer zelfvertrouwen richting onze hond en zie hem ook veel relaxter rondlopen. Kortom een aanrader voor iedere hondeneigenaar.
  Corien Van Seggeren
  Corien Van Seggeren
  17:00 18 Aug 20
  Door Facebook is Amber met Movi academy op mijn pad gekomen. Ik ben een online cursus perfect recall aan het volgen. Het doel van deze training is voor mij dat mijn hond direct komt wanneer ik haar roep (vooral in los loop gebied). De online cursus is eenvoudig te volgen met duidelijke video's en een mooi online platform. Door de nieuwsbrieven en herinneringen van lessen via de mail blijft ik iedere week getriggerrd om te oefen met de opdrachten. Na enkele weken werpt de cursus zijn vruchten af. In los loop gebied reageert mijn hond wanneer ik haar roep. Iets wat ik niet had verwacht dat zou werken (omdat mijn labrador erg speels is en wanneer er te veel afleiding is bananen in de oren heeft). Ik vind de perfect recall cursus een mooie manier waarbij je de band met hond versterkt. (geen straffen maar belonen). Ook de toegankelijkheid van Amber doormiddel van vraag momenten en de persoonlijke ervaringen die zij deelt zijn een grote meerwaarde. Een echte aanrader voor iedere honden eigenaar.
  Moniek
  Moniek
  17:40 24 Jul 20
  Ik heb meegedaan aan de perfect recall en kan het iedereen aanraden! De lessen zijn heel leuk om te doen en de begeleiding is top! Het is zo fijn om het vertrouwen te hebben dat je hond terug komt als je roept en dat je hem veilig los kunt laten lopen! Heel erg bedankt Amber!!
  Sinds een paar weken volg ik de online perfect recall bij de Movi Acadamy. De band tussen mij en onze hond (een Rhodesian Ridgeback) is zoveel beter geworden, we waren al dikke maatjes 💙 maar door de oefeningen en spelletjes voelt het als nog meer connected en als ik onze stuiterbal van 2.5 jaar roep dan komt hij gelijk naar me toe!! Gisteren een videocall met Amber gehad, super leuk haar een keer online te spreken en wat een heerlijk gesprek vol energie was dat! Ik heb hele fijne tips gekregen over hoe ik met Boaz en de klanten die bij ons thuis komen om kan gaan en tips over zijn voeding. Wat ik heel fijn vond was dat als ik iets aan het vertellen was, in mijn beleving vaak van de hak op de tak 🙈 Amber dit perfect oppakte en uiteindelijk als besprak wat ik benoemde en navroeg of dit het ook was wat ik bedoelde. Dankjewel! Ik zit nu op de helft van de online perfect recall lessen en ik kijk nu al uit naar het volgende mailtje in mijn mailbox😊 en Boaz ook 😉
  Loïs van der Reep
  Loïs van der Reep
  07:05 07 Apr 20
  Met onze witte herder hebben wij deelgenomen aan o.a de perfect recall deel 1 en 2. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om zonder zorgen door het bos te kunnen wandelen. We hebben de dingen die wij geleerd hebben tijdens de cursus ook toegepast op onze tweede hond. Onze tweede hond is een kruising Saarlooswolfhond dus we hadden ons voorbereid op een flinke klus wat betreft de recall, maar hij doet het zo goed. Ik zou Movi Academy aan iedereen aanbevelen!
  Gisje
  Gisje
  18:23 24 Sep 19
  Super hondenschool,zo zijn er niet veel!Wat Amber uitstraalt is rust...op t veld is rust en veiligheid voor honden het belangrijkste en van daaruit kan er geleerd en gewerkt worden.Amber is een zeer betrokken en deskundig persoon voor hond EN mens. Ik heb op een andere manier leren kijken naar de honden en zie nu ook waar je op kunt/moet letten.Bij de les is niks is verkeerd en alles kan je in je eigen tempo doen.Wij hebben de cursus total recall 1 gedaan en zijn nu bezig met de cursus jij en je hond. Amber is een enthousiast persoon die in haar gedrevenheid iedereen meekrijgt met haar flow. Lieve Amber..ik ben blij dat je op ons pad gekomen bent en ik hoop nog heel veel van je te leren.
  Wat een topper is dit! Volg momenteel de cursus perfect recall met mijn vizsla hond Milo. Buiten het feit dat we spelenderwijs leren hoe we milo terug roepen naar ons leren we zo veel meer! Amber neemt echt de tijd voor je! We zaten met ons handen in onze haren. Milo piepte de hele dag, we twijfelde of hij wel gelukkig was en wisten niet hoe we hem konden helpen. Met wat simpele aanpassingen in ons dagprogramma binnen 1.5 week een hele andere hond in huis! Hij pakt zijn rust, laat ons met rust als dat van hem verwacht wordt, kan mee op bezoek en op zijn plek liggen, zonder dat ik steeds achter hem aan moet gaan of corrigeren. Voor ons is er een wereld open gegaan!! We kunnen nu echt genieten van Milo en hij met ons, zonder dat ik me zorgen hoef te maken of ik hem tekort doe.

  Amber je straalt de passie uit in je werk en hoe gek Milo ook doet, je kijkt er niet raar van op, wat ervoor zorgt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij je. Daar kunnen veel hondentrainers nog van leren, want dit is lang niet overal zo. Je lessen zijn lekker vrij, je hebt geduld en humor zien we terug wat erg leuk is. we zijn nog lang niet uitgeleerd!
  Mendy Van de Ven
  Mendy Van de Ven
  20:28 06 Feb 18
  Dankzij de perfect recall, hersenwerk en speurlessen hebben wij onze hond een goede start en een fijne basis kunnen geven. Onze dochter heeft hele fijne paardrijles en in korte tijd zoveel geleerd en voor jezelf is er nu ook een heel mooi programma. Kortom dier en mens op de goede plek bij MoVi coaching ��
  Volgende beoordelingenjs_loader

  Bekijk het Perfect Recall resultaat >>

  Veelgestelde vragen

  Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan de Perfect Recall?

  JA! Juist nu! Puppen hebben van nature het instinct om dichtbij je te willen blijven, hier kan je met de online perfect recall-cursus juist heel fijn op inspelen. Wanneer je dit je pup op jonge leeftijd aanleert heb je hier je leven lang plezier van.

  Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

  Het resultaat ligt echt aan je eigen inzet. Dit geldt voor iedereen. Wanneer jouw hond eens een konijn heeft gevangen en wellicht zelfs opgegeten heeft, sta je wel in de min. Daarmee bedoel ik dat wanneer een hond nog geen jachtervaring heeft, deze op 0 staat. Je komt dan gemakkelijker in de plus met training, dan wanneer een hond eenmaal wild heeft geproefd of het najagen heeft aangeleerd. Lees ze maken endorfine aan (gelukshormoon), dan is dit gedrag is dan eerder zelfbelonend geweest. Je zal vaker moeten oefenen en langere tijd moeten oefenen. Maar het kan absoluut! Ik heb wel gekkere dingen gezien op de hondenschool.

  Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

  Ik zou dan kiezen voor de online cursus Passeren & Begroeten andere honden. 

  hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

  Ja, zeker weten. De Perfect Recall-cursus is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piepkleine stapjes en begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les.

  Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

  Jazeker! Het enige is dat je wellicht voor hetzelfde resultaat vaker moet oefenen. Een buitenlandse hond heeft (vaak) minder bonding met mensen dan ‘Nederlands’ opgevoede honden. Dus het is absoluut haalbaar. Je zal echter meer oefentijd nodig hebben.

  Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

  Dit is een goede vraag. Ik denk zeker dat het je gaat inspireren voor wat betreft je eigen lessen. Echter bespreek ik niet de uitdagingen, waar je tegenaan kan lopen bij cursisten. 

  Wat houdt de cursus Perfect Recall in?

  De ‘Perfect Recall’ wordt onderdeel van je dagelijkse leven met je hond. Je gaat je hond spelenderwijs de perfecte “hier” aanleren. Je krijgt verschillende spelvormen aangereikt om gedurende een hondenleven ervoor te zorgen dat je hond veilig blijft.

  Heb ik levenslang plezier van de Perfect Recall?

  Het is zeker een investering voor het leven. Echter is het geen knop die je op je hond zet en die het dan voor altijd doet. Honden zijn levende wezens en je zal er altijd min of meer mee aan de slag moeten blijven. Maar geloof me, de oefeningen en spellen zijn zó leuk, dat je wílt oefenen! 

  Voor wie is deze cursus geschikt?

  Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
  ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

  Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

  Je hebt 4 maanden toegang. Na die 4 maanden, kan je altijd verlengen. Daar krijg je ter zijnde tijd automatisch een mail over.

  Wanneer kan ik de lessen volgen?

  Je kan de lessen volgen wanneer je wil en in je eigen tempo. Ze blijven 4 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen.

  Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

  Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
  Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Er zijn drie live momenten: De Kick-off sessie, Midway break sessie & The Final Show waar je rechtstreeks aan mij LIVE al je vragen kan stellen.

  Welke resultaten kan ik verwachten?

  Wanneer jij bereid bent 5 minuten per dag, 6 dagen in week, gedurende 10 weken gericht te oefenen met de Perfect Recall, zal het resultaat je verbluffen. Het resultaat van deze cursus ligt volledig aan je eigen oefentijd en plezier.

  Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

  Hoeveel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
  Ik raad minimaal 5 min per dag, 6 dagen in de week oefentijd met je hond aan voor het beste resultaat. Voor jachthonden en buitenlandse honden is meer oefening prettig. Alles wat je meer doet, dan bovenstaande, is mooi meegenomen. Maar let op dat je je hond niet overvraagt. Als je meer wilt oefenen, verspreid dit dan over de dag. Niet langer dan 5 minuten.

  Wat is het verschil met de jaarcursus jij & je hond?

  Deze cursus is écht gericht op het terug kunnen roepen van je hond. Dus gericht op veiligheid en vrijheid creeren van je hond. Het is een echte cursus van ordinair trainen. Dus voertjes, speeltje en aan de slag. De cursus Jij & Je Hond omvat ook veel basis theorie- en praktijkkennis.

  Wat is een Kick-off sessie?

  Dit is een gezamenlijke online aftrap, waarbij het handig is om pen en papier bij de hand te hebben. Je gaat doelen stellen voor de komende drie maanden met je hond. Je leert de groep kennen en kan de eerste vragen die je hebt, alvast aan mij stellen.

  Wat is een midway break sessie?

  Deze sessie zit na 6 weken. Het is een online sessie in het verlengde van de kick-off sessie. Maar nu gaan we meer de diepte in. Je hebt ondertussen 6 weken geleerd, geoefend en vragen opgebouwd. Het is NU het moment om ze te stellen. Na deze sessie heb je weer voldoende inzichten en antwoorden om de eindsprint te trekken en het programma succesvol af te sluiten.

  Wat is The Final show?

  Deze sessie zit na 12 weken. Je hebt nu alle lesstof doorlopen, als je vragen gesteld. En nu gaan we terugblikken of je al je doelen gehaald hebt. Wat er nu nog voor uitdagingen liggen. En wat je nog wenst te leren in de toekomst. Dit is tevens je laatste contact met mij. Je kan hier je laatste vragen stellen aan mij stellen. Je krijgt speerpunten voor de komende tijd. En je ontvangt een super tof uniek aanbod speciaal voor jou en jouw hond.