perfect recall cursus al gevolgd?

Perfect Recall Speciaal voor jou!

Omdat jij al eens hebt meegedaan aan de Perfect Recall cursus wil ik jou een super tof aanbod doen! Jij mag nu met je hond naar mij toekomen om fysiek, in een kleine groep te komen oefenen in de praktijk met de Perfect Recall! Hoe leuk! Doen jij en jouw hond mee?

Oeps, net te laat! Deze deal is verlopen.
Perfect Recall Next level 

Wil jij in augustus, september, oktober en november actief aan de slag gaan met de Perfect Recall. Of om deze op te frissen, of om deze te versterken of gewoon om lekker met je hond aan het werk te zijn. Het kan allemaal in dit programma. Ook ga je het online programma zelfstandig doorlopen en tijdens de fysieke lessen gaan we hiermee verder oefenen. Lijkt je dit leuk? Lees snel verder. 

Voor wie?
Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die de online cursus Perfect Recall al eens hebben doorlopen. Zie het als een superleuk opfris moment waar je de rest van het jaar mee aan de slag gaat! Inclusief oefenen met échte afleidingen. Zodat jij aan het einde compleet kan vertrouwen op jouw hond en het recall woord.

 WAT KRIJG JE?
✓ Alles uit de online Perfect Recall cursus + life time toegang
✓ Fysiek
✓ 4 maanden praktijk begeleiding (aug-nov)
     – 2x les op de hondenschool (nabij Eindhoven)
     – 2x les in de bossen (Someren)
     – eerste zaterdag van de maand om 10:00 uur of 11:30 uur 
✓ Werken met afleidingen
✓ Max. 4 honden in een groep
✓ 2x video insturen voor feedback
✓ Praktijkles van Amber
✓ Er starten twee groepen, dus 8 plekken

Tarief: 497 euro 

Van jou heb ik geleerd te vertrouwen op mijn gevoel, dat geeft rust voor Nigel en ik. We hebben samen dd funklas gedaan en die was al te gek, maar de Perfect Recall die we nu doen maakt echt het verschil. Nigel en ik worden steeds meer een team en ik leer hem elke dag nog beter kennen. Ik zeg deze cursus is meer dan het geld waard , zo'n band met je hond wil je. Perfect Recall is gaan voor veilige verbinding op een speelse manier..Her 2de Perfect Recall weekend was ook weer super leerzaam, ik ben nog steeds heel blij met deze aankoop.Liefs van Nigel en ik.
Cindy S.
Cindy S.
20:24 27 Nov 22
Ik vertelde gisteravond super enthousiast over t college "Bezoek Begroeten": ik ben serieus onder de indruk hoe goed dit was met het live meekijken met een consult, zo boeiend!Ik heb de funklas en de perfect recall bij Amber gevolgd, ik ben er enthousiast over. Amber is heel kundig. Ze heeft me geholpen om meer plezier te hebben met m'n pup (dat was heel fijn - en nodig - omdat het ook vaak intensief was, een puppy opvoeden). Ik heb belangrijke dingen geleerd. Aandachtspunten die van groot belang zijn (plek van staan, signalen praktisch herkennen, timing van roepen/beloning etc), en hele leuke spelletjes en oefeningen waardoor m'n pup nu meer op mij gericht is tijdens het wandelen. De perfect recall is een kwestie van veel oefenen, dit blijven we doen, we hebben al een aantal succes ervaringen gehad, zo leuk!!! Amber is super betrokken en enthousiast, ze leeft zich in en heeft bij elke situatie/uitdaging een idee om iets nieuws uit te proberen wat wellicht beter werkt. Wat mij aanspreekt aan Amber en haar manier van werken is dat ze heel liefdevol is, geen oordeel heeft, gericht op kleine stapjes en successen, fouten maken mag. Ik hang aan haar lippen en blijf met m'n pup bij haar volgen.
Karlijn
Karlijn
06:21 25 Nov 22
Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
Luana Campinho
Luana Campinho
08:37 28 Sep 22
Online funklas gevolgd! Heldere uitleg en fijn op eigen tempo vanuit huis te volgen. Volg Amber eigenlijk op alle mogelijke manieren via instagram 😂 zowel persoonlijk als via haar toffe bedrijven. Aanrader, zowel als mens als hondenliefhebber!
Emma van Schaik
Emma van Schaik
05:12 08 Sep 21
Amber heeft ons 8 weken lang 1 op 1 begeleid met onze hond Loetje. Loetje at alles van de grond wat ze kon vinden. Van papiertjes tot hondendrollen. Waar wij vaak te horen kregen dat je dit niet kan trainen wilde Amber met ons dit avontuur aangaan. Ze geeft hele goede begeleiding en een andere kijk op je hond. Wij hebben hele goede handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en Amber stuurde ons bij waar nodig. Ze heeft enorm veel kennis in zowel mens als hond. Daarnaast hebben wij ook toegang gehad tot de online funklas en online jaarcursus. Duidelijke uitleg met leuke facebookgroepen. Kortom of je nou privé begeleiding of toch liever een cursus online volgt voor beide moet je zeker bij MoVi Academy zijn! Heel erg bedankt voor alle hulp lieve Amber. Groetjes Vivian, Martin en Loetje!
Vivian van Dijck
Vivian van Dijck
18:57 06 Apr 21
Via een vriendin in contact gekomen met Amber/MoVi Academy, en de cursus funklas gedaan. Was een erg leuke speelse manier om een band met je hond op te bouwen. Daarnaast komt Amber ook regelmatig online en kun je alle (honden) vragen stellen. Dit is een hele fijne manier en alle adviezen zijn op maat en per hond/baas. Echt helemaal top. Vind haar heel duidelijk en eerlijk.
Rosanne van de Graaf
Rosanne van de Graaf
14:48 24 Feb 21
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Monas
Kiona Monas
19:35 22 Dec 20
Amber is enorm enthousiast en super gemotiveerd. Het belang van de hond staat bij haar zeer centraal. Wij hebben de funklas gedaan wat heel erg leuk is voor de hond als wel de baas. Ik heb 1 kleine kanttekening. Ik deed mee met mijn chihuahua van 5 maanden deze is behoorlijk klein en daardoor waren sommige lessen best moeilijk en fysiek redelijk belastend voor mij. Maar ze zijn uiteindelijk allemaal gelukt :). Een aanrader!
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Stel
Kiona Stel
18:08 21 Dec 20
js_loader