Zo’n 900 mensen en honden 🐶 gingen je al voor!

Krijg een hond die direct terugkomt wanneer je hem roept

… en stop met bang zijn je hond kwijt te raken

“Laat maar, ik doe mijn hond nooit meer los”

Als hondeneigenaar begin je vol goede moed met het opvoeden van je hond. Je gaat op (puppy)cursus. Volgt trouw gehoorzaamheid lessen met je hond. Je vindt het heerlijk om samen bezig te zijn.

Maar dan sta je op een dag in de bossen en sprint jouw hond ineens op een andere hond af. Je roept en roept. Net zoals je op de hondenschool hebt geleerd. ‘HIERRRRR’ of ‘KOM VOOOOR, galmt het door de bossen. Helaas zonder resultaat. Jouw hond trekt zijn eigen plan en stormt zo op de andere hond af. Gefrustreerd ga je achter je hond aan en maakt excuses aan de hondeneigenaar.

Je schaamt je kapot en het voelt alsof je gefaald hebt in de opvoeding van je hond. Je durft hem niet meer los te laten.

Herkenbaar? Dan is het tijd voor de Perfect Recall. Tijd om aan de slag te gaan!

En daar beginnen de struggles…

 • Je struint het hele internet af naar een passende training. Waar vind je iemand die je hierbij helpt?
 • Je schaamt je rot dat jouw hond niet komt wanneer je hem roept.
 • Je bent bang om je hond kwijt te raken, dat hij achter wild aangaat, onder een auto beland en dat je hem nooit meer terugziet.
 • Je ziet alle honden luisteren, behalve die van jou.
 • Je probeert leuker te zijn dan de rest van de wereld, zonder resultaat. Je bent bang dat je hond is verpest.
 • Je twijfelt of je met je hond moet loslopen of aangelijnd houden?Je bent immers geen “hondentrainer”.
 • Je voelt je schuldig dat je je hond niet de vrijheid kan geven, die je hem zo gunt.
5 sterren Perfect Recall
Perfect Recall online cursus

Je klikt je hond los en vol vertrouwen loop je door. Want je weet, als ik mijn hond roep, komt deze direct bij mij terug. Je ervaart zelfvertrouwen en weet precies wat je moet doen in welke situatie. Jij en je hond ervaren vrijheid!
Je hond ziet een andere hond, jij roept en hij komt direct als een speer naar je terug. Jullie hebben plezier en je voorkomt gênante situaties met andere honden en eigenaren.

We gaan in deze cursus stap voor stap jouw hond de Perfect Recall aanleren. Je oefent slechts 5 minuten per dag!

Ik geef zo duidelijk mogelijk aan hoe je hond leert loslopen. Ik vertel precies hoe je de Perfect Recall spelletjes speelt, wat mijn superhandige trucjes zijn, hoe je dit simpel in je dagelijks leven toepast en hoe je ondertussen kan oefenen met afleidingen.

 • Je gaat leukere, meer ontspannen wandelingen maken en daarmee een betere band met je hond krijgen.
 • Je succeservaringen met je hond terugroepen gaat groeien en andere mensen zullen zien hoe goed jouw hond luistert.
 • Je voelt geen angst om je hond kwijt te raken, want je hebt geoefend met 23 spelletjes en weet dat je hond terugkomt.

Laura vp
Laura vp
15:39 24 Mar 23
Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus, de cursus passeren en begroeten andere honden en de cursus bezoek begroeten bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de zoomsessies ook erg leerzaam, daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
Evi Evers
Evi Evers
10:35 29 Sep 22
Een geweldige cursus om op een speelse manier de band én de recall met je hond te versterken!
Maike Leenen
Maike Leenen
11:29 28 Sep 22
Wij hebben de perfect recall cursus gevolgd met ons border collie kruising. De cursus zit goed opgebouwd in elkaar, wat ik heel erg fijn vond was de balans tussen praktijk les en theorie les. Dat vulde elkaar zo fijn aan. Onze hond luisterde na de cursus stukke beter, echt een wereld van verschil! We hebben er allemaal een veel plezier van, de hond vind het ook heel erg leuk.Amber heeft zoveel passie en kennis in haar werk en dat zie je terug in de kwaliteit en resultaten van de cursus. Wij raden het echt aan iedereen aan!
Nienke Bakker
Nienke Bakker
11:06 28 Sep 22
Samen met Moos ben ik onder andere de perfect recall cursus aan gegaan! Wat een mooie manier om samen met mijn hond, iets heel waardevols te leren! Door middel van de te gekke collegeweek zet je door, en leer je een heleboel bij! Erg tevreden over MoVi Academy.
Luana Campinho
Luana Campinho
08:37 28 Sep 22
Over Amber’s cursus is er letterlijk geen slecht woord te zeggen. Duidelijke, leuke, interessante, informatieve cursussen waar je daadwerkelijk resultaat van ziet.Ondertussen meerdere gevolgd zoals de Perfect recall webinar, funklas etcOver Amber zelf: ze laat zien zoals het is, schetst geen perfect plaatje, laat het goede en het slechte zien. Ze is ontzettend lief en heeft een gigantische hart. Haar social media houdt ze super leuk bij en elke dag zijn er meerdere dingen te zien en te lezen.100000/10!! Echt een aanrader❤️
Myriam Wagemans
Myriam Wagemans
06:44 20 Jul 22
Sinds we de jaarcursus "jij en je hond" en "perfect recall" volgden hebben we een veel betere connectie gekregen.We hebben geleerd dat rust nemen belangrijk is om zijn stress emmertje te legen.Ook de 'Perfect Recall' gaat prima. Hij is meer gefocust op ons tijdens de wandelingen
eva sprangers
eva sprangers
19:15 19 Jul 22
Perfect Recall is echt je geld en tijd waard. Ik heb de online cursus gedaan en deze was prettig opbouwd. Met een langer filmpje over de theorie. Daarmee kon ik gelijk aan de slag. Dan volgden er allerlei spelletjes waar super leuke ideeën tussen zaten. Mijn recallwoord zat er zo in. Nog steeds als ik 'vriendje' roep, zie je het kippenveleffect bij Juup en komt hij direct! Zo handig in allerlei situaties!! Dankjewel Amber!
Olga Smits-Klaassen
Olga Smits-Klaassen
19:47 25 Dec 20
Heb lang gedacht dat onze hond niet ging luisteren naar ons recall woord. Laatst gebruikt als nood omdat hij oost Indisch doof leek te zijn, wat denk je? Hij luisterde! Helemaal top 👍🏼
ik raad de perfect recall aan . Lekker met je hond bezig zijn en leuke spelletjes doen samen ,en ondertussen leert hij ( wel met veel oefenen ) terug te komen
Sinds een paar weken volg ik de online perfect recall bij de Movi Acadamy. De band tussen mij en onze hond (een Rhodesian Ridgeback) is zoveel beter geworden, we waren al dikke maatjes 💙 maar door de oefeningen en spelletjes voelt het als nog meer connected en als ik onze stuiterbal van 2.5 jaar roep dan komt hij gelijk naar me toe!! Gisteren een videocall met Amber gehad, super leuk haar een keer online te spreken en wat een heerlijk gesprek vol energie was dat! Ik heb hele fijne tips gekregen over hoe ik met Boaz en de klanten die bij ons thuis komen om kan gaan en tips over zijn voeding. Wat ik heel fijn vond was dat als ik iets aan het vertellen was, in mijn beleving vaak van de hak op de tak 🙈 Amber dit perfect oppakte en uiteindelijk als besprak wat ik benoemde en navroeg of dit het ook was wat ik bedoelde. Dankjewel! Ik zit nu op de helft van de online perfect recall lessen en ik kijk nu al uit naar het volgende mailtje in mijn mailbox😊 en Boaz ook 😉
Loïs van der Reep
Loïs van der Reep
07:05 07 Apr 20
Met onze witte herder hebben wij deelgenomen aan o.a de perfect recall deel 1 en 2. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om zonder zorgen door het bos te kunnen wandelen. We hebben de dingen die wij geleerd hebben tijdens de cursus ook toegepast op onze tweede hond. Onze tweede hond is een kruising Saarlooswolfhond dus we hadden ons voorbereid op een flinke klus wat betreft de recall, maar hij doet het zo goed. Ik zou Movi Academy aan iedereen aanbevelen!
Wat een topper is dit! Volg momenteel de cursus perfect recall met mijn vizsla hond Milo. Buiten het feit dat we spelenderwijs leren hoe we milo terug roepen naar ons leren we zo veel meer! Amber neemt echt de tijd voor je! We zaten met ons handen in onze haren. Milo piepte de hele dag, we twijfelde of hij wel gelukkig was en wisten niet hoe we hem konden helpen. Met wat simpele aanpassingen in ons dagprogramma binnen 1.5 week een hele andere hond in huis! Hij pakt zijn rust, laat ons met rust als dat van hem verwacht wordt, kan mee op bezoek en op zijn plek liggen, zonder dat ik steeds achter hem aan moet gaan of corrigeren. Voor ons is er een wereld open gegaan!! We kunnen nu echt genieten van Milo en hij met ons, zonder dat ik me zorgen hoef te maken of ik hem tekort doe.

Amber je straalt de passie uit in je werk en hoe gek Milo ook doet, je kijkt er niet raar van op, wat ervoor zorgt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij je. Daar kunnen veel hondentrainers nog van leren, want dit is lang niet overal zo. Je lessen zijn lekker vrij, je hebt geduld en humor zien we terug wat erg leuk is. we zijn nog lang niet uitgeleerd!
Mendy Van de Ven
Mendy Van de Ven
20:28 06 Feb 18
Dankzij de perfect recall, hersenwerk en speurlessen hebben wij onze hond een goede start en een fijne basis kunnen geven. Onze dochter heeft hele fijne paardrijles en in korte tijd zoveel geleerd en voor jezelf is er nu ook een heel mooi programma. Kortom dier en mens op de goede plek bij MoVi coaching ��
js_loader
Perfect Recall op laptop en mobiel - MoVi Academy

€499

Cursus #PerfectRecall

Deze cursus, met 23 spelletjes en een uitgebreid werkboek met extra opdrachten, is mijn meest praktische cursus die ik ooit heb gemaakt.

Je leert met mijn afleiding- en beloningsmeter te werken en krijgt het zelfvertrouwen om aan de slag te gaan met het los laten lopen van jouw hond, zodat jij en je hond meer vrijheid ervaren. Je neemt verantwoordelijkheid over iedere situatie en ontwikkeld een echte Perfect Recall mindset. In plaats van verkramping en de angst om jouw hond kwijt te raken.

 • Je gaat je grootste blokkades en uitdagingen ontdekken rondom het loslopen van je hond
 • Je leert concrete losloop tips en trucs om meer terugroep succes te ervaren
 • Je gaat je eigen Perfect Recall plan ontwikkelen en voorbereiden, specifiek afgestemd voor jouw hond
 • Je leert alles over belonen, afleidingen, prikkels, leerprincipes, stress en hondengedrag
 • Je krijgt fijne praktijkoefeningen en coachsessies over de Perfect Recall
5 sterren Perfect Recall

Aan het eind van de cursus heb je dit bereikt:

Perfect Recall online cursus
Perfect Recall online cursus
Perfect Recall online cursus

Dit krijg je in de modules te horen

Perfect Recall online cursus

Module 1: Perfect Recall woord kiezen en aanleren!

Aan het eind van de module heb je je Perfect Recall woord gekozen, die precies past bij jou en je hond. Je gelooft niet meer dat je “leuker moet zijn dan de rest van de wereld”. Je hebt drie praktische oefeningen waarbij je direct met je Recall in je dagelijkse leven aan de slag kan. Je snapt het verschil tussen een ordinaire “hier” en de Perfect Recall.

 • Welke eerdere leerervaringen heeft je hond gehad?
 • Hoe ga je voor 100% succes?
 • Ken je het verschil tussen vragen om te komen en de Perfect Recall.
 • Hoe vlecht je oefenmomenten en dagelijkse activiteiten door elkaar?
Perfect Recall online cursus

Module 2: Blokkades en angsten om je hond los te leren lopen 

Aan het einde van de module zeg je niet meer “mijn hond luistert niet”. Je weet door tientallen verschillende manieren de aandacht van je hond te vangen en hem te motiveren om direct naar je toe te komen. Je hebt een helder plan hoe je het loslopen gaat voorbereiden en kan uitbreiden.

 • Ken je de drie rode vlaggen van je hond.
 • Kun je in de groene zone aan de slag met veilig loslopen oefenen.
 • Snap je hoe je de aandacht van je hond krijgt en behoudt.
Review Perfect Recall MoVi Academy
Review Myriam MoVi Academy
Bericht van een cursist

Waarom de cursus uniek is 

Mindset MoVi Academy

Ik geef je ook de Perfect Recall mindset en een grote dosis zelfvertrouwen mee

Je hond los laten lopen wordt vaak als “Spannend” ervaren. DE eerste keer dat ik Kono losliet, doodeng vond ik het! De cursus bestaat dus niet alleen uit kennis en trucs over de Perfect Recall, maar je krijgt ook een boost aan zelfvertrouwen door mijn tips.

Veel waarde MoVi Academy

Extreem veel waarde voor een lage prijs

Mijn cursussen zijn giga populair, ruim 700 cursisten en honden gingen je voor dat is niet voor niks. Dit geeft mij de kans om heel veel waardevolle informatie voor een lage prijs te geven.

Moderne tips MoVi Academy

Geen standaard hondenschool adviezen en gratis beginnersinfo

Ik focus me op de cursus op de moderne tips. Niet de tips die overal even snel op internet te vinden zijn. Ik ga je niet uitleggen hoe je leuker moet zijn dan de rest van de wereld of hoe je een simpele “hier” aanleert. Daar wil ik geen cursusruimte mee verspillen en geef je de echte, diepere tips. Échte beginners kunnen alsnog meedoen hoor, want speciaal voor hen heb ik aparte video’s opgenomen. De cursus is vooral zo populair omdat ik juist de tips geef je niet gratis kunt vinden.

MoVi Instagram Community Perfect Recall

Community op Instagram met anderen

Bij de cursus hoort ‘Amber’s collegeweek’ met andere hondenliefhebbers. Dat is altijd een heel bijzondere plek voor vriendschappen, inspiratie en leren van elkaars ervaringen en verhalen. Deze week start op maandag 27 maart 2023.

Cursisten & honden gingen je voor...

%

Oefent met loslopen

%

Van alle cursisten volgt de Perfect Recall cursus

Mendy met corgi Otje:

‘tijdens onze reis door Engeland zette Otje de sprint in naar een kudde schapen. Direct roep ik mijn Recall woord. En wat denk je? Jazeker ze kwam terug. We hebben haar uitbundig beloond’. 

Anne-fleur met dobberman Frits:

‘Heel eerlijk? De perfect Recall was mijn laatste zet met onze Frits. Frits ging achter alles aan, aanhangwagens, wild, electrische scooters en nog veel meer. Na 8 weken oefenen was het verschil al zo bizar. Frits is rustiger, luistert en bovenal, wat echt een bonus is: HIJ REAGEERT NIET MEER NAAR ANDERE HONDEN.’

Over Amber van Ommeren 

Zwarte Cirkel met Bestek Restaurant Logo (1)

Hondernemer Amber (@ambervanommeren) heeft al meer dan 4000 cursisten geholpen met de opvoeding van hun hond. Gezondheid, training en emotioneel welbevinden van zowel hond als eigenaar laat zij de basis zijn van het laten groeien van wederzijdse respect en vertrouwen.

Dit doet ze via haar hondencursussen bij MoVi Academy, haar podcast, social media en door middel van het schrijven van blogs. Ze is meermaals in de media gekomen met artikelen over emotie en gedrag bij honden, oa VROUW, TELEGRAAF & LINDA.

Is dit voor jou en je hond geschikt?

Amber en Kono Perfect Recall online cursus

“Mijn hond hoeft nooit los te lopen hoor.” 

Dat is helemaal prima. Kom er vooral gezellig bij. Het kan namelijk zo zijn dat jij denkt: “ mijn hond gaat nooit los, dus deze cursus is niet voor ons”.  Ik zou je toch graag een situatie willen voorleggen. Stel dat je struikelt en je hond schiet los, of de lijn begeeft het, of je halsband/tuig knapt op een naad. Dit is nu al een aantal van mijn cursisten overkomen, zelfs met gloednieuw materiaal. En geloof me… wat waren deze mensen blij dat hen hond reageerde op de Perfect Recall.

Perfect Recall Online cursus voor je hond Movi Academy

Je bent net gestart met de ‘hier’ leren aan je hond

Dat is juist leuk! Je zal gaan ervaren hoe deze cursus met zijn 23 spellen en oefeningen je kan helpen. Het gaat extreem helder worden welke spellen voor jou en je hond het allerleukste zijn en wat jullie nodig hebben om nog meer waarde te geven aan de ‘hier’.

Perfect Recall voor een leven lang veililgheid MoVi Academy

Ik ben al een hondenprofessional, is het voor mij nuttig om mee te doen?

Ik richt me in deze online Perfect Recall cursus op iedereen die met het idee loopt om iets met de Perfect Recall te willen doen, of iemand die er net mee begonnen is – bijvoorbeeld mensen die op de hondenschool een recall cursus hebben gedaan. In Amber’s Collegeweek is het mogelijk om vragen op jouw niveau te stellen en evt video’s in te sturen. Bij iedere oefening zit een uitgebreid stappenplan, op die manier kan je heel gemakkelijk starten bij het niveau van je hond. 

Zo werkt de cursus:

Het is een online programma, bestaande uit videomodules, stappenplannen van de oefeningen, een Collegeweek en live college’s met Amber. 

Stap 1. Zodra jij op ‘ja ik doe mee’ drukt, krijg je gelijk toegang tot de hele cursus: je kunt direct beginnen met de video’s kijken en opdrachten maken. Je gaat op je eigen tempo alle filmpjes af. 3 uur kijktijd in totaal.

Stap 2. Je kunt alle live sessies van Amber’s Collegeweek: Perfect Recall terugkijken. En je ontvangt automatisch bericht over de volgende cursusweek. Met onder andere live sessies en een besloten Instagram groep.

4x bonussen waarom NU meedoen

Laagste prijs ooit - MoVi Academy

DE LAAGSTE PRIJS OOIT

That’s right! Je hebt deze cursus het goedkoopste ever, want dit is de eerste keer dat ik hem in deze vorm geef. Ik houdt altijd erg van een instapprijs bij het lanceren.

Vernieuwde Perfect Recall cursus gratis erbij MoVi

DOE AUTOMATISCH MEE AAN DE CURSUS IN NOVEMBER

Er liggen een hele set nieuwe video’s klaar die worden in november bij deze bestaande cursus toegevoegd. Wanneer jij nu de bestaande cursus aanschaft doe je automatisch mee aan alle extra’s in november, inclusief collegeweek.

Instagram Collegeweek MoVi

BONUS AMBER’S COLLEGEWEEK OP INSTAGRAM 

Als je ooit een cursus bij me gedaan hebt, weet je hoe waardevol de community is! De kans om veeeeel meer te leren dan van mij alleen. Je wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer de volgende collegeweek is.

 

Bonus masterclasses Perfect Recall

BONUS MET COLLEGA HONDENPROFESSIONALS (t.w.v. €700,-)

Tijdens iedere collegeweek weer een andere collega hondenprofessional aan het woord met een waardevolle bijdrage aan jouw Perfect Recall training. Denk aan; je hond op een gezonde manier trainen, Perfect Recall in relatie tot hond en kind en meer inzicht in de belevingswereld van jouw hond doormiddel van een Mayaprofiel.

 

Cursisten aan het woord

MoVi Academy

Nicole, Monique & Dex 

“Wij hebben geholpen met het opnemen van de Perfect Recall online cursus. En we kunnen je vertellen het ZO’N waanzinnige te gekke cursus. Je leert er echt alles spelenderwijs aan. En Amber is een erg deskundig en heeft voor iedere uitdaging weer en nieuwe oplossing. Ga het ervaren. Wij doen ook deze keer weer mee met Dex.

MoVi Academy

Loïs & Finn:

“Ik had wel eerder willen weten dat ik op deze manier met mijn hond om kon gaan. Het was voor mij een nieuwe manier van de hond benaderen. Zeker de Perfect Recall lessen is een absolute verrijking voor mij geweest. Nu ik weet dat Finn komt als ik hem roep, durf ik hem ook vaker los te doen. Die veiligheid en vrijheid is echt zo fijn.”

De antwoorden op veelgestelde vragen

Hoelang duurt de cursus?

De cursus duurt 23 lessen. In totaal zo’n 3 uur kijktijd. Amber’s Collegeweek duurt een week. Alles is terug te kijken tot na 2 maanden. De video’s zijn toegankelijk zolang MoVi Academy bestaat.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen: ‘Je moet leuker zijn dan de rest van de wereld’.

Is de cursus zakelijk aftrekbaar als ondernemer?

Jazeker. Na aanmelding ontvang je je inloggegvens en de factuur. Op de factuur staat de 21% btw en die factuur kan je aan je boekhouding toevoegen, 

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost €499

Hoe werkt de cursus? Zijn er live tijden?

Van 27 – 31 maart is de cursusweek. In deze week is Amber actief aanwezig om jou te begeleiden en zijn er diverse live momenten. Heb je deze gemist? Je kunt de live momenten tot 2 maanden na uitzending terugkijken en je wordt automatisch op de hoogte gebracht van een volgende collegemoment. 

Hoelang en waar kan ik de cursus bekijken?

Deze cursus bekijk je op mijn website. Je ontvangt de inlog na aanmelding. Zolang MoVi academy bestaat kan je bij de video’s. De collegeweek is 1 week actief en daarna nog 2 maanden te bekijken. 

Wat als ik de cursus niks vind?

Wanneer je binnen twee weken er achter komt dat de cursus niks voor jou of je hond is, kan je je geld terugvragen. Na deze twee weken is dat helaas niet meer mogelijk.  

Kan ik Amber's collegemoment ook los kopen?

De collegeweek hangt echt samen met de video’s uit de online leeromgeving. Het is daarom ook niet mogelijk om de collegeweek los te kopen. 

Ik weet niet of de cursus iets voor mij en mijn hond is?

Dat weet je nooit! Volgens mij kom je hier enkel en alleen achter door het te gaan doen en ervaren. Iedere oefening en ieder spel kan je qua moeilijkheid zelf insteken door de makkelijke stappenplannen die erbij zitten. Gelukkig heb ik 100% geld terug garantie, voor als je het niks vindt. Probeer het uit en het ergste wat er kan gebeuren is dat je je geld terugkrijgt. 

Niet goed, geld terug!

Ik heb nog geen enkele cursist van de 756 cursisten gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips uit hebben gehaald. Ik durf met liefde te beloven dat als je het niks vindt, je je geld terugkrijgt. Stuur ons hiervoor een mail binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Zo maakt het de aankoop van de cursus helemaal risk-free. Wij zijn er van overtuigd dat je de cursus geweldig gaan vinden! 😀

Perfect Recall online cursus

De bonussen (t.w.v. €700)

Als BONUS bij deze cursus krijg je dus ook nog eens de online programma’s van anderen erbij. Je hoeft die helemaal niet te volgen. Ik wil je in ieder geval dolgraag de optie geven voor als je WEL geïnteresseerd bent.

 Net zoals met mijn cursus; kijk en luister en doe wat je interessant vind voor je hond, de rest laat je liggen. Het is wel gelijk een hele mooie aanvulling hoe je nog effectiever en beter met je Perfect Recall aan de slag kan.

Perfect Recall bonussen

€499,-

Ja, ik doe mee!

De populaire Perfect Recall cursus met nu uniek Amber’s collegeweek erbij, zodat je hond direct komt wanneer je hem roept. Zo kan jij je hond veilig houden en hoef je niet bang bent hem kwijt te raken. Leer hoe je Perfect Recall spellen speelt met je hond, ontwikkel je Perfect Recall plan en weet hoe je dit heel gemakkelijk toepast in je dagelijkse leven.

Ik ga je álles geven wat in me zit over de Perfect Recall, en kan niet wachten om je erbij te hebben. Als je nu je ticket koopt, heb je gelijk al toegang tot de cursus.

Dit krijg je er allemaal bij

Zelfstandig studiemateriaal (t.w.v. €500)

Werkboek, opdrachten en spellen met stappenplannen om (t.w.v. €200)

Iedere collegeweek nieuwe bonussen 

Amber’s collegeweek in maart 2023 (t.w.v. €300)

Coachcalls (t.w.v. €600)

€499,-

5 sterren Perfect Recall