WAUW, JOUW HOND KOMT ALS EEN SPEER TERUG!

Fantastisch!!! Nu kan je denken: ‘dus die Perfect Recall is niet voor mij en mijn hond’.

Ho stop! Wacht nog even.. Ik wil je graag wat meer vertellen over het terugroepen van je hond. Het is te gek dat jouw hond komt als je hem roept. Om deze Recall een honden leven lang leuk te houden heb ik een aantal super leuke spelletjes voor jou en jouw hond. 

Deze spellen zijn gemakkelijk te integreren in de dagelijkse wandeling. Ik leer je de do’s en dont’s van het terugroepen van jouw hond en krijg je een leuke oefening die je met je hond kan doen. 

Date night: donderdag 21 juli 2022 om 19.30 uur

Zie ik je dan? Meld je hieronder aan.

Fijne dag!
Lieve groetjes Amber 

PS: mocht je de 21e niet kunnen? No problem. Je kan de replay terugkijken.

Perfect Recall College