INVESTEER IN DE RELATIE TUSSEN JOU EN JE HOND

Online Jaarprogramma: Jij & Je Hond

 

MELD JE AAN 

Jij & Je Hond – ONLY

Waarom meedoen?

Online jaarcursus JIJ & JE HOND

 

Leer hoe je vol vertrouwen met je hond om kunt gaan. In hondenland zijn er duizenden meningen en methoden. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik ga je geen methode leren. Geen manier, geen trucjes. 

Ik leer je wel spelenderwijs communiceren en je hond beter begrijpen. Jullie band versterken, meer energie en blijheid ervaren. Ik wil je graag helpen zoeken naar JOUW authentieke manier. Die past bij JOU en JE HOND.

HOE DAN?
Het komende jaar ga ik jou en je hond begeleiden. Dit kan op twee manieren. Je kan kiezen voor de ONLY JIJ & JE HOND, je ontvangt dan wekelijks de videolessen en het werkboek. Je kan ook voor het PREMIUM JIJ & JE HOND pakket gaan. Je ontvangt 52 videolessen, een uitgebreid werkboek, toegang tot de besloten community en 4x live Q&A. Je mag al je vragen dan aan mij stellen en samen gaan we jouw hondenuitdagingen aan.

 

DE KANS OM TE INVESTEREN IN JEZELF EN JE HOND

 

WAAROM IK?
De kans bestaat dat je nu niet de relatie met je hond hebt, zoals je die graag ziet. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld.

WIST JE DAT?

✓ Ik heb al meer dan 900 cursisten geholpen sinds maart 2019
✓ MoVi Academy is dagelijks actief op social media.
✓ Over mij: Amber van Ommeren (psycholoog en hondentrainer)
✓ 100% tevredenheid het afgelopen jaar, zie de reviews!
✓ Geïnspireerd op alles wat “mis” is gegaan bij Kono
✓ Ongekende passie om jou en je hond weer echt vooruit te helpen

 

 

Wat ontvang je?

ONLINE ACADEMY (T.W.V. €299,-)

Je ontvangt toegang tot 52 uitgebreide video lessen in de online MoVi Academy leeromgeving. 

Werkboek (T.w.v. €75,-)

Uitgebreid werkboek (ruim 120 pagina’s) met allerlei verdiepende oefeningen en uitgeschreven opdrachten. 

BESLOTEN COMMUNITY (t.w.v. €100,-)

Je krijgt ook toegang tot de besloten en actieve MoVi Academy community. Hier kun je van anderen leren. Dit zit alleen in het Premium pakket. 

LIVE Q&A (t.w.v. €200,-)

Je ontvangt toegang tot 4 live Q&A’s waarin jij al jouw vragen over het gedrag van jouw hond(en)  aan mij kunt stellen. Dit zit alleen in het Premium pakket.

Totale waarde: €675+
Nu tot 6 september voor slechts €199,-

Wat ga je leren?

✓ Je eigen hond beter begrijpen
✓ Je krijgt inzicht in hondentaal
✓ Stress herkennen, voorkomen en je hond er in te begeleiden
✓ De invloed van gezondheid op de hond
✓ De rol van hondenvoeding
✓ Allerlei super leuke oefeningen en spellen
✓ De band versterken tussen jou en je hond

Daarnaast zijn de onderwerpen oa: Rust, Activiteit, Voeding, Gezondheid, Alleen thuis blijven, Wandelen zonder trekken, Vriendschap, Stress, Boswandeling, Lichaamstaal, Praktische Oefeningen en nog veel meer.. 

BESLOTEN GROEP (t.w.v €100,-)

Actieve community 

In deze actieve community kun je met anderen alles bespreken rondom jouw hond. Daarnaast ontvang je extra content in de vorm van video’s en praktische tips om te zorgen dat je alles uit dit programma haalt. En je kunt natuurlijk altijd vragen aan mij stellen via de comments!

werkboek (t.w.v €75,-)

Uitgebreid naslagwerk 

Iedereen leert op zijn eigen manier. De ene door te lezen, de ander door te kijken. Ik heb dit uitgebreide werkboek speciaal gemaakt voor iedereen die graag het één en ander naleest. En vooral leert door te lezen. In het werkboek tref je allerlei verdiepende oefeningen en uitgeschreven opdrachten. Van de praktijk oefeningen ontvang je stappenplannen, waardoor je per stap kunt instromen met je hond. 

Herken jij deze problemen?

Pijn in je arm? Van de “meesleur” wandelingen met je hond. Heb je buikpijn als er bezoek komt? Door het misdragen van je hond. Ben je het beu politieagent te zijn in je eigen huis? Ben je klaar met je schamen voor je hond als hij weer een andere hond uitblaft? Baal je dat jouw verwachtingen van “ een hond hebben” niet de waarheid is geworden?  Of herken je jezelf en je hond niet in bovenstaande uitdagingen? Maar wil je graag (nog) meer leren over je hond? Ook dan ben je van harte welkom! 

MELD JE AAN 

Jij & Je Hond – PREMIUM

START direct! tot 12 augustus beschikbaar

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN (tot 6 september)

Meld je aan door hierboven op de button te drukken en profiteer van deze aanbieding, inclusief alle bonussen! 

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je kan direct van start en je hebt 1 jaar toegang.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met leren en verbeter de relatie tussen jou en je hond. Dit jaarprogramma gaat jullie beiden helpen!

Bekijk hier een preview

 

Blije baasjes!

Lisette & Noor

“Ik volg de jaarcursus JIJ & JE HOND met mijn herder Noor. Noor gaf mij geen enkele vrijheid meer, dat benauwde mij enorm. Amber heeft mij geholpen om op een andere manier met Noor om te gaan. Dat heeft mooie veranderingen teweeg gebracht, het gaat niet snel, je moet er zelf veel voor doen. Je moet anders gaan denken. Dat is heel fijn aan Amber ze is heel eerlijk en recht voor zijn raap, maar doe je het op je eigen manier is daar alle ruimte voor. Het is echt ontdekken wat goed voelt voor jou en je hond. Amber heeft een no-nonsens mentaliteit en weet heel heel veel over honden.

  Joyce & Spijker:

  “Wat ik fijn vind aan de cursus JIJ & JE HOND is de manier van leren. De korte video’s, het werkboek, de opdrachten en de Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen. De manier waarop Amber werkt is heel open en eerlijk. Ze denkt echt met je mee en kijkt specifiek met jouw situatie mee. Amber zegt niet dat er één methodiek of één manier waarop je met je hond zou moeten omgaan. Ze kijk naar jou en jouw hond, iedere combinatie is uniek en tijdens de cursus ga je daar ook zelf naar op zoek. Ik heb voornamelijk geleerd mijn hond zijn lichaamstaal beter te leren lezen en begrijpen.”

   psycholoog & dierendeskundige

   Amber van Ommeren

   Aangenaam! Mijn naam is Amber van Ommeren, psycholoog en dierenexpert. Ik ben van jongs af aan gefascineerd geweest door de natuur, mensen en dieren. En met name de onderlinge verhoudingen en interactie tussen deze, vind ik eindeloos interessant en is een ware passie van mij.

   Als psycholoog, dieren deskundige én natuurlijk ook dieren liefhebber heb ik inmiddels honderden mensen geholpen om de relatie met hun hond(en) te verbeteren.

   Hoe ik dat doe? Door mijn online programma’s en live trainingen! Wil jij investeren in de relatie tussen jou en je hond? Dan ben je op de juiste plek!

   Veelgestelde vragen

   Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan deze cursus?

   Absoluut! Met deze cursus zul je goed beslagen ten ijs komen voor een hondenleven lang plezier met elkaar.

   Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

   Jazeker. Juist dan is deze cursus ten zeerste aan te raden. Tijdens de cursus krijg je alle kennis, inzichten en vaardigheden aangereikt om je hond zo goed mogelijk te leren begrijpen en zo in te kunnen spelen op zijn gedrag.

   hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

   Ja, zeker weten. De cursus ‘Jij en je hond’ is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn.

   Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

   Jazeker. Deze cursus is geschikt voor ieder type hond.

   Ik werk in de hondenbranche, is dit iets voor mij?

   Absoluut! Ook jij zult veel waardevolle dingen gaan leren in deze online cursus. Het geleerde kun je 1 op 1 doorzetten naar je eigen werk als professional.

   Voor wie is deze cursus geschikt?

   Deze cursus is geschikt voor iedereen die een hond heeft. Zowel beginnende als gevorderde hondenliefhebbers, maar ook hondenprofessionals.

   Hoe lang heb ik toegang tot de online cursus?

   Al mijn cursussen hebben een toegang van één jaar. Na dit jaar krijg je ALTIJD een mail om eventueel je toegang te verlengen. 

   Kan ik de cursus volgen op telefoon, tablet en laptop?

   Al mijn cursussen zijn te volgen op alle apparaten 🙂 

   Wat houdt de cursus ONLY Jij en Je hond in?

   Tijdens de cursus ‘Jij en je hond’ word je aan hand van een aantal eenvoudige stappen meegenomen in de wereld van jouw hond. Jullie leren in de cursus elkaar beter begrijpen en beter in te spelen op elkaar. Je gaat onder andere aan de slag met de rust & activiteit balans en de gezondheid & voeding van je hond. Tijdens deze cursus bouwen jullie aan een stabiele basis. Heerlijk samenleven is wat daaruit voortkomt, vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding. Bij dit pakket ontvang je de video’s en de werkboeken.

   Wat houdt de cursus Premium Jij en Je hond in?

   Dit pakket is hetzelfde als het pakket ONLY JIJ & JE HOND. In dit pakket krijg je toegang tot de besloten MoVi Academy community, waar je al je vragen kan stellen. Ook kan je daar video’s insturen met je bijbehorende vraag. Je ontvangt 4x per jaar een LIVE Q&A in deze besloten community waar je live je vragen aan mij kan stellen. Ook leer je hier van de input van andere cursisten. 

   Wanneer kan ik de lessen volgen?

   Na je aanmelding ontvang je de inloggegevens in je email. Vanaf deze datum start jouw cursus. Je ontvangt iedere week een reminder dat je de volgende les kan doen. Maar je kan ook al vooruit werken. Je kan dus het wekelijkse ritme volgen. Of je eigen werktempo uitzoeken. In totaal heb je 1 jaar toegang tot de cursus.

   Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

   Vragen over de lessen kun je delen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week. Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Deze optie is enkel toegankelijk voor Premium leden. 

   Welke resultaten kan ik verwachten?

   Je gaat na deelname aan deze cursus bewustere keuzes maken voor jezelf en je hond op het gebied van gezondheid, voeding, rust-activiteit balans. We werken aan meer verbinding, vertrouwen, veiligheid en begrip tussen jou en je hond. Een algeheel prettigere manier van samenleven tussen jullie beide. Een positieve verandering in jullie leven.

   Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

   Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
   Wanneer je per week een half uur besteedt aan de cursus Jij en je hond zul je al resultaat zien. De rest van het geleerde ga je gaandeweg integreren in jullie dagelijkse leven voor optimaal resultaat.

   Wat is een live Q&A?

   Een live Q&A betekent een live Question en Answer sessie. Oftewel een Vraag & Antwoord ronde. Ik kom online in de betreffende besloten groep om al je vragen LIVE te beantwoorden 🙂 

   Zijn de video's terug te kijken?

   Jazeker, je hebt een jaar toegang tot de online leeromgeving. Je kan de cursus dus doorlopen op je eigen tempo. Kijken wanneer je zelf wilt en wanneer het jou uitkomt. 

   Gratis video training

   Ontvang mijn gratis video training om de relatie tussen jou en je hond direct te verbeteren!

   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Nee, bedankt!