SPECIAAL VOOR JOU ALS VIPPER!

RETRAITE MET HOND

SAMEN MET JE HOND. EEN MIDWEEK VERBLIJVEN IN DE NATUUR, VERBINDEN,
NIEUWE DINGEN LEREN, ONTSPANNEN, UITDAGINGEN AANGAAN. LEKKER
ETEN EN VOORAL GENIETEN MIDDEN IN DE NATUUR.

 

MeedoenMeer info

SPECIAAL VOOR JOU ALS VIPPER!

RETRAITE MET HOND

SAMEN MET JE HOND. EEN MIDWEEK VERBLIJVEN IN DE NATUUR, VERBINDEN,
NIEUWE DINGEN LEREN, ONTSPANNEN, UITDAGINGEN AANGAAN. LEKKER
ETEN EN VOORAL GENIETEN MIDDEN IN DE NATUUR.

 

MeedoenMeer info

Alleen beschikbaar voor vippers

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Meer informatie

Midden in natuurgebied de Peel bevindt zich een prachtige plek. Een plek waar jij en je hond helemaal tot rust komen én een aantal dagen intensief begeleid zullen worden door verschillende fantastische teachers & coaches, waaronder ik. Vanuit die ontspanning ervaar je dat aan doelen werken veel gemakkelijker en plezieriger is dan je tot nu toe gewend bent. Ik durf zelfs te zeggen dat deze gruwelijk gave ervaring een enorme impact zal hebben op het dagelijks leven van jou en jouw hond, maar ook in het contact met andere mensen.

 

WAT KAN IK VERWACHTEN?

Even in het kort: Op maandag 27 september 2021 arriveer je om 15:00 uur en op vrijdag 1 oktober om 11:00 uur gaan jij en jouw hond werkelijk als herboren weer naar huis. Wat we exact gaan doen is en moet een verrassing blijven. Zonder strak omlijnd plan blijven de teachers immers flexibel om in te spelen op al je persoonlijke behoeften en op die van de groep. Kortom, wij draaien geen standaard programma, maar stemmen vooral af.

Wat ik je wel kan vertellen is dat de groep uit slechts 6 deelnemers bestaat en iedere deelnemer met hond in een EIGEN huisje met een  klein, omheind terras vertoeft. Je hebt een eigen keuken, douche, toilet, slaapkamer, woonkamer enzovoorts. De huisjes staan bij elkaar op een terrein en er is een gezamenlijke ruimte. Dit is ook de locatie waar we 3 keer per dag gezamenlijk vegetarisch eten en in de middag een snack nuttigen. De honden zal het eveneens aan niets ontbreken. Wel is het verstandig je eigen hondenvoeding mee te nemen.

Misschien vraag jij je af of het allemaal wel goed loopt, met je hond op een vreemde omgeving en met anderen. Vind je het spannend? Ik sta 24/7 tot jullie beschikking. Dus wanneer er zich iets voordoet of als je ter plekke vragen hebt, dan kun je mij direct komen halen. We kunnen dit bekijken, bespreken en mogelijk meteen een passend opvoedplan op loslaten. Iedere dag zijn er individuele- of groepsessies met hond. De éne keer zal ik de sessie verzorgen, de andere keer is er een gast-teacher aanwezig. De invulling is zoals gezegd nog TOP SECRET.

Je hebt altijd 1 dagdeel vrij, tijd voor jezelf of voor vrije tijd invulling. Bijvoorbeeld voor een heerlijke wandeling met je hond of een dutje op de bank.

HOE IS DE RETRAITE ONTSTAAN?

Het organiseren van deze retraite is ontstaan omdat ik weet dat het niet altijd simpel is om ergens met je hond op vakantie te gaan en tevens samen allerlei leuke activiteiten te ondernemen. Zeker als je een hond met een “rugzakje” hebt, is het lang niet altijd vanzelfsprekend om samen leuke dingen te doen. Deze midweek is juist voor die honden en hun eigenaren een podium. Je mag er zijn met al je oneffenheden en stuggles. We got this en ik help je!

In de afgelopen jaren is het mij opgevallen dat huisjes voor honden vaak weggestopt staan in stallen of in weilanden. Onder het mom ‘als we er maar geen last van hebben’. Met deze retraite wil ik je een waanzinnige tijd geven samen met je hond. Ik rol de rode loper uit, hang de kroonluchter op en zorg ervoor dat jullie een TOP tijd gaan hebben samen. Ik ga jullie ongekend verwennen, uitdagen en in de watten leggen. Zie dit ook als unieke kans om er even tussenuit te zijn, zonder jouw hond bij een oppasadres achter te moeten laten. Dit doen jullie samen.

 

WAT KRIJG IK?

– Een onvergetelijke week
– Non-stop aandacht en handvaten over de opvoeding en begeleiding voor jouw hond
– Les van verschillende gast-teachers
– 1-op-1 sessies met Amber
– Wandelingen
– 3x per dag gezonde voeding en iedere dag een lekkere snack
– Super fijne, relaxte plek middenin de natuur

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Aan het einde van de retraite voel je in je lichaam dat er een shift is gemaakt. Je gaat in deze week van de ‘ren je rot show’ naar ontspanning. Je voelt in je hart dat je in staat bent om een fijne verbinding met anderen te maken en met je hond. Van alleen naar samen.

Je hebt ervaren dat je met je handen zachte en creatieve dingen kan maken. En je hoofd? Die doet helemaal niet meer mee aan het einde van de retraite. Geintje. Was het maar zo’n feest. Je hebt geleerd om je gedachten, je monkey minds te temmen. Je herinnert je alle belemmerende overtuigingen, maar leeft er niet meer naar. Dit zorgt voor betere keuzes. Je bent in staat om met zachte ogen naar de wereld te kijken. Wat een impact zal dat hebben op je omgeving en op jouw leven!

Verder heb je jezelf en je hond op een heel ander niveau leren kennen. Nieuwe dingen geleerd en geprobeerd. Uitdagingen aangegaan en vooral een heel fijne, ontspannen tijd gehad. Je hebt antwoorden op al je vragen over je hond en zijn gedrag. Praktische voorvallen of situaties heb je direct met mij kunnen oefenen. Je hebt de kennis, vaardigheden en tools om je hond vanuit deze ontspanning thuis verder te begeleiden, op te voeden en te trainen. Dit is zo waardevol! Je voelt je zekerder dan ooit, en jouw hond ook!

Je voelt jezelf nieuw, energiek, gezond, vol inspiratie en helemaal ontspannen op het moment dat je weer samen met je hond richting huis vertrekt. Ben jij nieuwsgierig naar deze midweek voor jou en je hond?

 

WAAROM IK?

Dat weet alleen jij 😉
Ik vermoed omdat je verwacht veel van mij te kunnen leren en je rete-nieuwsgierig bent naar deze retraite. Je wilt een leuke tijd hebben met je hond, nieuwe dingen doen, vaardigheden leren en vooral jezelf mogen zijn. Hoogstwaarschijnlijk voel je je veilig bij mij.

Na mezelf jarenlang heel onveilig te hebben gevoeld in diverse leersettingen met Kono, (denk aan een lijn die uit mijn hand werd gegrist en allerlei fysieke correcties die werden getoond etc.) heb ik met mezelf afgesproken dat ik te allen tijden de fysieke, maar ook emotionele veilige setting ben oftewel een baken ben voor hondeneigenaren. Ik ben afgestudeerd Psycholoog en weet deze veiligheid in combinatie met mijn ervaring als hondenopvoedkundige altijd te creëren. Dus ja! Ook voor jou en jouw hond.

 

GESCHIKT VOOR MIJ?

Nou weet je? Op dit punt aangekomen heb je al zoveel gelezen. Jij weet stiekem allang of deze retraite voor jou en je hond is of niet. Deze retraite is geschikt voor IEDEREEN die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en een fijne tijd wil hebben met zijn/haar hond. Ook voor ALLE honden(rassen) is deze retraite toegankelijk.

✓ Heb jij wel eens het gevoel dat je niet kunt ontspannen met je hond?
✓ Dat je niet welkom bent op vakantie met je hond?
✓ Sta je weer op zondagmorgen te oefenen met je laarzen in de modder?
✓ Wil je wel eens wat anders leren dan ‘zit, af, blijf’ en jouw hond meer uitdaging geven?
✓ Heb je wat praktische uitdagingen met je hond en wil je die in een meerdaagse training aanpakken?
✓ Is een retraite met je hond misschien VEEEEL TE spannend of te hoog gegrepen voor je? JUIST JIJ!
✓ Wil je een hele week helemaal in de watten gelegd worden samen met je hond?

WAT KOST DEZE RETRAITE?

Deze retraite heeft een tarief van €1997,-

Alleen deze eerste keer betaal jij het speciale VIP tarief, namelijk €1397,-. Om jezelf direct te verzekeren van een plek geldt een aanbetaling van €698,50.

(De tweede betaling dient voor 27 september 2021 te zijn voldaan of in overleg en bedraagt eveneens: €698,50)

Wil jij deelnemen aan het retraite met je hond?

Midden in natuurgebied de Peel bevindt zich een prachtige plek. Een plek waar jij en je hond helemaal tot rust komen én een aantal dagen intensief begeleid zullen worden door verschillende fantastische teachers & coaches, waaronder ik. Vanuit die ontspanning ervaar je dat aan doelen werken veel gemakkelijker en plezieriger is dan je tot nu toe gewend bent. Ik durf zelfs te zeggen dat deze gruwelijk gave ervaring een enorme impact zal hebben op het dagelijks leven van jou en jouw hond, maar ook in het contact met andere mensen.

WANNEER

Maandag 27 september tot vrijdag 1 oktober

WAAR

Asten Heusden (verdere info volgt nog)

PRIJS

Dit retraite heeft een tarief van €1997,-

Alleen deze eerste keer betaal je het speciale VIP tarief, namelijk €1397,-. Om jezelf direct te verzekeren van een plekje betaal je nu €698,50.

(Tweede betaling voor 27 september 2021: €698,50)

retraite met hond sfeer impressie

Veelgestelde vragen

Is mijn gezin welkom?

Jazeker je kan de retraite alleen komen doen. Maar ook je gezin is welkom tegen een kleine meerprijs. De workshops zijn wel echt voor 6 deelnemers.

Voor de midweek betaal je €450,- voor 1 persoon extra. Deelname aan de workshops is niet inbegrepen.

Ik heb meerdere honden in hetzelfde huishouden?

Graag even contact opnemen met mij. Ik heb dan wat aanvullende vragen voor je. support@movi-academy.nl

Ik heb een pup is dit voor mij?

Jazeker ook met jouw puppy kan jij een onvergetelijke ervaring gaan opdoen. Het kan dan wel handig zijn, voor met name de wandelingen, om een draagzak of een kar mee te nemen waar de pup in mee kan.

Ik heb een reactieve hond, kan ik dan meedoen?

Ja. Punt. Het komt goed. Ik help je 🙂 Het wordt te gek! Juist voor jou heb ik deze retraite vormgegeven op de manier zoals het er staat!

Mijn hond komt uit het buitenland, is dit iets voor ons?

JA! Absoluut! Mocht je hond wat angstiger zijn of zich af en toe onzeker voelen, ik help je erbij. Je krijgt juist alle tools om je hond hier goed in te begeleiden.

Ik werk in de hondenbranche, is dit iets voor mij?

JA LEUK! Doe je mee? 🙂 

Wat is er aanwezig?

Alles. Beddengoed, handdoeken, vaatwastabletten, toiletpapier, theedoek en vaatdoek zijn aanwezig.

Wat als ik even weg moet?

In principe blijven de honden niet alleen achter in het huisje. Het MoVi team & ik lopen altijd rond en kunnen even op jouw hond passen, mocht dit nodig zijn. Maar in principe blijf je de hele week bij mij op het terrein.

Mag ik in meer termijnen betalen?

Helaas dat is voor de retraite niet mogelijk.

Ik ben minder valide, is dit geschikt voor mij?

De locatie sowieso JA! Afhankelijk van het programma moet ik hier even naar kijken. Je kunt sowieso meedoen aan alle activiteiten op het terrein, de wandelingen daarbuiten kunnen wel een uitdaging zijn. Maar ik weet zeker dat we hier samen iets op vinden. Dus als je echt die JA voelt, mail me er dan graag even over support@movi-academy.nl.