LEUK DAT JE INTERESSE HEBT IN jE UPGRADE

JIJ & JE HOND

Je bent hier terecht gekomen omdat je mogelijk interesse hebt om je jaarcursus ONLY te upgraden naar PREMIUM. Wanneer je je huidige lidmaatschap upgrade naar een premium variant, dan heb je toegang tot allerlei extra’s. 

LEES MEERAANMELDEN

Welke extra’s ontvang je bij de upgrade naar PREMIUM?
Je hebt nu toegang tot het ONLY jaarprogramma. Dit houdt in dat jij wekelijks een mail ontvangt een les die voor je klaar staat. In de online leeromgeving heb je toegang tot de videolessen en de werkboeken. Er is voor jou nergens ruimte om vragen te stellen of video’s van je hond in te sturen. Mocht je nu de behoefte hebben om je vragen WÉL ergens te stellen. Lees dan snel door. 

Premium JIJ & JE HOND
Misschien heb jij het ONLY programma aangeschaft omdat je eerst eens even goed wilde kijken of dit bij jou en je hond past. Je bent nu een paar weken verder. En ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe het doorlopen van de lesstof gaat bij jou? Hoe is het voor jou om een online hondencursus te volgen? 

Ik kan me namelijk voorstellen dat je toch wat vragen hebt over de lesstof. Klopt dat? Heb je behoefte om je vragen aan mij te stellen? LEUK! Dat kan nu. Ik kan gericht met jou en je hond meekijken. Ik wil je eenmalig een upgrade aanbieden. Je kan nu voor 125 euro je ONLY pakket upgraden naar een premium pakket. Dan kan je AL je hondenvragen aan mij stellen! 

Wat krijg je?
Wanneer je je via deze weg aanmeldt bij het premium pakket, dan ontvang je alles zoals je gewend bent. En je blijft bij de les waar je bezig bent. Het enige wat verandert is dat je per direct toegang hebt tot de besloten community op facebook. In deze besloten community kan je: 

  • al je vragen stellen over de lesstof
  • al je hond specifieke hondenvragen stellen
  • feedback & advies ontvangen over je eigen (honden) video’s
  • 4x per jaar een LIVE Q&A, waarin ik live je vragen beantwoord

VOOR Wie
Deze upgrade JIJ & JE HOND is alleen voor cursisten die nu het ONLY jaarprogramma jij en je hond doorlopen. Geschikt voor mensen die nu meer vragen hebben over de lesstof en hun hond dan vooraf bedacht. Mensen met de behoefte bepaalde video’s van hun hond met mij te bespreken. Meeluisteren, meekijken en meelezen met andere cursisten. Leren in een te gekke besloten community! Het kan nu! 

Hoeveel plekken?
Door mijn jaren online hondenschool ervaring weet ik ongeveer hoeveel vragen jij stelt, vandaar dat ik 20 plekken beschikbaar stel voor deze upgrade. Zodat het voor mij en mijn team te handelen is om al je vragen in de besloten community te beantwoorden. Wacht dus niet te lang, als je wilt upgraden. Leuk om je daar te mogen verwelkomen, ik ben heel nieuwsgierig naar jou & je hond! 

(VOL = VOL) 

MELD JE HIER AAN

Upgrade JIJ & JE HOND

Leuk om je te verwelkomen bij PREMIUM JIJ & JE HOND

%

Doet mee aan PREMIUM JIJ & JE HOND

Blije hondenbaasjes gingen je voor

%

Tevredenheid