Heb je meegedaan aan de online cursus Passeren & begroeten ANDERE HONDEN? dan is deze actie exclusief voor jou!

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN VERVOLG

Wil jij samen met jou honde het Passeren & Begroeten van andere honden in de praktijk oefenen? Kom naar Someren waar we in een groep van 2 cursisten aan de slag gaan. Geheel coronaproof.  

Ja! Ik doe mee aan het vervolg van de online cursus Passeren & Begroeten andere honden

Heb je meegedaan aan de online cursus Passeren & begroeten andere honden? Dan is deze actie exclusief voor jou!

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN VERVOLG

Wil jij samen met jouw hond het Passeren & Begroeten van andere honden in de praktijk oefenen? Kom naar Someren waar we in een groep van 2 cursisten aan de slag gaan. Geheel coronaproof.

Ja! Ik doe mee aan het vervolg van de online cursus Passeren & Begroeten andere honden
passeren & begroeten ander honden – het vervolg

Jij hebt onlangs meegedaan aan de online cursus Passeren & Begroeten andere honden. Er zijn talloze vragen binnengekomen of dit ook in de praktijk te oefenen valt samen met mij. En het antwoord is JA. 
Ik geef deze cursus al 3 jaar bij mij op de hondenschool. Echter door de huidige stand van zaken kan ik de cursus niet helemaal vormgeven zoals ik dat normaal doe, namelijk in een groepje van vier cursisten. Dus heb ik speciaal voor jou een nieuw plan gemaakt. 

Voor wie?
Speciaal voor jou dus! Ik geef exclusieve toegang aan cursisten die de online cursus Passeren & Begroeten andere honden hebben afgerond. Net als de online cursus is ook deze cursus geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. Zowel voor honden die overenthousiast reageren op andere honden, als voor honden die echt uitvalgedrag laten zien. Maar ook honden die lichte spanning laten zien zijn van harte welkom. 

Waarom ik?

De kans bestaat dat je nu niet de relatie met je hond hebt, zoals je die graag ziet. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld. Ik geloof niet in één methode of manier, maar onderzoek graag samen met jou wat past en werkt voor jullie!

Geloof mij het is echt belachelijk leerzaam om de door jou reeds doorlopen online cursus Passeren & Begroeten andere honden (en prikkels) nu onder mijn begeleiding in de praktijk te gaan oefenen. 

 

 

GESCHIKT VOOR JOU?
Heb je de lessen doorlopen, maar wil je graag de puntjes op de spreekwoordelijke “i” zetten, dan is deze vervolgcursus zeer geschikt voor jou een je hond. Maar wellicht vond je het wat lastig om de online cursus structureel te volgen, of heb je bepaalde (aanvullende) vragen, of vind je het fijn als ik eens meekijk

Of wil je graag verdieping met je hond op de gegeven lesstof? Wil je nog beter worden in het leren herkennen van de signalen van JOUW hond? Nog belangrijker weten hoe je erop inspeelt. Wil jij je hond nog beter leren begrijpen?

Ben je het beu om te horen te krijgen? 
‘Je hond is nogal dominant, hè’
of
‘Je moet strenger zijn voor je hond, dan valt hij niet uit’. 


WAT KRIJG JE?
Drie maanden exclusieve begeleiding in het Passeren & Begroeten van andere honden:✓ 3 maanden intensieve begeleiding

✓ Iedere maand praktijkles in Someren
✓ 24/7 support
✓ Duo-les
✓ Door mij georganiseerde oefensessies|
✓ 1 jaar toegang tot de online cursus Passeren & Begroeten andere honden (tot 31-12-2021)

INCL. BONUS: online groepsmeeting op 1 februari 2021 | Doelen stellen

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN VERVOLG

Passeren en Begroeten aanmelden kan nog tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Veelgestelde vragen

Ik kan niet op de aangegeven data?

Als je echt alle drie de opties niet kan en je 1000% gemotiveerd bent, mail me dan even op info@movi-academy.nl  dan zoek ik een buddy bij jou die ook liever een andere dag heeft. 

Ik heb nog genoeg aan de online lessen, kan dit op een later moment ook?

Werkelijk geen idee. Mijn vrijheid is mijn hoogste goed, dus ik kijk per kwartaal wat ik wanneer wil doen. Als je denkt dat je voldoende vooruit kan met de online lessen, dan zou ik voor de jaar verlenging gaan 🙂 Mocht je écht met mij samen aan de slag willen, dan zou ik niet wachten op een later moment. Je zal merken, dat wanneer LIVE aan de slag met het online geleerde dat je het jezelf nog sneller eigen maakt. 

Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

Absoluut! Doen hoor. Zie de reviews 🙂 Deze cursus heb ik JUIST gemaakt voor uitvallende honden. 

Mijn hond is over enthousiast naar andere honden. Is deze cursus geschikt?

Yes! zeker weten. De cursus is geschikt voor honden die mogen leren respectvoller en rustiger andere honden te benaderen. Dus zowel voor honden die overenthousiast zijn, gespannen of echt uitval gedrag vertonen. Is deze lessenreeks ten zeerste geschikt! 

Mijn hond gaat altijd liggen als er een andere hond nadert, helpt deze cursus?

Volmondig ja! Juist voor honden die gaan zitten, gaan liggen, gaan borstelen of bevriezen heb ik deze cursus gemaakt. 

Mijn hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

Ja, zeker weten. De cursus is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piep kleine stapjes. En begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les.

Wat houdt de cursus Passeren & Begroeten andere honden in?

De cursus Passeren & Begroeten houdt in dat je in 3 maanden op een meer ontspannen manier met je hond gaat kunnen wandelen. Het vraagt dagelijkse inzet van je. En je leert je hond  beter begrijpen. Waardoor uitval gedrag per direct verbetert en je in staat bent om je hond beter te lezen. En daardoor bijvoorbeeld ook te zien wat wel hondenvrienden zijn en wat niet. 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je hond is dominant’ of ‘je moet strenger zijn tegen je hond’.

Of je nu een overenthousiaste, licht gespannen, zwaar gespannen of uitvallende hond hebt. Je bent met alledrie meer dan welkom. Ik heb voor iedere hondtype rekening gehouden met het maken van de video’s.

Ik woon ver weg, maar wil graag door oefenen?

Je kan dan kiezen tot enkel de online verlening. De live lessen zijn 1x per maand dus ook als je verder weg woont is dit prima te overzien 😀 

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na 3 maanden zijn je hond en jij in staat de wandeling relaxter te beginnen. En ben jij in staat je hond beter te lezen, waardoor jij uitval gedrag beter kunt voorkomen. En als je hond uitvalt weet je precies wat je moet doen en waar je rekening mee moet houden. Je hebt een concreet plan hoe je je hond het beste kan begeleiden in zijn wandelingen.

Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Ik zal twee keer live komen in de facebookgroep, waar je in een live Q&A al je vragen aan mij mag stellen.

Wat is 24/7 support?

Dit betekent dat ik 1x per 24 uur in de besloten community aanwezig ben om al je vragen te beantwoorden. 

Ik vind het echt heel spannend om met mijn hond te komen 🙁

Ach jeetje, dat begrijp ik! Je mag altijd eerst zonder hond (bij een andere les) komen kijken. Zodat je weet wat je kan verwachten. Verder kan je ook kiezen om 1 op 1 met mij aan de slag te gaan, als die beter klopt voor jou. Mail me dan even op info@movi-academy.nl

Mijn vraag staat er niet tussen?

Mail me graag op support@movi-academy.nl 🙂