Wil jij een vliegende start maken met je pup?

Koop hier de jaarcursus Jij & Je Hond en

je online Perfect Recall cursus!

Een vliegende start met je pup

 

Je hebt deelgenomen aan het webinar ‘De eerste 90 dagen met je pup’.

Je wilt graag direct een goede start maken met jouw pup. Ik help je er graag bij! Door het volgen van de jaarcursus Jij & Je Hond en de online Perfect Recall cursus leren jij en jouw pup elkaar op een fijne en speelse manier kennen. Een basis waar je jarenlang plezier van hebt en altijd op kan terug vallen. Jij kunt nu meedoen voor 497 euro.

Deze aanbieding is geldig tot zondagavond 23:00 uur!

Jouw superdeal van JAARCURSUS & PERFECT RECALL verloopt over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Review jij en je hond perfect recall
Review jij en je hond perfect recall

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een hond heeft. Zowel beginnende als gevorderde hondenliefhebbers, maar ook hondenprofessionals.

Hoe lang heb ik toegang tot de online jaarcursus?

Al mijn cursussen hebben een toegang van één jaar. Na dit jaar krijg je ALTIJD een mail om eventueel je toegang te verlengen.

Kan ik de cursus volgen op telefoon, tablet en laptop?

Al mijn cursussen zijn te volgen op alle apparaten 🙂 

Wanneer kan ik de lessen volgen?

Na je aanmelding ontvang je de inloggegevens in je email. Vanaf deze datum start jouw cursus. Je ontvangt iedere week een reminder dat je de volgende les kan doen. Maar je kan ook al vooruit werken. Je kan dus het wekelijkse ritme volgen. Of je eigen werktempo uitzoeken.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Je gaat na deelname aan deze cursus bewustere keuzes maken voor jezelf en je hond op het gebied van gezondheid, voeding, rust-activiteit balans. We werken aan meer verbinding, vertrouwen, veiligheid en begrip tussen jou en je hond. Een algeheel prettigere manier van samenleven tussen jullie beide. Een positieve verandering in jullie leven.

Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
Wanneer je per week een half uur besteedt aan de cursus Jij en je hond zul je al resultaat zien. De rest van het geleerde ga je gaandeweg integreren in jullie dagelijkse leven voor optimaal resultaat.

Review jij en je hond perfect recall