Workshop voor jouw hond

Balans & Coördinatie
Zowel de mentale als fysieke gesteldheid van je hond versterken. Op een leuke manier je hond écht leren observeren en inzicht krijgen over het lijf van jouw hond! Doe nu mee aan deze unieke workshop: Balans & Coördinatie!
LEES MEERAANMELDEN
WAT IS BALANS & COÖRDINATIE?

Ga samen met je hond aan de slag om de mentale en fysieke gesteldheid van je hond te versterken. Je hond leert bewuster met zijn lijf om te gaan en jij als eigenaar leert om goed naar de beweging van je hond te kijken.

Natuurlijk doen we dit alles op een leuke manier, waarbij het plezier van zowel hond als mens voorop staan. Belangrijk bij deze lessen is dat het gaat om het correct uitvoeren van de oefeningen, genieten van het leerproces en het leren écht observeren van je hond. Jouw hond heeft altijd de keuze om iets wel of niet te doen, wat mega goed is voor het zelfvertrouwen van je hond!

Er wordt gewerkt met diverse, leuke en afwisselende materialen en oefeningen, waardoor het nieuwe en leuke uitdagingen voor zowel jou als je hond geeft!

Je kan hierbij denken aan:

– gymnastiekoefeningen
– krachtpatser opdrachten
– stretch yoga activiteiten
– conditie uitdagingen met cavaletti en balkjes lopen
– balanceren als een acrobaat met het balanskussens of balansei
– aandacht voor jou als baasje, ja ja ook voor de hond met een aandachtsboog van een garnaal 😉

DOOR WIE?

Door twee over-enthousiaste instructeurs, namelijk: Amber & Leonie!

Deze Balans & Coordinatie lessen worden verzorgd door Leonie Snoek. Zij is opgeleid Balans & Coördinatie docent door Sam Turner, de grondlegger van dit gave concept. Daarbij gespecialiseerd in lichaamsbesef en het leren observeren bij eigenaren.

Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy is de hondenopvoedkundige en draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

VOOR WIE?

Deze workshop is geschikt voor fitte honden vanaf 10 maanden tot 8 jaar. Mocht je hond niet helemaal fit zijn of ouder dan stuur een mail naar support@movi-academy.nl. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden speciaal voor jou en jouw hond.

(Ook zeker geschikt voor angstige, uitvallende honden en/of honden uit het buitenland. Alle rassen zijn bij ons welkom.)

HOEVEEL CURSISTEN IN EEN GROEP?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 5 honden in een groep en dat met twee instructeurs. Dit betekent meer dan voldoende tijd voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond 🙂

WANNEER?

Deze workshop bestaat uit twee momenten, zodat je thuis kunt oefenen en tijdens het tweede moment alle vragen kunt stellen en we dieper op het concept balans en coördinatie in gaan. De workshops worden gegeven op zaterdagochtend 26 maart en 9 april van 09:30 tot 10:30 uur in Heeze/Sterksel (dit is nabij Eindhoven)

WAT KOST HET?

Voor deze workshop, bestaande uit 2 delen, betaal je €133,- in totaal.

Schrijf je nu in!

BALANS & COÖRDINATIE