Workshop voor jouw hond

Puppy gym

Zowel de mentale als fysieke gesteldheid van je puppy versterken. Op een leuke manier je hond écht leren observeren en inzicht krijgen over het groeiende lijf van jouw puppy. Doe nu mee aan deze unieke workshop: Puppy gym.

LEES MEERAANMELDEN
WAT IS PUPPY GYM?

Samen met je puppy ga je spelenderwijs aan de slag om het lijf van je pup te ontdekken en te werken aan het zelfvertrouwen. Je kunt je wel voorstellen, als je snel groeit, weet je niet precies hoe groot je bent en hoe je achterpoten nou precies werken.

Natuurlijk doen we dit alles op een leuke manier, waarbij het plezier van zowel hond als mens voorop staan. Belangrijk bij deze lessen is dat het gaat om het correct uitvoeren van de oefeningen, genieten van het leerproces en het leren écht observeren van je hond. Jouw hond heeft altijd de keuze om iets wel of niet te doen, wat mega goed is voor het zelfvertrouwen van je puppy!

Er wordt gewerkt met diverse, leuke en afwisselende materialen en oefeningen, waardoor het nieuwe en leuke uitdagingen voor zowel jou als je puppy geeft!

Je kan hierbij denken aan:

– gymnastiekoefeningen
– krachtpatser opdrachten
– stretch yoga activiteiten
– een stormbaan voor puppy’s! 
– balanceren als een acrobaat met het balanskussens 
– aandacht voor jou als baasje, ja ja ook voor de hond met een aandachtsboog van een garnaal 😉

DOOR WIE?

Door twee over-enthousiaste instructeurs, namelijk: Amber & Leonie!

Deze Balans & Coordinatie lessen worden verzorgd door Leonie Snoek. Zij is opgeleid Balans & Coördinatie docent door Sam Turner, de grondlegger van dit gave concept. Daarbij gespecialiseerd in lichaamsbesef en het leren observeren bij eigenaren.

Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy is de hondenopvoedkundige en draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

VOOR WIE?

Deze workshop is geschikt voor puppy’s vanaf 8 weken tot 6 maanden oud.

(Ook zeker geschikt voor angstige, uitvallende honden en/of honden uit het buitenland. Alle rassen zijn bij ons welkom.)

HOEVEEL CURSISTEN IN EEN GROEP?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 5 puppy’s in een groep en dat met twee instructeurs. Dit betekent meer dan voldoende tijd voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond 🙂

WANNEER?

Deze workshop bestaat uit twee momenten, zodat je thuis kunt oefenen en tijdens het tweede moment alle vragen kunt stellen en we dieper op het concept balans en coördinatie in gaan. De workshops worden gegeven op zaterdagochtend 19 februari en 5 maart van 10:00 tot 11:00 uur in Heeze/Sterksel (dit is nabij Eindhoven)

WAT KOST HET?

Voor deze workshop, bestaande uit 2 delen, betaal je €133,- in totaal.

 
Schrijf je nu in!

BALANS & COÖRDINATIE