fbpx

ALGEMENE VOORWAARDEN 

Met de algemene voorwaarden maken wij (MoVi-Academy en jij) afspraken, om misverstanden in de toekomst te voorkomen.

Ik, Amber van Ommeren van MoVi Academy, doe hieronder zo goed mogelijk mijn best om uit te leggen welke afspraken ik graag met je maak. Met deze afspraken ga jij akkoord na aankoop van een dienst of product op www.movi-academy.nl.

MoVi academy biedt 3 diensten aan

 1. De online instagram cursus JIJ & JE HOND 
 2. De online jaarcursus JIJ & JE HOND 
 3. De online jaarcursus JIJ & JE HOND + LIVE 

Van alle bovengenoemde diensten en producten staat op de website www.movi-academy.nl de uitleg over wat jij per product of dienst kunt verwachten en de betreffende kosten van de betreffende dienst of het product.

Verhindering live event of lessenreeks
Verhinderd? Gewoon niet doen! Zorg dat je erbij blijft en blijf je verbinden naar jouw mooiste leven met jouw hond. Nu kunnen er altijd onvoorziene situaties voorvallen waardoor je tijdelijk verhindert bent. Of je hond is loops, mank of ziek. Je kunt dan de volgende lessenreeks of live event aansluiten (binnen een jaar na aanschaf van de cursus).

Afmelden doe je via de mail Info@movi-academy.nl.
Voor de online cursus geldt dat er geen mogelijkheid is tot restitutie. Je hebt een jaar lang toegang tot de cursus.
Voor een live event geldt dat je tot 28 dagen van tevoren kunt annuleren voor het live event. Ieder live event wordt georganiseerd in het laatste weekend van de maand. De live events dien je in het jaar van aankoop van je online cursus te voldoen. (Voorbeeld: je koopt in april 2020 de online cursus, dan dien je als allerlaatste optie het laatste weekend van februari en maart mee te doen met de live events. Na die data verloopt jouw gereserveerde plek.)

Wijziging event of lessenreeks
Indien een lessenreeks of live evenement door omstandigheden niet door kan gaan, zal MoVi Academy elke deelnemer een plek aanbieden voor een volgend gelijkwaardig evenement of lessenreeks. MoVi Academy zal er zorg voor dragen dat iedere deelnemer tijdig op de hoogte zal worden gebracht van de nieuwe datum. 

Gebruiksrecht beeld, audio en materiaal
Wil je audio- of video opnamen maken van mij, geen probleem. Gebruik je boerenverstand en wij zijn vast en zeker oké. Wil je video en/of audio commercieel inzetten? Mail dan even naar info@movi-academy.nl, dan kan ik je officieel schriftelijke toestemming geven. 

Werkboeken, afbeeldingen, beelden of inhoudelijke informatie is ontwikkeld om te delen.
Kennis delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Voel je vrij om te delen en laten we SAMEN mensen en honden helpen.

Wil je de werkboeken, afbeeldingen, beelden of inhoudelijke informatie voor commerciële doeleinden (zaken waar jij geld mee verdient) gebruiken, bewerken of anderszins gebruiken of publiceren? Ook dit vind ik uiteraard SUPER tof! Stuur een mail naar info@movi-academy.nl dan kan ik de officiële bestanden en de schriftelijke toestemming naar je toe sturen.

Foto’s van afbeeldingen maken en publiceren op persoonlijke Social Media is vanzelfsprekend super tof! Ook is het fijn als je foto’s tijdens het evenement via persoonlijke Social Media deelt met #moviacademy

Kennelijke fouten of vergissingen in het aanbod van MoVi-academy op internet of andere publicatie binden MoVi academy niet.

Beeld- en portretrecht
MoVi Academy kan tijdens lessenreeksen en live events foto, video en audio opnamen maken . Het is mogelijk dat een deelnemer en zijn hond op deze beelden herkenbaar in beeld zijn. MoVi Academy heeft het recht om deze beelden te gebruiken, bijvoorbeeld voor marketingdoeleinden, websites en social media. Door deelname aan een lessenreeks of  live event geeft de deelnemer toestemming aan MoVi Academy om deze beelden te kunnen gebruiken. 

Gezondheid
Wanneer jij en je hond deelnemen aan een evenement dienen jullie in een goede geestelijke en fysieke gezondheid te verkeren. Indien je hierover twijfelt, dien je dit voorafgaand aan je aanmelding kenbaar te maken bij MoVi Academy.

Vaccineren of titeren van de hond is voor eigen verantwoordelijkheid van de eigenaar.

Ontwormen of ontlastingsonderzoek is eigen verantwoordelijkheid van de eigenaar.

Aansprakelijkheid
Movi Academy doet er alles aan om de lessenreeksen en live events voor iedere deelnemer en iedere hond op een prettige en veilige manier te laten verlopen. Het bezoeken van MoVi Academy is voor eigen risico van de deelnemer. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor verlies, beschadiging of diefstal van eigendommen die de deelnemer en/of hond heeft meegebracht naar het evenement.

Elke handeling, aanpassingen en verandering die je doet naar aanleiding van deelname aan de online cursus, live event of lessenreeks bij de hondenschool is volledig voor eigen verantwoordelijkheid van jou als deelnemer. Alleen jijzelf kan aansprakelijk worden gesteld voor consequenties en resultaten.

De door MoVi Academy ontwikkelde online cursus, live events en lessenreeksen zijn bedoeld om jou (de deelnemer) te helpen met het beter begrijpen van zijn hond en te voorzien in zijn/haar behoeften. Meer inzicht te krijgen in zijn/haar unieke hondentaal en dit af te stemmen op jouw huidige leven, wat past bij jou.  MoVi Academy kan je geen garanties geven over de resultaten. Wat jij doet met de door MoVi Academy aangeboden kennis, inspiratie en vaardigheden, is geheel aan jou. Ik wil en kan je alleen helpen door het delen van mijn kennis, ervaringen en vaardigheden.

Alle producten en diensten die MoVi Academy aanbiedt zijn door mij (Amber van Ommeren) ontwikkeld voor educatieve en informatieve doeleinden. Niets in deze cursus, live event of lessenreeks of in welke van onze content ook, is een belofte of garantie voor specifieke resultaten.
Het maken van beslissingen op basis van de door mij gepresenteerde cursussen (zowel online als offline), producten, evenementen, diensten en websites, gebeurt vrijwillig en onder volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer (jij). Je bent zelf aansprakelijk voor jouw beslissingen, acties en resultaten, op welk moment dan ook en onder alle omstandigheden.

Kortom: Jij bent verantwoordelijk voor je eigen leven en dat van je hond.

Gedragsregels

Om onze cursussen en live events ordelijk te laten verlopen dien je tijdens de bijeenkomst de aanwijzingen van de organisatie op te volgen. Wij behouden ons het recht  je als deelnemer per direct de toegang tot een evenement te ontzeggen indien:

 • je de aanwijzingen van de organisatie niet opvolgt,
 • je op welke manier dan ook promotionele uitingen verspreidt die niet met de bijeenkomst te maken hebben, in of rondom de locatie van de bijeenkomst, of andere deelnemers probeert te benaderen met promotionele bedoelingen of commerciĂ«le activiteiten die geen betrekking hebben op de bijeenkomst van MoVi Academy,
 • je het evenement op welke wijze dan ook verstoort,
 • je tijdens het evenement alcohol en/of drugs gebruikt*,
 • er een harde, dieronvriendelijke fysieke handelingen tegen de hond gebruikt worden
 • kinderen zijn meer dan welkom, mits onder begeleiding van een volwassene.

In alle van bovengenoemde incidenten zal je als deelnemer per direct uit de cursus of live event  verwijderd worden. Je hebt in deze gevallen geen recht op restitutie van het deelnamegeld. (*alcohol en/of drugs zijn niet toegestaan)

Verder:

 • Zorg voor poepzakjes en ruim de behoefte van je hond op, ook rond het terrein, omgeving en de straat.
 • Neem eigen drinkwater en drinkbak mee voor de hond.
 • De hond is op en rond de hondenschool aangelijnd.
 • Gedurende de live events en lessenreeksen zijn we te gast. We gedragen ons dan ook als gast.
 • Andere honden graag met rust laten. Aai, knuffel en voer vooral je eigen hond.
 • Op de hondenschool wordt tussen honden onderling niet gesnuffeld of gespeeld.

MoVi Academy behoudt zich het recht de algemene voorwaarden en het regelement aan te passen of te wijzigen, wanneer MoVi Academy dit nodig acht.
Op overeenkomsten gesloten met MoVi Academy is het Nederlands Recht van toepassing.
De bevoegde rechter is de rechter die de wet aanwijst.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen de “kleine letters” (Algemene Voorwaarden) te lezen.

Ik wil deze afspraken graag vooraf duidelijk met je gecommuniceerd hebben. 

Heb je nog vragen? Wees niet verlegen, mail naar info@movi-academy.nl

Gratis video training

Ontvang mijn gratis video training om de relatie tussen jou en je hond direct te verbeteren!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, bedankt!