INVESTEER IN DE RELATIE TUSSEN JOU EN JE HOND

EN HELP ZWERFDIEREN WERELDWIJD

Online Jaarprogramma: Jij & Je Hond

Waarom meedoen?

Online jaarcursus JIJ & JE HOND

Leer hoe je vol vertrouwen met je hond om kunt gaan. In hondenland zijn er duizenden meningen en methoden. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Ik ga je geen methode leren. Geen manier, geen trucjes. 

Ik leer je wel spelenderwijs communiceren en je hond beter begrijpen. Jullie band versterken, meer energie en blijheid ervaren. Ik wil je graag helpen zoeken naar JOUW authentieke manier. Die past bij JOU en JE HOND.

HOE DAN?
Het komende jaar ga ik jou en je hond begeleiden. Dit kan op twee manieren. Je kan kiezen voor de ONLY JIJ & JE HOND, je ontvangt dan wekelijks de videolessen en het werkboek. Je kan ook voor het PREMIUM JIJ & JE HOND pakket gaan. Je ontvangt 52 videolessen, een uitgebreid werkboek, toegang tot de besloten community en 4x live Q&A. Je mag al je vragen dan aan mij stellen en samen gaan we jouw hondenuitdagingen aan.

 

DE KANS OM TE INVESTEREN IN JEZELF EN JE HOND

De kans bestaat dat je nu niet de relatie met je hond hebt, zoals je die graag ziet. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld.

HELP ZWERFDIEREN WERELDWIJD

Bij aankoop van de Jaarcursus Jij & Je Hond doneer je automatisch 20% van het aankoopbedrag aan de Stichting Dierennood. Zij zetten zich al sinds 2009 in voor zwerfdieren wereldwijd door middel van diverse hulpacties. Stichting Dierennood werkt alleen met vrijwilligers. Alle donaties die zij ontvangen gaan dus uitsluitend naar de hulpacties. Op de website vind je een mooi overzicht van de lopende hulpacties en de resultaten.

 

 

MoVi Academy online hondenschool

Wat ga je leren?

✓ Je eigen hond beter begrijpen
✓ Je krijgt inzicht in hondentaal
✓ Stress herkennen, voorkomen en je hond er in te begeleiden
✓ De invloed van gezondheid op de hond
✓ De rol van hondenvoeding
✓ Allerlei super leuke oefeningen en spellen
✓ De band versterken tussen jou en je hond

Daarnaast zijn de onderwerpen oa: Rust, Activiteit, Voeding, Gezondheid, Alleen thuis blijven, Wandelen zonder trekken, Vriendschap, Stress, Boswandeling, Lichaamstaal, Praktische Oefeningen en nog veel meer.. 

Jaarcursus JIJ en je hond - MoVi Academy - hondentraining
werkboek (t.w.v €75,-)

Uitgebreid naslagwerk 

Iedereen leert op zijn eigen manier. De ene door te lezen, de ander door te kijken. Ik heb dit uitgebreide werkboek speciaal gemaakt voor iedereen die graag het één en ander naleest. En vooral leert door te lezen. In het werkboek tref je allerlei verdiepende oefeningen en uitgeschreven opdrachten. Van de praktijk oefeningen ontvang je stappenplannen, waardoor je per stap kunt instromen met je hond. 

MoVi Academy - hondentrainingen en hondencursussen

Herken jij deze problemen?

Pijn in je arm? Van de “meesleur” wandelingen met je hond. Heb je buikpijn als er bezoek komt? Door het misdragen van je hond. Ben je het beu politieagent te zijn in je eigen huis? Ben je klaar met je schamen voor je hond als hij weer een andere hond uitblaft? Baal je dat jouw verwachtingen van “ een hond hebben” niet de waarheid is geworden?  Of herken je jezelf en je hond niet in bovenstaande uitdagingen? Maar wil je graag (nog) meer leren over je hond? Ook dan ben je van harte welkom! 

MoVi Academy - online hondenschool en hondentrainingen
jaarcursus JIJ & JE HOND ONLY 

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Je kunt je op dit moment alleen aanmelden voor de jaarcursus JIJ & JE HOND ONLY. Voor het premium programma kan je jezelf op een wachtlijst laten plaatsen. Dan wordt je als eerste op de hoogte gesteld, wanneer de cursus weer van start gaat. 

I

STAP 2: START MET het ONLY programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Je kan direct van start en je hebt 1 jaar toegang.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met leren en verbeter de relatie tussen jou en je hond. Dit jaarprogramma gaat jullie beiden helpen!

Bekijk hier een preview

Blije baasjes!

duitse herder - MoVi Academy - recensie

Lisette & Noor

“Ik volg de jaarcursus JIJ & JE HOND met mijn herder Noor. Noor gaf mij geen enkele vrijheid meer, dat benauwde mij enorm. Amber heeft mij geholpen om op een andere manier met Noor om te gaan. Dat heeft mooie veranderingen teweeg gebracht, het gaat niet snel, je moet er zelf veel voor doen. Je moet anders gaan denken. Dat is heel fijn aan Amber ze is heel eerlijk en recht voor zijn raap, maar doe je het op je eigen manier is daar alle ruimte voor. Het is echt ontdekken wat goed voelt voor jou en je hond. Amber heeft een no-nonsens mentaliteit en weet heel heel veel over honden.

  kruising shepherd - MoVi Academy

  Joyce & Spijker:

  “Wat ik fijn vind aan de cursus JIJ & JE HOND is de manier van leren. De korte video’s, het werkboek, de opdrachten en de Facebookgroep waar je al je vragen kunt stellen. De manier waarop Amber werkt is heel open en eerlijk. Ze denkt echt met je mee en kijkt specifiek met jouw situatie mee. Amber zegt niet dat er één methodiek of één manier waarop je met je hond zou moeten omgaan. Ze kijk naar jou en jouw hond, iedere combinatie is uniek en tijdens de cursus ga je daar ook zelf naar op zoek. Ik heb voornamelijk geleerd mijn hond zijn lichaamstaal beter te leren lezen en begrijpen.”

   Ik ben Amber door een vriendin gaan volgen. Zij is heel eerlijk, direct, ik moest daar in het begin even aan wennen. Maar ik bleef getriggerd door de manier waarop zij mensen helpt en met de band met hun hond. Ben de jaarcursus en de Funklas gaan doen, maar ik wilde haar ontmoeten. Ik wilde haar zien en met haar samen aan de band met mijn hond werken. En ik heb totaal geen spijt dat ik dat gedaan heb. Ik ben nu naast Passeren en begroeten andere honden ook een privé traject met haar aangegaan, zij staat altijd voor je klaar en is een liefdevol persoon. Amber neemt je mee in het gewone leven, dat wat ik toch mis op de hondenscholen. Op een veld is alles heel anders dan wanneer je in de wijk ineens oog in oog staat met mensen, honden, andere prikkels waar jouw hond last van zou kunnen hebben. En dat is waar jij als eigenaar het meest aan wilt werken en dat is waar jij relaxed wilt worden met je hond. En dat is wat je met Amber leert. Zij loopt mee in je gewone dagelijkse leven en dat is waar je het meeste resultaat behaalt. Het begeleiden aan de lijn ipv sturen, het meebewegen ipv onbewust tegen werken. De balans zoeken tussen het liefdevol opvoeden en toch de regels aangeven wordt me een stuk duidelijker ! Eigenlijk gun ik iedereen een Amber, en voor jezelf vooral!
   Vivian van Dijck
   Vivian van Dijck
   18:57 06 Apr 21
   Amber heeft ons 8 weken lang 1 op 1 begeleid met onze hond Loetje. Loetje at alles van de grond wat ze kon vinden. Van papiertjes tot hondendrollen. Waar wij vaak te horen kregen dat je dit niet kan trainen wilde Amber met ons dit avontuur aangaan. Ze geeft hele goede begeleiding en een andere kijk op je hond. Wij hebben hele goede handvaten gekregen om mee aan de slag te gaan en Amber stuurde ons bij waar nodig. Ze heeft enorm veel kennis in zowel mens als hond. Daarnaast hebben wij ook toegang gehad tot de online funklas en online jaarcursus. Duidelijke uitleg met leuke facebookgroepen. Kortom of je nou privé begeleiding of toch liever een cursus online volgt voor beide moet je zeker bij MoVi Academy zijn! Heel erg bedankt voor alle hulp lieve Amber. Groetjes Vivian, Martin en Loetje!
   Jolanda Leidelmeijer
   Jolanda Leidelmeijer
   21:05 27 Nov 20
   wat een geluk dat Amber op ons pad is gekomen. Onze Bull Terrier heeft het lichamelijk niet makkelijk gehad in zijn eerste 8 maanden. De wereld was een grote chaos voor hem. Door de 1 op 1 trajecten, de jaarcursus, Perfect Recall en Paseren en begroeten cursussen zien we nu een Bull die met steeds meer zelfvertrouwen in het leven gaat staan. Amber heeft ons geleerd om goed naar de kleine signalen te kijken en hoe Malin te motiveren om zelf de goede keuzes te maken. Zo mooi om te zien dat hij door de cursus Paseren en begroeten zo veel meer ontspannen over straat kan lopen, meer prikkels aan kan en hem trots zien zijn als hij zelf de keuze kan maken om de prikkel te 'negeren' Kortom een aanrader..ontspannen wandelen voor baas en hond. Super
   Kiona Monas
   Kiona Monas
   19:35 22 Dec 20
   Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
   Kiona Stel
   Kiona Stel
   18:08 21 Dec 20
   Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
   Karin van der Lee
   Karin van der Lee
   15:18 20 Sep 20
   Amber heeft meerdere geweldige online cursussen gemaakt. Ik doe met plezier aan de 'Jij en je hond jaarcursus en de Perfect Recall' cursus mee. Beide cursussen zijn erg leerzaam. Amber is erg betrokken en komt ook vaak tijdens een Live Q&A op iets terug. De Live Q&A's zijn ook erg leerzaam en leuk om te volgen. Er staan er nu weer een aantal gepland en dat zijn andere live's buiten de live's die in het cursuspakket zitten. Amber is duidelijk en prettig om mee om te gaan. Ben ook zeer blij met haar. De oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. En de band met onze hond wordt hierdoor nog sterker gemaakt. Ga zo door Amber!
   Karin Knaap
   Karin Knaap
   08:26 24 Dec 21
   Wij hebben de online cursussen Passeren en begroeten en de jaarcursus gevolgd. Waardevolle informatie, waar je door de duidelijke uitleg en filmpjes steeds verder mee kunt. Het heeft ons heel goed verder geholpen. Enige minpuntje is dat je geen toegang houdt tot de content, maar dan weer moet bijbetalen.
   Henk Neeuwveld
   Henk Neeuwveld
   17:56 14 Jul 21
   Heb deze online cursus met veel plezier gevolgd en veel praktische tips ontvangen. Wat mij betreft en aanrader voor iedere hondenbezitter. Het wandelt zo ontspannen! Inmiddels gestart met de jaarcursus "Jij en je hond" en de cursus "Passeren en begroeten andere honden".
   Laura van Popele
   Laura van Popele
   11:36 29 Jun 20
   Ik volg de online jaarcursus JIJ & JE HOND bij MoVi Academy en het is ontzettend leerzaam! Amber legt alles duidelijk uit en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de live Q&A’s ook erg leerzaam en daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken. Ik raad MoVi Academy zeker aan!
   Margit van Heck
   Margit van Heck
   10:42 14 Mar 21
   Ik heb de jaarcursus gevolgd en heeeel veel informatie gekregen. Ik heb vooral veel gehad aan de slow stop, het kennen van de persoonlijke zone, aan en uit staan van de hond en de hoeveelheid slaap en rust die ze nodig hebben en de prikkelpiramide. En als ik dan zo weer eens terug blader door de cursus dan denk, oja en ook dit nog en dit nog, te veel om op te noemen.
   Amber is heel enthousiast, heeft suuuuuper veel energie en geeft hele duidelijke filmpjes. Alle informatie die ik heb gekregen zou eigenlijk voor elke hondeneigenaar op een hondenschool beschikbaar moeten zijn, het gaat zoveel verder dan het aanleren van commando’s. Ik was op zoek naar meer informatie en heb heel veel daarvan gekregen bij Amber. Voor mij is het helaas niet voldoende om alleen online les te volgen. Dus ben nu weer verder gegaan met fysieke les die specifiek gericht is op mijn type hond.
   Gerda Mes
   Gerda Mes
   07:19 10 Feb 21
   De jaarcursus zojuist afgerond. Ik heb het als heel prettig ervaren om op deze manier meer te weten te komen over wat goed is voor mijn hond. Wat we geleerd hebben? Rust, voeding, stress, balans...... de live q&a waren erg prettig en leerzaam, ik kon er niet altijd bij zijn maar bekeek ze achteraf. Ik kan je de cursus aanraden!!!
   Manoek Duindam
   Manoek Duindam
   17:35 31 Jan 21
   Passeren en begroeten en de jaar cursus. Omdat wij op Curacao wonen, hebben we beperkte mogelijkheden omtrent trainers. Echter, onze Mechelse herder van destijds 1.5 jaar was reactief bij het wandelen wanneer we bepaalde prikkels zagen (honden en fietsers voornamelijk). We hadden al meerdere trainers geprobeerd, en ik had al uren gespendeerd aan podcasts, video’s en boeken omtrent training en gedrag (al voordat hij geboren was om hem de juiste opvoeding te geven). Dat onze hond zo reactief was, nam ik (en mn vriend) dan ook heel persoonlijk. Wat doen we toch verkeerd, wat hebben we in het verleden verkeerd gedaan, wat is de juiste methode (want ‘ze’ zeggen dat je het een aantal maanden moet aanhouden voordat je resultaat ziet). Toen we de jaarcursus starten was het een mix van dingen die ik al had gezien in al die uren research maar ook info waar ik überhaupt nog nooit aan had gedacht van voeding tot training en gedrag, alles komt aanbod wat je wil weten als je aan een hond begint. Daarnaast kon mn vriend nu ook aan de video’s zetten, voor iemand die erg visueel is ingesteld handiger dan een boek, podcast of random video’s op YT. Toen we de cursus passeren en begroeten hadden gewonnen was ik erg enthousiast. Want dit was eigenlijk wel ons ‘probleem’. Spoiler alert, het ‘probleem’ is nog niet opgelost, maar onze houding wel. Door de cursus weten we gewoon precies hoe we het moeten aanpakken, voorkomen, aanpassen in situaties, managen en oplossen op het moment. Ik had de BAT methode al gelezen, en dit komt ook terug in deze training. Echter door de video’s met verschillende honden/mensen, verschillende situaties, de duidelijke uitleg, en de oneindige mogelijkheid om vragen te stellen in de FB groep of Insta (en dus aan Amber) komt het gewoon allemaal goed binnen en is het toepasbaar, (ook bij mn visueel ingestelde vriend ;)). We weten nu dat dit een lang proces is, een probleem wat we misschien hadden kunnen voorkomen in zijn verleden, maar misschien ook wel niet. We begrijpen het nu, hierdoor weten nu hoe we onszelf (minder stress en frustraties), de hond en de omgeving kunnen managen. We zouden echt zo weer een cursus van Amber volgen.
   Myriam Wagemans
   Myriam Wagemans
   06:44 20 Jul 22
   Sinds we de jaarcursus "jij en je hond" en "perfect recall" volgden hebben we een veel betere connectie gekregen.We hebben geleerd dat rust nemen belangrijk is om zijn stress emmertje te legen.Ook de 'Perfect Recall' gaat prima. Hij is meer gefocust op ons tijdens de wandelingen
   Sofie Leerschool
   Sofie Leerschool
   07:37 05 May 21
   Amber is echt enorm lief en een inspiratiebron. Heel anders dan de ‘standaard’ cursussen en begeleiding. Amber kijkt in ons leven mee hoe we het doen en wat we kunnen veranderen zodat onze hond (en daarmee wij ook) zich rustiger en gelukkiger kan voelen. Zonder extreme trainingen, commando’s er in stampen etc. Gewoon samen zoeken naar een passende manier van leven met daarbij meer kennis over het gedrag van onze hond, zien we nu al verandering. Daarbij volgen we de jaarcursus om meer kennis te krijgen over hoe een hond in elkaar zit en welke factoren zorgen voor bepaald gedrag. Dankjewel Amber voor je hulp, positiviteit en vertrouwen dat je ons geeft. Je bent een topper♥️
   Laura vp
   Laura vp
   15:39 24 Mar 23
   Ik heb de online jaarcursus jij en je hond, de perfect recall cursus, de cursus passeren en begroeten andere honden en de cursus bezoek begroeten bij MoVi Academy gedaan en het was ontzettend leerzaam! Amber geeft duidelijke uitleg en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de zoomsessies ook erg leerzaam, daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken en beantwoord. Ik raad MoVi Academy iedereen aan. Het is leren en plezier maken samen met je hond!
   B O
   B O
   17:18 30 Apr 21
   Amber is een hele lieve behulpzame professional met veel verstand van honden en mensen. Ze staat direct klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Heel bijzonder! Zowel de Perfect Recall cursus als de jaarcursus vind ik zeer geslaagd. Veel oefenmateriaal en ook veel theorie waardoor je echt goed naar je hond leert kijken en te begrijpen. Een aanrader dus !
   Volgende beoordelingenjs_loader
   psycholoog & dierendeskundige

   Amber van Ommeren

   Aangenaam! Mijn naam is Amber van Ommeren, psycholoog en dierenexpert. Ik ben van jongs af aan gefascineerd geweest door de natuur, mensen en dieren. En met name de onderlinge verhoudingen en interactie tussen deze, vind ik eindeloos interessant en is een ware passie van mij.

   Als psycholoog, dieren deskundige én natuurlijk ook dieren liefhebber heb ik inmiddels honderden mensen geholpen om de relatie met hun hond(en) te verbeteren.

   Hoe ik dat doe? Door mijn online programma’s en live trainingen! Wil jij investeren in de relatie tussen jou en je hond? Dan ben je op de juiste plek!

   Veelgestelde vragen

   Ik heb een pup, kan ik dan deelnemen aan deze cursus?

   Absoluut! Met deze cursus zul je goed beslagen ten ijs komen voor een hondenleven lang plezier met elkaar.

   Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

   Jazeker. Juist dan is deze cursus ten zeerste aan te raden. Tijdens de cursus krijg je alle kennis, inzichten en vaardigheden aangereikt om je hond zo goed mogelijk te leren begrijpen en zo in te kunnen spelen op zijn gedrag.

   hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

   Ja, zeker weten. De cursus ‘Jij en je hond’ is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn.

   Ik heb een jachthond. Heeft het zin om mee te doen?

   Jazeker. Deze cursus is geschikt voor ieder type hond.

   Ik werk in de hondenbranche, is dit iets voor mij?

   Absoluut! Ook jij zult veel waardevolle dingen gaan leren in deze online cursus. Het geleerde kun je 1 op 1 doorzetten naar je eigen werk als professional.

   Voor wie is deze cursus geschikt?

   Deze cursus is geschikt voor iedereen die een hond heeft. Zowel beginnende als gevorderde hondenliefhebbers, maar ook hondenprofessionals.

   Wat houdt de cursus ONLY Jij en Je hond in?

   Tijdens de cursus ‘Jij en je hond’ word je aan hand van een aantal eenvoudige stappen meegenomen in de wereld van jouw hond. Jullie leren in de cursus elkaar beter begrijpen en beter in te spelen op elkaar. Je gaat onder andere aan de slag met de rust & activiteit balans en de gezondheid & voeding van je hond. Tijdens deze cursus bouwen jullie aan een stabiele basis. Heerlijk samenleven is wat daaruit voortkomt, vanuit vertrouwen, veiligheid en verbinding. Bij dit pakket ontvang je de video’s en de werkboeken.

   Wanneer kan ik de lessen volgen?

   Na je aanmelding ontvang je de inloggegevens in je email. Vanaf deze datum start jouw cursus. Je ontvangt iedere week een reminder dat je de volgende les kan doen. Maar je kan ook al vooruit werken. Je kan dus het wekelijkse ritme volgen. Of je eigen werktempo uitzoeken. In totaal heb je 1 jaar toegang tot de cursus.

   Welke resultaten kan ik verwachten?

   Je gaat na deelname aan deze cursus bewustere keuzes maken voor jezelf en je hond op het gebied van gezondheid, voeding, rust-activiteit balans. We werken aan meer verbinding, vertrouwen, veiligheid en begrip tussen jou en je hond. Een algeheel prettigere manier van samenleven tussen jullie beide. Een positieve verandering in jullie leven.

   Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

   Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
   Wanneer je per week een half uur besteedt aan de cursus Jij en je hond zul je al resultaat zien. De rest van het geleerde ga je gaandeweg integreren in jullie dagelijkse leven voor optimaal resultaat.

   Zijn de video's terug te kijken?

   Jazeker, je hebt een jaar toegang tot de online leeromgeving. Je kan de cursus dus doorlopen op je eigen tempo. Kijken wanneer je zelf wilt en wanneer het jou uitkomt. 

   Kan ik de cursus volgen op telefoon, tablet en laptop?

   Al mijn cursussen zijn te volgen op alle apparaten 🙂