1. Welkom bij les 3: Massage: Leer je Hond Kennen | 7 januari 2022

Les 3 uit de online Moondogs cursus!

Met Wassende Maan in Vissen is het een goed moment om je hond te verwennen met een zalige massage. Overigens is het voor jezelf vandaag ook een ideaal moment om je spieren heerlijk los te laten maken.

In de video zie je Loekie die gemasseerd zal worden door Teamlid & kunstenares Irma. Irma heeft de cover, alle iconen en maanstanden getekend in Dé Hondenmaankalender. Loekie is een Boomertje van 12 jaar oud.

Dit stukje komt uit de Hondenmaankalender:

“Een dag om te reflecteren. Blijf naar binnen gericht en onderneem pas morgen weer wat. Yoga en meditatie kunnen je veel goed doen. Voel hoe je je voelt en probeer zo goed mogelijk te ontspannen. Ga naar de sauna of neem een warm bad en drink voldoende. Je kan je hond helpen te ontspannen door hem een heerlijke massage te geven. Je doet dit door de hond eerst na te voelen. Breng je platte hand achter zijn oren en beweeg je hand heel rustig en zacht over de ruggengraat helemaal naar de aanzet van de staart. Beweegt je hond van je weg? Helemaal prima. Blijft je hond heerlijk staan, herhaal dit een aantal keer. Je leert op deze manier het lijf van je hond goed kennen.” 

Wil jij graag iedere dag een leuk hondeninspiratie bericht ontvangen afgestemd op de invloed van de maan, heel handig gebundeld in een scheurkalender? Dat kan nu! Bestel hier jouw unieke Hondenmaan-scheurkalender.

Heel veel plezier met het kijken van deze heerlijke, relaxte Massage video!
En ik zie de massage met jouw hond graag voorbij komen op Instagram, tag @moondogs_x en ik repost altijd 😀 wel zo leuk!

Ik wens je een super fijne dag!
Lieve groetjes Amber

Selecteer hier je les

Moondogs cursus, hondenmaankalender
Hondenmaancursus
Hondenmaankalender
Hondenmaancursus
Moondogs cursus
Hondenmaancursus
Moondogs cursus
Hondenmaankalender
Moondogs cursus
Hondenmaankalender moondogs

Cursus Moondogs