fbpx

OEPS JE BENT TE LAAT, DEZE CURUS IS HELAAS NU NIET BESCHIKBAAR

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN

Bij de online cursus Passeren & Begroeten van andere honden ga je spelenderwijs aan de slag met het meer ontspannen benaderen en passeren van andere honden (en prikkels). Oftewel dat jij en je hond meer ontspannen kunnen wandelen.

Oeps je bent te laat. Deze cursus is reeds van start gegaan Ik wil graag als eerste horen als de cursus weer van start gaat

Oeps je bent te laat, deze curus is helaas nu niet beschikbaar

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN

Bij de online cursus Passeren & Begroeten van andere honden ga je spelenderwijs aan de slag met het meer ontspannen benaderen en passeren van andere honden (en prikkels). Oftewel. dat jij en je hond meer ontspannen kunnen wandelen.

Oeps je bent te laat. Deze cursus is reeds van start gegaan Ik wil graag als eerste horen als de cursus weer van start gaat
– WAT GA JE LEREN?

Het Passeren & Begroeten van andere honden is dagelijkse kost voor de meeste hondenliefhebbers. We hebben vaak niet de luxe om buitenaf te wonen. Zodoende ontkom je er vaak niet aan dat je andere mensen of andere honden tegenkomt tijdens de wandeling met je hond. Herkenbaar? Merk je ook dat je steeds minder plezier ervaart met het wandelen met je hond? Of zie je er misschien als een berg tegenop? Lees snel verder! 

Gaat jouw hond bij het PASSEREN VAN ANDERE HONDEN: 

✓ Plat op de grond liggen
✓ Overenthousiast erop af 
✓ Hard blaffen 
✓ Trekken aan de lijn 
✓ Zijn haren recht overeind zetten
✓ Grommen naar de andere hond 
✓ Piepen 
✓ In de riem bijten 
✓ Op zijn achterpoten staan
✓ Sluipen 
✓ Bewegingloos staan 

Dan heb ik dé perfecte hondencursus voor jou en je hond gemaakt, namelijk de nieuwe online cursus PASSEREN & BEGROETEN VAN ANDERE HONDEN (en prikkels). 

Hoe dan?

De komende 3 maanden ga ik jou en je hond begeleiden om meer ontspannen te kunnen wandelen en vooral er weer meer van te kunnen genieten. Je ontvangt 12 videolessen, een werkboek met extra opdrachten, toegang tot de nieuwe besloten community en 2x(!!!) live Q&A met mij. Je mag al je vragen aan mij stellen en samen gaan we al je hondenuitdagingen aan.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. Zowel voor honden die overenthousiast reageren op andere honden, als honden die echt uitvalgedrag laten zien. Maar ook honden die lichte spanning laten zien zijn van harte welkom. 

En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je hond is nogal dominant, hè’ of ‘Je moet strenger zijn voor je hond, dan valt hij niet uit’. 

Wil je aan de slag met:
✓ Praktische oefeningen hoe je wandelt zonder te trekken?
✓ Hoe je je hond leert lezen op allerlei signalen?
✓ Wat je wel en niet moet doen als je hond uitvalt? 
✓ Hoe je het uitvallen voorkomt?
✓ Welke hulpmiddelen er zijn bij uitvalgedrag? 
✓ Leren hoe je voer- en spelbeloning inzet?
✓ Wat dominantie en uitvalgedrag met elkaar van doen hebben?
✓ Welke invloed jij hebt op het uitvalgedrag van jouw hond?

Geloof mij het is echt een fantastisch feest om met deze online cursus Passeren & Begroeten andere honden (en prikkels) aan de slag te mogen gaan!

6 redenen waarom je nu mee moet doen!
1. Kies nu direct voor fijnere wandelingen met je hond!
2. Decemberactie –> normaal €399,- nu €249,-
3. Coronasteun –> Jaarcursus JIJ & JE HOND cadeau (t.w.v. €199,-)
4. Plek voor maximaal 100 cursisten 
5. Intensieve begeleiding in Community 
6. Nu 2x live Q&A  

 

eR NADERT EEN HOND.. jOUW HOND LIGT INEENS PLAT OP DE GROND. JA? WAT NU?

We kennen allemaal het beeld en geluid van een hard blaffende hond, al trekkend aan de lijn en een baasje erachter die zich verontschuldigt. Of jij nu dit baasje bent of degene bent die het ziet, deze cursus is voor jullie allebei interessant. Als jij dit baasje bent, ga ik je leren hoe je ervoor kan zorgen dat je hond deze opwinding niet hoeft te ervaren. Ben jij degene die het gedrag waarneemt bij de ander, ga ik je leren hoe jij invloed kan hebben op de situatie. En vooral welke leerervaring jij en je hond uit een dergelijke situatie kunnen meenemen.

Hoe fijn zou het zijn als jij en je hond weer ontspannen over straat kunnen? Dat de wandelingen weer een plezier zijn om naar uit te kijken in plaats van met een knoop in je maag dat je weer ‘moet’.

✓ Heb jij een hond die gaat liggen als die een andere hond ziet?
✓ Rent jouw hond overenthousiast op andere honden af?
✓ Gaan zijn haren recht omhoog bij het naderen van een andere hond?
Trekt jouw hond hard aan de lijn?
✓ Piept of blaft jouw hond naar andere honden? (ook ’s morgen om 7:00 uur ;))
✓ Is jouw hond niet meer bereikbaar met voertjes of correcties?

Doet je arm, schouder of rug pijn van het getrek aan de lijn door jouw hond? Schaam je je een beetje voor je eigen hond? Zit je met je handen in het haar? Ik snap het en goed dat je op mijn site bent beland. En vooral (geloof me) je bent niet alleen. Zullen we samen aan de slag gaan? Ik kan niet wachten 😀

Waarom ik?

De kans bestaat dat je nu niet de relatie met je hond hebt, zoals je die graag ziet. Naast hondenprofessional, ben ik ook opgeleid psycholoog en coach. Zo maak ik constant de vertaalslag tussen jou en je hond. Ik heb een grenzeloze nieuwsgierigheid naar jullie en de dynamiek die jullie samen hebben ontwikkeld. Ik geloof niet in één methode of manier, maar onderzoek graag samen met jou wat past en werkt voor jullie!

GESCHIKT VOOR JOU?
Ben je het beu dat je hond zo overenthousiast doet naar andere honden? Wil jij je hond beter leren begrijpen? Zou je bereid zijn om te leren wandelen zonder trekken? Heb je zin en tijd om op een leuke manier bezig te zijn met je hond? Wil je de relatie met je hond versterken?

WAT KRIJG JE?
✓ Theorieles afgewisseld met praktijkles
✓ 12 videolessen
✓ Uitgebreid werkboek
✓ Toegang tot de TE GEKKE besloten community
✓ 2x(!!!) Live Q&A met mij
✓ 3 maanden toegang
✓ Start 11 januari

INCL. CADEAU TWV €199,-, NAMELIJK TOEGANG TOT HET JAARPROGRAMMA JIJ & JE HOND!!!

PASSEREN & BEGROETEN ANDERE HONDEN

Via een vriendin in contact gekomen met Amber/MoVi Academy, en de cursus funklas gedaan. Was een erg leuke speelse manier om een band met je hond op te bouwen. Daarnaast komt Amber ook regelmatig online en kun je alle (honden) vragen stellen. Dit is een hele fijne manier en alle adviezen zijn op maat en per hond/baas. Echt helemaal top. Vind haar heel duidelijk en eerlijk.
Rosanne van de Graaf
Rosanne van de Graaf
14:48 24 Feb 21
Ik ben Amber door een vriendin gaan volgen. Zij is heel eerlijk, direct, ik moest daar in het begin even aan wennen. Maar ik bleef getriggerd door de manier waarop zij mensen helpt en met de band met hun hond. Ben de jaarcursus en de Funklas gaan doen, maar ik wilde haar ontmoeten. Ik wilde haar zien en met haar samen aan de band met mijn hond werken. En ik heb totaal geen spijt dat ik dat gedaan heb. Ik ben nu naast Passeren en begroeten andere honden ook een privé traject met haar aangegaan, zij staat altijd voor je klaar en is een liefdevol persoon. Amber neemt je mee in het gewone leven, dat wat ik toch mis op de hondenscholen. Op een veld is alles heel anders dan wanneer je in de wijk ineens oog in oog staat met mensen, honden, andere prikkels waar jouw hond last van zou kunnen hebben. En dat is waar jij als eigenaar het meest aan wilt werken en dat is waar jij relaxed wilt worden met je hond. En dat is wat je met Amber leert. Zij loopt mee in je gewone dagelijkse leven en dat is waar je het meeste resultaat behaalt. Het begeleiden aan de lijn ipv sturen, het meebewegen ipv onbewust tegen werken. De balans zoeken tussen het liefdevol opvoeden en toch de regels aangeven wordt me een stuk duidelijker ! Eigenlijk gun ik iedereen een Amber, en voor jezelf vooral!
Danielle Heesakkers - van Doremalen
Danielle Heesakkers - van Doremalen
19:51 20 Feb 21
Amber weet wat goed is voor de hond. Haar kennis over honden heeft ze via video’s en woorden beschikbaar gesteld. De video’s zijn kort en helder, voldoende om er zelf samen met je hond aan de slag te gaan. Dit is de winst, het zelf doen, veel oefenen en als het dan niet lukt kun je al je vragen kwijt bij de andere deelnemers, of je kijkt de instructie video terug. Ben je op zoek naar meer kennis over honden dan is MoVi Academy een aanrader.
Begrepen worden is Liefde
Begrepen worden is Liefde
22:02 16 Feb 21
Ik vond het een leuke cursus. Goede uitleg .
Kitty Zwanink
Kitty Zwanink
18:18 15 Feb 21
De jaarcursus zojuist afgerond. Ik heb het als heel prettig ervaren om op deze manier meer te weten te komen over wat goed is voor mijn hond. Wat we geleerd hebben? Rust, voeding, stress, balans...... de live q&a waren erg prettig en leerzaam, ik kon er niet altijd bij zijn maar bekeek ze achteraf. Ik kan je de cursus aanraden!!!
Gerda Mes
Gerda Mes
07:19 10 Feb 21
Ik volg de online jaarcursus JIJ & JE HOND bij MoVi Academy en het is ontzettend leerzaam! Amber legt alles duidelijk uit en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de live Q&A’s ook erg leerzaam en daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken. Ik raad MoVi Academy zeker aan!
Laura van Popele
Laura van Popele
19:38 02 Feb 21
Passeren en begroeten en de jaar cursus. Omdat wij op Curacao wonen, hebben we beperkte mogelijkheden omtrent trainers. Echter, onze Mechelse herder van destijds 1.5 jaar was reactief bij het wandelen wanneer we bepaalde prikkels zagen (honden en fietsers voornamelijk). We hadden al meerdere trainers geprobeerd, en ik had al uren gespendeerd aan podcasts, video’s en boeken omtrent training en gedrag (al voordat hij geboren was om hem de juiste opvoeding te geven). Dat onze hond zo reactief was, nam ik (en mn vriend) dan ook heel persoonlijk. Wat doen we toch verkeerd, wat hebben we in het verleden verkeerd gedaan, wat is de juiste methode (want ‘ze’ zeggen dat je het een aantal maanden moet aanhouden voordat je resultaat ziet). Toen we de jaarcursus starten was het een mix van dingen die ik al had gezien in al die uren research maar ook info waar ik überhaupt nog nooit aan had gedacht van voeding tot training en gedrag, alles komt aanbod wat je wil weten als je aan een hond begint. Daarnaast kon mn vriend nu ook aan de video’s zetten, voor iemand die erg visueel is ingesteld handiger dan een boek, podcast of random video’s op YT. Toen we de cursus passeren en begroeten hadden gewonnen was ik erg enthousiast. Want dit was eigenlijk wel ons ‘probleem’. Spoiler alert, het ‘probleem’ is nog niet opgelost, maar onze houding wel. Door de cursus weten we gewoon precies hoe we het moeten aanpakken, voorkomen, aanpassen in situaties, managen en oplossen op het moment. Ik had de BAT methode al gelezen, en dit komt ook terug in deze training. Echter door de video’s met verschillende honden/mensen, verschillende situaties, de duidelijke uitleg, en de oneindige mogelijkheid om vragen te stellen in de FB groep of Insta (en dus aan Amber) komt het gewoon allemaal goed binnen en is het toepasbaar, (ook bij mn visueel ingestelde vriend ;)). We weten nu dat dit een lang proces is, een probleem wat we misschien hadden kunnen voorkomen in zijn verleden, maar misschien ook wel niet. We begrijpen het nu, hierdoor weten nu hoe we onszelf (minder stress en frustraties), de hond en de omgeving kunnen managen. We zouden echt zo weer een cursus van Amber volgen.
Manoek Duindam
Manoek Duindam
17:35 31 Jan 21
Het is overzichtelijk en heel leuk om te volgen.
Amber legt t supergoed uit allemaal.
Karin Vonk
Karin Vonk
22:21 28 Jan 21
Passeren & begroeten andere honden

Wat was dat een leerzame cursus om te doen. Maar volgens mij moet de naam van cursus worden veranderd.
De cursus is veel meer dan wat de titel doet vermoeden. Het passeren & begroeten is maar een klein onderdeel van de cursus. Je leert veel meer over de diverse signalen bij de honden, management, uitvalgedrag, de wandeling zelf van begin tot eind en lichamelijke ongemakken, die een rol kunnen spelen.
Ik ben blij dat deze onderwerpen behandeld worden omdat er dan veel problemen voorkomen kunnen worden.
Wat ik ook belangrijk vind, is dat de onderwerpen op een rustige en prettige manier worden uitgelegd en dat er videdo's getoond worden waardoor het nog afwisselender en duidelijker wordt.
Deze cursus mag niet ontbreken in de lijst van trainingen dus schrijf je!!!
Amber BEDANKT 👍
Eugène Vogels
Eugène Vogels
14:43 21 Jan 21
Een live call met amber aangevraagd.Dit omdat me hond al medere jaren last heeft van een ontstoken oortje.we hebben stapsgewijs naar het voedingspatroon gekeken. Amber legt het heel fijn en neutraal uit waardoor je het goed snapt en mooie inzichten krijgt. De oprechte kant van amber is erg fijn en kijkt ook echt wat voor jou hond haalbaar is.Bedankt voor alle tips we gaan er mee aan de slag.liefs, ilona & Roxy
ilona van der meeren
ilona van der meeren
14:03 18 Jan 21
Super leuk om de cursus Fun klas te doen. Leuke oefeningen om samen met je hond te doen en om het zelfvertrouwen van je hond en jezelf te vergroten. Echte aanrader!
Rianne van de Weijer
Rianne van de Weijer
11:36 31 Dec 20
Heb lang gedacht dat onze hond niet ging luisteren naar ons recall woord. Laatst gebruikt als nood omdat hij oost Indisch doof leek te zijn, wat denk je? Hij luisterde! Helemaal top 👍🏼
Olga Smits-Klaassen
Olga Smits-Klaassen
19:47 25 Dec 20
AANRADER!!!Enkele maanden geleden heb ik letterlijk aangeklopt bij Amber van Movi Academy. Mijn hond had sinds onze verhuizing zoveel stress, zodra ik uit beeld was was het paniek. 2 jaar lang heeft ze iedere nacht geblaft. Ze kreeg zelfs lichamelijke klachten van de stress en was meer ziek dan fit. Maar een 12 jarige hond trainen was niet te doen volgens veel trainers. Nou ik kan je nu vertellen, bij Movi Academy ben je in wat voor situatie dan ook aan het juiste adres. Ik heb mijn levenslustige en vrolijke hond weer terug dankzij de goede begeleiding en adviezen van Movi Academy. Loekie heeft op haar leeftijd echt nog heel veel geleerd. Amber denkt heel erg in het belang van de hond maar kijkt daarbij ook naar wat haalbaar is voor jou.Ben je nog niet overtuigd, probeer dan eerst eens haar online cursus 'Funklas'. Een super leuk en leerzaam 'cadeautje' je hond. En een goede laagdrempelige manier om kennis te maken met Amber haar manier van lesgeven. Ik zeg doen!!! Je krijgt er geen spijt van, je krijgt eerder spijt dat je je niet eerder hebt aangemeld.
Irma van Gemert
Irma van Gemert
16:10 24 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Kiona Monas
Kiona Monas
19:35 22 Dec 20
Funklas meegedaan in december 2020.Twee weken lang elke dag een nieuw spel in de mailbox. Wij hadden toevallig al een aantal spellen geleerd op de hondenschool. Daardoor konden we goed mee met elke dag een nieuwe opdracht.Mooie en duidelijke filmpjes waardoor de opdracht helder was.Was super leuk, lekker bezig zijn met je hond, ondertussen vanalles leren waar je ook mee bezig kan zijn tijdens de wandelingen. Je behaalt er toch een bepaald resultaat mee als je meer aandacht van je hond krijgt. Zeker een aanrader om mee te doen!!
Danielle Heesakkers
Danielle Heesakkers
18:53 22 Dec 20
ik raad de perfect recall aan . Lekker met je hond bezig zijn en leuke spelletjes doen samen ,en ondertussen leert hij ( wel met veel oefenen ) terug te komen
Amber is enorm enthousiast en super gemotiveerd. Het belang van de hond staat bij haar zeer centraal. Wij hebben de funklas gedaan wat heel erg leuk is voor de hond als wel de baas. Ik heb 1 kleine kanttekening. Ik deed mee met mijn chihuahua van 5 maanden deze is behoorlijk klein en daardoor waren sommige lessen best moeilijk en fysiek redelijk belastend voor mij. Maar ze zijn uiteindelijk allemaal gelukt :). Een aanrader!
De fun klasIs super leuk om te doen Amber geef goede uitleg en is een spontane gezellige lesjuf, het is ook gezellig en leuk om naar de andere te kijken het is een aanrader dus ik zeg schrijf je in en geniet van jezelf en je hond
Els De voogel
Els De voogel
04:34 22 Dec 20
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Nooit gedacht dat ik bij een online hondenschool zoveel kon leren. Ik ben een half jaar geleden gestart met de perfect recall en sinds die tijd heb ik zoveel meer lol met mijn hond. 5 minuten oefenen per dag is niets. Omdat de oefeningen zo leuk zijn, heb je niet door dat je traint. En ja, mijn hond luistert echt zoveel beter als ik hem roep! Nog geen 100% succes, maar we oefenen na de cursus gewoon door.Inmiddels ook gestart met de jaarcursus jij en je hond, de funklas net afgerond en tot slot aangemeld voor passeren en begroeten van andere honden.In alle cursussen wordt alles goed uitgelegd en onderbouwd en worden oefeningen stap voor stap aangeboden, waardoor het voor iedereen goed te volgen is.Amber en haar team staan 24/7 voor je klaar, op iedere vraag komt op een positieve manier een feedback.Deze hondenschool is een echte aanrader!
Marielle Van Ginneken
Marielle Van Ginneken
19:13 21 Dec 20
Ik heb mee gedaan met de Funklas van MoVi Academy en ik ben momenteel ook bezig met de cursus Begroeten en Passeren.

Amber is een lieverd! Ze vertelt alles op een hele leuke en duidelijke manier, iedereen kan het doen zelfs als je wat minder verstand hebt van honden.

Voor mij was dit een mooie aanvulling voor mijn studie tot KI en ook mijn uitlaathonden hebben genoten van de nieuwe trucjes.

Hopelijk word ik ooit ook zoals Amber!

Zeker een aanrader❤️
Luana Campinho
Luana Campinho
18:21 21 Dec 20
Ontzettend leuke en informatieve online cursussen. Ik volg nu de jaarcursus 'jij en je hond' en de 'funklas'. Deze cursussen zijn een cadeautje om te mogen volgen. Als je vragen hebt, kan je altijd bij Amber terecht. Die persoonlijke aandacht maakt de cursussen extra bijzonder. Een absolute aanrader!! 👍🐾🐕🐕‍🦺🌹
Darko Denzo
Darko Denzo
18:08 21 Dec 20
Heel blij met deze online cursus passeren en begroeten. De lessen zijn duidelijk en het beeldmateriaal laten duidelijk de signalen zien, zodat je deze kan herkennen bij eigen hond. En nog belangrijker vooraf kan ingrijpen in situaties die moeilijk kunnen zijn. Onze bull terrier begrijpen we nu beter en door het herkennen van signalen en het lopen aan de lange lijn, is hij i.pv. het bange platliggende of stilstaande verstarde hondje de held van de straat.Hij loopt nu met slappe lijn ruim langs honden . Zelfs de uitvallende honden passeert hij nu op 3 meter..Maakt zelf keuzes om er ruim om heen te lopen. De wandelingen worden voor hem zichtbaar minder stressvol en hij komt zelfverzekerder over. Mooi en dat met hulp van de online cursus van Amber. Bedankt
Jolanda Leidelmeijer
Jolanda Leidelmeijer
17:30 16 Dec 20
Goede middag Amber,Ik volg / volgde met veel plezier jouw cursussen, Recall, Jij & Je Hond 2020 en Passeren en Begroeten van andere honden. Het zijn stuk voor stuk geweldige online cursussen en erg leerzaam. Ik zie dat je bij elke nieuwe online cursus steeds professioneler wordt terwijl je wel lekker spontaan blijft TOP. Wanneer ik een ranking zou maken dan staat Passeren en Begroeten op nummer 1 omdat deze cursus heel erg leerzaam en duidelijk is en met name de bijbehorende video's. Je haalt er zoveel informatie uit waardoor je problemen kan gaan voorkomen. Samenvattend; ik raad iedereen deze cursus aan omdat de eigenaar zijn / haar hond beter leert te begrijpen, lezen en daardoor de hond niet in problemen brengt.Ga zo door!!!!!
Hondenschool Maastricht
Hondenschool Maastricht
13:36 01 Dec 20
Cursus Passeren andere honden:Amber legt op een heldere en prettige manier uit wat er gebeurt wanneer honden uitvallen en hoe wij hier onze hond het beste in kunnen begeleiden. Ik ben al jaren op zoek naar het antwoord op de vraag hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn hond stopt met uitvallen en zich op haar gemak leert voelen bij onbekende honden en mensen. Ik heb veel boeken over agressie gelezen, gedragstherapeuten geraadpleegd, clicker training gedaan, seminars over dit onderwerp gevolgd, een halti gebruikt en mijn hond in losloopsituaties een muilkorf omgedaan. Ik heb de meest uiteenlopende therapieën en adviezen geprobeerd. Onlangs heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur afgerond en toch ben ik tot heden niet in staat geweest om mijn eigen uitvallende hond te helpen.We zijn nu een maand met de cursus ‘passeren van andere honden’ bezig en we hebben zulke grote stappen gemaakt! Ik voel dat er hoop is en dat het goed gaat komen! De filosofie achter de cursus is dat de hond zelfvertrouwen krijgt en vanuit rust juiste beslissingen leert nemen. Jij als eigenaar geeft de hond de ruimte en de tijd om dat wat hij spannend vindt te observeren en je leert op het juiste moment mee te bewegen in wat de hond aangeeft wat nodig is. Vaak is dat meer afstand, maar het kan ook snuffelen zijn of rustig doorlopen. Jouw hond bepaalt.De grootste meerwaarde van deze cursus voor mij en mijn hond is dat ik haar beter ben gaan begrijpen. We hadden al een hele sterk band maar doordat ik haar signalen en taal nu beter leer verstaan groeien we nog meer naar elkaar toe! Hoe kostbaar is dat!Samenvatting cursus Passeren van andere honden:- Duidelijke filmpjes, de lesstof is helder uitgelegd, super duidelijk beeldmateriaal met ‘ondertiteling’ (Amber vertelt precies wat de honden in de filmpjes communiceren).- Mooie opbouw van de lessen, iedere week een nieuwe les met opdrachten om mee aan de slag te gaan.- Een besloten Facebook groep: een veilige leeromgeving waar alles gevraagd mag worden en waar op een positieve/opbouwende manier met elkaar omgegaan wordt.- Leerzame feedback op gedeelde filmpjes en heldere antwoorden op vragen die gesteld worden.- Ook al zie je Amber en je medecursisten niet in real life, door de berichten en filmpjes die gedeeld worden en door de Q&A sessies, krijg je een band met elkaar.Waarschuwing: de cursus is verslavend! Inmiddels volg ik meerdere online cursussen bij Movi Academy 😉
naclaude vdw
naclaude vdw
21:12 29 Nov 20
In oktober zijn wij samen met onze 14 mnd Tino de cursus passeren en begroeten gestart, naast de andere cursussen die wij volgen en het 1 op 1 traject met Amber.
Tijdens de wandelingen liepen we ertegenaan dat we een best onzeker hondje hadden en moeilijk zijn eigen keuzes kon maken wat resulteerde in uitval gedrag naar voetgangers, fietsers, hardlopers, auto's etc.
Tijdens deze cursus en het 1 op 1 traject leren we echt goed te kijken naar Tino en zijn signalen (wat heeft hij nodig) en hem te leren zelf keuzes te mogen maken en hoe wij hem hier in kunnen helpen.
Wij ervaren nu al tijdens dit allemaal dat onze Tino meer zelfvertrouwen krijgt en beter eigen keuzes kan maken, wat de wandelingen een stuk fijner maken voor hem en voor ons.
En dit allemaal te danken aan Amber!

Zijn heel blij dat Amber op ons pad is gekomen!
Suzanne Maigret
Suzanne Maigret
10:16 28 Nov 20
wat een geluk dat Amber op ons pad is gekomen. Onze Bull Terrier heeft het lichamelijk niet makkelijk gehad in zijn eerste 8 maanden. De wereld was een grote chaos voor hem. Door de 1 op 1 trajecten, de jaarcursus, Perfect Recall en Paseren en begroeten cursussen zien we nu een Bull die met steeds meer zelfvertrouwen in het leven gaat staan. Amber heeft ons geleerd om goed naar de kleine signalen te kijken en hoe Malin te motiveren om zelf de goede keuzes te maken. Zo mooi om te zien dat hij door de cursus Paseren en begroeten zo veel meer ontspannen over straat kan lopen, meer prikkels aan kan en hem trots zien zijn als hij zelf de keuze kan maken om de prikkel te 'negeren' Kortom een aanrader..ontspannen wandelen voor baas en hond. Super
Jolanda Leidelmeijer
Jolanda Leidelmeijer
21:05 27 Nov 20
Heel tevreden over de online cursus "passeren en begroeten andere honden". Max en ik leren heel veel bij! De lessen zijn duidelijk en het bouwt goed op. Amber legt alles in de video's goed uit en de filmpjes met real life voorbeelden illustreren de theorie heel goed. Van een hond die per wandeling minimaal 6 keer uitviel (ook naar scooters, vrachtwagens, skaters,...) zijn er nu wandelingen waarbij het maar 1 keer gebeurt. Ik raad deze cursus zeker aan!
benedicte arnoldts
benedicte arnoldts
17:25 27 Nov 20
Ongeveer in juni kwam Amber op ons pad. Haar manier van werken met honden sprak me heel erg aan.Zelf kregen we thuis Tino niet in rust, in een videocall samen met Amber zijn we dit gaan aanpakken en hij ervaart nu veel meer rust en pakt zelf ook meer rust.In augustus heb ik Amber nog een keer om hulp gevraagd. Tino was begonnen met uitvallen buiten naar andere honden, fietsers, voetgangers, scooters.. You name it.In september konden we beginnen met een 1 op 1 traject. Echt super fijn! Tijdens dit traject leerden we hoe we Tino beter konden lezen, wanneer hij zich al niet op zijn gemak voelde. En te leren wat we juist wel moesten doen op momenten van uitval.We zijn er nog niet, alleen zien we Tino al zo enorm groeien de laatste week. Hij valt al een heel stuk minder uit, gebruikt tijdens de wandeling meer zijn neus en weet zelf meer de keuze te maken of hij iets met een prikkel wil of niet.We zijn echt heel blij met de hulp van Amber.Daar waar we eerst een jonge hond hadden die naar iedereen uitviel, zijn we nu dus al een heel eind verder naar een hond die nog af en toe uitvalt.
Suzanne Maigret
Suzanne Maigret
13:25 18 Oct 20
Een 1 op 1 traject gehad bij Amber. Ze kijkt naar de hond en jou, en wat daar bij past, en niet een standaard oplossing uit een boekje. Kan en durft buiten de kaders te kijken en te werken.
Ze laat je zelf de aha momenten ontdekken, de training was meer nodig voor mijzelf dan voor Flip.
Dank je wel!!
Heidy Couwenberg
Heidy Couwenberg
10:04 14 Oct 20
Wat ik vooral geleerd heb van Amber is Inzicht en handvaten gekregen dat je ongewenst gedrag niet kunt afleren maar wel nieuw gewenst gedrag kunt aanleren 👌👌
Joke Vredegoor
Joke Vredegoor
20:34 03 Oct 20
Ik volg bij MoVi de online jaarcursus Jij & Je Hond en de online Perfect Recall training. Superfijn om door middel van oefeningen en spellen met mijn hond bezig te zijn en haar beter te leren kennen. Amber is een absolute topper! Ik kan niet wachten tot de nieuwe cursus Passeren & begroeten begint!
Kayleigh van den Berg
Kayleigh van den Berg
18:26 23 Sep 20
Sinds een paar maanden doe ik mee met de jaarcusus Jij en je hond en de cursus Perfect Recall.Door de duidelijke uitleg van Amber, via video's, live Q&A, werkboek en de besloten Facebook groep, begrijpen mijn hond en ik elkaar veel beter. Eindelijk een rustige hond in huis. Wil je een hond die ook perfect komt als je hem roept? Echt, ga dan ook voor de Perfect Recall. Ik heb nu een hond die komt als ik hem roep, en kan eindelijk lekker los lopen.Ik beveel jullie MoVi Academy echt aan, lekker in je eigen tempo, op jezelf geschikte tijd en plaats, liefdevol oefenen/spelen met je hond. Als ik MoVi Academy eerder had gevonden, dan was ik al veel eerder met de cursussen begonnen.
Jolanda
Jolanda
14:42 22 Sep 20
Het was bijzonder om anders te leren kijken naar onze hond en beter inzicht te krijgen in haar behoeften (vooral aan rust) en het ont-moeten. Tijdens de laatste les heb ik het belangrijkste geleerd... ik mocht niet meer denken/vinden dat ze niet altijd goed reageert op vreemde mensen/honden. Hoe trots ik nu ben op de rustige manier waarop ze (bijna) alles negeert omdat ik erop vertrouw dat ze dat zal doen.Lieve Amber, onze vraag aan jou was hoe we ervoor konden zorgen dat Mika in situaties die voor haar spannend waren, zou kiezen voor ons en erop zou vertrouwen dat wij haar veilige haven zijn... dankjewel dat je ons leerde om háár te vertrouwen! Doordat we Mika ons vertrouwen geven is er bij ons (en dus ook bij haar) veel meer rust en dat is echt heerlijk :)Het fijne bij MoVi Coaching is dat niks moet, niks is verkeerd en de lessen zijn er enkel op gericht om de band tussen jou en je hond sterker te maken.
Ingrid Hakkens
Ingrid Hakkens
21:29 21 Sep 20
Duidelijke uitleg, als je een opdracht krijgt weet je ook waarom . Veelzijdige informatie van honden borstelen, eet-gewoonten tot alleen thuis zijn. En nog zoveel meer. Amber geeft je altijd persoonlijk advies en laat je ook zelf goed naar je hond en de situatie kijken. Ik ben ontzettend blij dat ik in de leer ben bij Amber.
Alette Van de Pol
Alette Van de Pol
17:09 20 Sep 20
Amber is echt enorm lief en een inspiratiebron. Heel anders dan de ‘standaard’ cursussen en begeleiding. Amber kijkt in ons leven mee hoe we het doen en wat we kunnen veranderen zodat onze hond (en daarmee wij ook) zich rustiger en gelukkiger kan voelen. Zonder extreme trainingen, commando’s er in stampen etc. Gewoon samen zoeken naar een passende manier van leven met daarbij meer kennis over het gedrag van onze hond, zien we nu al verandering. Daarbij volgen we de jaarcursus om meer kennis te krijgen over hoe een hond in elkaar zit en welke factoren zorgen voor bepaald gedrag. Dankjewel Amber voor je hulp, positiviteit en vertrouwen dat je ons geeft. Je bent een topper♥️
Sofie Leerschool
Sofie Leerschool
16:14 20 Sep 20
Amber heeft meerdere geweldige online cursussen gemaakt. Ik doe met plezier aan de 'Jij en je hond jaarcursus en de Perfect Recall' cursus mee. Beide cursussen zijn erg leerzaam. Amber is erg betrokken en komt ook vaak tijdens een Live Q&A op iets terug. De Live Q&A's zijn ook erg leerzaam en leuk om te volgen. Er staan er nu weer een aantal gepland en dat zijn andere live's buiten de live's die in het cursuspakket zitten. Amber is duidelijk en prettig om mee om te gaan. Ben ook zeer blij met haar. De oefeningen worden goed en duidelijk uitgelegd. En de band met onze hond wordt hierdoor nog sterker gemaakt. Ga zo door Amber!
Karin van der Lee
Karin van der Lee
15:18 20 Sep 20
Zo blij Amber van MoVi gevonden te hebben op FB.
Waarom zo blij? met onze Ted hebben we al heel wat af geworsteld met zijn gedrag als hij buiten zijn eigen terrein is. door zijn onzekerheid en grote mate van beschermendheid naar zijn roedel en zijn Explosiviteit hierin was het niet te doen ontspannen met hem een wandeling te maken. En we hebben echt al veel ondernomen om dit te verbeteren en ook echt wel wat positiefs meegenomen uit al die trajecten maar niet dusdanig dat ik er vrede mee had en afdoende was. Tot ik met Amber in contact kwam na het aanschaffen van de jaarcursus.....en zij ging vragen en doorvragen waar nu precies de bottelnek zit en hoe daar verandering in te brengen en wat voor mij dus heel erg werkt was dat ze niet op het probleem de focus lag maar op het terugbrengen van plezier met elkaar te beleven, en zo te werken aan
Vertrouwen en ontspanning....en door de jaarcursus te volgen kwamen er meer dingen voorbij die mij tot denken aanzette, zoals het alleen thuisblijven bijv, en zijn dagindeling zoals hij het graag wil etc etc.... heel leerzaam en door het overdenken van alle facetten komt daar een Eyeopener waardoor jij diegene bent die veranderd en ted verandert nu mee😍
Van een hond die totaal niks om voerbeloning gaf en nu in draf meekomt voor een beloning, van een ted die niet te porren was voor spel naar een ted die voor de deur zit te trappelen om mee te gaan oefenen.....het is zo de moeite waard om de jaarcursus en/of perfect recall te volgen bij Amber 👏👏
Wendy Noomen
Wendy Noomen
16:58 31 Aug 20
Ik volg perfect recall en de jaarcursus bij Amber en dat bevalt prima. Alles wordt goed uitgelegd en je kan altijd met je vragen terecht. Ze neemt alle tijd om je te helpen.
YVONNE Van Diggele
YVONNE Van Diggele
11:08 25 Aug 20
Wauw Amber het is gelukt!!Met de Perfect Recall (Tikkie!!) echt grote stappen vooruit, maar vanmorgen de grootste trigger verslagen!! Namelijk hondenpoep😝. Geen frustratie en spanning tijdens de wandeling, maar een blije hond die meteen kwam en een blije baas met heel veel liefde en trots (en ja, ook met iets lekkers wat door de maag gaat😊)THANX! Op naar de jaarcursus, zin in!
C Rijswijk
C Rijswijk
12:57 21 Aug 20
Zeer positieve ervaringen met de jaarcursus jij & je hond en de cursus Perfect recall. Op een veilige, betrouwbare manier leer je veel over je hond en jezelf en leer je met leuke technieken de band met je hond te verbeteren. Amber is iemand die erg begaan is, open is en zich kwetsbaar durft op te stellen zodat je dat zelf ook veel makkelijker durft. Ik zie echt al positief resultaat en ik krijg veel meer zelfvertrouwen richting onze hond en zie hem ook veel relaxter rondlopen. Kortom een aanrader voor iedere hondeneigenaar.
Mariëlle van Velzen
Mariëlle van Velzen
19:03 18 Aug 20
Door Facebook is Amber met Movi academy op mijn pad gekomen. Ik ben een online cursus perfect recall aan het volgen. Het doel van deze training is voor mij dat mijn hond direct komt wanneer ik haar roep (vooral in los loop gebied). De online cursus is eenvoudig te volgen met duidelijke video's en een mooi online platform. Door de nieuwsbrieven en herinneringen van lessen via de mail blijft ik iedere week getriggerrd om te oefen met de opdrachten. Na enkele weken werpt de cursus zijn vruchten af. In los loop gebied reageert mijn hond wanneer ik haar roep. Iets wat ik niet had verwacht dat zou werken (omdat mijn labrador erg speels is en wanneer er te veel afleiding is bananen in de oren heeft). Ik vind de perfect recall cursus een mooie manier waarbij je de band met hond versterkt. (geen straffen maar belonen). Ook de toegankelijkheid van Amber doormiddel van vraag momenten en de persoonlijke ervaringen die zij deelt zijn een grote meerwaarde. Een echte aanrader voor iedere honden eigenaar.
Corien Van Seggeren
Corien Van Seggeren
17:00 18 Aug 20
De live Q&A’s zijn altijd super leerzaam. Amber neemt de tijd om je vraag te lezen en een zo goed mogelijk antwoord te geven. Dankjewel!🥰
Sofie Leerschool
Sofie Leerschool
18:28 12 Aug 20
Gisteren een video call met Amber gehad omtrent een calcium tekort bij mijn Border Collie Cello.
Amber neemt de tijd, stelt veel vragen en ze is super duidelijk in haar uitleg. Ik ben echt een stuk wijzer geworden en heb weer een aantal aanknopingspunten waar ik mee verder kan om te kijken hoe ik mijn hond het beste verder kan helpen. Een aantal tips heb ik opgevolgd en sindsdien is het calciumtekort weer iets verbeterd. De verkramping naar aanleiding van het tekort heeft Cello gelukkig niet meer gehad. We zijn er nog niet maar ik hoop dat door aanpassing van voeding het tekort nog iets minder wordt. Belangrijkste is dat Cello nu weer fijn kan rennen zonder kramp.
Mara Wolthers
Mara Wolthers
08:05 31 Jul 20
Op dit moment neem ik deel aan de cursussen ‘Jij en je hond’ en de ‘Perfect Recall’. Het is erg leuk om samen met je hond bezig te zijn en zo je band te versterken. De oefeningen zijn erg leuk en Tommie vind ze ook leuk om te doen. De filmpjes met uitleg van Amber zijn ook duidelijk. Ik ben erg blij met deze cursussen en binnenkort komt er nog eentje bij. Veel zin in! Wat ik ook erg fijn vindt is wanneer de cursisten vragen hebben in de desbetreffende groepen dan krijg je heel snel antwoord zodat je weer verder kan.
Karin van der Lee
Karin van der Lee
11:49 27 Jul 20
Ik heb meegedaan aan de perfect recall en kan het iedereen aanraden! De lessen zijn heel leuk om te doen en de begeleiding is top! Het is zo fijn om het vertrouwen te hebben dat je hond terug komt als je roept en dat je hem veilig los kunt laten lopen! Heel erg bedankt Amber!!
Moniek
Moniek
17:40 24 Jul 20
Ik ben geen (ex) cursist, maar ken Amber vooral via Facebook en een kort telefoon gesprek nav een vraag die ik haar stelde als soort van vakgenoot ;)De klik was er al op Fb, maar na het telefoongesprek werd mij alleen maar bevestigd dat ze een hele prettige, vakkundige en zeer empathische vrouw is. Die gaat en staat voor haar idealen en dit op een geweldige manier weet te doen. Daarnaast kan ik me helemaal vinden in haar visie richting adviezen en tips.
Rita
Rita
08:51 16 Jul 20
Enkele maanden geleden werd ik op facebook steeds getriggerd door een bericht over de cursus Perfect Recall. Toch duurde het nog enkele weken voordat ik besloot om me hiervoor aan te melden.Waarom? Ten eerste omdat ik het een vrij prijzige cursus vond en ten tweede klonk het te mooi om waar te zijn. Ik kon mij niet voorstellen dat je met een online hondencursus zulke mooie resultaten kon behalen.Ondertussen had ik thuis een hond die buiten totaal niet met mij bezig was en hadden we ook nog de pech dat na 3 lessen gevolgd te hebben op de hondenschool in de buurt, de hondenschool moest sluiten wegens de corona maatregelen.Toch besloten om er helemaal voor te gaan, en dit is een hele goede keuze gebleken!Elke week komt er een nieuwe videoles online waarin de opdracht van die week heel duidelijk wordt uitgelegd. Daarnaast krijg je een werkboek en toegang tot een besloten Facebook groep, waarin allemaal enthousiaste cursisten zitten en we veel van elkaar leren en elkaar kunnen motiveren.Amber staat voor je klaar als je vragen hebt en als je een filmpje toestuurt krijg je snel en uitgebreid feedback.Ze is open, direct en lekker zichzelf. Ik vind dat erg prettig.Schrik niet als je een vraag aan haar stelt, en Amber direct met een aantal vragen bij je terugkomt. Dit helpt alleen maar om goed na te denken en zaken heel concreet te maken.We hebben de afgelopen tijd elke dag met veel plezier geoefend en hebben nog 1 les voor de boeg. Ondanks dat ik Amber niet in levende lijve heb mogen ontmoeten, heb ik toch het gevoel dat ze bij het hele proces naast me heeft gestaan door haar zichtbaarheid online.Wat heeft het mij gebracht?Een betere band met mijn hond, ontspannen wandelingen en meer vrijheid voor mijn hond. Deze vrijheid zorgt er ook voor dat mijn hond beter haar energie kwijt kan en in huis een stuk minder alert en blafferig is. Een win-win situatie dus!Afgelopen zondag mochten we voor het eerst weer trainen bij de hondenschool in de buurt. Een trainster van een andere groep kwam speciaal naar mij toe om te zeggen dat ze vond dat mijn hond zo relaxed op het veld stond en dat ze duidelijk zag dat onze band een stuk hechter geworden is. Leuk om te horen dat ook andere mensen zien dat we samen zo gegroeid zijn!MoVi Academy is wat mij betreft een dikke aanrader!
Chantal Wessels
Chantal Wessels
06:34 15 Jul 20
Bij Movi Academy de online cursus Total Recall gevolgd omdat ik wilde dat mijn hond direct zou komen als ik haar zou roepen. Geweldig veel informatie en duidelijk en enthousiast uitgelegd door Amber. Filmpjes zijn niet te lang en het werkboek is een geweldig naslagwerk. Ik was te vroeg met de cursus. Mijn hond, welke ik geadopteerd heb en pas een paar weken bij me was, stond helemaal nog niet open voor hetgeen ik haar wilde leren. Toch.... alle spelletjes die in de cursus horen hebben onze relatie op een hoger plan gezet. Wij blijven oefenen en het gaat ons lukken!!!Wat ik mooi vond was alhoewel de lessen online zijn, ik altijd terecht kon met vragen. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik heb veel geleerd en ook dat ik nog veel moet leren.
P. v.d.S
P. v.d.S
18:43 14 Jul 20
Sinds het volgen van de live Q&A's (via facebook of instagram) heb ik al ontzettend veel geleerd van Amber. Het wandelen met de hond is nu echt een stuk meer ontspannen. Ik woon in een buurt met extreem veel honden (en weinig hondengedragskennis) en sinds het meekijken met een paar Q&A's ben ik me gaan realiseren dat ik helemaal niks hoef met die mensen die ik tegenkom. Ik voelde me altijd zo verplicht om de honden te laten snuffelen/kennismaken en om vervolgens meestal ook een tijdje sociaal verplicht met de mensen te communiceren. En nu heb ik zoiets van: ik doe daar mijn hond en mijzelf geen plezier mee, dus ik wacht wel even! Dat geeft echt een hoop rust en maakt de wandelingen weer een stuk leuker. Amber's kennis en manier van redeneren over hondengedrag, kan ik me erg in vinden en sommige dingen moest ik even horen om te zorgen dat ik mn hond weer wandel zoals ik dat zelf wil, ipv hoe ik dacht dat de buurt wilde dat ik dat deed.Daarnaast, Amber, ben je een ontzettend mooi voorbeeld! Ik ken je voornamelijk via social media, en daar vind ik je ontzettend open over gevoelens, meningen, visies en onzekerheden. Je prioriteit voor balans en mens en natuur spreken me ontzettend aan en helpen mij ook op persoonlijk vlak. Ik vind je oprecht een inspirerend persoon, zowel met honden als daarbuiten. Dankjewel voor je bereidwilligheid om mensen en hun honden op zo'n mooie manier te helpen!
Franka Endhoven
Franka Endhoven
13:59 13 Jul 20
Wij zijn al een lange tijd onder begeleiding van Amber met onze Rebel een Engelse stafford gemixed met een mechelse herder. We zijn al een heel pad bewandeld want helaas heeft Rebel traumatische ervaringen gehad voordat hij bij ons kwam. Dankzij Amber weten we hoe om te gaan met Rebel zijn angsten en hebben we geleerd zijn signalen te leren kennen. Nog iedere dag leren we van hem en soms hebben we Amber nog even nodig. Danzij de cursussen zijn we nu zo ver dat we ontspannen kunnen wandelen met elkaar en van elkaar kunnen genieten. Amber, bedankt!
Nina De Bruijn
Nina De Bruijn
09:25 13 Jul 20
amber is zo duidelijk .geeft snel reactie. geen moeilijke dure en ingewikkelde theorieen.lekker gewoon en duidelijk
Noes Orre
Noes Orre
18:50 02 Jul 20
Omdat het zo duidelijk wordt uitgelegd en er echt goed aandacht wordt besteed aan zowel de hond als aan het baasje En het voelt daardoor heel puur en oprecht Amber heeft echt interesse in mens en dier dat maakt Mo Vi Academy zij waardevol en bijzonder. 👏
Ineke van Dongen
Ineke van Dongen
13:37 29 Jun 20
Ik volg de online jaarcursus JIJ & JE HOND bij MoVi Academy en het is ontzettend leerzaam! Amber legt alles duidelijk uit en verteld het op een fantastische manier. Daarnaast zijn de live Q&A’s ook erg leerzaam en daar mag je al je vragen stellen en alle vragen worden besproken. Ik raad MoVi Academy zeker aan!
Laura van Popele
Laura van Popele
11:36 29 Jun 20
Super fijn zijn de live QandA’s, waarin je meteen je eigen vragen kunt stellen en Amber met je meedenkt, toffe tips geeft en je weer met meer vertrouwen op weg helpt. En wat persoon betreft is Amber ook echt geweldig. Heerlijk eerlijk, open en enthousiast! Aanrader dus.
Janneke Van de Sande
Janneke Van de Sande
20:05 26 Jun 20
Zij goed op weg geholpen met tips en handvatten. Zien gedrag van onze hond nu in een ander perspectief en begrijpen hem beter. MoVi Acedemy… echte een aanrader!!
Erroll Leidelmeijer
Erroll Leidelmeijer
18:03 01 Jun 20
De gratis video’s met als optie in te schrijven voor de online cursus
Nicole Hoedemakers
Nicole Hoedemakers
11:21 24 May 20
Nu een kleine maand bezig met de cursus 'Jij en je hond' en de 'Perfect Recall', samen met mijn 6 maanden oude Mechelse Herder vriendin. Waar de wandelingen soms te lang duurden, kan ik nu genieten van (bijna) elke meter die ik buiten de deur maak met de hond. Amber haalt de onderste steen boven om mee te denken en te kijken naar mogelijkheden. Inmiddels veel kleine aanpassingen kunnen doen met behulp van Amber, onder andere in de voeding die we gewisseld hebben, de dagindeling optimaliseren en de uitdaging om haar koppie aan het werk te zetten.Na vier weken merk ik al verschil; Van een hondje die altijd overal bij wilde zijn, buiten alles (en dan ook echt alles!!) aan het najagen was, de rust niet had om te slapen (niet in haar bench, maar ook er buiten niet) en niet altijd wilde eten, heb ik nu een blije pup, die tijdens de wandelingen niet meer achter alles aan gaat, haar eten altijd op eet & tegenwoordig gewoon ligt te snurken in (en soms zelfs buiten) haar bench. Ik kan haar gedrag makkelijker begrijpen en herleiden, waardoor dit een hoop frustratie wegneemt & we enorm kunnen genieten van elke dag!Natuurlijk gaat het nog lang niet allemaal goed & kunnen we elkaar wel eens achter het behang plakken. Maar als dit het effect al is na vier weken, kijk ik enorm uit naar de rest van de tijd die we nog te gaan hebben.Dank Amber, voor het delen van jouw kennis & inzichten om mens & hond gelukkiger te maken!
Caressa van Leussen
Caressa van Leussen
18:45 19 May 20
Naar aanleiding van het niet en slecht eten van mijn hond heb ik een videocall met amber gehad. Daar hoorde ik van alles wat ik zelf niet had kunnen bedenken.Ook veel tips die ik ga gebruiken. Ik ga ermee aan de gang.Amber is heel erg zichzelf en niet zo jufferig en eerlijk. Jammer dat ik niet dichterbij woon anders zou ik graag op het veld een sessie hebben, ik weet zeker dat ik nog veel meer leer maar ook bij mezelf kan blijven.
Jacqueline de Jonge
Jacqueline de Jonge
11:24 15 May 20
Sinds een paar weken volg ik de online perfect recall bij de Movi Acadamy. De band tussen mij en onze hond (een Rhodesian Ridgeback) is zoveel beter geworden, we waren al dikke maatjes 💙 maar door de oefeningen en spelletjes voelt het als nog meer connected en als ik onze stuiterbal van 2.5 jaar roep dan komt hij gelijk naar me toe!! Gisteren een videocall met Amber gehad, super leuk haar een keer online te spreken en wat een heerlijk gesprek vol energie was dat! Ik heb hele fijne tips gekregen over hoe ik met Boaz en de klanten die bij ons thuis komen om kan gaan en tips over zijn voeding. Wat ik heel fijn vond was dat als ik iets aan het vertellen was, in mijn beleving vaak van de hak op de tak 🙈 Amber dit perfect oppakte en uiteindelijk als besprak wat ik benoemde en navroeg of dit het ook was wat ik bedoelde. Dankjewel! Ik zit nu op de helft van de online perfect recall lessen en ik kijk nu al uit naar het volgende mailtje in mijn mailbox😊 en Boaz ook 😉
Met onze witte herder hebben wij deelgenomen aan o.a de perfect recall deel 1 en 2. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Wat is het fijn om zonder zorgen door het bos te kunnen wandelen. We hebben de dingen die wij geleerd hebben tijdens de cursus ook toegepast op onze tweede hond. Onze tweede hond is een kruising Saarlooswolfhond dus we hadden ons voorbereid op een flinke klus wat betreft de recall, maar hij doet het zo goed. Ik zou Movi Academy aan iedereen aanbevelen!
Loïs van der Reep
Loïs van der Reep
07:05 07 Apr 20
Afgelopen donderdag heb ik meegedaan aan de 'koffie met Amber'. Geen idee wat ik ervan moest/kon verwachten. Wel had ik een aantal vragen opgeschreven. Amber is een warm, deskundig, positief mens die met veel passie over haar vak verteld. Ze stelde tijdens deze sessie goede vragen die mij echt aan het denken gezet hebben! Ze luistert echt naar je en weet goed tot de kern te komen! Voor mij ben je echt een inspiratiebron!
Annemieke Faber
Annemieke Faber
10:09 29 Mar 20
Een warme en betrokken persoon met kennis van hond en mens. Ook heel goed dat je met jezelf wordt geconfronteerd. Ik bied mijn hond nu rust door structuur en grenzen aan te geven. Heb nu een blije hond.
Pandora De Lange
Pandora De Lange
17:24 16 Feb 20
Met een eigenwijze Stafford en een Pitbull mix uit het asiel hebben wij toch wat problemen in huis.
Mijn vragen kan ik altijd stellen aan Amber en ze geeft super handige en leuke tips om het allemaal wat aangenamer te maken, voor zowel de hond als de baasjes! Helemaal top! 😃🐾
Paula Meilink
Paula Meilink
13:43 28 Jan 20
Ik doe nu mee met de Instagramcursus en we zijn nog maar net begonnen maar ik heb toch al wat opgestoken. Ook de lives heb ik allemaal bekeken en veel van geleerd.
Myriam Wagemans
Myriam Wagemans
08:44 24 Jan 20
Onlangs heb ik mee gedaan aan de online cursus jij en je hond in combinatie met 5 fysieke lessen en een privé videocallEn er is een wereld voor me open gegaan. Een wereld van hoop, vertrouwen, kennis, loslaten, ontspanning en humor.Door deze cursus heb ik mijn hond leren begrijpen. Nee ik heb geen basiscommando’s als zit af etc geleerd daar lag ook mijn behoefte niet maar Ik heb juist bijzondere band met mijn hond gekregen door naar de mogelijkheden te kijken die bij mij en mijn hond passen.Amber heeft me geleerd om op MIJN manier met mijn hond om te gaan. Om niet te kijken naar hoe anderen omgaan met hun hond maar juist te kijken binnen de mogelijkheden van mijzelf en van mijn hond.Ik heb geleerd om oude principes los te laten en een nieuwe start te maken met de kennis van nu en niet meer van vroeger. Zo fijn!Geen vraag is haar te gek en altijd weer zoekt ze samen met mij naar een oplossing. Wat ook fijn is is dat ze snel een reactie geeft op mijn vraag, zo ook van mede cursisten, we doen het als het ware samen want ook zij denken met mee en ik met hun. Dit doen we door middel van een besloten facebook groep die erg fijn is.Een warme groep is het ik denk mede door de positieve sfeer die er heerst.Wat ik ook fijn vind aan Amber is dat ze naast haar kennis over honden ook afgestudeerd psycholoog is, een mooie combi dus.Ik heb nog niet al mijn doelen behaald dus ik vind het fijn dat de online cursus nog lang inzichtelijk is en ik er nog vaak naar terug kan kijken en de besloten Facebook groep nog blijft bestaan met de wetenschap dat ik altijd bij Amber terecht kan met vragen.Amber bedankt voor alles deze kennis neem ik mijn leven mee en is goud waard!En voor diegenen die twijfelen of een online cursus iets voor ze is, gewoon DOEN!
Marina Huijberts
Marina Huijberts
12:22 23 Dec 19
Een hele fijne Hondenschool voor zowel online als offline trainingen. Amber is een open en eerlijk persoon die oprecht met je meedenkt en kijkt naar wat werkt voor jou en je hond. Niet vanuit maar een methodiek, maar vanuit het feit dat iedere hondenbezitter en hond uniek zijn en dat je van daaruit gaat werken. Wat ik vooral geleerd heb is mijn hond beter te lezen en te begrijpen, zijn lichaamstaal goed interpreteren en daarnaar handelen. Daarnaast heb ik op allerlei vlakken veel praktische kennis opgedaan. Ik ben zeker nog niet uitgeleerd maar al vele stappen verder dan waar ik was. Ik kan Movi Academy van harte aanbevelen.
joyce backx
joyce backx
12:19 08 Dec 19
Ik heb de afgelopen maanden samen met mijn hond Spijker meegedaan aan de online training Jij en je hond.
Ik vond het een hele fijne manier om te leren. De lessen zijn opgebouwd uit korte video’s en bijbehorende opdrachten. Alles is ook terug te lezen in de werkboeken, waardoor je achteraf ook een mooi naslagwerk voor jezelf hebt. Het fijne aan Amber vind ik haar visie dat er niet maar 1 specifieke methode of waarheid is, maar dat je echt op zoek mag gaan naar wat werkt voor jou en jouw hond. Wat ik er voor mijzelf vooral heb uitgehaald is dat ik de lichaamstaal van Spijker nu veel beter kan lezen en hem daardoor ook veel beter begrijp in allerlei situaties en dus daarnaar kan handelen. Daarnaast heb ik veel gehad aan de praktische informatie zoals het omgaan met een lange lijn, technieken voor het aanleren van vaardigheden zoals de keer-om en laag.
De cursus is een hele fijne basis om meer verbinding en begrip te krijgen. Daarnaast vond ik vooral de Q&A sessies en de faceboekgroep heel waardevol. Amber is eerlijk en oprecht, denkt echt met je mee en verplaatst zich in jouw situatie. Het maakt ook niet uit of je een grote, kleine volwassen hond of pup hebt, voor iedereen is er waardevolle informatie uit te halen. Daarnaast is er mogelijkheid tot vragen stellen en ook veel interactie in de groep.
Ik raad deze cursus van harte aan aan eigenlijk iedere hondenbezitter die open staat om met, over en van je hond te leren ✨ Een grote dankjewel aan jou Amber!
Joyce Backx
Joyce Backx
12:12 08 Dec 19
Zojuist weer een fijne les gehad bij MoVi Academy. Top! Of het nu de Online cursus is, of Passeren en Begroeten, of de Recall Training: honden en baasjes worden in al hun facetten gezien en begeleid; met respect voor ieders eigenheid en leerproces. Waar vakkennis en passie voor mens en dier samenkomen, krijg je Maatwerk. En blije honden!
Veronique vdH
Veronique vdH
16:13 02 Dec 19
Met Amber voor onze pomsky een huisbezoek gehad. Hierbij kon zij goed peilen dat onze hond veel ondersteuning vanuit ons nodig had en wat meer ruimte van het bezoek. Dit heeft ons binnen 1 maand al enorme stappen doen maken waardoor wij en onze hond minder gestresst is en elkaar beter begrijpen in situaties. Met goede hulp en ondersteuning zijn wij bijna bij onze eindstreep waar wij niet hadden verwacht zo snel al te zijn!
Charlie Van Diem
Charlie Van Diem
14:13 02 Dec 19
Ineens hadden we twee jonge hondjes. Dat was echt aanpoten, en nog.....maar met de adviezen en de cursus van Amber hebben we heel wat geleerd en is het grotendeels echt genieten met de hondjes!
Angelique van Zon
Angelique van Zon
17:54 15 Nov 19
Super blij met de online cursus JIJ & JE Hond, stapje voor stapje krijg je goede instructies en tips, helemaal tof is de FB groep waar jij je vraag, je verhaal of zorgen kwijt kunt. Ook kan je terug scrollen naar berichtjes die jou boeien, thanks Amber voor het delen van jouw expertise🍀🌹
Diana Dekker
Diana Dekker
18:13 05 Nov 19
Super interessant webinar gehad door Amber. Duidelijke uitleg en veel goede tips gehad.
Elike van de Kerkhof
Elike van de Kerkhof
20:42 01 Nov 19
Leuke, afwisselende en inspirerende lessen! Amber is een no-nonsense vrouw die erg veel kennis heeft van niet alleen de hond, maar ook de persoon achter de hond. Ze bekijkt per combinatie wat er nodig is om een goede samenwerking tot stand te brengen. Ze is een van de weinige mensen die me leert om rust in te bouwen en op een juiste manier om te gaan met mijn honden😊.
Een hondenschool die werkt met jou en je hond. Online leren wanneer jij wilt. 100% een aanrader!
Monique Van Gellecom
Monique Van Gellecom
21:07 28 Oct 19
Ik zou willen dat ik de mogelijkheid had om meer sterren toe te kennen dan slechts 5. Amber is een fantastisch mooi mens. Bevlogen, deskundig, en ontzettend doortastend. Ze barst van de positiviteit en passie en is in staat echt naar een persoon of situatie te kijken. Met échte aandacht, originele ideeën en zonder oordeel. Ze is eerlijk en zal je niet naar de mond praten. Ik beveel haar warm en met liefde aan.
Claudia Bussemaker
Claudia Bussemaker
19:33 01 Oct 19
Amber van Ommeren van MoVi is een lief, betrokken en zeer deskundig persoon met een groot hart voor dier èn mens.
Iemand die voor ons het begrip ‘hondencoach’ heeft gevuld.
Door haar manier van kijken naar onze hond en het meedenken in onze situatie hebben we stappen vooruit gemaakt.
Het opvoeden van onze hond bleek namelijk niet zo eenvoudig (zgn uitvallen tegen alles en iedereen).
Met veel passie, geduld èn rust werken we nu aan een positieve band. Dit heeft het gedrag van onze hond al enorm verbeterd.
De cursus Jij & je hond heeft ons duidelijkheid, inzicht en verdieping gegeven. Zeker samen met de ‘Hondenschool’ (praktijk).
Twijfel je nog? Niet doen.... Het is het zeker waard!
Neem gewoon contact op. We weten zeker dat Amber dan ook voor jullie en de hond klaar staat!
Ilse Pasmans
Ilse Pasmans
09:29 22 Sep 19
vorig jaar was onze vakantie alles behalve een pretje. Hondlief ging tegen elke hond tekeer, kon geen rust vinden op bijvoorbeeld terrasjes en meer dan snel snel een glaasje drinken zat er niet in. Afgelopen winter de cursus voor reactieve honden gevolgd en daar afgelopen voorjaar hard op doorgetraind. Nu zijn we wederom op vakantie en wat een plezier en wat genieten we enorm! Mijn kleine Ravi maakt mij zo onbeschrijfelijk trots ❤ We ondernemen de mooiste dingen en ik hoef me niet meer zorgen te maken over hoe ik zijn gedrag ga handelen. Ik hoef nu alleen maar na te denken over het belonen, omdat hij zich zo netjes gedraagt. Echt uitvallen heeft ie nog niet 1x gedaan, geblaft naar andere honden misschien 3x in twee weken tijd en dan is een korte "niet nodig" genoeg. Bijna elke dag wel een terrasje gepakt en hij zit lief rond te kijken of ligt te slapen op zijn matje. Puur genieten, zeker in verhouding tot vorig jaar. Dank je wel voor je ondersteuning in dit proces Amber!
Sandra Danen
Sandra Danen
20:46 12 Sep 19
persoonlijke aandacht. hond mag zijn wie hij is. samen kijken wat werkt voor jou hond een geen standaard manier.
Marjon Verhagen
Marjon Verhagen
10:16 07 Sep 19
ze is lief en behulpzaam. geef je goede tips. dis zeg doen.
Kathy Klijs-Langenberg
Kathy Klijs-Langenberg
10:08 19 Jul 19
Wat hebben we een lange weg doorlopen. In december kreeg ik de schrik, nova was gebeten. Het lichamelijke letsel viel heel erg mee en was na een operatie gelukkig snel genezen.
Helaas had ik al gedacht dat de geestelijke schade groter zou zijn. En ja hoor, blaffend op honden afrennen, honden afsnauwen die te dicht bij komen. Niet meer spelen met andere honden en tijdens wandelingen super gestresst rondlopen.
In januari kwamen we een cursus tegen, begroeten en passeren van andere honden. Na contact te hebben gehad met amber, besloten om gelijk te gaan beginnen. Wat hebben we in de afgelopen zes maanden veel geleerd! Het was intensief maar zo waardevol.
Nova en ik hebben weer vertrouwen in elkaar gekregen. Ik weet nu wat ze nodig heeft, reageer op haar honden taal en geef haar de ruimte om te zijn wie ze is. Een grom, prima, we gaan niet naar die hond toe. Een goede combinatie tussen rust en beweging. De stress emmer zo laag mogelijk te houden, zodat ze meer aan kan. Ik weet nu haar stress signalen en vermoeidheid signalen en kan hier goed op reageren!
En wat ben ik trots. Op Nova, maar ook op mijzelf. We kunnen andere honden begroeten, zonder dat nova blaffend tekeer gaat. Ze is een stuk relaxter geworden en kan zoveel meer aan. Ze wordt weer het blije ei dat ze was, voor het hele incident! De wandelingen worden weer ontspannen en ze kan weer spelen!
We zullen hier altijd mee bezig zijn, maar wat fijn dat in zes maanden tijd, met de juiste technieken, ik weer een heerlijke ontspannen hond kan hebben!
Esther Sluijter
Esther Sluijter
15:43 09 Jul 19
Ben je op zoek naar een leuke kundige hondenschool, wil jij met je hond aan de slag? Bij MoVi bieden ze verschillende cursussen en of trajecten aan zodat jij en je hond samen een uitdaging aan kunnen gaan. Wil jij je hond beter leren begrijpen? Vraag naar de mogelijkheden! Amber en haar team staan voor je klaar om met jou en je hond aan de slag te gaan! Heeft je hond het moeilijk naar andere honden of juist mensen en andere prikkels, vraag om hulp! Bij MoVi krijg je de beste hulp die je je kunt bedenken!
Esther van Lieshout
Esther van Lieshout
14:31 02 Jul 19
Wat een ervaring die ik zeker iedereen aanraad! Ik ging hier heen met mijn hondje die naar en om alles blafte, geen rust in zijn lijfje had en nog meer “gedrag” liet zien.
Ik heb van Amber geleerd on anders naar mijn hondje te kijken, die me eigenlijk toch al heel lang met blaffen en uitvallen wat duidelijk probeerde te maken.
Amber heeft me mijn Jax opnieuw leren kennen!!
Jax is nog steeds een pittig ventje en we zijn er nog zeker niet maar het begin is gemaakt.

Het fijnste van deze cursus is dat Jax er gewoon mocht zijn, alles mag en alles kan. Blaffen was niet erg want daar kwamen uiteindelijk toch ook voor.
Samen hier aan werken maar vooral is het ook gewoon fijn om dit samen gedaan te hebben, de band met mijn Jax is gegroeid. Onvoorwaardelijk er voor elkaar zijn. Gelukkige baas met een gelukkige hond!!
Nu op naar deel 2 van passeren en begroeten.
Dankjewel lieve Amber voor je wijze woorden 💕
Femke Wijhers
Femke Wijhers
20:39 01 May 19
Sinds half maart volgen wij met onze Laekense herder Asja ,de lessen passeren en begroeten deel 1 bij Amber. Onze Asja is een erg onzekere Laekense herder die erg prikkel-gevoelig is en reageerde op alles en iedereen door fel uit te vallen. De cursus loopt bijna op z’n eind en hoewel we nog een lange weg te gaan hebben ,heeft Ambers coaching er nu al voor gezorgd dat er meer rust in Asja’s lijfje zit als we naar buiten gaan. We kunnen volop genieten van de succesjes en genieten het meest als we zien dat Asja ontspannen en blij is. Heerlijk naar het bos ,naar het water.....Voor op het veld samen oefenen met prikkels. Door de tips van Amber zien we zowel binnenshuis als buitenshuis een heel andere Asja. Amber heeft oog voor de hond ,maar ook zeker voor de baasjes. Door ook naar ons te kijken heeft Amber rust bij ons persoonlijk gebracht. Waar we moe aan de cursus begonnen ,zijn we nu fit en vol goede moed. Nog 1 les passeren en begroeten deel 1 en dan heeft Asja even “2 weekjes “vakantie”. Daarna starten we met passeren en begroeten deel 2....Wij kunnen iedereen Amber ten zeerste aanbevelen. Amber ,echt superdankjewel voor je goede coaching...🤗
Suus Claassen
Suus Claassen
10:44 29 Apr 19
Wat een topper is dit! Volg momenteel de cursus perfect recall met mijn vizsla hond Milo. Buiten het feit dat we spelenderwijs leren hoe we milo terug roepen naar ons leren we zo veel meer! Amber neemt echt de tijd voor je! We zaten met ons handen in onze haren. Milo piepte de hele dag, we twijfelde of hij wel gelukkig was en wisten niet hoe we hem konden helpen. Met wat simpele aanpassingen in ons dagprogramma binnen 1.5 week een hele andere hond in huis! Hij pakt zijn rust, laat ons met rust als dat van hem verwacht wordt, kan mee op bezoek en op zijn plek liggen, zonder dat ik steeds achter hem aan moet gaan of corrigeren. Voor ons is er een wereld open gegaan!! We kunnen nu echt genieten van Milo en hij met ons, zonder dat ik me zorgen hoef te maken of ik hem tekort doe.

Amber je straalt de passie uit in je werk en hoe gek Milo ook doet, je kijkt er niet raar van op, wat ervoor zorgt dat ik me volledig op mijn gemak voel bij je. Daar kunnen veel hondentrainers nog van leren, want dit is lang niet overal zo. Je lessen zijn lekker vrij, je hebt geduld en humor zien we terug wat erg leuk is. we zijn nog lang niet uitgeleerd!
Wij hebben met onze Cane Corso Bo de cursus passeren en begroeten gevolgd bij Amber. Onze hond, maar vooral wijzelf hebben veel geleerd. Met name hoe we het beste om kunnen gaan met de signalen welke Bo geeft als het voor hem allemaal teveel wordt en honden voor hem te dichtbij komen.
We hebben echt verschil gemerkt tijdens de cursus en daarna. Natuurlijk moeten we elke dag samen blijven oefenen maar we kunnen nu in ieder geval weer wat rustiger over straat en als het echt teveel wordt hebben we een paar oefeningen geleerd welke we in nood kunnen toepassen.
Helen Nossin
Helen Nossin
17:49 16 Apr 19
Het was erg fijn om anders te leren kijken naar onze hond, om beter inzicht te krijgen in haar behoeften (vooral ook aan rust) en het ont-moeten. Tijdens de laatste les heb ik het belangrijkste geleerd... ik mocht niet meer denken/vinden dat ze niet altijd goed reageert op vreemde mensen/honden. Hoe trots ik al twee weken ben op de rustige manier waarop ze (bijna) alles negeert omdat ik erop vertrouw dat ze dat zal doen! Dankjewel Amber 🙏 🐾 💗
Ingrid Hakkens-Kuijken
Ingrid Hakkens-Kuijken
22:44 25 Mar 19
Amber is een fantastische instructrice! Ook al rijd ik al vanaf jongs af aan, nu pas leer ik echt paardrijden! Dankzij Amber weet ik nu hoe ik mijn houding en rijstijl echt kan verbeteren, ze geeft super goede tips en aanwijzingen waar je echt iets mee kunt!
Voor iedereen de moeite waard, een echte eye opener!
Mabel Spanjaard
Mabel Spanjaard
14:19 09 Jan 19
Ten einde raad ingestroomd in de groep 'teambuilding met je hond'. In één woord 'WOW'. Na amper 8 weken is onze hond getransformeerd van extreem angstig naar weer helemaal relaxt en gelukkig. En niet alleen dat! Ook mijn band met onze lieve 4voeter groeide zienderogen. Ik kreeg niet alleen een mooie hond terug, maar ook véél mooie momenten om te koesteren. Dat alles in een veilige omgeving met gelijkgestemden. Dankjewel voor dit zéér grote cadeau lieve Amber. En tot snel want dit smaakt naar meer.
Kristel En Luc
Kristel En Luc
15:15 20 Dec 18
Nu sinds 2keer les van Amber, een hele vooruitgang mijn paard is weer happy met de trainingen en pakt het heel goed op. Amber zoekt mee naar oplossingen wat het beste is voor mijn paard en mijzelf. Zal haar zeker aanraden als instructrice ! �
Natascha van Swaemen
Natascha van Swaemen
08:56 05 Sep 18
Super fijne samenwerking gehad met Amber. Hele goede tips gekregen voor onze jonge hond en Amber is gewoon een top meid! We gaan zeker vaker cursussen bij haar volgen!
Laura De Jongh-Stevens
Laura De Jongh-Stevens
07:02 31 May 18
Ik kan met volle overtuiging Amber adviseren aan alle honden eigenaren maar eigenlijk op nog veel meer verschillende vlakken. Ik zelf ben enorm geholpen met onder andere mijn opgroeiende teckel die inmiddels is mogen uitbloeien tot een ontzettende fijne hond die ik vooral mede door Amber haar hulp goed heb leren begrijpen en met een zeer positieve manier heb kunnen opvoeden.

Ook op persoonlijk en zakelijk vlak heb ik veel ontwikkeling door gemaakt onder andere door het Beleef jezelf programma. Dit heeft me hele mooie inzichten gegeven en handvaten om het beste uit je leven te halen.

Ik ben enorm dankbaar voor alle hulp en inzichten die ik van Amber heb mogen leren en hoop nog veel mooie momenten te kunnen delen in de toekomst ��
Michelle Christiaans
Michelle Christiaans
21:06 18 May 18
Een tijdje terug heb ik contact opgenomen met Amber voor stage. Ik ben zelf bezig met een opleiding kynologie en gedrag en wil hier ontzettend veel over leren. Nou sinds ik bij Amber kom, heb ik al meeeega veel geleerd.
We zijn begonnen met het kijken naar mijn eigen honden. Ik heb 2 Duitse herder teefjes van 3,5 en 1 jaar. De herder van 1 jaar liet vaak onrustig en opgewonden gedrag zien. Amber is bij mij thuis langs geweest om te kijken wat er gebeurde en heeft me tips gegeven over hoe en wat. Deze tips ben ik natuurlijk gaan gebruiken en sinds ik dit doe merk ik dat de jongste rustiger is en de oudste veel opener. Deze was nogal gesloten.
Ook ben ik anders gaan voeren, en de oudste komt na een super lekkere maaltijd naast me zitten op de bank en geeft me 1000 dankjewel kusjes!
Echt heel erg bedankt voor de hulp tot nu toe Amber en ik hoop nog mega veel van je te kunnen leren en je in de toekomst te kunnen helpen met het wonderlijke wat je doet (L) !
Sarah Hoogers
Sarah Hoogers
08:29 15 May 18
MoVi Coaching is een prachtig concept waarbij mens en dier centraal staan. Samen met Amber organiseer ik workshops op het gebied van astrologie voor beginners. Zij neemt het grootste deel van de promotie voor die workshops voor haar rekening en weet anderen te inspireren om eens kennis te maken met een onderwerp waar ze niets of maar heel weinig van weten.
Amber is altijd super enthousiast en actief en met haar samenwerken is echt een cadeautje. Samen een visie neerzetten, waarna zij het in de wereld zet. Tijdens de workshop is ze regelend, maar ook zorgzaam. Wil jij een keer samen met Amber een workshop of training organiseren, dan kan ik haar van harte aanbevelen!
Martine Misker
Martine Misker
08:48 14 May 18
De krachtwandeling is fijne en mooie manier om wat dichter bij jezelf te komen. Amber is in staat je dichter bij je intuïtie te brengen, daar waar antwoorden liggen. Ze weet met de juiste vragen ervoor te zorgen dat je hulpbronnen in kan zetten daar waar nodig. Zeer leerzame en mooie ervaring!
Maaike Schoenmakers
Maaike Schoenmakers
04:14 12 May 18
We kennen Amber nu al bijna 3 jaar en ze is wat ons betreft de beste ‘Paardenjuf’ ever! Wat maakt haar zo goed? Goede kijk op paard en mens en wat nodig is om de samenwerking te verbeteren, duidelijke uitleg met goed uit te voeren instructies, eerlijk, liefdevol en positief met een juiste dosis pit. Altijd fijn om met haar aan de slag te gaan�Sterre en Henriette
Henriëtte Steneker
Henriëtte Steneker
13:49 08 May 18
Afgelopen vrijdag was het eindelijk zo ver, een krachtwandeling bij Amber!
Het is mooi en bijzonder hoe je achteraf terugkijkt op de wandeling. Ik begon echt wel onzeker, ook niet wetende wat er komen zou en ik wilde eigenlijk de controle houden over alles. Liet mijn vader en hond ook achter, die moesten zichzelf vermaken. En daar kon ik me echt druk om maken, zou dat wel goed komen?!
Dus misschien zelfs iets wat opgefokt en druk in mn hoofd begonnen we.
Het is een prachtig gebied waar je doorheen gaat, dus daar wordt je ook wel iets al iets rustiger van. Maar door de gesprekken, opdrachtjes en alles wat erbij komt kijken kom je echt bij je gevoel.
Ik werd geraakt door de meest onverwachte dingen. Zo wist ik dat ik niet goed ademende, maar toen ging Amber me begeleiden naar goed ademen. En daardoor ervaarde ik echt een enorme rust opeens.
Kon de controle loslaten, vergaten de tijd en mijn vader redt zich ook prima met hond zonder mij!
Al met al is het een uniek proces waar je doorheen gaat. En is het jammer dat ik absoluut niet in de buurt van Someren woon, want anders zou ik echt nu een aantal keer zijn gegaan.
Sommige dingen zijn ook gewoon onbeschrijfelijk en moet je echt zelf ervaren!
Amber is een enorm mooi, lief en bijzonder mens die je echt het gevoel geeft dat je thuiskomt. Thuis bij jezelf. En thuis dat je alles met haar kan delen, want niks is te gek en zo laat je ook opgebouwde muren vallen.
Dus door al dit bovenstaande geef ik MoVi Coaching, de krachtwandeling en Amber 5 sterren! Waarom kunnen er niet meer sterren?!
Aylin de Wolf
Aylin de Wolf
07:34 06 May 18
Afgelopen week hebben mijn partner en ik bijzondere mensen mogen ontmoeten. Door deze bijzondere mensen vroeg ik me af wat Amber nog kon betekenen, maar toch zei mijn gevoel : ' doe dit, dit wil je al een hele lange tijd. Zo gezegd zo gedaan. En wauw ieder minuut is het waard geweest! Meer zelfvertrouwen, doelen durven stellen en alles mag niks is gek! Voelt dat goed zeg, thuiskomen gevoel. Lieve Amber dankjewel. Wat ben jij bijzonder ���
Claudia Korsten
Claudia Korsten
17:48 29 Apr 18
100 dingen geprobeerd voor onze lieve labradoodle die te hard aan de riem bleef trekken en te enthousiast was tegenover andere mensen / honden, zelfs op een bepaalde hondencursus als voorbeeld worden gebruikt hoe het niet moet.

Een op een training met Amber in de bossen, waarbij ze mij op een super duidelijke manier in heeft laten zien waar het probleem ligt, en je het gevoel geeft dat het wel goed gaat komen! Top !

Na haar adviezen toe te passen zie ik een heel ander hondje, waar ik nu tijdens het wandelen van kan genieten ! Heerlijk !!!

Dit is een hondentraining waarbij je je hond geen trucjes leert, maar waarbij je je hond leert begrijpen en op die manier het leven van je hond ( en die van jezelf ) een stuk gelukkiger en gemakkelijker maakt !
Esmee Faro
Esmee Faro
16:42 28 Mar 18
Geweldig leuke en informatieve middag gehad over hersenwerk voor viervoeters!
Annemieke Driessens
Annemieke Driessens
16:33 25 Feb 18
Passeren en begroeten andere honden voor uitvallende honden en reactieve honden
Wil je aan de slag met jouw hond met het PASSEREN & BEGROETEN vaN ANDERE HONDEN?

Zo werkt het:

l

STAP 1: MELD JE AAN

Meld je aan en kies voor meer ontspanning en plezier tijdens de wandelingen met je hond!

I

STAP 2: START MET het programma

Na aankoop van het programma ontvang je alle benodigde info. Er is een centrale start op 11 januari en je hebt 3 maanden toegang.

STAP 3: BEGIN MET LEREN

Begin met het PASSEREN & BEGROETEN van andere honden (en prikkels) vanaf de basis aan te leren, speel de spellen en verbeter het plezier van jullie wandelmomenten. 

Passeren en Begroeten aanmelden kan nog tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wat ontvang je?

ONLINE ACADEMY (T.W.V. €299,-)

Je ontvangt toegang tot 12 uitgebreide video lessen en bonussen in de online MoVi Academy leeromgeving. 

Werkboek (T.w.v. €50,-)

Uitgebreid werkboek met allerlei verdiepende oefeningen en extra opdrachten. 

BESLOTEN COMMUNITY (t.w.v. €200,-)

Je krijgt ook toegang tot de besloten en actieve MoVi Academy community. Hier kun je van anderen leren. Hier mag je al je vragen stellen en video’s insturen. 

LIVE Q&A (t.w.v. €250,-)

Je ontvangt toegang tot 2 live Q&A’s waarin jij al jouw vragen over het gedrag van jouw hond(en)  aan mij kunt stellen. Dit is LIVE met Amber.

TOEGANG TOT DE JAARCURSUS (t.w.v. €199,-)

Je ontvangt gratis toegang tot de jaarcursus Jij & Je Hond. Een online cursus met 52 videolessen incl. werkboek!

Speciaal voor jou

Totale waarde: €998,-
NU: €500,-

(let op: deze actie is verlopen en het is niet bekend wanneer deze cursus weer start. )

 

Blije baasjes!

Manoek Duindam
Manoek Duindam
17:35 31 Jan 21
Passeren en begroeten en de jaar cursus. Omdat wij op Curacao wonen, hebben we beperkte mogelijkheden omtrent trainers. Echter, onze Mechelse herder van destijds 1.5 jaar was reactief bij het wandelen wanneer we bepaalde prikkels zagen (honden en fietsers voornamelijk). We hadden al meerdere trainers geprobeerd, en ik had al uren gespendeerd aan podcasts, video’s en boeken omtrent training en gedrag (al voordat hij geboren was om hem de juiste opvoeding te geven). Dat onze hond zo reactief was, nam ik (en mn vriend) dan ook heel persoonlijk. Wat doen we toch verkeerd, wat hebben we in het verleden verkeerd gedaan, wat is de juiste methode (want ‘ze’ zeggen dat je het een aantal maanden moet aanhouden voordat je resultaat ziet). Toen we de jaarcursus starten was het een mix van dingen die ik al had gezien in al die uren research maar ook info waar ik überhaupt nog nooit aan had gedacht van voeding tot training en gedrag, alles komt aanbod wat je wil weten als je aan een hond begint. Daarnaast kon mn vriend nu ook aan de video’s zetten, voor iemand die erg visueel is ingesteld handiger dan een boek, podcast of random video’s op YT. Toen we de cursus passeren en begroeten hadden gewonnen was ik erg enthousiast. Want dit was eigenlijk wel ons ‘probleem’. Spoiler alert, het ‘probleem’ is nog niet opgelost, maar onze houding wel. Door de cursus weten we gewoon precies hoe we het moeten aanpakken, voorkomen, aanpassen in situaties, managen en oplossen op het moment. Ik had de BAT methode al gelezen, en dit komt ook terug in deze training. Echter door de video’s met verschillende honden/mensen, verschillende situaties, de duidelijke uitleg, en de oneindige mogelijkheid om vragen te stellen in de FB groep of Insta (en dus aan Amber) komt het gewoon allemaal goed binnen en is het toepasbaar, (ook bij mn visueel ingestelde vriend ;)). We weten nu dat dit een lang proces is, een probleem wat we misschien hadden kunnen voorkomen in zijn verleden, maar misschien ook wel niet. We begrijpen het nu, hierdoor weten nu hoe we onszelf (minder stress en frustraties), de hond en de omgeving kunnen managen. We zouden echt zo weer een cursus van Amber volgen.
Eugène Vogels
Eugène Vogels
14:43 21 Jan 21
Passeren & begroeten andere honden

Wat was dat een leerzame cursus om te doen. Maar volgens mij moet de naam van cursus worden veranderd.
De cursus is veel meer dan wat de titel doet vermoeden. Het passeren & begroeten is maar een klein onderdeel van de cursus. Je leert veel meer over de diverse signalen bij de honden, management, uitvalgedrag, de wandeling zelf van begin tot eind en lichamelijke ongemakken, die een rol kunnen spelen.
Ik ben blij dat deze onderwerpen behandeld worden omdat er dan veel problemen voorkomen kunnen worden.
Wat ik ook belangrijk vind, is dat de onderwerpen op een rustige en prettige manier worden uitgelegd en dat er videdo's getoond worden waardoor het nog afwisselender en duidelijker wordt.
Deze cursus mag niet ontbreken in de lijst van trainingen dus schrijf je!!!
Amber BEDANKT 👍
Judith Jansen
Judith Jansen
20:58 21 Dec 20
Wij hebben meegedaan aan de funklas met als doel meer verbinding en fun met onze Teddy. Nou dit is gelukt. We hebben veel geleerd en lol gehad. De filmpjes en het handboek zijn erg duidelijk en Amber keek steeds met ons mee. Echt een aanrader.
Binnenkort starten wij met de cursus passeren en begroeten, wij kijken er nu al naar uit!
Marielle Van Ginneken
Marielle Van Ginneken
19:13 21 Dec 20
Nooit gedacht dat ik bij een online hondenschool zoveel kon leren. Ik ben een half jaar geleden gestart met de perfect recall en sinds die tijd heb ik zoveel meer lol met mijn hond. 5 minuten oefenen per dag is niets. Omdat de oefeningen zo leuk zijn, heb je niet door dat je traint. En ja, mijn hond luistert echt zoveel beter als ik hem roep! Nog geen 100% succes, maar we oefenen na de cursus gewoon door.Inmiddels ook gestart met de jaarcursus jij en je hond, de funklas net afgerond en tot slot aangemeld voor passeren en begroeten van andere honden.In alle cursussen wordt alles goed uitgelegd en onderbouwd en worden oefeningen stap voor stap aangeboden, waardoor het voor iedereen goed te volgen is.Amber en haar team staan 24/7 voor je klaar, op iedere vraag komt op een positieve manier een feedback.Deze hondenschool is een echte aanrader!
Jolanda Leidelmeijer
Jolanda Leidelmeijer
17:30 16 Dec 20
Heel blij met deze online cursus passeren en begroeten. De lessen zijn duidelijk en het beeldmateriaal laten duidelijk de signalen zien, zodat je deze kan herkennen bij eigen hond. En nog belangrijker vooraf kan ingrijpen in situaties die moeilijk kunnen zijn. Onze bull terrier begrijpen we nu beter en door het herkennen van signalen en het lopen aan de lange lijn, is hij i.pv. het bange platliggende of stilstaande verstarde hondje de held van de straat.Hij loopt nu met slappe lijn ruim langs honden . Zelfs de uitvallende honden passeert hij nu op 3 meter..Maakt zelf keuzes om er ruim om heen te lopen. De wandelingen worden voor hem zichtbaar minder stressvol en hij komt zelfverzekerder over. Mooi en dat met hulp van de online cursus van Amber. Bedankt
naclaude vdw
naclaude vdw
21:12 29 Nov 20
Cursus Passeren andere honden:Amber legt op een heldere en prettige manier uit wat er gebeurt wanneer honden uitvallen en hoe wij hier onze hond het beste in kunnen begeleiden. Ik ben al jaren op zoek naar het antwoord op de vraag hoe ik ervoor kan zorgen dat mijn hond stopt met uitvallen en zich op haar gemak leert voelen bij onbekende honden en mensen. Ik heb veel boeken over agressie gelezen, gedragstherapeuten geraadpleegd, clicker training gedaan, seminars over dit onderwerp gevolgd, een halti gebruikt en mijn hond in losloopsituaties een muilkorf omgedaan. Ik heb de meest uiteenlopende therapieën en adviezen geprobeerd. Onlangs heb ik de opleiding tot kynologisch instructeur afgerond en toch ben ik tot heden niet in staat geweest om mijn eigen uitvallende hond te helpen.We zijn nu een maand met de cursus ‘passeren van andere honden’ bezig en we hebben zulke grote stappen gemaakt! Ik voel dat er hoop is en dat het goed gaat komen! De filosofie achter de cursus is dat de hond zelfvertrouwen krijgt en vanuit rust juiste beslissingen leert nemen. Jij als eigenaar geeft de hond de ruimte en de tijd om dat wat hij spannend vindt te observeren en je leert op het juiste moment mee te bewegen in wat de hond aangeeft wat nodig is. Vaak is dat meer afstand, maar het kan ook snuffelen zijn of rustig doorlopen. Jouw hond bepaalt.De grootste meerwaarde van deze cursus voor mij en mijn hond is dat ik haar beter ben gaan begrijpen. We hadden al een hele sterk band maar doordat ik haar signalen en taal nu beter leer verstaan groeien we nog meer naar elkaar toe! Hoe kostbaar is dat!Samenvatting cursus Passeren van andere honden:- Duidelijke filmpjes, de lesstof is helder uitgelegd, super duidelijk beeldmateriaal met ‘ondertiteling’ (Amber vertelt precies wat de honden in de filmpjes communiceren).- Mooie opbouw van de lessen, iedere week een nieuwe les met opdrachten om mee aan de slag te gaan.- Een besloten Facebook groep: een veilige leeromgeving waar alles gevraagd mag worden en waar op een positieve/opbouwende manier met elkaar omgegaan wordt.- Leerzame feedback op gedeelde filmpjes en heldere antwoorden op vragen die gesteld worden.- Ook al zie je Amber en je medecursisten niet in real life, door de berichten en filmpjes die gedeeld worden en door de Q&A sessies, krijg je een band met elkaar.Waarschuwing: de cursus is verslavend! Inmiddels volg ik meerdere online cursussen bij Movi Academy 😉
Suzanne Maigret
Suzanne Maigret
10:16 28 Nov 20
In oktober zijn wij samen met onze 14 mnd Tino de cursus passeren en begroeten gestart, naast de andere cursussen die wij volgen en het 1 op 1 traject met Amber.
Tijdens de wandelingen liepen we ertegenaan dat we een best onzeker hondje hadden en moeilijk zijn eigen keuzes kon maken wat resulteerde in uitval gedrag naar voetgangers, fietsers, hardlopers, auto's etc.
Tijdens deze cursus en het 1 op 1 traject leren we echt goed te kijken naar Tino en zijn signalen (wat heeft hij nodig) en hem te leren zelf keuzes te mogen maken en hoe wij hem hier in kunnen helpen.
Wij ervaren nu al tijdens dit allemaal dat onze Tino meer zelfvertrouwen krijgt en beter eigen keuzes kan maken, wat de wandelingen een stuk fijner maken voor hem en voor ons.
En dit allemaal te danken aan Amber!

Zijn heel blij dat Amber op ons pad is gekomen!
benedicte arnoldts
benedicte arnoldts
17:25 27 Nov 20
Heel tevreden over de online cursus "passeren en begroeten andere honden". Max en ik leren heel veel bij! De lessen zijn duidelijk en het bouwt goed op. Amber legt alles in de video's goed uit en de filmpjes met real life voorbeelden illustreren de theorie heel goed. Van een hond die per wandeling minimaal 6 keer uitviel (ook naar scooters, vrachtwagens, skaters,...) zijn er nu wandelingen waarbij het maar 1 keer gebeurt. Ik raad deze cursus zeker aan!
Esther Sluijter
Esther Sluijter
15:43 09 Jul 19
Wat hebben we een lange weg doorlopen. In december kreeg ik de schrik, nova was gebeten. Het lichamelijke letsel viel heel erg mee en was na een operatie gelukkig snel genezen.
Helaas had ik al gedacht dat de geestelijke schade groter zou zijn. En ja hoor, blaffend op honden afrennen, honden afsnauwen die te dicht bij komen. Niet meer spelen met andere honden en tijdens wandelingen super gestresst rondlopen.
In januari kwamen we een cursus tegen, begroeten en passeren van andere honden. Na contact te hebben gehad met amber, besloten om gelijk te gaan beginnen. Wat hebben we in de afgelopen zes maanden veel geleerd! Het was intensief maar zo waardevol.
Nova en ik hebben weer vertrouwen in elkaar gekregen. Ik weet nu wat ze nodig heeft, reageer op haar honden taal en geef haar de ruimte om te zijn wie ze is. Een grom, prima, we gaan niet naar die hond toe. Een goede combinatie tussen rust en beweging. De stress emmer zo laag mogelijk te houden, zodat ze meer aan kan. Ik weet nu haar stress signalen en vermoeidheid signalen en kan hier goed op reageren!
En wat ben ik trots. Op Nova, maar ook op mijzelf. We kunnen andere honden begroeten, zonder dat nova blaffend tekeer gaat. Ze is een stuk relaxter geworden en kan zoveel meer aan. Ze wordt weer het blije ei dat ze was, voor het hele incident! De wandelingen worden weer ontspannen en ze kan weer spelen!
We zullen hier altijd mee bezig zijn, maar wat fijn dat in zes maanden tijd, met de juiste technieken, ik weer een heerlijke ontspannen hond kan hebben!
Femke Wijhers
Femke Wijhers
20:39 01 May 19
Wat een ervaring die ik zeker iedereen aanraad! Ik ging hier heen met mijn hondje die naar en om alles blafte, geen rust in zijn lijfje had en nog meer “gedrag” liet zien.
Ik heb van Amber geleerd on anders naar mijn hondje te kijken, die me eigenlijk toch al heel lang met blaffen en uitvallen wat duidelijk probeerde te maken.
Amber heeft me mijn Jax opnieuw leren kennen!!
Jax is nog steeds een pittig ventje en we zijn er nog zeker niet maar het begin is gemaakt.

Het fijnste van deze cursus is dat Jax er gewoon mocht zijn, alles mag en alles kan. Blaffen was niet erg want daar kwamen uiteindelijk toch ook voor.
Samen hier aan werken maar vooral is het ook gewoon fijn om dit samen gedaan te hebben, de band met mijn Jax is gegroeid. Onvoorwaardelijk er voor elkaar zijn. Gelukkige baas met een gelukkige hond!!
Nu op naar deel 2 van passeren en begroeten.
Dankjewel lieve Amber voor je wijze woorden 💕
Suus Claassen
Suus Claassen
10:44 29 Apr 19
Sinds half maart volgen wij met onze Laekense herder Asja ,de lessen passeren en begroeten deel 1 bij Amber. Onze Asja is een erg onzekere Laekense herder die erg prikkel-gevoelig is en reageerde op alles en iedereen door fel uit te vallen. De cursus loopt bijna op z’n eind en hoewel we nog een lange weg te gaan hebben ,heeft Ambers coaching er nu al voor gezorgd dat er meer rust in Asja’s lijfje zit als we naar buiten gaan. We kunnen volop genieten van de succesjes en genieten het meest als we zien dat Asja ontspannen en blij is. Heerlijk naar het bos ,naar het water.....Voor op het veld samen oefenen met prikkels. Door de tips van Amber zien we zowel binnenshuis als buitenshuis een heel andere Asja. Amber heeft oog voor de hond ,maar ook zeker voor de baasjes. Door ook naar ons te kijken heeft Amber rust bij ons persoonlijk gebracht. Waar we moe aan de cursus begonnen ,zijn we nu fit en vol goede moed. Nog 1 les passeren en begroeten deel 1 en dan heeft Asja even “2 weekjes “vakantie”. Daarna starten we met passeren en begroeten deel 2....Wij kunnen iedereen Amber ten zeerste aanbevelen. Amber ,echt superdankjewel voor je goede coaching...🤗
Helen Nossin
Helen Nossin
17:49 16 Apr 19
Wij hebben met onze Cane Corso Bo de cursus passeren en begroeten gevolgd bij Amber. Onze hond, maar vooral wijzelf hebben veel geleerd. Met name hoe we het beste om kunnen gaan met de signalen welke Bo geeft als het voor hem allemaal teveel wordt en honden voor hem te dichtbij komen.
We hebben echt verschil gemerkt tijdens de cursus en daarna. Natuurlijk moeten we elke dag samen blijven oefenen maar we kunnen nu in ieder geval weer wat rustiger over straat en als het echt teveel wordt hebben we een paar oefeningen geleerd welke we in nood kunnen toepassen.
Volgende beoordelingen

Veelgestelde vragen

Ik heb een pup, kan ik deelnemen aan de cursus PASSEREN & BEGROETEN?

JA! Juist nu! Hoe eerder jij je pup leert kennen en op signalen leer lezen. Hoe kleiner de kans dat jouw pup negatieve ervaringen opdoet met andere honden. Gewoonweg omdat jij beter voorbereid op pad gaat.

Mijn hond valt uit naar aanhangers/auto's//stofzuiger, kan ik dan meedoen?

Juist dan meedoen! Je krijgt zoveel kennis en vooral inzicht in de signalen die je hond geeft dat ik je zou vragen dan juist mee te doen. Let wel op dat uitval gedrag van de hond richting andere prikkels er anders uitziet dan najaag gedrag achter auto’s bijvoorbeeld. Bij najagen adviseer ik eerder de Perfect Recall cursus dan het Passeren & Begroeten van andere honden/prikkels. Je mag me altijd even een filmpje sturen van het gedrag op support@movi-academy.nl dan kan ik je direct het juiste advies geven. 

Mijn hond valt uit, is deze cursus dan ook geschikt?

Absoluut! Doen hoor. Zie de reviews 🙂 Deze cursus heb ik JUIST gemaakt voor uitvallende honden. 

Mijn hond is over enthousiast naar andere honden. Is deze cursus geschikt?

Yes! zeker weten. De cursus is geschikt voor honden die mogen leren respectvoller en rustiger andere honden te benaderen. Dus zowel voor honden die overenthousiast zijn, gespannen of echt uitval gedrag vertonen. Is deze lessenreeks ten zeerste geschikt! 

Mijn hond gaat altijd liggen als er een andere hond nadert, helpt deze cursus?

Volmondig ja! Juist voor honden die gaan zitten, gaan liggen, gaan borstelen of bevriezen heb ik deze cursus gemaakt. 

Mijn hond is extreem angstig, is deze cursus wel geschikt?

Ja, zeker weten. De cursus is zo opgezet, dat het voor iedere eigenaar en hond een leerzame reis gaat zijn. Voor extreem angstige honden, maak je piep kleine stapjes. En begin je heel simpel. Deze simpele uitleg geef ik in iedere les.

Ik heb een buitenlandse hond, kan ik meedoen?

Absoluut! Graag zelfs. Deze cursus boekt waanzinnige resultaten bij buitenlandse honden. 

Ik werk in de hondenbranche, is dit voor mij?

Zeker weten! Het is wel zo dat de cursus is toegespitst op mensen met honden. En niet perse op instructeurs met klanten. Maar de cursus gaat je zeker inspireren, dus lekker meedoen! 

Wat houdt de cursus Passeren & Begroeten andere honden in?

De cursus Passeren & Begroeten houdt in dat je in 3 maanden op een meer ontspannen manier met je hond gaat kunnen wandelen. Het vraagt dagelijkse inzet van je. En je leert je hond  beter begrijpen. Waardoor uitval gedrag per direct verbetert en je in staat bent om je hond beter te lezen. En daardoor bijvoorbeeld ook te zien wat wel hondenvrienden zijn en wat niet. 

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is geschikt voor alle honden(rassen) en alle leeftijdsgroepen. En voor iedereen die het beu is om te horen te krijgen:
‘Je hond is dominant’ of ‘je moet strenger zijn tegen je hond’.

Of je nu een overenthousiaste, licht gespannen, zwaar gespannen of uitvallende hond hebt. Je bent met alledrie meer dan welkom. Ik heb voor iedere hondtype rekening gehouden met het maken van de video’s. 

Wanneer kan ik de lessen volgen?

De gezamenlijke start is op 1 oktober 2020. Je kan de lessen volgen in je eigen tempo. Ze blijven 3 maanden beschikbaar. Daarna is er altijd de mogelijkheid om te verlengen.

Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

Je hebt 3 maanden toegang. Na die 3 maanden, kan je altijd bij verlengen. Daar krijg je ter zijnde tijd mail over.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Na 3 maanden zijn je hond en jij in staat de wandeling relaxter te beginnen. En ben jij in staat je hond beter te lezen, waardoor jij uitval gedrag beter kunt voorkomen. En als je hond uitvalt weet je precies wat je moet doen en waar je rekening mee moet houden. je hebt een concreet plan hoe je je hond het beste kan begeleiden in zijn wandelingen. 

Hoeveel tijd ben ik per week met de cursus bezig?

Hoe veel tijd je in de cursus steekt, is geheel aan jou.
Ik raad minimaal 5 min per dag, 6 dagen in de week oefentijd met je hond. voor het beste resultaat. Voor buitenlandse honden is meer oefening prettig. Alles wat je meer doet, dan bovenstaande is mooi meegenomen. Maar let op dat je je hond niet overvraagt. ALs je meer wilt oefenen, verspreid dit dan over de dag. Niet langer dan 5 minuten aaneengesloten.

Wanneer je 1 uur per week aanhoudt zit je altijd goed! 

Waar kan ik vragen stellen over de lessen?

Vragen over de lessen kun je stellen op de besloten Facebookpagina onder de post van die week.
Hier heb ik voor gekozen omdat deze vragen en antwoorden ook relevant kunnen zijn voor je cursusgenoten. Ik zal twee keer live komen in de facebookgroep, waar je in een live Q&A al je vragen aan mij mag stellen.

Wat is een live Q&A?
Een live Q&A betekent een live Question en Answer sessie. Oftewel een Vraag & Antwoord ronde. Ik kom online in de betreffende besloten groep om al je vragen LIVE te beantwoorden 🙂

Gratis video training

Ontvang mijn gratis video training om de relatie tussen jou en je hond direct te verbeteren!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nee, bedankt!