JOUW HOND KOMT GEGARANDEERD NIET ALS JE HEM ROEPT…

Ai ai ai! Dat is echt niet fijn!

Ik kan me voorstellen dat je op dit moment je hond mogelijk niet de vrijheid kan geven, die je hem wel gunt. Dit doe je voor de veiligheid van iedereen.

Wil werken aan een dynamiek in het terugroepen van jouw hond, zodat vrijheid en veiligheid hand in hand gaan?

Ben jij bereid om 5 minuten per dag, 6 dagen per week en gedurende 8 weken te oefenen met jouw hond? Dan is de Perfect Recall echt voor jou!

Ik wil je uitnodigen voor Amber’s college: Perfect Recall. Zodat jij voor eens en altijd gericht aan de slag kan met het terugroepen van jouw hond. Je hond zal niks liever willen dan terugkomen bij jou!

Date night: donderdag 21 juli 2022 om 19.30 uur.

Ik leer je de do’s en dont’s van het terugroepen van jouw hond, welke beloning bij jouw hond past en hoe je je hond kan leren om binnen die grijpgrage handen te komen, zodat je hem stressvrij kan aanlijnen. Zin in?

Zie ik je de 21e? Lijkt mij superleuk!

Fijne dag!
Lieve groetjes Amber

PS: mocht je de 21e niet kunnen? No problem. Je kan de replay terugkijken.

Perfect Recall College