Een toekomst opbouwen met je pup

Puppycursus

Puppycursus is natuurlijk een feestje, voor zowel jou als je puppy! Wij gaan je helpen een mooie toekomst op te bouwen met je pup.

LEES MEERAANMELDEN
Wat leer je tijdens de puppycursus?

In deze zesweekse puppycursus leer je op een positieve manier, door middel van samenwerking, je pup op te laten groeien tot een stabiele volwassen hond. Liefdevol, met twee benen op de grond. 

Natuurlijk doen we dit alles op een leuke manier, waarbij het plezier van zowel pup als mens voorop staan. Belangrijk bij deze lessen is dat het gaat om de verbinding met je pup, een goede band creëren. We leren je echt te kijken naar de individuele behoeftes van jouw pup.  

Er wordt gewerkt met diverse, leuke en afwisselende oefeningen, waardoor iedere les net weer even anders is en er iedere week weer stapjes vooruit gemaakt gaan worden. Elke week nieuwe en leuke uitdagingen voor zowel jou als je pup!

We werken onder andere aan de volgende thema’s:

– vertrouwen
– vrijheid
– veiligheid
– geborgenheid
– op vraag dingen leren
– liefdevol met twee benen op de grond
– duidelijke kaders en grenzen

Door wie?

Door twee over-enthousiaste instructeurs, namelijk: Amber & Leonie!

Deze puppycursus wordt verzorgd door Leonie Snoek. Zij is opgeleid instructeur en heeft heel veel ervaring met puppylessen. Bovendien is ze dol op puppy’s. 

Amber van Ommeren, oprichter van MoVi Academy is de hondenopvoedkundige en draagt er zorg voor dat alle honden en eigenaren zich veilig voelen om het meeste leerrendement uit deze cursus te halen.

 

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor pups vanaf 8 weken, de cursus is geschikt voor alle rassen, van groot tot klein. Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail naar support@movi-academy.nl. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden speciaal voor jou en jouw hond.

Hoeveel cursisten in een groep?

Bij ons op de hondenschool zitten er maximaal 5 honden in een groep en dat met twee instructeurs. Dit betekent meer dan voldoende tijd voor individuele ruimte en aandacht voor jou en jouw hond 🙂

Wanneer?

Deze cursus wordt gegeven op  woensdagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Het zijn 6 lessen, die plaats vinden op de volgende data:

– 9 februari
– 16 februari
– 23 februari
– 2 maart
– 9 maart
– 16 maart

Wat kost het?

Voor dit zesweekse puppycursus programma, gegeven door twee instructeurs, op de hondenschool met maximaal 5 deelnemers betaal je €279,-.

MELD JE HIER AAN

Puppycursus