Wil je de Perfect rEcall online cursus verlengen?

Verleng hier je online Perfect Recall cursus

verlengen Perfect Recall Online

Je hebt de afgelopen tijd mee gedaan aan de online Perfect Recall cursus.
Nu kan het zo zijn dat je een beetje achter bent geraakt met de lessen of dat je gewoon graag tot het einde van het jaar bij de besloten community blijft. Dat kan nu voor 147 euro. Dus je kan nu verlengen tot het einde van het jaar. 

Veelgestelde vragen

Ho Stop! ik ben nog niet klaar met de cursus!

Nu kan het zo zijn, dat je door omstandigheden, niet helemaal bij bent met de lessen. Geen paniek! Je krijgt de mogelijkheid om de Perfect Recall lessenreeks te verlengen tot 31-12-2021 voor 147 euro. 

Wat houdt het verlengen in?

Je houdt toegang tot de gehele leeromgeving, video’s, werkboeken en de besloten Facebook groep tot 31-12-2021. Je begint dan weer bij les 1. Je zal dan ook iedere week weer een mail krijgen, met de volgende les staat voor je klaar. Mooi moment om alles nog eens te herhalen en te integreren. Lijkt het je wat? 

wAT ALS IK DE PERFECT RECALL ONLINE CURSUS VERLENG?

Wanneer je de lessen verlengt, ontvang je weer mailing vanaf week 1. Dat biedt jouw de mogelijkheid om alle lessen gezamenlijk nog een keer te doorlopen. 

WAT ALS IK DE PERFECT RECALL ONLINE CURSUS NIET VERLENG?

Dan verloopt jouw abonnement op de online Perfect Recall lessenreeks. Je hebt dan helaas geen toegang meer tot de video’s, online leeromgeving en de besloten Facebook groep.

Tot wanneer kan ik verlengen?

Je kan verlengen tot uiterlijk 6 november. Later in het jaar verlengen is helaas technisch niet meer mogelijk.